לא מזמן שמעתי על פתיחתו של בר חדש שמגיש פיצות בוטיק ובתור חובבת פיצות החלטתי לבוא ולראות על מה מדובר, הרי שאני מאד אוהבת את הקונספט של אלכוהול ופיצות. ראמה, בר שכונתי ממוקם על קינג ג'ורג' בפרונט של בית ז'בוטינסקי במקום שביב לפניו הגריל הבולגרי "צ'יצ'ו וטנטי". ראמה,בראש ובראשונה בר אך במקום להגיש אוכל מטוגן כמו המבורגר, צ'יפס וכדומה כמו בשאר הברים פה מגישים פיצות,כמה נפלא חשבתי לעצמי. הגענו לראמה בצהרי שישי,סוף דצמבר היה קר והתיישבנו בחוץ ממש על הרחוב צמודות לתנור שחימם אותנו. רב המקומות הם בחוץ באווירה נעימה ולא מחייבת,הרבה צעירים, הרבה היפסטרים.
בראמה בר אלכוהולי הכולל מבחר קוקטיילים,יינות,בירות מהחבית ופיצות שף מגוונות ומיוחדות בשילובים שלא תמצאו בשום מקום אחר. על התפריט אחראי השף עידן פרץ (מפופינה)
והמנהלים של הבר הם אנשי לילה ולהם נסיון רב בחיי הלילה וניהול ברים, הם יודעים מי קהל היעד שלהם ומכוונים בהתאם לקהל יעד צעיר ולכן גם הפיצות בהתאם ובמחירים סבירים. השם ראמה אגב הוא מחווה לכינוי של מלך תיאלנד ותמונתו תלויה במרכז הבר בחלל הפנימי של המקום שכולל בר אינטימי וקטן יחסית.
התפריט בראמה חובק עולם, תוכלו למצוא פיצות במספר וראסיות כמו פיצה האיטלקית הכי קלאסית זה ברור אבל בטוויסט של השף עם רוטב עגבניות מעושנות,מוצרלה,פטריות ושאלוט קונפי,הפיצה הרומניה עם קרם תירס וארטישוק צלוי, הפיצה האסייתית-רוטב פלפלים תיאלנדים, סרירצ'ה וג'ינג'ר כבוש, הפיצה הירוקה- עם פסטו בזיליקום, פרמז'ן,קישוא ועלי תרד והפיצה הרוסיה-בצק סלק,קרם גבינה כחולה וסלמון. תוספות מעניינות ומרגשות,שילובים מתוחכמים. הזמנו קוקטיילים,חברתי בחרה בזיליף, וודקה סטולצ'ניה,סירופ פסיפלורה ומיץ גויאבה על בסיס עלי בזיליקום,46 ש"ח, מתקתק אבל לא בא על חשבון החריפות מבחינת האלכוהול (מואי לייק!) ואני בחרתי בראמה התשיעי, טקילה,קוונטרו וסירופ אלדר פלאוור בליווי של נגיעות פרי הדר ועוקצנות של צ'ילי אדום,46 ש"ח. שני הקוקטיילים היו חזקים מבחינת אלכוהול אך רעננים בטעמם, קוקטיילים קלילים לשישי בצהרים,FUN FUN FUN
המלצרית ערכה לנו את השולחן והניחה ארבעה סוגי טבסקו, מפיות נייר וסליייסר פיצות מדליק בצורת אופניים ורודים,טוויסט מתוק וצעיר. הפיצות בראמה מוגשות בקופסאות T.A הדיל הוא לאכול כך במקום מתוך הקופסא או לקחת הביתה. בהמלצת המלצרית החמודה הזמנו את הפיצה הרומניה, קרם תירס,פרמז'ן, ארטישוק צלוי,אבקת זיתים,עלי רוקט,בצל מוחמץ וכמהין, 44 ש"ח. נתחיל בבצק הפיצה ששייך לז'אנר הפיצות האהובות עלי-דק וקריספי. קיבלנו את הפיצה די מהר והיא חולקה לארבע חתיכות. תוספת הפולנטה מעל מקרם תירס טרי במרקם קרמי ועשיר,עם ארטישוק צלוי על הגריל ואבקת זיתים מלוחה שדמתה למלח גס רק בצבע שחור והעניקה קרנצ'יות לפיצה,אבקת זיתים שמתפצפצת בפה. הבצק אמנם דק וקראנצ'י בקצוות אך עמד בגבורה לנוכח התוספות מעל ולא קרס. שאפו - פיצה מעולה!
כמו כן בחרנו בפיצה הרוסייה, בצק סלק, קרם גבינה כחולה,סלמון כבוש בהדרים, אגוזי מלך ובצל ירוק,47 ש"ח. הדבר הראשון שתופס את העין זה צבע סגול עז של בצק הפיצה שהשתמשו בסלק בזמן הכנתו ומזה הוא קיבל את הצבע המשגע. אהבתי את השילוב בין הגבינה הכחולה לחתיכות הסלמון הבשרני ובצל הירוק שהעניק חרפריפות מתונה ומספר טבעות צ'ילי אדום חריף שפוזרו מעל והעניקו חריפות נוספת. פיצה טעימה ומעניינת ששודכה מצויין עם האלכוהול שלגמנו - מאנצ' מושלם 😉
בראמה בר אלכוהולי הכולל מבחר קוקטיילים,יינות,בירות מהחבית ופיצות שף מגוונות ומיוחדות בשילובים שלא תמצאו בשום מקום אחר. על התפריט אחראי השף עידן פרץ (מפופינה)
והמנהלים של הבר הם אנשי לילה ולהם נסיון רב בחיי הלילה וניהול ברים, הם יודעים מי קהל היעד שלהם ומכוונים בהתאם לקהל יעד צעיר ולכן גם הפיצות בהתאם ובמחירים סבירים. השם ראמה אגב הוא מחווה לכינוי של מלך תיאלנד ותמונתו תלויה במרכז הבר בחלל הפנימי של המקום שכולל בר אינטימי וקטן יחסית.
התפריט בראמה חובק עולם, תוכלו למצוא פיצות במספר וראסיות כמו פיצה האיטלקית הכי קלאסית זה ברור אבל בטוויסט של השף עם רוטב עגבניות מעושנות,מוצרלה,פטריות ושאלוט קונפי,הפיצה הרומניה עם קרם תירס וארטישוק צלוי, הפיצה האסייתית-רוטב פלפלים תיאלנדים, סרירצ'ה וג'ינג'ר כבוש, הפיצה הירוקה- עם פסטו בזיליקום, פרמז'ן,קישוא ועלי תרד והפיצה הרוסיה-בצק סלק,קרם גבינה כחולה וסלמון. תוספות מעניינות ומרגשות,שילובים מתוחכמים. הזמנו קוקטיילים,חברתי בחרה בזיליף, וודקה סטולצ'ניה,סירופ פסיפלורה ומיץ גויאבה על בסיס עלי בזיליקום,46 ש"ח, מתקתק אבל לא בא על חשבון החריפות מבחינת האלכוהול (מואי לייק!) ואני בחרתי בראמה התשיעי, טקילה,קוונטרו וסירופ אלדר פלאוור בליווי של נגיעות פרי הדר ועוקצנות של צ'ילי אדום,46 ש"ח. שני הקוקטיילים היו חזקים מבחינת אלכוהול אך רעננים בטעמם, קוקטיילים קלילים לשישי בצהרים,FUN FUN FUN
המלצרית ערכה לנו את השולחן והניחה ארבעה סוגי טבסקו, מפיות נייר וסליייסר פיצות מדליק בצורת אופניים ורודים,טוויסט מתוק וצעיר. הפיצות בראמה מוגשות בקופסאות T.A הדיל הוא לאכול כך במקום מתוך הקופסא או לקחת הביתה. בהמלצת המלצרית החמודה הזמנו את הפיצה הרומניה, קרם תירס,פרמז'ן, ארטישוק צלוי,אבקת זיתים,עלי רוקט,בצל מוחמץ וכמהין, 44 ש"ח. נתחיל בבצק הפיצה ששייך לז'אנר הפיצות האהובות עלי-דק וקריספי. קיבלנו את הפיצה די מהר והיא חולקה לארבע חתיכות. תוספת הפולנטה מעל מקרם תירס טרי במרקם קרמי ועשיר,עם ארטישוק צלוי על הגריל ואבקת זיתים מלוחה שדמתה למלח גס רק בצבע שחור והעניקה קרנצ'יות לפיצה,אבקת זיתים שמתפצפצת בפה. הבצק אמנם דק וקראנצ'י בקצוות אך עמד בגבורה לנוכח התוספות מעל ולא קרס. שאפו - פיצה מעולה!
כמו כן בחרנו בפיצה הרוסייה, בצק סלק, קרם גבינה כחולה,סלמון כבוש בהדרים, אגוזי מלך ובצל ירוק,47 ש"ח. הדבר הראשון שתופס את העין זה צבע סגול עז של בצק הפיצה שהשתמשו בסלק בזמן הכנתו ומזה הוא קיבל את הצבע המשגע. אהבתי את השילוב בין הגבינה הכחולה לחתיכות הסלמון הבשרני ובצל הירוק שהעניק חרפריפות מתונה ומספר טבעות צ'ילי אדום חריף שפוזרו מעל והעניקו חריפות נוספת. פיצה טעימה ומעניינת ששודכה מצויין עם האלכוהול שלגמנו - מאנצ' מושלם 😉
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה