יום שבת, 26 בספטמבר 2015

El Vecino בר יין ,בית בכפר בלב תל אביב


ושוב אנחנו מחפשות איפה להתפנק בשישי בצהריים על אלכוהול ואוכל טוב וואלה רוצות גם לצאת במחיר שפוי. נפל הפור הפעם על אל וסינו,בר יין מקסים שכבר כתבתי עליו פה בבלוג לפני שנתיים וזכרתי שהאוכל טעים באווירה נעימה וביתית. הבר ממוקם בצפון אבן גבירול ומוקף עצים באווירה כפרית ומנותקת לעיר (מפתיע בקטע טוב 🌿). ברגע שתגלו את הגינה הירוקה ואת מרתף היינות אין מצב שתרצו ללכת ותחשבו מתי להגיע שוב.אל וסינו מעניק חוויה אחרת זאת כבר ניתן לראות בכניסה, העיצוב נעים וקלאסי עם ריהוט מעץ וחביות יין, כל אלו משווים למקום מראה רומנטי ואלגנטי. ניתן לשבת בפנים על הבר או בשולחנות הגבוהים ליד או במרפסת הפתוחה ובגינה שופעת ירק בעלת נישות קסומות, מרווח נעים בין שולחנות הסועדים, דבר שמקל ומאפשר ליצור שיחה אינטימית והמוזיקה ברקע נעימה, בווליום הנכון ולא מחרישת אזניים.המקום תפור בול לדייטים רומנטיים על דרינק ואיזה נשנוש על הדרך בין אם זה מנות ראשונות שמצוינות לחלוק בהן בסגנון טאפס בר וקריצה לברצלונה לצד היין ולשאר עיקריות טעימות.
כאמור הגענו בשישי בצהריים והדיל הוא 1 + 1 על האלכוהול בצהרי שישי ועל כל מנה עיקרית שמזמינים מקבלים מנה ראשונה לבחירה, אחלה חיל אני חייבת לציין. ש
תינו סנגריה אדומה חמה שזרקה אותנו לטיול המהמם שלנו בברצלונה,הברמן החמוד עשה איתנו צייסרים של ויסקי : 

פולנטה עשירה עם אספרגוסבאן עם דגפפרדלה עם זוקיני,מחית כמהין וקרם ארטישוקפיש & צ'יפס.2






ישנה גם ויטרינה עם מבחר גבינות איכותיות ממעדניית הבוטיק ובקרוב תהייה גם ויטרינה לשרקוטרי. 


בחרתי ביין רוזה של יקב "סוסון ים" והחלטתי לעיין בתפריט שהציע מגוון לא מבוטל של מנות לצד היין.

התרווחנו על כסא הבר, היין העלה כבר סומק בלחיים ובהמלצת המלצרית הזמנו את מנת החציל חציל שרוף, טחינה אדומה וקרם פרש, פייר אני ממש לא רציתי להזמין את החציל כי חשבתי מה עוד יכולו לחדש לי במנת חציל וטחינה? כאילו ,לא נמאס כבר? ובכן המלצרית האירה את עיני שזו אכן מנת חציל קצת אחרת. החציל קלוי ומוגש על טחינה אדומה עם עגבניות ופלפלים וג'ינג'ר שנתן את החריפות. בשר החציל שנראה כמו טרטר נח לו על תלולית כתומה עזה ששבתה את עיני במיידי. המרקם היה נעים וטיפה חריף והחמיא מאד לבשר החציל שנקלה על האש התוצאה, ביס מאד מענג וטעים, אכן שונה בנוף החצילים הסתמיים מה80'S

המשכנו עם סשימי באלדי, דג נא, סלט טאבולה עם עשבים ואגוזים לצד קרם קולרובי, המנה יחידה שאיכזבה אותי במקום. נתחי הסלמון היו עסיסיים ובשרנים במרקם שמנוני ורך, מאד מגרים במראה אבל סלט הטאבולה היה קצת מריר והמנה הוגשה לצד קרם קולברי כי האבוקדו לא בעונה אז משהו שם לא עבד לי.

עם האוכל בא התאבון המתגבר אז המשכנו עם ברוסקטת סינטה, העישון והחיתוך נעשה במקום, מנתח סינטה מובחר והוגשה  עם איולי חרדל וירקות . מנה פשוטה שאהבתי בביצוע טוב וחוסלה חיש קל.

ברגע שקלטתי עם עיני הנץ שלי פולנטה בתפריט אין מצב שאני לא מזמינה, כי זה תמיד נשמע כמו מנה חמימה ומפנקת. פולנטת תירס טרי אספרגוס ומחית כמהין של אל וסינו היתה מצוינת ומדויקת בטעמים. כן התעייפנו קצת מהמילה מנחמת אבל היי, פה היא בהחלט מוצדקת, פולנטה טעימה ועשירת טעמים שהעלתה חיוך על השפתיים ואף גרגור הנאה. 

התלבטנו בעיקריות מה לקחת ובתור חובבת פטריות מושבעת מנת הניוקי צדה את עיני.
ניוקי פטריות, ניוקי עבודת יד על קרם פורצ'יני , אפונת גינה , שימאגי שמן כמהין ואגוזי לוז
הניוקי נעשה בעבודת יד במקום, היו במרקם אוווירירי ונעים ,פחות כבד ממה שאני מכירה וזוכרת ממקומות אחרים בקרם פורצ'יני עמוק ורחב טעמים עם טוויסט של פטריות שימאגי וטעמים אדמתיים מאגוזי הלוז.

אמנם היינו כבר שבעות, אבל היה צורך באיזה משהו מתוק שיסגור את הערב. בהמלצת המלצרית בחרנו בטארט שקדים ושזיפים, שגם פה הייתי מעט סקפטית כי הוא נשמע לי פשוט מדי, הרי שכל סוג של עוגת שוקולד נשמע כבד ומושחת יותר, אבל היה בא לי משהו אחר וקליל יותר משוקולד והבחירה היתה מצוינת. ראשית ברכות לקונדיטורית במקום (כאמור הכל מוכן באל וסינו ע"י קונדיטורית מוכשרת) הטארט מבצק פריך, קרם השקדים היה מופלא והשזיפים מעל היה תאווה לחיך. עוד חתיכה מהטארט, ביס מהגלידה, קראמבל שמקפץ על הלשון, כל אלו יוצרים קינוח טעים שסגר את הערב עם חיוך מספק.

בקומת המרתף ישנה חנות יין שמציעה מעל 100 בקבוקי יין מכל העולם ותוצרת ישראלית,קיר יינות רחב ידיים המציע מגוון יינות במחירי חנות ובו ניתן לבחור בקבוק לשתייה במקום או לקחת הביתה. קיבלתי הדרכה צמודה ומפורטת מהצוות המקצועי והחייכני מאחר והתלבטתי רבות במה לבחור. ניתן לקיים ארועים בקומת המרתף ובו יש שולחן אבירים מפואר באוירה כפריתמסתתרת לה פינה קסומה,

לסיכום, שמחתי להכיר בר יין עם אוכל טעים ומושקע בוייב צעיר ותוסס, בית בכפר בלב ת"א, הכי כייף לשבת בחוץ לצד הירוק מסביב ,להתרווח בכסא להזמין יין, לגלגל שיחה, קריצה, חיוך וללוות את הכל באוכל טעים ליד. השירות אדיב והאוירה כייפית.



אל וסינו 

אבן גבירול 192 ת"א

03-5460679

הברמן ששירת אותנו היה מקסים ושירותי הברמנית השניה הייתה אנטיפטית ,מזל שהיה את דני שהרים לנו את כל החוויה במקום. בקיצור המלצה חמה 🍷🍷


יום רביעי, 16 בספטמבר 2015

אל טאקו, אהבה מקסיקנית מהביס הראשון * המסעדה נסגרה *

ישנה התעוררות מקסיקאנית בנוף הישראלי דבר שמשמח אותי כ"כ כי תכלס אני קצת משועממת מכל אוכל הרחוב הישראלי שנים של פלאפל סביח ועוד הותירו בי חשק עז לעניין את החך במאכלים אחרים, גם ככה אני מריירת קשות על הפוד טראקס בארה"ב בתוכניות אוכל שאני צופה בטלויזיה,אני רוצה גם, גם בשר, גם שמנת וגם בייקון הכל הכל אני רוצה!
עד עכשיו לא ממש יכולתי להגיד שאכלתי אוכל מקסיקאני אותנטי שהיה לי ממש מוצלח, ע"פ רב זה הסתכם בבוריטו עייף מלא באורז על חשבון הבשר כמובן ,יקר ולא כזה טעים, אבל באל טאקו, זו היתה אהבה מהביס הראשון.
הכל היה לי טעים והיתי שם מס' פעמים והמחירים ממש לא יקרים, על אף מיקומו בצפון ת"א בירמיהו.
המקום מעוצב כמזנון טאקו ,בסגנון של טאקרייה בעלת מטבח פתוח, סוג של דוכן אוכל מהיר מקסיקאני, מטבח שמתבסס רובו על טורטיות מקמח תירס שמוכנות במקום ומילויים שנעשים על הגריל. אוכל מקסיקני אותנטי כאמור, מרגריטות קפואות, בירות סאן מיגל ועוד והשמחה  גדולה. אין על אוכל מקסיקאני בעיני ,השילוב הזה בין החריף שבפלפל צ'יפוטלה,הבשר המפורק, שמנת חמוצה שמרעננת, סלסה מעגבניות טריות וגבינות זה פשוט חגיגה של טעמים בפה ואני מתה על זה !

בביקורי הראשון במקום ניסיתי את הפלאוטס דה פויו אי קסו (28 ש"ח ) 3 טורטיות תירס מגולגלות קריספיות וממולאות בפריחולס, מוצרלה ועוף מפורק, מעל המנה שמנת חמוצה, סלסלה טאקרה, סלסלת אבוקדו וקסו פרסקו.  פתיחה טעימה, הטורטיות היו במרקם קריספי שטוגן ,מילוי עשיר בשעועית שחורה, גבינה נימוחה ,ממרח אבוקדו עדין מעל, זילפתי מעל רוטב חליפניו קלוי עם אבוקדו וליים שיצר ביס מושלם.  

מנה שאני תמיד מזמינה כשאני שם ,הפייבוריט שלי,פסקאדו (16 ש"ח) דג קריספי בבלילת בירה, כרוב אדום, פיקו דה גאיו, מיוקרמה וסלסת אבוקדו, טורטייה מתירס רכה המוגשת פתוחה ומעל דג רך מבפנים וקריספי מבחוץ בציפוי טמפורה (בלילת בירה) עם כרוב אדום ומבחר סלסות חרפריפות מעל שהיו טעימות מ-א-ד.



מה שכייף באל טאקו שאפשר לגוון ולקחת מס' טורטיות במילוים שונים ולשחק בטעמים ובמרקמים.
מנה נוספת שאהובה עלי היא
קרנה אסדה ,נתח קצבים על הגריל, בצל, כוסברה וסלסה (18 ש"ח) טאקו פתוח ובמרכזו בשר קצבים שנצרב על הפלנצ'ה ונחתך לרצועות דקות, עם סלסה חריפה מעל ואני ביקשתי תוספת של צד'ר שיקרים את המנה לידי מושחתת, לקפל ולאכול בהנאה ! 
צריך לקחת בחשבון שמנות  הטאקו מטפטפות  אבל זה שווה כל ביס וחלק אינטגרלי מחווית האכילה. 

אז יש לי 2 מנות פייבורטיות במקום , הדג ונתח הקצבים והפעם החלטתי לגוון ולקחת את הקרנה אסדה נתח קצבים על הגריל ,פריחולס וגבינת מוצרלה (19 ש"ח)
שוב השילוב הזה של גבינה והפעם מומסת מעל הבשר והשעועית שמטריף אותי, פשוט טבלתי את הטורטיה בסלסת האבוקדו וחייכתי לעצמי.





















לסיכום , מאד טעים , צבעוני ושמח באל טאקו , אני מבקרת שם מדי פעם שיש לי קריווינג לפאסט פוד מקסיקאני פיקנטי ומעניין, טעים שם ולא יקר הכי בקז'ואל (גופיה וסנדלים).

אל טאקו
ירמיהו 17 תל אביב
  -Happy hour-                                                                                                      
א' עד ה' 17:00-19:00                                                                                              
1+1 למרגריטה                                                                                     









 
                       


יום שבת, 12 בספטמבר 2015

רובנשטיין, תאוות בשרים

כשקיבלתי הזמנה לרובנשטיין נעניתי מיד בחיוב כי אני כבר שבועיים במוד איטלקי ועם כל הכבוד לפחמימות ,לשמנות ולהקרמות התפתח בי קריווניג לבשר, אמרתם בשר אמרתם רובנשטיין. משפחת רובינשטיין שבבעלותה מעדנייה המתמחה באספקת בשרים איכותיים למעלה מ40 שנים פתחו גם מסעדה לאחר שהיה ביקוש לאוכל מוכן וחגגה 8 שנים להיווסדה. המקום נחשב לגן עדן לחובבי בשר באשר הם. המסעדה מציעה מנות בגריל מנתחים מובחרים (בקר, טלה ולבן) וגם מנות קרות , ראשונות , סלטים מרעננים ופירות ים.  עיצוב המקום קלאסי בעל חלל גדול עם רהיטים מעץ המשווה למקום אוירה רומנטית ונעימה ובסמוך למסעדה ישנה את המעדניה.

תחילה פתחנו את הערב עם סנגריה לבנה, יין לבן שבושל עם קינמון, ציפורן, פלפל אנגלי וקאווה. אלכוהול ללא ספק תמיד פותח את הצ'אקרה ,מעלה חיוך וסומק בלחיים ופותח את התאבון.  מבחר ראשונות כבר הונחו  במרכז השולחן: ארטישוק בגריל עם סלסלת עגבניות שרי וחומץ בלסמי מצומצם ,אחלה פתיח,אני מאד אוהבת ארטישוק על הפלנצ'ה. זו אמנם מסעדת בשרים אבל לא יכולתי שלא להריח את הקלמרי בצד השני של השולחן קלמרי מטוגן בציפוי פריך בליוי רוטב איולי לימון, מנה ראשונה קלאסית , ביצוע פשוט וטעים. הקלמרי היו רכים ונעימים בפה  בציפוי קראנצ'י מעל והאיולי היה מצוין, אמנם לא באנו לאכול פירות ים אם כי בשר אבל לא יכולתי להפסיק לנשנש מהקלמרי כי יחד עם הווינשטפן ששתיתי זה שילוב אלוהי ומתבקש למען האמת. ממשיכים עם פטה כבד עוף ,ממרח כבד עם חמאה בליווי ריבת בצלצלי שאלוט וצנימי בריוש ביתיים הפטה היה במרקם קרמי ועדין עם ריבה מצוינת מעל בתוך צנצנת מתוקה, מנה ראשונה קלאסית להתחיל איתה את הערב.

אמרתם אלכוהול, אמרתם מטוגנים שאוהבים להשתדך עם אלוכוהול, קלמרי מטוגן כבר היה אז המשכנו עם פלטת נקניקים עשירה שכללה מבחר נקניקים לבנים יבשים,לחם הבית , חמאה ובצל ירוק פתיחה מצוינת ואהובה עלי במיוחד, נקניקים איכותיים, מאפה טרי וקצת חמאה הם אלו שיוצרים ביס טעים לצד הבירה הצוננת.


עוד בגזרת הראשונות ומפנק עד יותר ,כבד אווז עם ריבת בצלצלי שאלוט וצנימי בריוש ביתיים כבד רך וחמאתי שהחליק  בגרון  לצד ריבה מתוקה וצנימי בריוש שלא כ"כ טעמתי מהם כי לא רציתי להסתם מפחמימות מיותרות כי ביננו , באתי לאכול בשר וזה העיקר מבחינתי.

למנה עיקרית קיבלנו פלטה פרמיום 1.2 ק"ג ,אנטריקוט , סינטה , פילה וטיבון טלה,הנתח שהצטיין בעיני בטעמו והוא האהוב עלי תמיד זה האנטריקוט בשל היותו שומני ועסיסי ורווי מיצים  מדיום רך כחמאה. הפילה היה אדמדם ומשגע ,בשר הטלה היה טעים אבל טיפה נצלה מדי על הפלנצ'ה.  נקניקיות החזיר היו מתובלות היטב ומאד טעמות ושומניות , זו היתה פלטה בשרית עשירה ורבת טעם וריח משגע.

התוספות שהגיעו עם הבשר, צ'יפס , פירה תפו"א חמאתי ובצל מטוגן, ירקות מושחמים על הפלנצ'ה, הום פרייז טעים, תפו"א אפויים ושזופים בגריל עם תיבול טוב,  אורז לבן וסלט ירוק טרי ומרענן.

היו מספר סוגים של רטבים שליוו את הבשר: שמנת , צ'ימיצ'ורי ופטריות ויין. אבל ביננו כשהבשר טרי וטעים מספיק לו התיבול של מלח גס פלפל שחור.

היינו כבר מפוצצים מפלטת הבשרים אבל אף פעם לא נסרב קינוח מתוק חשבתי על משהו קטן וצנוע ולהפתעתי הגיעו מספר קינוחים מתוקים ומושחתים. גולת הכותרת היה הצ'ורוס שהגיע חמים בציפוי סוכר וקינמון והוגש עם קצפת קלילה ולא מתוקה מדי (כי המתוק כבר עוטף את הצ'ורוס) וסורבה מצופה שוקולד ליד שמשלב טעמים חמוצים שנעטפו בשוקולד מריר, מנעד טעמים מאד מעניין בין המתוק לסורבה חמצמץ ומרענן.

עוד בגזרת המתוקים, קוקילדה במילוי גלידת נוצ'לה עם גנאש שוקולד ולרונה, קינוח עשיר ומתוק. קרם ברולה שהוגש עם קונפטורית פירות יער, מנה קלאסית קלילה ונעימה בפה. אצבע רושה , גלילית ופל ממולאת בקרם קפה שוקולד ולרונה זיגוג ריבת חלב ביתי לחובבי המתוק עד מאד.

לסיכום , רובנשטיין עדיין מספקת את הסחורה במכירת בשר מצוין בין אם זה להכנה בבית לבין ישיבה במקום באוירה קלאסית ונעימה עם קוקטייל או בירה ביד ולהנות ממבחר בשרים, מנות קרות או חמות באיכות גבוהה.כי בבשר הם מבינים.

רובנשטייןגיבורי ישראל 17נתניה
09-7888838

יום רביעי, 9 בספטמבר 2015

לא חייבים לזכות בלוטו בכדי לשבת בTOTO ,אפשר גם בעסקית

טוטו היא מסעדת שף תחת שרביטו של ירון שלו שעזב ובמקומו מושיק רוט נכנס לנעליו וזה חזר למסעדתו שבאמסטרדם ואז חזר ירון שוב לטוטו ( פייר כולנו התגעגענו וקיוונו לחזרתו) ,קיצור סאגה בהמשכים והעיקר שחזר ויש את אותה יד שמכינה את האוכל בצורה כה מדויקת נעימה וטעימה. המסעדה עם תפריט בעל אופי אירופאי וים תיכוני. מסעדה עלית, לא מפתיע לפגוש בצהרים שם פולטיקאים ושחקנים. המנות בטוטו מוקפדות וברמת ביצוע גבוהה, אוירה נעימה, עיצוב מרהיב , תאורה עמומה ושרות מקצועי. המסעדה זכתה ולו בכדי בתואר "המסעדה הטובה ביותר" בתחרות פרסי האוכל של מגזין TimeOut היתי בטוטו במספר הזדמניות במספר עסקיות מאד משתלמות ובארוחת ערב שחיתותית למדי. תפריט העסקיות כולל מנה ראשונה ומנה עיקרית ב-125 שקל. אתחיל בעסקית צהרים שהזמנו תחילה קיבלנו צלוחית זיתים, סלסלת לחם עם מספר פרוסות לחם עבות וטריות מטבל עגבניות בשמן זית, שעועית לימה רכה וחרפריפה, מים קרים ומלפפון פרוס בכוס שמוסיף חן ורעננות.

שעועית לימה 

למנה ראשונה בחרנו את ה"חציל" המפורסם של טוטו , חציל, טחינה שחורה, גבינת כבשים קשה, זעתר ושמן זית,טחינה שחורה, גבינת טולום (תורכית) ,עגבניות טריות מרוסקות, ירוקים מעל, צנוניות ,שמנת חמוצה וחציל שרוף שנח כמו מלך על כל התפאורה הזו,  מנה מרהיבה ביופיה ובטעמיה. לגמרי נמצאה מנת החציל הטעימה בארץ. כן חציל בטחינה נשמע כקלישאתי הכי פושטי אבל בטוטו כמו בטוטו, מנה מדויקת וסופר מיוחדת. 

הזמנו מהתפריט החדש, טרטר טונה אדומה עם תבלינים הודיים חתיכות שמנמנות של טונה, רכות כמו טוסיק של תינוק (אסקיוז מיי פרנץ') בטעמים אסיאתים עזים עם כוסברה ועשבי תיבול שנותנים רעננות ונעימות בפה ויוצרים את הביס המושלם. מנה מיוחדת, ונראית כמו כיוון חדש לטוטו מעבר לאירפואי וים תיכוני.

מנת דגל נוספת שהחלטנו לדגום כי זה מאסט, טורטיליני זנב שור,מילוי הטורטליני עשיר בבשר מפורק שבושל בציר עצמו,שהונח בסמוך למחית של סלרי לבן קרמית ונעימה.

הלכנו לגמרי על הקלאסיקות של טוטו והזמנו פפרדלה ראגו תבשיל עגל חלב, ערמונים וירקות שורש לכאורה נראה עוד סוג של בולנוז אבל בולונז גורמה, עלי פסטה דקים ואוורירים, ראגו עשיר שכלל בשר חזיר,חמאה , גאודה והרבה דברים טובים במנה. 

המשכנו עם עוד אחת ממנות הדגל של המסעדה ,ניוקי ערמונים חמאת כמהין ופרמז'ן מיושן
התענגתי מכל ביס וביס, אני מתה על הטעם מעט אדמתי של הערמונים שהשתלבו בצורה כ"כ עדינהעם חמאת הכמהין והפרמז'ן המיושן.  מנה מלאת טעמים של פטריות , נגיעות של אושר צרוף.

מנה שמבחינתי היא חובה במקום, טורטליני רך, תרד בר ומסקרפונה בחמאה מלוחה וגאודה מיושנת 5 שנים מדובר במספר מועט של טורטליני אבל כל אחד בפנים עצמו הוא עולם ומלואו ואני לא מגזימה ! שירה חברתי יכולה להעיד על הקסם שבמנה הזו, טורלטינים גדולים ועדינים מבצק רך במילוי מסקרפונה ברוטב חמאה עדין ומלטף וגאודה נהדרת. תחושה של לנגוס בענן . מרקם כה אוורירי  וקל כמו חלום. האפונה הטרייה הוסיפה טיפה פריכות למנה ומרקם שונה מזה של הטורטליני העדין ( והמדהים!!) המנה הזו הסבה לי כזה עונג שתמונת הפרופיל שלי פה בבלוג צולמה ע"י שירה, שתפסה את הרגע בו אני מתענגת על הביס המושלם מהטורטליני מהחלומות , כך הוא יקרא לעד !!!

צריכים לראות אותי כעת עם עיניים מזוגגות


עוד אחת ממנות החובה בTOTO , פיצה Bianca פטריות יער, כמהין, בייקון וגאודה,  YY כמה שזה טעים שהבייקון מגיר את כל השומן שלו על הפיצה יחד עם הכמהין פשוט חלומי.

בארוחת השחיתות בערב טעמנו טרטר , טוטו סטייל ,טרטר שאמנם היה טעים אבל לא היה בו משהו מיוחד או יצירתי והתמחור שלו גבוה מאד בסביבות ה85 ש"ח אם אינני טועה.

במסגרת ההתפרעות באותו הערב הזמנו גם את בר ים בנוסח נורמנדי, פורצ'יני טריות, פטריות זהב בוורמוט ביאנקו וחמאה לבנההדג טרי לבן ורך ננעטף ברוטב שמנת וורמוט ופטריות מענג.  עוד אחת מהמנות הקלאסיות של המקום.

החלטנו לקנח עם מילפיי, הקינוח הכי טעים שאכלתי BY FAR לאחרונה ובכלל. המלצר הגיע עם צלוחית מלאה בקרמל ושפך אותה מלמעלה מגבוהה על המילפיי , היו צריכים לראות את המבטים שלי , ספק זימה ספק של ילדה מתלהבת.  בצק  המילפיי עשוי מעלים עלים דקיקים ,עם קרם עשיר וקרמל מתוק שעוטף את הכל התמוגגתי מכל ביס וביס.


אוחח טוטו טוטו כמה טוב פה ( לא ידעתי שאני מסוגלת לחרוז שירים ) טוטו מבחינתי עדיין המסעדה מספר 1 ,עדיין מצליחים לרגש אותי ולגרום להתפוצצות בפה בכל ביס וביס. לא הגודל הוא שקובע אלא האיכות כמובן. האוירה נעימה והשירות מקצועי.
מסעדת עלית שמציעה תפריט עסקיות ב125 ש"ח בעיני סופר משתלם.


TOTO

ברקוביץ' 4 , מגדל המוזיאון ,תל אביב