כוכבי משחקי השף העונה הנוכחית הלא הם אליעד דנון, דניאל גולן, עידו (פנדה) פיינבורג ורנן בלומנרייך קומטה מגיעים לבאר שבע ב24-25/2/2020 ויתארחו במסעדות, כפרה, קאפסה, הספריה וקמפאי.
מסעדת כפרה תארח את אליעד דנון - שף "מונדו 2000" רסטו קלאב בלוינסקי, תל אביב.
הספיישלים של אליעד:
סלט קישואים שרופים, פריקי, עגבניות ובולגרית של פנחס, 42 ₪.
סלט ראשי קלמרי מטוגנים, עגבניות שרי, רכז רימונים, בצל ירוק ואורגולה, 56 ₪.
טרטר אינטיאס ,יוגורט מצומצם, ארטישוק מוחמץ, פומלה ופיסטוקים, 65 ₪.
גזלמה מטוגן- מאפה טורקי מבצק יוגורט במילוי תרד, קשקבל וברינזה מגיע ליד ג'יג'יק, 42 ₪.
טרטר בקר על חלה צרובה בחמאה חומה, טירשי דלעת, וטחינת הר ברכה, 56 ₪.
ספריבס טלה בגלייז רימונים מעושן, תפוח אדמה קריספי ואיולי, 88 ₪.
כפרה - טאפאס בר
רחוב סמילנסקי 25, באר שבע.
טלפון: 08-6654854
מסעדת קפאסה תארח את דניאל גולן - מנהל מטבח של מסעדה מקסיקנית באילת.
הספיישלים של דניאל:
כדור של טלה קצוץ במעטפת עלי מנגולד, מטוגן בטמפורה על עגבניות וסלט ירוקים לימוני, 48 ₪.
טאקו סביצ'ה מקסיקני - קוביות אנטיאס טרי,אבוקדו חלפיניו, ליים,שמנת חמוצה ושברי טורטייה קריספית 54 ₪.
נתח כבד אווז על שבקייה מלוחה עם ריבת בצל וסירופ תבלינים 65 ₪.
סינייה של לחי עגל בבישול ארוך עם תבשיל ארטישוק ירושלמי ומנגולד לימוני מוגשת עם מטבלים של דניאל, 78 ₪.
מעורב דגים צלוי בטאבון על פוקאצ'ה עם אריסה, לימון כבוש וירוקים 68 ₪.
קאסדייה מקמח תירס עם אסאדו מפורק ושקדי עגל, מאשוויה של ירקות שרופים וסלסה מעושנת, 58 ₪.
מסעדת קפאסה.
רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע.
טלפון : 08-6655122
מסעדת הספריה –תארח את עידו פיינבורג (פנדה) – שף בעלים של "פיתה פנדה" בשוק הכרמל. הספיישלים של פנדה: רק היום - פיתה עם אסאדו מבושל כול הלילה ומפורק עם טחינת עמבה , סלסה של עגבניות וכוסברה 44 ₪. עוף מפורק -פיתה עם עוף מפורק ,גואקמולי, תבשיל שעועית שחורה, שמנת של פעם, סלסה של עגבניות ,צ'ילי,ליים וכוסברה, פינוק חלפיניו 39 ₪. '"פיש אנד צ'יפס ''- נתחים של מוסר ים מטוגנים עם תפוחי אדמה פריכים, מטבוחה של עגבניות ופלפלים, רסק של פלפלים ירוקים חריפים,לימון כבוש ,שום ועשבים 42 ₪. פילה חציל בענן – חציל אורגני אפוי מקורמל, צ'אטני סלק, בצל מוחמץ ,טחינה, סלט רענן וביצה מגורדת 36 ₪. מסעדת הספריה רחוב נפחא 25, באר שבע. טלפון : 08-6655120
ומסעדת קמפאי תארח את רנן בלומנרייך קומטה – שף פרטי שמתמחה במטבח היפני ועורך אירועים פרטיים. עבד בעבר במסעדות המובילות כמו למשל ניהול הבר היפני דיינינגס.
הספיישלים של רנן:
צ׳יראשי,מבחר סשימי של דגי ים טריים על אורז נישיקי,שבבי נורי וסויה מתובלת בבוניטו מעושן, 88 ₪.
טרטר המאצ'י -ויניגרט שומשום וחלפניו, טוסטונים בחמאת יוזו קושו 68 ₪.
סשימי של אינטיאס, סלסת בצלים ועירית, פונזו תפוזי דם 74 ₪.
באו- באן, לחמנייה מאודה עם לוקוס צלוי במרינדת סאקיו מיסו, וירקות כבושים בתחמיץ 56 ₪.
שיפודי סלמון אטלנטי במרינדת צ׳ילי קוריאני על ירקות ירוקים ברוטב יוזו ושום 72 ₪.
סטייק סינטה צרובה בחמאת יאקיניקו עם באקצ'וי ואספרגוס. 98 ₪.
מסעדת קמפאי
רחוב חיל ההנדסה1, מתחם ביג, באר שבע.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה