יום ראשון, 17 באוגוסט 2014

ארוחת יום הולדת מדהימה וטעימה בפופינה שבנווה צדק


את יום הולדתי החלטנו לחגוג בארוחה נוספת עם חבר בפופינה שרבות שמעתי עליה וטובות.
פתחנו את הערב בקוקטיילים מופלאים שהעלו לנו חיוך תוך מס' שניות , השקנו לחיים והתחלנו להזמין את הראשונות.

גם פה החלטתי שאני הולכת לפי המלצות ומזמינה את מנות הדגל המפורסמות והמצטיינות של המקום.תחילה הזמנו פיצת פירות ים , פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים , שרימפס קצוצים ,סקאלופס ,טימין ושמן צ'ילי אדום. WOW איזו פיצה מדהימה ושונה ללא ספק. אהבתי את קרם הגבינה יחד עם הסקאלופ והשרימפס. לביס היה טעם שונה ומרקם שונה שאנחנו רגילים בפיצה ,היה מאד מעניין ובעיקר טעים ושונה. כמו כן טעמתי את הפיצה עם נתח הקצבים שהיתה עסיסית ומצוינת.

 גולת הכותרת של כל הארוחה היתה המנה הזו, רביולי ריבת דלעת וכבד אווז , אמרטו , שקדים וקציפת כמהין. לקחתי ביס והתמהמתי איתו מרב שהתפעלתי מכבד האווז כמה שהיה רך והתמזג עם קציפת הכמהין והמתיקות העדינה של הדלעת WOW זו היתה מנה שלא יכולתי להפסיק לגלגל עינים ולהוציא קולות של גרגור והנאה.                    


כמו כן הזמנו את המבורגר שרימפס: לחמניה מאודה , קציצת שרימפס ,איולי יוזו חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ.טוב גם המנה הזו היתה מופלאה  הלחמניות באן היו קטנות ובפנים היה בשר שרימפס כה טעים והתוצאה כל ביס היה פסגת האושר. לא היה אכפת לי לאכול כאלו עוד חמישה לפחות. היה מושלם.

בנוסף הזמנו מוסר ים על ריזוטו אורז אסור ,כרישה ופטריות מלך היער ,קרם פרש סלק ופטרוזליה.

ללא ספק הפרזנטציה היתה יפה מאד במיוחד עם הקרם פרש של הסלק , הדג היה צלוי טוב וקריספי, פחות התחברתי לריזוטו שהיה מעט תפל ולא מצאתי את החיבור של הקרם פרש. החבר שאיתי היה רעב אז הזמנו אנטריקוט על העצם 700 גרם ,מידת עשייה מדיום.הבשר יצא  רך , אדום ומתובל מדויק. תחילה ניסיתי לאכול את הבשר על העצם עם סכין ומזלג עד שלבסוף נכנעתי ליצרים הבסיסים ואכלתי ביד ומצצתי עד תום מהכל. המנה הוגשה עם סלט חסות מרענן שתובל בהרבה לימון, לא היתה שם שום בשורה קולינרית אבל היה פשוט וטוב.

לא ידענו במה לבחור בקינוחים אז חלקנו במספר:סופלה אה- לה-מינוט ,סופלה שוקולדש עם פצפוצי שוקולד וגלידת אגוז לוזהסופלה הגיע במרקם אוורירי ולא היה כזה מתוק כמו במקומות אחרים היה מצוין.

קינוח נוסף בחרנו בעוגת גבינה מאודה : פלחי הדרים , קראמבל ,פיסטוקים ומרמלדת יוזו, הקינוח האולטמטיבי מבחינתי לא מתוק מדי כמו השוקולד , מתוק במידה הרצויה והטוויסט הלימוני הוסיף פה איזה זסט כזה מיוחד.

טוב נו אנחנו כאלו שמנים לא ידענו במה להחליט (:  אז בחרנו גם בטארט פקאן ,גלידת בוטנים מלוחים ושטוריזל בוטנים.‎אהבתי את השילוב בין המלוח למתוק ואת הק'ראנצ'יות של הבוטנים והפקאנים.

לסיכום אני יכולה להגיד שזו היתה אחת הארוחות היות טובות שאכלתי השנה , ונראה לי כי פופינה מככבת במקום גבוה בין המסעדות המובילות כיום. אני ללא ספק אחזור שוב כי בהחלט היה חדשני טעים ומופלא.

פופינה

אחד העם 3 תל אביב 

03-575-7477


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה