ים 7,מסעדת דגים ופירות ים אלגנטית השוכנת במתחם מלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה. נוף מטריף לים עם מפרשיות באופק ובריזה משגעת באווירה רומנטית. ים 7 מתאימה לארוחה משפחתית,מפגש תיירים, פגישות עסקים או לבילוי זוגי רומנטי, כי מה יותר רומנטי מלשבת על כוס יין צוננת על הים? התפריט מתבסס על חומרי גלים איכותיים וטריים החל מהירקות סטייקים מיושנים הנעשים על גריל פחמים,היצע רחב של דגה ופירות ים טריים, מאזטים ים תיכוניים, פסטות ומנות צמחוניות לצד תפריט יינות עשיר ובר מגוון.
על הפן הקולינרי אמונים השפים אסף זלברשטיין ויורי סנצוק אשר יחד יצרו תפריט ייחודי של הקולינאריה המקומית וטעימה של אגן הים התיכון וטוויסטים מעניינים מהמטבח האסייתי. מקום בילוי המפגיש בין אוכל טוב ,ים ואווירה של חופש. התפריט רחב כולל ארוחות בוקר עשירות ומגונות, עסקיות צהריים, תפריט טאפס לשרינג החל משעות השקיעה וארוחות ערב אלגנטיות לצד מבחר ספיישלים מתחלפים.
מקומות ישיבה בתוך החלל הפנימי הסגור והממוזג באווירה יוקרתית
בעל חלונות זכוכית גדולים הצופים אל הים לצד מרפסת דק פתוחה עם מקומות ישיבה בניחותא על משקה מרענן מול נוף מדהים מהים.
חלונות המסעדה גדולים ופונים לים,לא משנה איפה תשבו תצפו בנוף המשקיף לחוף הים ולגלים המתנפצים,המון שלווה ושקט.
מה בתפריט? בראשונות תמצאו חציל אפוי בתנור,סלט שורשים, פטה כבד וריבת בצל, קרפצ'יו דג ים, קרפצ'יו פילה בקר וסלמון בכבישה ביתית. בעיקריות,דניס צרוב על הגריל וירקות ירוקים, לברק שלם,פילה סלמון,תפו"א ויוגורט, פילה מוסר ים על ריזוטו עגבניות,המבורגר ים, קבב טלה על הגריל, אנטריקוט מיושן 300 גרם, פסטה טריה קרנובנרה ועוד. בחרנו לשבת כמובן במרפסת ונהננו מהבריזה מהים ומהנוף המרהיב המשקיף ברקע, תחושה של שלווה וחופש אפפה אותנו. שתינו יין לבן יבש, שאנין בלאן,סוסון ים.
בחרנו תחילה במנה ראשונה מהספיישל בתפריט,טרטר דג לוקוס מונח על קרוסטיני,בצל סגול,עשבי תיבול ושקדים. נתחי דג לוקוס טריים שנקצצו היטב בשילוב בצל סגול ועשבי תיבול בטוויסט אסייתי ובתיבול טוב ובשילוב שקדים קלויים שנתנו את הקראנצ'יות למנה.
לקחנו גם סלט אייסברג וגבינת קממבר, עלי אייסברג, אגסים מבושלים ביין,סלק אפוי,וינגרט חומץ יין לבן,שקדים קלויים וגבינת קממבר. סלט מאד פרשי עם עלי אייסברג טריים,סלק אפוי, אגסים ביין,גבינת ברי ורוטב ויניגרט מתקתק.
כמו הזמנו מנה מתפריט הטאפסים לשרינג, מעורב ים, נתחי דג על הפלנצ'ה,תערובת תבלינים,כוסברה ,בצל מושחם וטחינת חצילים. טייק אוף לשווארמת בשר רק בוורסיה עם נתחי דגים בתערובת מזרחית פיקנטית. נתחי דגים טריים שהוכנו על הפלנצ'ה שבשרם רך,מלא תיבול וטעם על מצע של טחינת חצילים קטיפתית,מנה מצוינת!
כיאה למסעדת דגים הזמנו שתי מנות דגים. בהמלצת המלצרית הזמנו את פילה דניס וירקות ירוקים. דניס צרוב על הגריל עם ירקות ירוקים, עגבניה צלויה ופטריות ברוטב דגים ולימון. שני פילטים של דניס הונחו על ירקות ירוקים, ניכר כי הדג טרי ונצרב כהלכה,העור קריספי מעל ובשר הדג נימוח ועסיסי מבפנים. מבחר הירקות הצרובים:פטריות יער בשרניות ,זוקיני, ברוקולי ועגבניה צלויה שליוו את המנה היו מצויינים וקראנצ'יים (לא בושלו יתר על המידה ושמרו על פריכותם) ברוטב דגים ולימון עשיר ומלא טעם. מאד אהבתי את מנת הדג הזו.
פילה מוסר ים וריזוטו עגבניות,פילה מוסר ים צרוב על הפלנצ'ה עם ריזוטו ארבוריו עם קולי עגבניות, חמאה ופרמז'ן. על הצלחת הונח נתח מוסר ים בשרני למדי שהונח על ריזוטו עגבניות מנחם,עשיר בטעם ותובל היטב.
על הפן הקולינרי אמונים השפים אסף זלברשטיין ויורי סנצוק אשר יחד יצרו תפריט ייחודי של הקולינאריה המקומית וטעימה של אגן הים התיכון וטוויסטים מעניינים מהמטבח האסייתי. מקום בילוי המפגיש בין אוכל טוב ,ים ואווירה של חופש. התפריט רחב כולל ארוחות בוקר עשירות ומגונות, עסקיות צהריים, תפריט טאפס לשרינג החל משעות השקיעה וארוחות ערב אלגנטיות לצד מבחר ספיישלים מתחלפים.
מקומות ישיבה בתוך החלל הפנימי הסגור והממוזג באווירה יוקרתית
בעל חלונות זכוכית גדולים הצופים אל הים לצד מרפסת דק פתוחה עם מקומות ישיבה בניחותא על משקה מרענן מול נוף מדהים מהים.
חלונות המסעדה גדולים ופונים לים,לא משנה איפה תשבו תצפו בנוף המשקיף לחוף הים ולגלים המתנפצים,המון שלווה ושקט.
מה בתפריט? בראשונות תמצאו חציל אפוי בתנור,סלט שורשים, פטה כבד וריבת בצל, קרפצ'יו דג ים, קרפצ'יו פילה בקר וסלמון בכבישה ביתית. בעיקריות,דניס צרוב על הגריל וירקות ירוקים, לברק שלם,פילה סלמון,תפו"א ויוגורט, פילה מוסר ים על ריזוטו עגבניות,המבורגר ים, קבב טלה על הגריל, אנטריקוט מיושן 300 גרם, פסטה טריה קרנובנרה ועוד. בחרנו לשבת כמובן במרפסת ונהננו מהבריזה מהים ומהנוף המרהיב המשקיף ברקע, תחושה של שלווה וחופש אפפה אותנו. שתינו יין לבן יבש, שאנין בלאן,סוסון ים.
בחרנו תחילה במנה ראשונה מהספיישל בתפריט,טרטר דג לוקוס מונח על קרוסטיני,בצל סגול,עשבי תיבול ושקדים. נתחי דג לוקוס טריים שנקצצו היטב בשילוב בצל סגול ועשבי תיבול בטוויסט אסייתי ובתיבול טוב ובשילוב שקדים קלויים שנתנו את הקראנצ'יות למנה.
לקחנו גם סלט אייסברג וגבינת קממבר, עלי אייסברג, אגסים מבושלים ביין,סלק אפוי,וינגרט חומץ יין לבן,שקדים קלויים וגבינת קממבר. סלט מאד פרשי עם עלי אייסברג טריים,סלק אפוי, אגסים ביין,גבינת ברי ורוטב ויניגרט מתקתק.
כמו הזמנו מנה מתפריט הטאפסים לשרינג, מעורב ים, נתחי דג על הפלנצ'ה,תערובת תבלינים,כוסברה ,בצל מושחם וטחינת חצילים. טייק אוף לשווארמת בשר רק בוורסיה עם נתחי דגים בתערובת מזרחית פיקנטית. נתחי דגים טריים שהוכנו על הפלנצ'ה שבשרם רך,מלא תיבול וטעם על מצע של טחינת חצילים קטיפתית,מנה מצוינת!
כיאה למסעדת דגים הזמנו שתי מנות דגים. בהמלצת המלצרית הזמנו את פילה דניס וירקות ירוקים. דניס צרוב על הגריל עם ירקות ירוקים, עגבניה צלויה ופטריות ברוטב דגים ולימון. שני פילטים של דניס הונחו על ירקות ירוקים, ניכר כי הדג טרי ונצרב כהלכה,העור קריספי מעל ובשר הדג נימוח ועסיסי מבפנים. מבחר הירקות הצרובים:פטריות יער בשרניות ,זוקיני, ברוקולי ועגבניה צלויה שליוו את המנה היו מצויינים וקראנצ'יים (לא בושלו יתר על המידה ושמרו על פריכותם) ברוטב דגים ולימון עשיר ומלא טעם. מאד אהבתי את מנת הדג הזו.
פילה מוסר ים וריזוטו עגבניות,פילה מוסר ים צרוב על הפלנצ'ה עם ריזוטו ארבוריו עם קולי עגבניות, חמאה ופרמז'ן. על הצלחת הונח נתח מוסר ים בשרני למדי שהונח על ריזוטו עגבניות מנחם,עשיר בטעם ותובל היטב.
קינחנו עם פריז ברס,פחזניית בייגל עם קרם מסקרפונה ודולצ'ה פירות יער. פחזנייה עגולה וחמימה עם חור באמצע במילוי קרם מסקרפונה עשיר, מתוק אך לא מדי ורוטב פירות יער חמצמץ שמאזן את הטעמים נמזג מעל,קינוח די מפנק ומתוק.
לסיכום, העברנו כמה שעות בכייף ברוגע ובשלווה בים 7, נהננו מכוס יין צוננת,התרווחנו על הכסא,הבטנו בים ונהננו מהבריזה באווירת חופש משוחררת. מבחר המנות מגוון והמנות מושקעות וטעימות.
בקיצור, נוף יפה,מיקום מרשים על הים באווירה מקסימה ויש חניה בשפע !
בקיצור, נוף יפה,מיקום מרשים על הים באווירה מקסימה ויש חניה בשפע !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה