יום ראשון, 4 בספטמבר 2016

ערבי חמישי ביוליה בנמל-און שלטון, לאנשים שאוהבים את החיים הטובים -D.J,קוקטיילים וספיישלים מתחלפים


אין כמו לפתוח את הסופ"ש בפגישה עם חברה טובה במקום עם נוף לים להאזין לרחש הגלים להרגיש את הבריזה המשגעת ולזלול פירות ים שזה הפייבורט של שתינו,הדברים הקטנים האלו בחיים שעושים לנו טוב בלב ובנשמה, חברה טובה,אוכל טוב וים- מפלט מהיום הסואן פשוט לנשום את אוויר הים, ללגום קוקטייל,להשען על הכסא מאחור ולהרגע. הגענו בערב חמישי בשעת שקיעה ובריזה מלטפת למסעדת יוליה שממוקמת במתחם הנמל בחלקו הדרומי (צמוד לחוף מציצים)-נקודת תצפית לים הכחול, תפריט מגוון עם מנות מהים-דגים,פירות ים וגם בשר,תפריט עשיר ויצירתי בסגנון ביסטרו. המסעדה קיימת כבר מזה כעשור בבעלות המסעדנים מיכה סול ודני איתן (בויה,בבלה וים 7). בימי חמישי ביוליה מתקיים ערב "און שלטון" משעה 19:00 בערב ועד חצות הליל, תפריט חדש בניצוחו של השף רומן דימנט עם ספיישלים טריים ומתחלפים, קוקטילים מפתיעים ,D.J ומוזיקה טובה אווירת FUN נטולת דאגות מול גלי הים המתנפצים על המזח ובריזה נעימה,בקיצור הזמנה אישית לכל אוהבי החיים הטובים לבוא ולהנות. בערב "און שלטון " תוכלו להנות מתפריט מיוחד וזוגי ב245 ש"ח שכולל פוקצ'ה, חמש מנות ושתייה לבחירה מהקוקטיילים. השף שם דגש על בישול בפרודוקטים מקומיים דגים, בשר,פירות וירקות זמינים וטריים מארצינו משופעת בכל הטוב הזה. המסעדה מחולקת לשלושה חלקים, חלקה הפנימי מכיל בר גדול ומקומות ישיבה סביב שולחנות ,מרפסת מקורה ומרפסת פתוחה ומרווחת על הרציף עם נוף לים. אז השקנו כוסות לחיים, לחיי החברות הטובה, בריאות ולחיי החיים הטובים, חברתי בחרה במוחיטו ואני בחרתי בסנגריה לבנה. הזמנו תחילה פוקצ'ה עם שלושה מזטים משתנים,חומוס, סלט חצילים וסלט ביצים.הפוקצ'ה חמה וקראנצ'ית משוחה בשמן זית. כבר התחלה טובה. 




























בחרנו מהתפריט הרגיל שתי ראשונות מהים שהיו טריות, מצוינות ומבוצעות כהלכה. הראשונה-שרימפס בחמאת אוזו ועגבניות,שמן זית כתית מעולה. שרימפסים שמנמנים ששחו ברוטב חמאתי פיקנטי, היה כייף לבצוע את הפוקצ'ה ולנגב היישר מהמצלחת כמובן איך לא. המנה השניה היתה קלמרי על הפלנצ'ה.  בסיס הרוטב לשתי המנות היה משמן זית,שום ועגבניות ביד בטוחה של שף שמוציא מנות מדויקות בטעמן וסופר טעימות משרימפסים וקלאמרי טריים בתיבול עדין שמחמיא להם בפשטות הנעימה הזו שבצלחת.

הצטרפה אלינו חברה לשולחן אז האוכל זרם כיד המלך, טעמתי מהסרדינים RAMIREZ בשמן זית וירקות שהיו בשרניים וטעימים עם זסט של לימון מעל-מושלם. נהנתי מקלמרי מטוגן בציפוי קראנצ'י משגע ופולנטה פטריות במחית כמהין שהיא ההגדרה המילונית לאוכל מנחם,כל כף ממנה היה פיסת אושר ותענוג לחיך, פולנטה עשירה ועזת טעם. פינטזתי עליה רבות אח"כ שאני שוכבת בספה וצופה בברידג'יט ג'ונס ואוכלת כף ועוד כף מהפולנטה המנחמת הזו. מי צריך את בן אנד ג'רי שיש כזו פולנטה!

עברנו לעיקריות גם בהן ניחן שהמנות הוגשו מדגה טריה ואיכותית, מנות טעימות מבוצעות כהלכה פשוט כייף גדול. הזמנו קרוק פירות-ים,על בריוש קלוי בקרם בוואריה בלו וחלמון ביצה, מודה שאני לא מחובבי חלמון הביצה שמתפרץ ולכן ביקשתי את המנה ללא החלמון. לחם הבריוש ספג את כל מרכיבי המנה,טעמים מהים וקרם גבינה כחולה רבה ועזת טעם, מנה מאד מוצלחת בעיני שנהנתי ללקק עד תום מהצלחת.

המשכנו עם פילה דניס צרוב על טורטליני תרד וריקוטה ברוטב רוזה,רוטב חמאתי נפלא, טורטליני עדינים,במילוי עשיר של תרד וריקוטה, דג קראנצ'י שיושב מלמעלה,מנה שהמלצרית המליצה עליה רבות והיא אכן צדקה.



לסיכום, ערבי חמישי ביוליה און שלטון לנהנתנים שאוהבים את החיים הטובים,מוזיקה, אלכוהול ואוכל טוב עם נוף לים קצת רוגע ונחת ממרדף החיים. ערב קסום מול הים - לוקיישן הכי טוב שתוכלו לדמיין ולבקש, התפריט מגוון,אוכל יצרי,מושקע ומוגש בהרבה אהבה ויד בטוחה של השף, כל שנותר זה להנות מהבריזה ומרחש הגלים עם איזה דרינק ביד.


יוליה 

נמל 2, מבנה 2, הגעה דרך חבקוק , תל אביב
טלפון: 053-9439386
שעות פעילות:
א' - ה' - 09:00 עד הלקוח האחרון
ו' - ש' - 08:30 עד הלקוח האחרון 





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה