PUZZLE FOOD הינו בר בשר חדשני עם תפריט מושחת וגרגרני במיוחד שהקונספט שעומד מאחוריו- כל אחד יכול להנדס את הכריך המושלם כראות עיניו וחשקיו. רשת סנדויצ'ים חדשה, הבעלים הם אותם בעלים של רשת הריבר נודלס בר האסיאתית, מי שאחראי על הייעוץ הקולינרי הוא השף דניאל זך (ברזומה שלו כרמלה בנחלה וכיום בעלי ושף מסעדת אסיה מוניקה). אוכל רחוב אולטימטיבי כזה מהשווים ממש כמו בטקסס ובניו יורק, כריכים מגרים עמוסים בבשר. פאזל פוד ממומקמת במתחם המסעדות במרכז עזריאלי חולון (רח' הרוקמים) מרכז חדש,מתחם בילוי ומרכז עסקים ובו בנייני משרדי הייטק, מתחם שוקק חיים עם בתי קפה, מסעדות וברים. בחרנו לשבת בסקשן שבחוץ ונהננו מבריזה קרירה (סוף הקיץ, תחילת ספטמבר). נחזור קונספט של המקום בחירת ה-כריך, אתם מחליטים מה בכריך- בוחרים את סוג הבשר (אנטריקוט מעושן,עוף מעושן,אונטריב ועוד) ומידת העשייה, תיבול-שני סוגי רטבים כמו לימון כבוש או צ'ימיצ'ורי (אין צורך להשתולל ולהגזים ביותר, סתם יקלקל לדעתי), סוג הלחם (חלה, פראנה, לחם דגנים ועוד),ירקות ושלל תוספות כמו ביצה קשה,חציל מטוגן. כך שיצא לכם כריך עשיר וטעים בדיוק איך שבא לכם. הההשראה להקמת בר כזה היא מברי סלטים מהעולם בהם אנשים מרכיבים את הסלט האהוב עליהם ועכשיו גם יוכלו לבנות את הכריך האהוב ביותר, בפירוט ודגשים מיוחדים רק לך. מה ליד הכריך? תוספות ב12 ש"ח,כנפיים, טבעות בצל קריספיות, פוטייטוס ועוד. כל הבשר שמוגש בתפריט נעשה במקום כולל טחינת הבשר, בשר טרי ואיכותי, בשר שנמצא במעשנת כמספר שעות,ירקות שנחתכים במקום ולא מוכנים מבעוד מועד,ממרחים מפנקים, מבחר ענק של ירקות, חמוצים מסוגים שונים ושלל תוספות שרק תדמיינו!
התפריט מציע מספר אופציות מובנות של כריכים (הכי מתאים לי בול כי אחרת אני הולכת לאיבוד בכל המבחר והשפע.) כמו קרל לואיס,חזה עוף צרוב בגריל,לחם בריאות,סלט קייל,טחינה ירוקה,סלט גזר,לימון כבוש,אבוקדו,פלפל קלוי ועגבנייה (36 ש"ח), כריך PO'BOY עם אונטריב צלוי בתוך באגט ורוטב צ'ילי ברביקיו (49 ש"ח), ג'ננה בסוואנה, עוף מעושן, לחמניית פרנה, איולי לימון ירוק, חסה, פלפל קלוי, סלט גזר, פטרוזיליה, צ'אטני צ'ילי אננס ועגבנייה (43 ש"ח) המבורגר (38 ש"ח ל-150 גרם). תוספת בשרית ב15 ש"ח. תחילה הזמנו לימונערק (לימונדה וערק) הכי מתאימה לשעת ערב קלילה.
בחרנו ב2 מנות ראשונות-מנות פתיחה שהיוו כפור פליי לבאות:כנפיים עסיסיות ברוטב ברביקיו שהוגשו בצננצת שקופה וטבעות בצל מופלאות בעלות צבע קרמל עז שרק בשבילם הייתי חוזרת למקום שוב ושוב. כל ביס התפוצץ לי בפה מהקראנצ'יות שלהן. הרטבים שהוגשו ליד היו מצוינים והשתדכו נהדר, מיונז ברביקיו ואיולי צ'ימיצ'ורי.
בחרנו ב2 כריכים מובנים כחלק מהתפריט כי חששתי ללכת לאיבוד מרב מרכיבים, אני בחרתי בעגלת מנשה, BY DAVID BUBLIL, אסאדו עגל מעושן, לחמנית פרנה, רוטב BBQ, צ'ימיצ'ורי, קולסלאו, כוסברה ,מלפפון חמוץ ובצל מעושן (51 ש"ח) כריך גדול שופע רצועות אנטריקוט מעושן עם צ'ימיצ'ורי וירקות, הלחמנייה ספגה את כל העסיסיות של הבשר ואת הרוטב, סנדוויץ' טעים ומדויק בטעמו ודיי משביע. החבר שאיתי הזמין כריך עונג שישי BY TAL NECHMIA, קציצות קבב, חלה, טחינה ירוקה, סלסה שרי, שום חריף, פטרוזילה, מלפפון כבוש, מטבוחה חציל, בצל כבוש (49 ש"ח) כריך די מוצלח שדי הזכיר את הבית בשל המרכיבים כמו ממרח סלסת שרי ,שום וחריף ומטבוחת החציל, החלה ספגה את כל הטעמים והסנדוויץ' היה עמוס במרכיבים שדי הזכירו את הבית. בקציצות הקבב היה חסר קצת מלח לטעמי אבל מלבד זאת כל המרכיבים יצרו כריך מאד טעים, משביע ומנחם ובעיקר מרגיע את הבטן הרעבה.
לא עמדנו בפיתוי והזמנו את ההמבורגר של המקום, בייסיק המבורגר, קציצת המבורגר כ150 גר', חסה אייסברג, עגבניה, בצל מעושן, מלפפון כבוש, רוטב מיונז בקביקיו, לחמניית המבורגר (37 ש"ח) והוספנו רצועות אנטריקוט מעושן (15 ש"ח) וביצת עין מעל. המבורגר מושחת ועמוס בפרודקוטים טובים וסופר טריים,קציצה מבשר שנטחן במקום ואנטריקוט שמעושן גם במקום, הלחמניה היתה קלילה ואוורירית ספגה את כל המיצים מהבשר והרוטב. כל אלו יצרו ביסים נפלאים מההמבורגר ובשל התוספות שהוספנו לו התוצאה מושחתת !
וכך הוא נראה מבפנים
קינחנו בקסטה עם אייריש קרים מופלאה שטעמה עוד נשאר בפי , אלליי כמה טעים, שירה בלב. הקסטה מורכבת משני בראוניז ובאמצע מוס אייריש קרים ומעל נמזג בהתרסה מטורפת ובהנאה רבה נהרות של טופי. איזה כייף לקחת ביס וללקק הכל מהכף ולאכול לאט לאט- רק שלא יגמר לי לעולם!
שמחים וטובי לב חזרנו אל בת ביתנו, מדושנים מאוכל כי בפאזל פוד, הפאסט פוד ברמה גבוהה, המנות גדולות בפרזנטציה יפה ומגרה והמחירים סבירים.
עסקיות צהריים מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00
בהזמנת מנה עיקריות, קבלו סלט או פלחי תפוחי אדמה פריכים + שתיה ב 10 שקלים
פאזל פוד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה