יום חמישי, 13 באפריל 2017

קנקון, מתחם קניות ענק עם מסעדה צמודה, בית לכל המוצרים שפודיז אוהבים ומעריכים

קנקון,מתחם אוכל והיכל התשוקה והגרגרנות שכל פודי חייב להכיר ולעשות לעצמו טובה ענקית ולהגיע לאשדוד. המתחם ענק וחדש משתרע על 500 מ"ר,מקום ייחודי שלא נראה עד עתה בישראל. חברת קנקון מתמחה בשיווק מוצרי בשר,דגים ופירות ים משנת 1985 ומייבאת מיותר מ-35 מדינות ברחבי הגלובוס. 
עד כה עבדה חנות המפעל במודיעין בהצלחה יתרה ולה מגוון עצום של מוצרים וכ-20,000 חברי מועדון לקוחות. לאור הצלחה זו פתחו את המתחם החדש באשדוד והתכנון הוא להתפרס בערים נוספות ברחבי הארץ,  בין היתר לראשון לציון. הקונספט משלב בין אופציית קניות בחנות ענק לישיבה במסעדה על הבר. במתחם מקררי ענק שפזורים עם מיטב הפרודוקטים, מוצרי מזון מהארץ והעולם,חומרי הגלם הכי טובים ומובחרים בשוק והמחירים בהחלט מפתיעים לטובה מאחר והם היבואנים הבלעדיים להמון מוצרים אז החסכון הוא ללקוחות במחיר נמוך יותר מרשתות אחרות, בהחלט נותן פייט לרשתות הגדולות במחיר. 



במתחם הענק מחלקות בשר איכותי, עופות, דגים פירות ים מכל הסוגים והמינים, אקווריום גדול עם לובסטרים חיים שניתן לרכוש הביתה או להנות מהם בישיבה על הבר. 
כמעט כל המוצרים מיובאים, כבד אווז מהונגריה, קלאמרי מויטנאם, צלופחים מסין, שרימפס מהודו, קוויאר אדום מאלסקה,קוויאר שחור מסין ומולים מצ'ילה. פעמיים בשבוע ישנה אספקת בשר טרי ודגים.
עוד בחנות,
רטבים, תבלינים, מוצרים מהמזרח, קינוחים מברית המועצות, עוגות ומאפים קפואים ועוד.




מזה כשלושה עשורים שקנקון משווקת מגוון עשיר של פירות ים איכותיים מ-15 מדינות ברחבי העולם,משרימפס וקלמרי, דרך סרטנים, לובסטרים, אויסטרים ומולים ועד מעדנים דוגמת קוויאר שחור, טוביקו, תמנון, צלופח ועוד הכל ביבוא בלעדי ובאופן ישיר מטובי הספקים. פירות ים משובחים ביותר מארצות המזרח הרחוק,מצפון אמריקה ואמריקה הלטינית ומסקנדינביה. בין לקוחות החברה ניתן למצוא מסעדות שף,מסעדות גורמה, איטליזים, מעדניות ורשתות נבחרות בכל רחבי ישראל. 
הבעלים הם עוזי ודורית פתאל יבואני מזון והבעלים של הגוצ'ה. 

קנקון מייצרת, מפרקת ומשווקת מעדני בקר וטלה באיכות הגבוהה ביותר בסטנדרטים מחמירים ובבקרת איכות מוקפדת. בין המוצרים המשווקים ניתן למנות מבכירות,עגלים, עגלות, טלאים ומגוון חלקי פנים,כולל חלקי בקר ועגלי חלב משובחים מהולנד.
קנקון מתמחה בשיווק ואספקת דגים איכותיים מדייג מקומי ישירות מהים התיכון ודגי בריכה ממגדלים נבחרים בישראל, לצד דגי ים מיוחדים ביבוא ישיר מרחבי העולם.








כך שלמי שבוערת התשוקה לחיים הטובים ומימושם, אויסטרים,פירות ים,דגים ,בשר טוב ושאר פינוקים שפודיז גרגרנים אוהבים ומעריכים יעשה טיולון קצר לאשדוד וילך לאיבוד כמו ילד קטן בחנות ממתקים כי המבחר הוא כביר ומאד מרשים !!! 

דלפקים עם דגים טריים,אקווריום עם לובסטרים חיים ממש כמו בארה"ב, ניתן לאכול את הלובסטר המובחר לשלוף אותו מהאקווריום ישר לצלחת במחיר 150 ש"ח לישיבה במקום, 120 ש"ח לבית. רק לשם השוואה מחיר הסטדנרט במסעדות לחצי לובסטר עומד בסביבות ה160-170 ש"ח ולובסטר שלם ב340 ש"ח, לגמרי מחיר זול ואיכות שלא מתפשרת, טרי מהאקווריום אין טרי יותר מזה! 



המקום רחב ידיים בעיצוב ומיתוג צעיר. בתוך המתחם חלל עם בר גדול וכסאות בר גבוהים ומס' שולחנות נמוכים שצמודים ליד. התפריט מתבסס על המוצרים מהוויטרינות במקום. 
מה בתפריט? אויסטרים טריים שמגיעים לחנות פעמיים בשבוע מצרפת, אויסטר ז'ילרדו, 23 ש"ח ליחידה, קוויאר מיובא,סביצ'ה או קרפצ'יו מוסר ים, מולים במרנייר, שרימפס מצופה פנקו או על הפלנצ'ה,סלט קיסר עם אנשובי ושרימפס, סטייק אנטריקוט מיושן, לובסטר לבחירה מהאקווריום, שרימפס ביין לבן שום וחמאה, תערובת של פירות ים ברוטב קארי קוקוס, שרימפס גבינה כחולה ושמנת ועוד.

בר המסעדה באשדוד פתוח בשעות פתיחת החנות. 
התפריט מותאם לחומרי הגלם שבחנות ויש כאמור הרבה כמותם, כשיש חומרי גלם טובים אז מאד קל לבנות תפריט שנשען על המרכיבים הללו והטיפול מינימלסטי.

חברתי הזמינה יין לבן ואני בחרתי ביין רוזה,השקנו לחיים ועיינו בתפריט.

נהננו ממספר מנות ראשונות, תחילה פתחנו עם סלט קיסר, לבבות חסה,רוטב קיסר, פרמז'ן,אנשובי וקרוטונים,49 ש"ח. הסלט מורכב מלבבות חסה בלבד, רוטב קיסר נהדר ופילטים של אנשובי. סלט טרי ורענן,רוטב מאוזן,מליחות נהדרת מהאנשובי. ניתן להוסיף שרימפס ב10 ש"ח. 

קרפצ'יו סינטה קלאסי,פרוסות סינטה דקיקות, פרמז'ן מגורד, בזיליקום,בלסמי מצומצם,45 ש"ח
פרוסות סינטה דקיקות בצבע אדום ארגמן,עז טעם ועסיסיות, זילוף של בלסמי מצומצם וחמצמץ מעל שמחמיא מאד לבשר הנא ופרמז'ן מגורר,מוגש עם ברוסקטות ליד. מנה ראשונה די גדולה, כמה מופלא. 

המשכנו עם מיקס קלאמרי & שרימפס,
שרימפס לנגוסטין, טבעות קלאמרי, עגבניות צלויות, שום, בצל לבן, גבינת עזים "בושה", פטרוזילה וצ'ילי חריף, 
79 ש"ח
נתחיל מהכמות הנדיבה של פירות הים כ-300 גרם הוגשו במחבת חמה, שרימפסים שמנמנים וקלאמרי ברוטב נוסח חריימה חרפרף ונגיעות גבינת בושה מעל. טעים מאד והכי מתבקש לטבול את הלחם בתוך הרוטב החריף במחבת ולהתענג מהטעם.

גולת הכותרת במקום זה הלובסטר, כאמור הלובסטר טרי ונמשה מהאקווריום זה עתה. תמחור, 150 ש"ח לישיבה במקום, מחיר די הוגן וזול מהמקובל. לובסטר גדול, שלוק ומעליו חמאת בזיליקום ופטרוזיליה קצוצה. בשר הלובסטר עסיסי ועז טעם מלווה בחמאת בזילקום כמה פשוט כמה טעים. מנה קלאסית וטיפול מינימלסטי בלובסטר כי כשיש חומר גלם טרי אין צורך ליותר מדי תחכום במטבח, לשמור על הפשטות ולהחמיא לחומרי הגלם אין טוב מזה.



כמו כן נהננו מסטייק סינטה מבכירה,39 ש"ח ל100 ג'. סטייק סינטה מיושן ומשויש שניפץ לי את הדיעה על כל שחשבתי על סינטה מאחר ואני בחורה של בשר שומני ועסיסי ואני תמיד בוחרת באנטריקוט,הפעם בהמלצה חמה הלכנו על סינטה והוא היה עסיסי ומופלא. מידת עשייה מדיום, אדום ורך כמו חמאה בפנים,מלח גס פלפל שחור גרוס, סאטו לא צריך כלום ליד,בשר שנמס בפה. זה לצד יין שאבלי והחיים יפים ומענגים.

קינחנו עם גופרה בלגית, גלידת וניל אמריקאית, בננות ושקדים מקורמלים ברוטב טופי,41 ש"חהקינוח המפורסם לטובה מגוצ'ה שמזוהה איתם כבר שנים - מנת הדגל ולו בכדי כי הקינוח מושחת וטעים. ופל בלגי עם גלידת וניל,רוטב טופי שנמזג בנדיבות מעל ובננות מקורמלות. 




לסיכום, היה מופלא בקנקון, תתכוננו להתאהב.

קנקון 

החנות פתוחה בכל ימות השבוע

האורגים 19, אשדוד 

 ראשון-שבת 9:00-20:00 (החנות), 

ראשון-חמישי 11:30-20:00, 
שישי 11:30-16:00, שבת 11:30-18:00 (המסעדה).
08-6677699. לא כשר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה