יום שלישי, 13 באוקטובר 2015

גו נודלס, טרי וטעים לי במקסימום במינימום כסף


גו נודלס עברה מתיחת פנים מאד משמעותית ומצוינת, אם פעם היא נחשבה לעוד מסעדת רחוב אסיאתית זולה וסנטדרטית הפכה למקום בו מגישים מנות אסיאתיות מחומרי גלם טריים ובמחירים שפוים.המקום נפתח מחדש לאחר שיפוצים תחת בעלים ושף חדשים. עיצוב מודרני, נקי ונעים, מינמליסטי בעל לוק אורבני, ריהוט מעץ, קווים פשוטים ונקיים בהשראת אסטטיקה מהמזרח הרחוק, מס' שולחנות קטן והדגש על טייק אוואי. האוכל הוא בעצם פאסט פוד והמחיר נגיש ובהתאם, אבל ברמה של מסעדה.ההתמקדות היא בעיקר באטריות (המרכז של המקום) ומייצרים את מרבית האטריות במקום,
אטריות ביצים בטעמים שונים וגם אטריות כוסמת. בינהם מנות איטריות שמתאימות גם לצמחונים וטבעונים.המקום מציע בירה, סינגה ואחרות ב14 ש"ח ( מקומות אחרים ב30 ש"ח, אני רק אומרת ומחדדת ) תה קר וארומטי  ב10 ש"ח ושיכר שזיפים


שיכר שזיפים ב15 ש"ח 

המקום מציע ראשונות טעימות ומאד משתלמות במחיר,מנות ראשונות מתומחרות בין 18 ש"ח ל26 ש"ח
( לא עוד מנות ראשונות ב40-50 ש"ח שזה המון ! ) החלטתי לקחת גיוזה עוף (שלוש יחידות)  מאודה וצרובה מוגשת עם רוטב פונזו (18 ש"ח)  הכיסונים מאד מוצלחים עברו אידוי ואז נצרבו על הפלנצ'ה ברוטב חרפרף שמכינים במקום והמחיר באמת שווה במקומות אחרים משלמים איזה 35 ש"ח ויותר.


















דיאטטית אני לא אז ויתרתי על הסלט ולקחתי את הקריספי צי'קן 
עוף בציפוי טמפורה ופצפוצי אורז, עם רוטב ברבקיו קוריאני סוג של נאגטס אסייאתים מחזה עוף אמיתי ולא חיקוי עלוב של רשת גדולה שלא נזכיר את שמה ממממ, העוף טוגן עם פצפוצי אורז דבר שהעניק קריספיות מענגת ברוטב חריף מעל.
תענוג.

אטריות הביצים מוכנות במקום פעמיים ביום,לא עוד אטריות מיובשות בשקית כלשהי ,דבר שמקפיץ את המנה והטריות כמובן זה שם המשחק.

















למנה עיקרית בחרתי במאלזית: אטריות כתומות, טופו, עוף, מחית קארי מלאזי בחלב קוקוס, ביצה קשה חומה, שעועית ירוקה בצל קריספי, נבטים, וטבעות צ'ילי חריף בצד. מנה מאד מפתיעה בטעמה ובגודלה, מאחר וזה אטריות ביצים שמיוצרות במקום, רוטב חלב הקוקוס וקארי היה חלומי ומענג, עם חתיכות גדולות של עוף (במנה המקורית היה גם טופו בנוסף, אני כמובן שוויתרתי והתמקדתי בעוף) השעועית הירקות ובצל הקריספי  הם אלו שנתנו הקראנצ'יות למנה ולמרות שאנחנו לא רגילים לראות ביצה קשה חומה ( שבושלה שעות) במנות נודלס (למעט ראמן  שזה מוכר יותר) הביצה מאד טעימה ומשתלבת ברוטב חלב הקוקוס.


















לסיכום, הופתעתי לטובה מהשדרוג של גו נודלס שעברה שיפוץ ופתיחה מחודשת, ביקור כייפי במקום עם וייב צעיר, אוכל טעים וטרי, מנות גדולות במחירים מאד סבירים, מתאים גם לארוחת צהריים וגם לטייק אוואי.
טרי וטעים לי במקסימום במינימום כסף.

גו נודלס
אבן גבירול 54 תל אביב
03-6964040







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה