MANOLO מסעדת בשרים דרום אמריקאית חדשה שנפתחה לא מזמן באיזור התעשייה בראשון לציון במתחם הרובע, מתחם תוסס,הומה ועשיר בפעיליות המשלב מסעדות , מועודונים, ברים, בתי קפה וגלריות ובליבו פיאצה וטריבונות ישיבה מוצלות. הרובע הפך בשנים האחרונות לאחר ממרכזי הבילוי והתרבות הפופולאריים באיזור המרכז. שף המסעדה בMANOLO והבעלים סימון אורנשטיין ילד ארגנטינה בנה תפריט דרום אמריקאי אותנטי מהמטבח הצבעוני והשמח של ארץ מוצאו. תוסיפו לזה מוזיקה לטינית קצבית ברקע, סמבה וסלסה ומקום שמעוצב בהכי צבעוני הרי שתקבלו מקום כייפי ונעים להגיע אליו בקז'ואל לארוחה זוגית או למפגש משפחתי. המקום באווירה משפחתית והצוות מאד מסביר פנים ושירותי.
המקום הן מבחינת העיצוב והן מבחינת הצוות בוייב צעיר מעוצב בצבעים צבעוניים עזים בהשראת שכונת אל בוקה בבאונו איירס. ישנם מקומות ישיבה בתוך חלל המסעדה בבר שצופה על המתרחש על הגחלים עם כסאות בר גבוהים ומקומות ישיבה נוספים במרפסת המקורה והממוזגת.
מה בתפריט? אמפנדס עם בשר או גבינת מוצרלה, פיקאדס-חטיפי גבינות ונקניקים, סלט ארגנטינאי מעגבניות טריות, שניצלים-לבחירה עוף או בקר, בסגנון נפוליטנה, מוצרלה ורוטב הבית או שניצל ו2 ביצי עין, 250 גרם המבורגר ותוספות שונות, בשרים כמו אסאדו איך לא, אנטריקוט, פיקניה, ווסיו, צ'וריסו ועוף צלוי בגריל. כמו כן ישנה אופציה של מנה קבוצתית שיכולה להתאים למשפחה- פריז'ה מנולו, 200 ג' עוף בגריל,200 ג' נתחי אסאדו, 200 ג' אנטריקוט,200 ג' מילונגס ו200 ג' צ'וריסוס במחיר 320 ש"ח.
שירת אותנו מלצר חמוד וצעיר ודקה אחרי שהתיישבנו בתוך המרפסת הממוזגת קיבלנו סנגריה לבנה ו2 פנכות עם זיתים על חשבון הבית. עיינו בתפריט והזמנו בירת ויינשטייפן מהחבית ו-2 מנות ראשונות.
אתחיל עם האמפנדס, שני מאפי בצק ממולאים בבשר,32 ש"ח. האמפנדס בעלי מרקם קראנצ'י במילוי בשר עסיסי שתובל טוב, מוגש עם צ'ימיצ'ורי טרי שמוכן במקום. אחלה נשנוש שמתאים לבירה הצוננת. כמו כן הזמנו צ'יפס עם גבינה בולגרית ומוצרלה,צ'יפס בגרסה המושחתת עם גבינות שנמסו מעל, תענוג לחך ובעיקר לבטן.
הבשר בManolo נצלה לפי כללי הטקס הארגנטינאי,יישון הבשר וחיתוכו לפני הגעתו אל הפריז'ה אשר נבנתה על ידי בונה פריז'ות ארגנטינאי. במנות העיקריות תחילה התלבטתי האם להזמין שניצל מילנסה שהוא שניצל הבית מעוף או מעגל לפי בחירה וכמובן שהחלטנו ללכת על בשר אסאדו שומני כי מה יותר ארגנטינאי מלבחור בנתח כזה במסעדה ארגנטינאית? כאמור בחרנו בנתחי אסאדו,250 גרם ב80 ש"ח ומילונגס 250 ג' ב75 ש"ח. האסאדו הוגש כנתחים, בשר טרי בתיבול טוב, קיבל צבע קרמל בוהק וקראנצ'יות עד לעצמות הבשר, החסרון היחיד שהיה מעט יבש כי בהחלט ציפיתי לנתח שמנוני בטירוף. האסאדו הגיע על מגש מעל גריל גחלים בתוספת תפוח אדמה על הפריז'ה, דומה לתפו"א מדורה עם חמאה מעל. בהמלצת המקום בחרנו כמו כן במילונגס, נתח עסיסי אך פחות שומני מהאסאדו ברוטב בקר טעים ובתיבול טוב פרוס לחתיכות. שתי מנות הבשר הוגשו עם צ'ימיצ'ורי ביתי.
קינחנו עם צ'ורוס אווריריים בכמות די נדיבה וריבת חלב ליד ועוגה עם מרנג וריבת חלב, מתוקה וטעימה להפליא.
לסיכום,Manolo מסעדת בשרים ארגניטאית אותנטית באווירה משפחתית,המוזיקה מצויינת, קצבית אך לא רועשת ומשתלטת על השיחה,המחירים הוגנים והשירות לבבי וחם,נראה מאד מבטיח. הרגיש לשניה שעשינו גיחה קצרה לחו"ל.
Manolo
משה בקר 9, מתחם הרובע
משה בקר 9, מתחם הרובע
ראשון לציון
03-9669610
03-9669610
נראה פצצה
השבמחקבגן ילדים ישבתי על כיסאות כאלו לא?
יו ששת קרעת אותי מצחוק
השבמחקזה נראה כמו עסאות לילדים אך הם הרבה יותר גדולים
לפחות לא בשבת. החוויה הכי גרועה שפעם הייתה לנו במסעדות בישראל: שרות על הפנים, חוסר אספכת באוכל (היינו צריכים לאכול לא מה שרצינו אלא מה שהיה), איחור בחוסר איכות בשרות. עדיפות ללקוחות שהיגיעו אחרנו. לא מומלץ בכלל.
השבמחק