יום שלישי, 31 ביולי 2018

תכירו את המרענן של הקיץ- So bing קינוח קוריאני מפתיתי שלג עם תוספות משגעות מעל


לאחר יום עבודה עמוס במיוחד הגעתי לסניף הראשון של ל-So bing מותג קינוחים קוריאני שנפתח לא מזמן בבוגרשוב פינת קינג ג'ורג' בתל אביב סמוך לדיזינגוף סנטר. נפגשתי עם חברה וביתה הקטנה ושלושתינו היינו במוד זללני במיוחד. ב-So bing הקינוח מבוסס על פתיתי שלג,קינוח שזכה להצלחה מסחררת ונמכר ביותר מ- 30 מדינות ברחבי העולם תחת מיתוגים שונים ובישראל המותג עובד תחת השם So-bing. סוף סוף אפשר גם בארץ להנות מקינוח קר היישר מקוריאה,קינוח שונה ואחר ממה שנראה עד כה בארץ.

ה–So-Bing שונה מכל קינוח קר אחר שהחיך הישראלי התרגל אליו מבחינת מרקם וטעם. פתיתי השלג המזכירים בצורתם החיצונית שבבי קוקוס הם למעשה פתיתי קפואים ויבשים בטקסטורה מיוחדת בעלי מתיקות עדינה. רגע לאחר יצירתם ובעודם קפואים הם מקבלים צבע וטעם מחלב ממותק או מיץ פירות,או רטבים מיוחדים לפי בחירת הלקוח. הפתיתים מרכיבים את השכבה התחתונה ומעליהם מניחים מגוון גדול של אפשרויות לכיסוי השכבה העליונה שיחד מייצרים את הקינוח המיוחד. בין התוספות תמצאו: שוקולד,תותים,בננה, מנגו ואפילו תה ירוק. על התאמת המנות והרכבתן לחיך הישראלי אחראי אלון שבו,שף קינוחים בולט בתחומו. בתמונה -מודלים של הקינוחים בחלון הראווה.

מה בתפריט? בינגים בטעמים אסייתיים מסורתיים לצד כאלו אלה שמותמאים לחיך הישראלי. שלג חלב עם קוביות מנגו- עוגת גבינה,סורבה מנגו ושקדים,שלג עם רוטב רפאלו-גלידת קוקוס,בראוניז וצ'יפס קוקוס,שלג עם כדורי אבטיח-גבינה בולגרית או גלידת וניל,שלג עם קוביות חלבה-אגוזי לוז,טחינה גולמית ושבי עוגיות חלבה,שלג תה ירוק עם שקדים קלויים- אבקת תה ירוק וגלידת וניל ושלג שוקולד עם בראוניז-שברי אוריאו וגלידת שוקולד ושלג עם רוטב קרמל,שברי עוגיות לוטוס, קצפה ובננה מקורמלת. מחירי הקינוחים משתנים בין קינוחים במנה קטנה,בינונית או גדולה ונעים בין 21 ל-45 ש"ח.

לאחר עיון רב בתפריט בסקשן הפירותי לבסוף נפל הפור ובחרנו בבינג מנגו ועוגת גבינה,סורבה מנגו ושקדים פרוסים.
הקינוח עצמו גדול ומרשים,פתיתי השלג עשויים מחלב מתוקים במידה אבל לא בצורה מוגזמת,בטעמים מתוקים אך מאוזנים. פתיתי השלג הם בעצם שילוב של ברד וגלידה,משהו באמצע. מעל הפתיתים הונח סורבה מנגו טעים ומרענן במיוחד לצד קוביות עוגות גבינה. מה שמייחד את הקינוח בעיני זו הקלילות שלו שהוא לא מתוק מדי ודי קליל ומתאים לחום בקיץ הישראלי.

בנוסף ובלחצים מאסיביים קלים מביתה של החברה (: בחרנו בקינוח נוסף מושחת במיוחד,לא מיועד לשומרים על המשקל כן? בריוש שחיתות,בריוש עם קצפת,חתיכות אוריאו ובראוניז בליווי כדור גלידת שוקולד. הקינוח גדול,מושחת וטעים בטירוף,קינוח שבקלות מספיק ל4 אנשים. על בריוש גדול ונימוח הונחה קצפת עשירה,טעימה ומתוקה עם חתיכות אוריאו קראנצ'יות וקוביות בראוניז עשירות בשוקולד.

אם פחות בא לכם על שוקולד יש גם בריוש מנגו ובריוש עם בננה קרמל ומשקאות אקזוטיים כמו סמוז'י מנגו,תה אפרסק -גרנדין ועלי נענע .תה יסמין ופלחי לימון ועוד.

So bing הוא לגמרי הקינוח המרענן של הקיץ תתכוננו להתמכר !

So Bing
בוגרשוב 106 תל אביב
054-7480480

יום חמישי, 26 ביולי 2018

קפה פנורמה - מסעדת הלובי של דן פנורמה תל אביב


אמש הגעתי עם חברה לקפה פנורמה -מסעדת הלובי של של דן פנורמה בתל אביב. המלון נמצא במרחק של 5 דקות מהחוף באיזור נווה צדק בתל אביב סמוך לאתר "התחנה" בתחנת הרכבת הישנה של יפו. המסעדה משיקה תפריט חדש בניצוחו של שף המלון איציק ידגר.

המסעדה ממוקמת בטרקלין המלון שמטרתו לספק פינה שקטה ואיכותית לאורחי המלון,לאנשי עסקים המבקשים זמן איכות ולהתנתק מכל ההמולה בחוץ יוכלו למצוא בטרקלין את המענה המושלם. האווירה הנעימה והתפריט המגוון הופכים את מסעדת הלובי למקום אידאלי לסעודה קלה. הטרקלין ממוקם בסמוך ללובי המרכזי. מרחב בילוי שקט ומעוצב לאנשים שמבקשים ליהנות מזמן איכות באווירה יוקרתית.

התפריט החדש של קפה פנורמה במלון דן פנורמה תל אביב מציע מגוון מנות מרעננות תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים. בתפריט תמצאו מנות פתיחה,מגוון סלטים טריים כמו סלט בנדורה מעגבניות,לאבנה ורוקט,סביצ'ה סלמון וירקות, כריך קפרזה,קרואסון תרד,פטריות מוקפצות וביצת עין,פילה סלמון צלוי,סלט יאם וון סן,פילה בורי צרוב,רביולי במילוי ערמונים,רול פריקסה ודגים טריים ועוד לצד מגוון משקאות קלים,שתיה חמה, בירות,קוקטיילים ומבחר קינוחים חלביים מפתיעים ! תחילה פתחנו את הערב עם קוקטייל PVC,וודקה,חמוציות ושנפס אפרסק, קוקטייל קליל ומרענן ומיץ תפוזים קר סחוט טרי במקום.

תפריט היינות:

בחרנו לחלוק שתי מנות פתיחה,האחת -סביצ'ה סלמון וירקות,פילה דג אלתית נא,ג'ינג'ר, אפנות וואסבי,שומשום שחור ,איולי לימון. מנת סביצ'ה קלאסית בביצוע טוב,קוביות סלמון טריות ששודכו לסלטון ירקות טרי בתיבול לימוני דבר שמאד מחמיא לדג וכובש אותו במעט. אפונת הוואסבי העניקה מעט קראנצ'יות למנה וחריפות קלה.

הלחם שליווה את המנה היה טרי,קריספי וחם עם מטבלים בדמות ממרח זיתים שחורים, עגבניות מיובשות וחמאה בנדיבות.

מנת הפתיחה השניה -פיצה נפוליטנית,פיצה מרגריטיה,רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה טרייה ועלי בזיליקום טרי עם מגוון תוספות לבחירה. הפיצה מבצק יחסית דק עם שוליים קריספיים עם גבינה בנדיבות והתוספות שבחרנו הם אנשובי ופטריות בשרניות.  

בזמן שאכלנו נהננו מנגינות הפנסתרן בלובי המסעדה ביצועים שקטים לכל מיני שירים לועזיים פופולריים והכל באווירה אלגנטית ונעימה שעושה חשק עז לנופש,אם לא בחו"ל אז בתל אביב (: לעיקריות בחרנו בשני סוגי דגים,האחד-פילה סלמון צלוי,ירקות ירוקים,קרם פלפלים וזרעי כוסברה. נתח הסלמון היה עסיסי ובתיבול טוב הוא אמנם מעט התייבש מעל אבל מבפנים היה וורוד, עסיסי וטעים. הקרם פלפלים שנמרח על הצלחת היה מעט פיקנטי וטעים,הזכיר קצת אריסה. הירקות הירוקים היו מעט קראנצ'ים במרקם אל דנטה והכי אהבתי מהם את הסנופי שהיא קראנצ'ית וסופר טעימה. מנה מצוינת וקלילה - אהבתי ! הדג השני היה -פילה דג בורי צרוב,קוסקוס,רוטב עגבניות וגרגירי חומוס מתובלים,טחינת כוסברה. על הצלחת קיבלנו פילה דג בורי צלוי ועסיסי שהונח על קוסקוס ורוטב עגבניות עשיר, מנה שהזכירה את הדג בשולחן שבת.


תפריט הקינוחים די עשיר ומגוון ולשמחתי הרבה גם חלבי, תמצאו פה מבחר עוגות ומנות אחרונות המוגשות במקום כמו סופלה תפוזים,מקפא תפוזים ורום,ביצת הפתעה כדור שוקולד במילוי ממתקים וגלידה מוגש עם רוטב שוקולד-טופי חם ,כנאפה-קדאיף במילוי גבינת עזים וסירופ ורדים,סורבה מפירות העונה לצד מבחר עוגות משתנות בוויטרינה שמוצגת לראווה במסעדה. בחרנו בקרם ברולה קפה והל אשר מוגש עם עוגיית בקלאווה, סיום מתוק ומצלח לערב נעים במסעדה בלובי המלון.
קפה פנורמה - מסעדת הלובי של מלון דן פנורמה תל אביב רח' קויפמן 10, תל אביב טלפון לפרטים: 03-5190190
שעות פעילות מסעדת הלובי במלון דן פנורמה ת"א: בימים א׳-ה׳ משעה 11:00 עד 23:00,0 ביום ו' החל מהשעה 11:00 עד שעה לפני כניסת השבת לחיי החיים הטובים 💗💙💚💛💜



יום שלישי, 24 ביולי 2018

בראנץ' מפנק ב-Lorenz & Mintz בית קפה בניחוח פריזאי בנווה צדק ,כי זו ה-דרך לפתוח את הסופ"ש


אין כמו לפתוח את הסוף שבוע בבראנץ' מפנק עם מימוזה אלכוהולית קרירה ושיחה צפופה עם החברה. ביום שישי בבוקר שזה הזמן המושלם שמנו פעמינו ללורנץ ומינץ בית קפה בסגנון פריזאי לאחר שהזמנו מקום כמובן יומיים לפני (כי אני כזו יקית). המסעדה באחד המיקומים היפים ביותר בתל אביב בלוקיישן משגע בפאתי נווה צדק השכונה הפסטרולית עם הסמטאות הציוריות,איזור שוקק חיים עמוס מסעדות וברים רבים. המקום שוכן במבנה טמפלרי משומר שעבר שיפוץ מקיף במראה רומנטי של תל אביב של פעם עם מרפסת פתוחה וגדולה שנעים לשבת בה בשישי בבוקר. לורנץ ומינץ בית קפה וקונדיטוריה בבעלות ובניצוחה של השפית נילי כהן מינץ אשר הקימה ביחד עם בעלה אורי את המקום.

מקומות הישיבה בפנים באווירה נעימה בתוך מבנה טמפלרי משוחזר במזגן או בחצר הרחבה בחוץ בתוך פטיו על דק מעץ מקושט אדניות עם פרחים יפהפיים ושולחנות עגולים קטנים בסגנון צרפתי באוויר הפתוח.

לא מדובר בעוד ארוחת בוקר סטנדרטית של כל בית קפה כזה או אחר בעיר. בלורנץ ומינץ תפריט ארוחות בוקר מגוון עם מנות מוקפדות המוגשות לאורך כל היום,מאפים מטריפים לצד אופציות טבעוניות. המנות הפופולריות במקום ולו בכדי הן הביצים העלומות,שקשוקה ירוקה,קובנה על בסיס חמאה מזוקקת ומטבלים, קרואסון דייגים הכולל קונפי טונה,שמנת חמוצה וביצה רכה,אגס בנדיקט,האש בראוניז עם סלמון מעושן, ביצי דגים וביצ עין ועוד. כמו כן יש בתפריט דגים, ירקות,גבינות,
קישים שונים,פסטות ומנות ביצים עם השפעה חזקה של מטבח מקומי.

תפריט ארוחות הבוקר כולל מנה עיקרית ומבחר טאפסים,סלסלת לחמים טריים שהכל נאפה כמובן במקום ושתייה לבחירה: קפה,מיץ סחוט או קוקטייל והמחיר נקבע לפי המנה הנבחרת. תחילה קיבלנו את סלסלת הלחמים שהיו טריים ומעולים שהכל נאפה במקום,הלחם היה עשיר ומשביע . חברתי בחרה בקפה הפוך ואני בקפה קר.



הטאפסים שקיבלנו עם ארוחת הבוקר הם : גבינת שמנת בעיטור קרם סלק ,קוביות גבינת פטה ושומשום שחור שפוזר מעל וממרח אבוקדו עם בצל סגול ועגבניות. נשנוש כייפי וטעים לפני הארוחה אבל בזהירות לא להשתולל עם המאפים כי הם טריים וסופר טעימים שיכולים להוות ארוחה בפני עצמה ולא ישאר מקום למנות העיקריות עם הביצים. ממש נלחמתי עם עצמי לא לאכול מהם בשביל לא לשבוע רק מהם.

תחילה קיבלנו את השקשוקה הירוקה,תבשיל של מנוגלד ותרד,שמנת,שתי ביצים ופרמז'ן. השקשוקה הייתה טעימה
,תבשיל המנגולד והתרד היה עשיר בשמנת ובתיבול מעודן שמעליו התווספו שתי ביצי עין שהחלמון רק חיכה להתפרץ החוצה מעל התבשיל. טעים טעים שאפילו לא נגעתי בלחם פשוט אכלתי וגרפתי עם הכף מתוך המחבת.

כמו כן בחרנו לחלוק קרוק מדאם הגרסה הכשרה,טוסט ענק,קרם כמהין שחורות, פטריות שמפניון,גאודה,פרמז'ן וביצת עין. ראשית,המנה מאד גדולה ומשביעה. מנה טובה הטוסט מולא עם גבינות מפנקות בדמות גאודה ופרמז'ן בנדיבות עם פטריות שמפניון בשרניות וקרם כמהין שחורות שמי שחובב פטריות כמוני מאד יאהב ויעריך את הטעם שהשתלב נהדר עם רוטב הבשמל בתוך הטוסט וביצת עין שנזלה מעל הכל.
אחרי פאוזה קטנה לגמנו מימוזה קרירה.

זה היה מפגש ארוך עם החברה וישבנו יותר משעתיים במקום וריחות המאפים גירו אותי ולא יכולתי שלא להזמין גם את הקובנה. קובנה מסורתית על בסיס חמאה מזוקקת ומטבלים: סלסת עגבניות חריף ,שמנת חמוצה,טחינה לבנה,ביצה קשה וזיתים תוצרת הבית. קובנה,לחם מסורתי שמוכן אף הוא במקום על בסיס חמאה מזוקקת היה במילה אחת מושלם! הקובנה הייתה במרקם אווירירי וטעמה גן עדן. היינו די שבעות מ2 הארוחות שכבר אכלנו ולקחתי את הקובנה בT.A ונהנתי ממנה בבית במהלך הסופ"ש.



בLorenz & Mintz אופים כאמור במקום את סוגי המאפים וחבל לפספס ולא להנות מהם,את חלקם רואים בוויטרינות והם נראים סופר טריים ומגרים שיצאו הבוקר מהתנור והם מונחים על הבר.

כמו עוגת גבינה אפויה עם למון קארד וקרם שמנת,אקליירים במגוון מילויים,שבלולי קינמון,קרואסונים עבודת יד,עוגות שמרים ועוגות בחושות. קינחנו עם פרנץ' טוסט ממולא בקרם שקדים, קרם מסקרפונה ותאנים. קינוח מופתי, פרנץ' טוסט במילוי קרם שקדים עשיר ומתוק עם כמות די רבה של גבינת מסקרפונה שהיא מיסודה AS IS שמנה,קרמית ומענגת ובשילוב עם תאנים טריות בשרניות ומתוקות . אהבנו בטירוף כבר אמרתי כן ? !

לסיכום,Lorenz & Mintz מקום מופלא בלב שכונת נווה צדק באווירה נינוחה ורגועה,הארוחה הייתה מגוונת וטעימה. ממליצה בחום שאם אתם באיזור בואו להנות ממגוון המאפים במקום או בT.A
* המסעדה כשרה וחלבית
Lorenz & Mintz
רחוב שלוש 42, בית נווה שכטר, נווה צדק תל אביב 
03-901-8070
שעות פתיחה:
ימי ראשון עד חמישי בין 22:00 - 08:00 בימי שישי בין 08:00-14:00 בימי שבת סגור
לינק כניסה לאתר:http://lnm.co.i















יום שבת, 21 ביולי 2018

Pozza- בר פיצה חדש בהרצליה,פיצות מוגזמות ומושחתות


שיגעון הפיצות בכל מקום ולא מזמן כתבתי אצלי בבלוג על מספר פיצריות חדשות ומדליקות שנפתחו והפעם תורה של הרצליה להתחדש עם פיצריית שף שנפתחה לפני מספר שבועות. המקום בבעלות שותפים צעירים שבעלותם ה"דולי פרטון" בר שכונתי שמח בהרצליה. פיצה ואלכוהול זהו השילוב המושלם בעיני להעביר ערב בכייף. פיצה Pozza מקום בילוי קליל,אידאלי לתושבי ולבלייני העי ולחבר'ה צעירים באווירה של בר עם תפריט אלכוהול מפנק וגם מקום מפלט להורים עם ילדים.

המקום בסגנון האייטיז,פקמן הנוסטלגי מככב אפילו בלוגו המקום,סוג של מנהרת הזמן גם בעיצוב המקום וגם בסגנון המוזיקה.

רב מקומות הישיבה הם ברחבה של המסעדה שבחוץ וגם בפנים בתוך החלל הממוזג.

מדובר בפיצה עמוסת תוספות המשלבת מרכיבים לא שגרתיים ומפתיעים ביותר. כשחושבים על פיצה חושבים על ג'אנק פוד אבל פה ב-Pozza העלו את הרמה של הפיצה בזכות תוספות גורמה לא שגרתיות למעמד פיצת שף. כאמור מדובר על פיצות מושחתות עמוסות פרודוקטים איכותיים שמעלים את הרף לפיצות הרגילות שהכרנו עד כה. רענן נוסל יועץ קולינרי ופיציולוג מגיל 3,אחד הטובים בתחומו ושופט בינלאומי בתחרויות בעולם הוא זה שאחראי על הייעוץ הקולינרי של פיצה Pozza .בתפריט תמצאו מגוון פיצות בנגיעת שף בפיתוחו של נוסל עם יותר מ-40 תוספות מטריפות ולא שגרתיות כמו Mac & Cheese,בוראטה,צ'ילי מקורמל ומייפל ויש גם פיצה מתוקה דוגמת פיצת קינדר בוואנו לצד פיצות ספיישל שיככבו מעת לעת.
מה בתפריט? מנות ראשונות: פוקאצ'ה בתנור עם מטבלים,כרובית חמה ברוטב קיסר,ניוקי כמהין ,סלט קיסר, קרפצ'יו בקר פוזה קפרזה- בסיס פיצה עם רוטב עגבניות בתנור ומעליו סלט קפרזה קריר ומרענן וסלט בוראטה ועגבניות שרי צבעוניות. תפריט הפיצות בפיתוחו של רענן נוסל: מרגריטה קלאסית כמובן במתכון עליו זכה רענן נוסל באליפות העולם לפיצות,פוזה הרצליינית-רוטב עגבניות,גבינה בולגרית ביצה קשה,תירס ופסטו,פוזה חריפה- מוצרלה,צ'ילי מקורמל,חלפניו וטיפטוף מייפל, פוזה בצלים-רוטב עגבניות,מוצרלה,בצל מקורמל,בצל ירוק,סגול ובצלצלי שאלוט,Mac & Cheese פסטה עם צד'ר ואמנטל ופיצה עם עגבניות שרי ובוראטה עסיסית. ניתן להוסיף לפיצות שבתפריט מתוך מגוון האפשרויות כמו: אננס,מוצרלה בייבי, אנשובי,שום קונפי,אספרגוס,בוראטה,בצל מקורמל, ארטישוק אלה רומנה ועוד.
לצד הפיצות ישנו תפריט אלכוהולי קליל וכייפי,קוקטיילים על בסיס אפרול או ג'ין,בירות מהחבית ויין.
אז בחרנו תחילה בקוקטייל על בסיס ג'ין ולימונים ואפרול שפריץ,שניהם היו קלילים וטעימים. 
בחרנו בשתי מנות ראשונות,האחת-סלט קיסר,עלי חסה קריספיים,קרוטונים,רוטב קיסר וארטישוק אלה רומנה. סלט עם עלי חסה טריים ורעננים,הסלט היה גדול והוגש בנדיבות עם שפע של רוטב קיסר טעים וגבינת פרמז'ן מגוררת,התחלה טובה כך אמרתי לעצמי. מנה ראשונה נוספת-סלט בוראטה,עגבניות שרי צבעוניות,עגבניות מיובשות,קרם סלסה ורדה ובורטה עסיסית מעל. סלט צבעוני עם עגבניות שרי טריות לצד עגבניות מיובשות שלהן יש טעם דומיננטי ואהוב עם גבינת בוראטה רכה בזיגוג בלסמי מעל.
המשכנו עם הפנים לפיצות כמובן: 
רענן נוסל הנחשב לפציולו המוביל בתחומו הביא את כל הנסיון שלו לפיצת Pozza בעבור הפיצה המושלמת. בצק הפיצה מקבל מנוחה של 72 שעות על מנת להיות חזק ולעמוד בעומס התוספות. תחילה בחרנו בפוזה לבנה,רוטב שמנת,פטריות יער עם כמהין,בטטה מתוקה פרמז'ן ומוצרלה. בצק הפיצה כוסה ברוטב שמנת עם פטריות אשר כלל פטריות יער וכמהין אמיתיות שנטחנו לרוטב במרקם קרמי ועשיר בטעמו. מעל כל זה פוזרו מוצרלה ופרמז'ן בנדיבות. המוצרלה אגב נקרעת ביד מכדור טרי של מחלבות עברי. אנחנו ביקשנו להחליף את הבטטה באספרגוס שנראה לי מתאים וראוי יותר להיות בשילוב רוטב שמנת ופטריות כמהין. הפיצה הייתה טעימה,עשירה בגבינות ובטעמים עדינים ומאוזנים. בפיצה Pozza הבצק נמצא במצב ביניים בין הדק לעבה. רב בסיס הפיצה דק והשוליים יחסית עבים,בצק שתפח 72 שעות במקרר ונפתח ידנית.

אני כאמור הגעתי לפיצה Pozza לאחר שראיתי באיזה עמוד בפייסבוק פרסום שלהם עם פיצה עם Mac & Cheese נשמע מושחת ביותר אז ברור שנזמין אותו. Mac & cheese,רוטב עגבניות,גבינה מגורדת ופסטה מבושלת עם גבינת צ'דר ואמנטל מעל. הפסטה הייתה מושחתת ומוגזמת בקטע טוב,הרי שMac & Cheese זהו טראש אמריקאי אהוב עלי ולשלב אותו על בצק פיצה הוא גאוני ומיוחד! ראשית הפיצה הייתה מפוצצת בגבינות,בצק הפיצה אמנם דק אבל החזיק בגאון את הפסטה והגבינות המוקרמות מעל,לא עניין של מה בכך. רוטב העגבניות בPozza ופיצה הנ"ל הוא רוטב קלאסי עשוי מעגבניות תמר טחונות ותבלינים הנשמרים בסוד. פיצה טעימה במיוחד שופעת גבינות !
בגזרת הקינוחים שוב בצק פיצה אלא מה עם הפתעות מתוקות. פוזה קינדר,בצק פריך בתנור,נוטלה,שוקולדים של קינדר וקרם קינדר בואנו. בצק פריך אשר נמרח בשוקולד נוטלה עם קוביות שוקולד קינדר,שוקולד חלב ושוקולד לבן שפוזרו מעל ובזילוף קרם קינדר אשר הוכן מאצבעות קינדר בואנו. סיום מתוק ומעולה לערב כייפי וטעים בPozza. הקינוח אכן היה מתוק אבל לא מוגזם כפי שחשבתי שיהיה, קוביות הקינדר פוזרו יחסית בעדינות ובכמות לא גדולה כך שלא נוצר עומס של שלל הפתעות מתוקות מעל. המנה נראתה עדינה והיא כן מומלצת לחלוקה בין חברים בכ"ז lets face it כבר היינו אחרי ארוחה דשנה ומרובת פחמימות אז לסיים את זה יהיה מאד מאתגר !
לסיכום,מקום מדהים באווירה ובסטייל תל אביבי ,אחלה מוזיקה,וייב טוב ותפריט פיצות משוגעות ומשודרגות ברמה גבוהה. פשוט לבוא עם חברים והמשפחה וליהנות מכל העולמות! ממליצה בחום לנסות את פיצת פוזה הלבנה וה- Mac & Cheese המטורפת! פיצה Pozza
בן גוריון 33 הרצליה
09-8908050