חמישי אחרי העבודה במוד של "סוגרים את הקיץ" קפצנו לפיצה וניס בראשון לציון אשר ממוקמת בלוקיישן מושלם ופסטורלי על החוף. פשוט לשבת מול הגלים ולהינות מבריזה מהים ותפריט פיצות מגרה. ישבנו בחוץ עם נוף לים באוויר הפתוח, קורונה וזה נקי ובטוח. בתפריט, פיצות שנאפות בתוך תנור לבנים, הפיצות מבוססות על בצק מחמצת שמתפיחים במקום במשך 72 שעות. ההתפחה הארוכה של הבצק מעניקה לו ארומות וטעמים מיוחדים במינם. הזמנו שני קוקטיילים ברד פירותיים עם אלכוהול שהכי מתאימים לחום המעיק הזה, קוקטייל פסיפלורה ומנגו וקוקטייל חמצמץ עם ערק, נענע ולימונדה ועכשיו כל שנותר זה להינות מהנוף לים.הזמנו סלט קפרזה, לחם שום ומעליו מונחות עגבניות שרי טריות, בזיליקום וקרעי גבינת מוצרלה. סלט קפרזה קצת אחרת שהוגש עם לחם שום עגול שספג את כל טעמי עגבניות השרי מעל עם זילוף של רוטב בלסמי מעל, חתיכות מוצרלה ועלי בזיליקום טריים ורעננים.
צ'ילי בולז, שלושה כדורי גבינה מצופים בפירורי לחם ופרמז'ן. המנה הכי דומה בנראות שלה לארנצ'יני, הכדורים זהובים ופריכים ומלאים בגבינה והם הונחו על רוטב עגבניות במרקם חלק ובתיבול עדין שטעמם של העגבניות בלט בלי תבלינים משתלטים ושליכתא של יוגורט, נשנוש טעים במיוחד. הזמנו 2 פיצות:
האחת-פינולי, רוטב שמנת כמהין, מוצרלה, עגבניות שרי, צהובות צרובות, נגיעות גבינת עיזים, פיצה לבנה בטעמים עדינים של רוטב שמנת כמהין, גבינת מוצרלה, עגבניות שרי צרובות חצויות ל-2 עם מעט גבינת עזים מלוחה. השניה-גריקה, רוטב עגבניות, מוצרלה, זיתי קלמטה, פטה, בצל, זילוף צזיקי, אורגנו טרי, פיצה בסגנון יווני עם רוטב עגבניות חלק וטעים עם גבינת פטה,בצל סגול, זיתי קלמטה וזילוף צזיקי. וניס פיצה בר
הטיילת 19, ראשון לציון.
טלפון: 053-4878036
קליק אחד ואתם בעמוד הפייסבוק של וניס פיצה:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה