יום ראשון, 18 באוגוסט 2019

הצ'יפסריה Potato Boutique מסעדה חדשה בנתניה לחובבי תפוחי האדמה לכל סוגיהם עם רטבים משגעים, הקרמות של גבינות ועוד.


הצ'יפסריה מקום חדש בנתניה לחובבי תפוחי האדמה על כל סוגיו שנפתח בתחילת אוגוסט ברחוב שטממפר בעיר באיזור המסחרי. כל מי שהיה בהולנד אכל לא מעט מנות צ'יפס בקונוסים עם אינסוף רטבים, זה אוכל רחוב די פופלרי שם. גם בישראל הטרנד הזה תפס לא מעט והפעם החליטו לפתוח מקום על טהרת התפוחי אדמה ובטטה בנתניה, בקיצור לא רק על הצ'יפס לבדו. מסתבר שהישראלים מתים על צ'יפס ובכלל על תפוח אדמה על כל צורותיו כי התור פה ארוך וגם אני באתי לראות ולטעום מקרוב מה הדיבור על מסעדה אשר מתמחה בהכנת תפוחי אדמה ובטטה בכל מיני וריאציות. .

מה בתפריט? צ'יפס טורנדו מסולסל שמגיע על שיפוד עם רטבים מעליו, צ'יפס תפוח אדמה בטיגון עמוק בקונוס עם רטבים לבחירה - הכי שווה להוסיף גבינות מעל, צ'יפס בטטה, צ'יפס מוארך מיוחד שנעשה מבצק של פירה ועובר אח"כ טיגון (הוא פי 4 בגודל מהצ'יפס הרגיל), תפוח אדמה אפוי או בטטה מוקרמים, טבעות בצל מוקרמים עם גבינה ועוד

כמו כן ישנה אופציה של סלט בהרכבה עצמית עם מבחר ירקות ופרודוקטים רבים אשר מופיעים בוויטרנת הזכוכית לבחירה שמגיעים עם רטבים ואקסטרא תוספות כמו טונה, ברוקולי, גבינה בולגרית וביצה קשה. תחילה הזמנו בירה קרה וצוננת מהחבית והחלטנו לחלוק מספר מנות:

טורנדו צ'יפס על מקל, תפוח אדמה חתוך ספירלי על מקל מגיע בליווי של תבלינים ורטבים חמים וקרים, מנה מוצלחת שמאד אהבתי , הצ'יפס היה קראנצ'י מבחוץ אך נימוך במיוחד מבפנים. השיפוד צ'יפס ספירלה הוגש עם רטבים מעל בדמות: ברביקיו, סרירצ'ה חרפרף, מיונז, חרדל וחזרת.

תפוח אדמה אפוי אשר מגיע עם מגוון תוספות רבות מהסלטיה כמו זיתים, ירקות טריים, תירס, גרגירי חומוס, פטריות משומרות או טריות, חצילים אפויים, שעועית ירוקה, פלפלים חריפים, אננס ועוד. בנוסף רטבים חמים וקרים לבחירה.

אנחנו בחרנו בתפוח אדמה אפוי שמעל פוזרו שני סוגי גבינות, צ'דר ופרמז'ן,מק אנד צ'יז בכמות נדיבה, רוטב אלפרדו (שמנת ופטריות), בצל ירוק ושמיר מעל. מנה עשירה בגודלה, די משביעה ומנחמת. כי מי לא אוהב תפוח אדמה מוקרם עם הרבה גבינות ?
הרטבים שבאים מעל התפוח אדמה, רוטב אלפרדו (שמנת פטריות) ומק אנד צ'יז:
כדורי גבינת חלומי מטוגנים בציפוי תפוח אדמה,הנישנוש האולטמטיבי שהוגשו עם רטבים: סרירצ'ה חרפרף, חרדל, מיונז ורוטב חזרת:
פונקנו על חשבון הבית עם צ'יפס בטטה נימוחים עם רוטב אלפרדו מעל:
לסיכום, יש מבחר די מגניב במקום של תפוחי אדמה במגוון וריאציות ולא רק, כל מה שאכנו היה טעים ובמחירים סבירים. המטרה של בעלי המקום היא להפוך אותו לרשת בפריסה ארצית אז אחכה בסבלנות שיגיעו גם לתל אביב (:
צ'יפסריה יהושע שטמפפר 19, נתניה. 09-9781514. כשר. שעות פתיחה: ראשון – חמישי :11:00 – 23:00 שישי : 9:30 – 15:00 שבת: יצאת שבת עד 00:00 לינק לאתר: https://potatoboutique.co.il/?fbclid=IwAR0qjbKlK7ar_xOTQYmtPJ2qAxpEj-i8CuoA3hLXsqvwqWgK6e6yUC7-YQg עמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/potatoboutique/\

מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3 לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה