אמש בערב הייתי בנתניה ובדיוק היינו אחרי ארוחת ערב אז עצרנו ב-pops, מקום של קינוח מתוק ומושחת, מוגזם בקטע טוב שמאד קשה לעמוד בפניו. בקיצור הבנתם את הרעיון זה לא הולך להיות פוסט על אוכל דיאטטי אלא על קינוח מתוק שיכול להיות מתוק וסולידי ויכול להיות גם מוגזם ומושחת, מפוצץ בשוקולד שיעשה לכם טוב על הלב.
pops ממוקמים בלב ליבה של נתניה בפאתי רחובות הרצל. הכוכב העיקרי בתפריט הוא קיורטוש, מאפה טרנסילבני העשוי מבצק שמרים בצורת גליל. את הקיורטוש מכינים בקונדטוריה שלהם (ממש מאחורי דלפק המכירה) בההכנה ביתית ובאופן יום יומי וגם את הגלידה האמריקאית עד ליצירת המרקם הקטיפתי והמדויק ואת גלידת היוגורט.
אז ראשית בוחרים את סוג הקיורטוש שרוצים בציפוי טריקס / אגוזים / קוקוס:
אח"כ בוחרים את המילוי, גלידה אמריקאית או גלידת יוגורט חמצמצה ואז מארגנים אט אט את הרטבים והתוספות מתוך ויטרינה עמוסת ממתקים, שוקולדים, סוכריות גומי, מרשמלו ופירות:
ובשביל שיהיה לנו עוד קצת מתוק בוחרים עכשיו את סוג רוטב השוקולד מעל: נוטלה / עוגיות אוריאו / שוקולד לבן.
אנחנו בחרנו בקיורטוש בציפוי טריקס צבעוני (דגני בוקר פירותיים), המאפה היה רך וכייפי. בתוך הקיורוטוש מולא בגלידה אמריקאית ומלאן ממתקים לבחירה, שמנו בייגלה מלוח בציפוי שוקולד, פקאן, שוקולד עם עוגיות, מרשמוליים קטנים, רטבי שוקולד ובחרתי גם קרמל מלוח ככה למשחק הטעמים מעל שהפך את הכל לטעים ומושחת.
למנה שניה בחרנו בקיורטוש עם סוכר קינמון וגלידת יוגורט שזה הכי keep it simple, גרסה מעודנת מהמנה הראשונה המושחתת, קיורטוש טרי ורך במילוי גלידת יוגורט חמצמצה לאיזון ועידון הטעמים.
pops ממוקמים בלב ליבה של נתניה בפאתי רחובות הרצל. הכוכב העיקרי בתפריט הוא קיורטוש, מאפה טרנסילבני העשוי מבצק שמרים בצורת גליל. את הקיורטוש מכינים בקונדטוריה שלהם (ממש מאחורי דלפק המכירה) בההכנה ביתית ובאופן יום יומי וגם את הגלידה האמריקאית עד ליצירת המרקם הקטיפתי והמדויק ואת גלידת היוגורט.
אז ראשית בוחרים את סוג הקיורטוש שרוצים בציפוי טריקס / אגוזים / קוקוס:
אח"כ בוחרים את המילוי, גלידה אמריקאית או גלידת יוגורט חמצמצה ואז מארגנים אט אט את הרטבים והתוספות מתוך ויטרינה עמוסת ממתקים, שוקולדים, סוכריות גומי, מרשמלו ופירות:
ובשביל שיהיה לנו עוד קצת מתוק בוחרים עכשיו את סוג רוטב השוקולד מעל: נוטלה / עוגיות אוריאו / שוקולד לבן.
אנחנו בחרנו בקיורטוש בציפוי טריקס צבעוני (דגני בוקר פירותיים), המאפה היה רך וכייפי. בתוך הקיורוטוש מולא בגלידה אמריקאית ומלאן ממתקים לבחירה, שמנו בייגלה מלוח בציפוי שוקולד, פקאן, שוקולד עם עוגיות, מרשמוליים קטנים, רטבי שוקולד ובחרתי גם קרמל מלוח ככה למשחק הטעמים מעל שהפך את הכל לטעים ומושחת.
למנה שניה בחרנו בקיורטוש עם סוכר קינמון וגלידת יוגורט שזה הכי keep it simple, גרסה מעודנת מהמנה הראשונה המושחתת, קיורטוש טרי ורך במילוי גלידת יוגורט חמצמצה לאיזון ועידון הטעמים.
ישנה אופציה גם לקנייה של רק הקיורטוש בT.A.
ממליצה בחום - מאפה מעולה במילוי גלידה ומתוקים.
pops
רחוב תל חי 1 פינת הרצל נתניה.
* כשר.
שעות פתיחה מ-12:00 עד 02:00 בלילה.
לינק לעמוד: https://www.facebook.com/popssweethousecafe
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה