יום שני, 15 באפריל 2019

The Pirate Bar בר מסעדה בראשון לציון עם מבחר ענק של בירות מחבית ותפריט אוכל מושחת


הוזמנתי לערב בלוגרים במסעדת The Pirate Bar אשר ממוקמת במרכז הבילוי של אזור התעשייה הישן של ראשון לציון,מסעדה אשר קיימת מאז 2012. האוכל במסעדה בסגנון אירופאי,תפריט עשיר ומגוון הכולל מגוון מאכלים בהשראת המטבח האירופי לצד שלל בירות ומשקאות חריפים בטעמים מפתיעים. תפריט שבו כל אחד יכול למצוא מה לאכול: מנות ראשונות חמות וקרות, סלטים, מנות בשריות, דגים, פירות ים ומגוון מנות מיוחדות למקום.

בנוסף מבחר ענק של בירות טריות היישר מהחבית 65 במספר, מותגים עולמיים מבלגיה, צ'כיה, גרמניה, אנגליה, אירלנד, אוסטריה, אוסטרליה, ספרד, ישראל, ארה"ב, הולנד ועוד. במקום מערכת קירור מיוחדת, בין היחידות מסוגה בעולם, שנמצאת תחת פיקוחם של מומחים מוסמכים לצד בירות בבקבוקים מכל רחבי העולם.

כשעליתי בגרם המדרגות לא יכולתי שלא להבין בדרמטיות של המקום ובכניסה "פגשתי" פסל של שודד ים שתום עין בגודל טבעי וקירות ספוני קורות עץ המדמים את בטנה של אוניית השותים.

חלל המקום ע-נ-ק ותיאטרלי, The Pirate Bar מקום המשלב סגנון עיצוב אמריקאי קלאסי של מרחבים וחללי ישיבה גדולים מעץ, עם שפע בהשראת אוניית פיראטים אירופאית קלסית בים התיכון. "על הסיפון" ממוקמים תאים נוחים ל-6 אנשים לצד חדרי VIP עד 35 איש. המקום מספק מענה גם לאוהדי הספורט ומציג על גבי מסכי HD בלייב שידורים של כל המשחקים החשובים בכדורגל ובענפי הספורט האחרים על גבי מסכים ומקרנים המפוזרים בכל השטח של פיראט בר. מקום בו ניתן לערוך אירועים קטנים. שולחנות תאי הישיבה והחדרים הפרטיים גודש בעיקר קהל ממוצא רוסי - משפחות שלמות וחבורות גדולות שיצאו לבילוי משותף.

התפריט עשיר ורחב, אידאלי לבילוי עם החברים או עם המשפחה וגם מקום בו ניתן לערוך אירועים מיוחדים בחדרים פרטיים שכל אחד מהם מיועד לאירוח 30 איש. מקום כייפי בו אפשר לאכול, לשתות ולצפות במסך הענק.

התפריט כאמור ב The Pirate Bar בינלאומי וברגע שהגענו השולחן הארוך היה ערוך ע מבחר מנות ראשונות, בקבוקי יין לבן ואדום. מנות ראשונות טובות,טריות שהוכנו מפרודוקטיים איכותיים.

מנות מעולות לצד הבירה או כל אלכוהול אחר, חמוצים ולחם הבית:


סליודקה דג הרינג שלם מלוח מוגש עם תפו"א אפוי ושמיר, פרוסות דג הרינג שמנמן ובצל סגול כבוש לצד תפו"א ביתי ושמיר:

פטה מכבד עוף מוגש עם טוסטונים וריבת השף:

גרבלקס סלמון מוגש עם קרם צ'יז, צלפים ולימון:

קרפצ'ו פילה בקר מוגש עם פרמז'ן ורוטב בלסמי מצומצם:

הייתי במוד לבירה פירותית, קלילה ולא כבדה אז בחרתי ב-Kasteel Rouge בירה בלגית ,אלכוהול: 8%, בירה עשירה בטעמים וארומה כאשר הבולט שבהם הוא הדובדבן.

די מהר התחילו לצאת מנות ראשונות וביניים אל שולחנינו: כנפיים מוקפצות ברוטב צ'ילי טריאקי שחוסלו חיש קל, קלמרי מטוגן מוגש עם רוטב שום ולימון שהיה קראנצ'י וטעים שהוגש עם רוטב שום ולימון.


ג'וליין פטריות, תערובת של פטריות ורוטב שמנת אפוי מוקרם בגבינת גאודה, מנה בסגנון אולד פיישן שאני מאד אוהבת את כל המוקרם הזה - יש בו מן הנחמה לצד פורטובלו 'אסטרדה-פטריות פורטובלו ממולאות בפרגית ומוקרמות בגבינת גאודה:


כדורי גבינה קריספיים בטיגון עמוק ו-שרימפס פוטטוס-שרימפס עטופים במקלות תפו"א מטוגנים מוגשים עם רוטב שום ולימון



המשכנו עם האוכל האולטמיטיבי לצד הבירות, נקניקיות איך לא, הרי שידוע כי אוכל מטוגן הולך מצויין עם האלכוהול: פרנקפורטר גבינה, 3 נקניקות ממולאות בגבינה,מוגשות עם כרוב כבוש וחרדל ו-נקניקיות בוואריות מסורתיות על גריל על מצע של פירה חלבי מוגשות עם כרוב כבוש וחרל ושיפודי אנטריקוט עסיסיים וטובים:



באופן אישי אני די "משוגעת" על פירות ים ופה הם הוגשו במחבתות עם רוטב שמנת טעים ועשיר. מחבת אחת עם שרימפס ברוטב שמנת ורוקפור והשניה -שרמיפס בייקון, שרימפס ברוטב שמנת עם בייקון וקישואים. אהבתי במיוחד את המחבת עם השרימפס ברוב שמנת , בייקון בטעמים מעושנים ועגבניות מיובשות. נחמה במחבת (:
ובגזרת הדגים נהנינו מדגים טריים: פיש אנד צ'יפס קריספיים, דניס שלם 450 ג' עשוי על הגריל הוגש בשיא תפארתו על הגריל, עור הדג היה קריספי ובשר הדג היה לבן רך וטעים עם זסט לימון היה מושלם, פילה סלמון נורווגי ברוטב שמנת פטריות, דג רך וטעים עם רוטב שמנת פטריות עשיר ופורל שלם,350 ג' בעישון חם ביתי עם תוספת סלט ירקות גינה ולימון שהוא היה השוס של הערב. לדעת שהם מעשנים את הדגים במקום, להוציא מנה כזו בהחלט מגיע להם שאפו ענק.
בגזרת הבשרים נהנינו מסטייק אנטריקוט 300 גר' מוגש עם רוטב צ'ימיצ'ורי ותפו"א ביתי, הסטייק הותקן כהלכה והיה במידת עשייה מידיום כפי שני אוהב, הבשר היה אדום ורך בטירוף - אפשר לראות כך בתמונה:
בנוסף היו צלעות כבש צלוית על גריל ומוגשים לצד פירה ורוטב צ'ימיצ'ורי בטעם משגע ושוק אווז ברוטב הדרים על מצע של פירה-מנה מתקתקה:
המנות העיקריות לוו עם צ'יפס,שעועית ירוקה ועגבניות שרי ותפוחי אדמה קטנים וקראנצ'ים עם רוזמרין:
לשלב הקינוחים הגעתי די מפוצצצת ומדושנת עונג מכל האוכל והפינוקים שהוגשו לנו לאורך כל הערב אז טעמתי קצת מכל דבר: קרם ברולה מצוין ,סופלה שוקולד וגלידת וניל, מוס שוקולד עשיר בליווי קולי פירות יער:


במקום אווירה נעימה, ניתן לחגוג פה אירועים עם חברים או המשפחה באולם מרכזי, בחדרונים קטנים עד 4 אנשים או בחדרי vip עד 30 איש בהזמנה מראש.
פיראט בר רח' משה בקר 11, ראשון לציון 03-5444474 שעות פתיחה: א' – ה' 17:00 ועד הלקוח האחרון. ו', שבת 12:00 ועד הלקוח האחרון. לינק לאתר: https://misadot.rol.co.il/sites/the-pirate-bar/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה