חמישי בערב הגענו לג'אנגו - המסעדה החדשה של השף טום אביב. מדובר בעצם על שילוב של דיינר מודרני לסטייק האוס המציע חווית בילוי קלילה ותוססת. בתפריט מנות ראשונות שהולכות לצד הדרינק, מבחר המבורגרים ונתחי בשר שונים שמגיעים ישירות מהקצבייה שהשף תום אביב שותף בה בטריגר אנד טום. חומרי הגלם הפרימיום של הקצבייה ימשיכו לשמש את כל מסעדות קבוצת קוקו, קוקו במבינו, פט קאו, הבוצ'ר שופ, ועכשיו גם ג'אנגו.
חלל המסעדה רחב ידיים והעיצוב בו צעיר וצבעוני, ישנן ספות לצד שולחנות וכסאות לישיבה בקז'ואל, אידאלי למפגש חברתי עם המשפחה או החברים והאווירה בו קלילה עם מוזיקה עדכנית וקצבית.
בתפריט כאמור נתחי בשר והמבורגרים שמגיעים ישירות מהקצבייה בה תום שותף יחד עם שגיא טריגר. תמצאו פה נתחים איכותיים במחיר אטרקטיבי, שעוברים יישון ועישון בקצביה, מבשר המגיע מנברסקה בארצות הברית וממגדלי בקר פרטיים בישראל. בשרים איכותיים שתום ושגיא הם אלו שמטפלים בהם הן מבחינת זמן היישון ומידות העישון.
סינטה נברסקה 250 גרם, אנטריקוט על העצם 350 גרם ופילה בקר. את ההמבורגרים המעולים של FAT COW כולם מכירים ואוהבים, אצלי הם מככבים במקום השלישי ברשימת ההמבורגרים הטובים בתל אביב, בשל הקציצה העסיסית שנחה בתוך לחמניית בריוש רכה ורוטב בלבד, ללא תוספת של ירקות, חמוצים או ביצת עין שיאפילו על כל הסיפור הטוב הזה בהמבורגר הנפלא הזה !
פתחנו את הערב עם בירה צוננת לצד מנות ראשונות וישבנו לקשקש עם תום שסיפר לנו על המקום:
קרפצ'יו ג'אנגו, קרפצ'יו פילה בקר, פרמז'ן, זרעי עגבניות, איולי אורגנו.
קרפצ'יו מבשר טרי עם נגיעות איולי, פרמז'ן ועלי אורגנו שנותנים את הטוויסט והטעם המיוחד למנה.
ג'אנגו סיזר, לבבות חסה בוינגרט פרמז'ן, לבבות חסה ברוטב וינגרט חמצמץ ורענן עם פרמז'ן מעל. תוספת קלילה וטעימה,
מנה מצויינת להרגעת ייסורי המצפון על הקלוריות (:
נאגטס עוף, פילה עוף טחון בציפוי קורנפלקס ותבלינים ופופפרגית, נתחוני פרגית בציפוי מתובל. שני סוגי חטיפוני עוף רכים בעלים ציפוי קראנצ'י שנזללו במהירות. הם הוגשו עם רוטב רויאל ברביקיו.
הגענו לחלק היותר מעניין של הערב, הזמנו סינטה נברסקה, 250 גרם אשר הוגשה עם צ'יפס/סלט.
הסינטה הגיעה פרוסה על בוצ'ר מעץ, חתיכות הבשר היו רכות ועסיסיות ובתיבול מינימלי של מלח ופלפל. כל ביס מהנתח הבשר העסיסי הזה היה בגדר חלום. לא הופתעתי שאמצא כזה בשר איכותי פה בג'אנגו מאחר והוא הגיע ישר מהקצבייה שלהם.
ואם אנחנו כבר פה אז לא נוותר על על ההמבורגרים כפי שאכלתי ב-FAT COW. המבורגרים כמו סלופי טום-עם קציצת בקר מפורקת ברוטב דמי גלאס ובירה עם בצל מטוגן, קטשופ ברביקיו ואיולי בלחמניית חלה, ספייסי ג'אנגו עם קציצת בקר- רויאל חריף, גאודה צ'ילי, ריבת בצל וחלפיניו בלחמניית שומשום, המבורגר עוף עם קולסלאו וגבינת צ'דר.
אנחנו הזמנו ארוחת בייסיק פאט סטייל, קציצת בקר 220 גרם, איולי, גאודה הולנדית מיושנת ולחמנית שומשום. קציצת ההמבורגר בFAT COW ובג'אנגו היא קלילה בעלת מאסת בשר בטעמי בשר חזקים. הקציצה עסיסית והשילוב שלה עם רוטב האיולי בלחמנייה הרכה הוא פשוט אגדי. 🍔 כל ההמבורגרים מוגשים במידת עשייה המומלצת M.
את כל המנות אפשר לקבל בדיל ארוחה עם אופציה לתוספות כמו צ'יפס זיגז, צ'יפס מתובל או חסות ברוטב ויניגרט בזיליקום .
ג'אנגו
רחוב משה בקר 11 ראשון לציון
טלפון: 03-6224747,
שעות הפעילות מדי יום 12:00-חצות.
לינק לאתר המסעדה: http://coco-group.com/
מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3
האינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/
מרתק
השבמחק