יום שני, 25 בפברואר 2019

רשת אנגוס מתרחבת ופותחת סניף חדש ונוסף בכפר סבא


והפעם הגעתי בחמישי בערב לאנגוס כפר סבא סניף חדש ונוסף של רשת הבשרים הצפונית המשובחת "אנגוס". אז את הפוסט הבא אני מקדישה לכל חובבי ומביני הבשר. את רשת "אנגוס" אני אוהבת ומכירה מזה שנים, אכלתי כבר מספר פעמים בתל אביב ובצפון הארץ ארוחות בשרים איכותיות ומשגעות. "אנגוס" כפר סבא הוא סניף חדש אשר נפתח לפני כ-3 שבועות, זוהי המסעדה החמישית במספרה של רשת אנגוס במתחם G בכפר סבא. מדובר על מסעדת בשרים איכותית בסביבה ביתית ומשפחתית עם תפריט מגוון אשר מציע מענה לכל אוהבי הבשר והבילוי החל מהורים שרוצים שילדיהם יאכלו ארוחה טרייה ומזינה, דרך חבר'ה שרוצים לאכול תפריט המבורגרים חובק עולם, או נתחים עסיסיים ועד לזוגות שרוצים להתפנק עם סטייק טוב ויין.

,אנגוס" היא מסעדת הבית של משפחת דבאח מדיר אל אסד,בין מגדלי הבשר המקצועיים והמובילים בארץ. הרשת הוקמה ב-2010 על ידי פאדי דבאח. שלושת הסניפים הראשונים של הרשת נפתחו בצפון הארץ וב-2015 נפתח סניף הדגל ברחוב הארבעה בתל אביב. במהלך השנה האחרונה הקים הבעלים פאדי דבאח יחד עם המסעדן ואיש העסקים דוריאן קופיט את קבוצת "פרימרו" אשר בבעלותה רשת אנגוס וביירן מרקט. ההתמחות של מסעדת אנגוס היא בבשר איכותי, מקומי וטרי. כל מנות הבשר לרבות המבורגרים,נקניקיות, תבשילים וכמובן נתחי הבשר האימתניים מגיעים לצלחת היישר מהעדר הפרטי של הבעלים. דבח הפך לשם נרדף לבשר טרי ומשובח הרי שכל הבשרים שמוגשים במסעדה מגיעים בשיטת ה-FARM 2 TABLE,מהשדה לצלחת. המסעדה הציבה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר, דבר שלא קיים באף מסעדה אחרת בארץ. *אגב,רב הבקר בעדר מזן האנגוס – בקר סקוטי הידוע בעולם כולו האיכותו הגבוהה.

הסניף החדש בכפר סבא מעוצב באופן דומה לסניף הדגל מרחוב הארבעה בתל אביב. המסעדה החדשה משתרעת על פני שטח של כ-300 מ"ר,היא מחולקת לחלל פנימי עם כ 120 מקומות ישיבה ובר מרכזי רחב. למסעדה דק חיצוני הבנוי כמרפסת עם 40 מקומות ישיבה נוספים.

המסעדה שמה בפרונט את נתחי הבשר האיכותיים המגיעים מעדרים במרעה בהרי הגליל, מציע מגוון רחב של נתחים מיוחדים ומציע מגוון רחב של נתחים מיוחדים וסטייקים כחלק מהתפריט הקבוע לצד מנות ראשונות נפלאות:

כל המנות,ראשונות,ביניים ועיקריות על טהרת הבשרים כמובן עם מבחר מצומצם למדי של מנות צמחוניות. בתפריט מנות הראשונות: עראיס, נקניקיות צ'וריסו, קרפצ'יו פילה בקר, חציל קלוי, כנפיים ועוד. לצד אלו יהיו גם מנות חדשות כגון ירושלמי על הפלאנצ'ה-מעורב חלקי פנים מובחרים של בקר וטלה מוקפצים על הפלאנצ'ה ומוגשים עם טחינה,נקניקיות צ'וריסו טלה, טליאטה–רצועות דקות של וואסיו צרובות על מחבת לוהטת,מוגש עם פרמז'ן,שמן זית,לימון ועלי ארוגולה וקדירת זנב שור בבישול ארוך. בנוסף יש גם סלטים: סלט בריאות, סלט אנגוס סטייל עם חתיכות אסאדו פריכות ברוטב וינגרט חרדל וסלט עם נתחי עוף צלוי לצד כריך פילי צ'יז סטייק ,כריך סלופי ג'ו ומבחר המבורגרים מושחתים. תחילה בחרנו בקוקטיילים,APPLE MINT FIZZ, קוקטייל חמצמץ ופירותי שמבוסס על ג'יימסון בנגיעות של תפוח,נענע וג'ינג'ר,קוקטייל קליל ומרענן וגם את ה-OLD FASHIONED טוויסט לקלאסי המקורי עם שילוב של בלנטיינס 12 שנה,דבש, קוקטייל חזק מבחינה אלכוהולית.
הזמנו שתי מנות ראשונות, האחת - טליאטה,רצועות ואסיו דקות צרובות על מחבת לוהטת מוגשות עם פרמז'ן שמן זית, לימון ואורוגולה בליווי לחם הבית. על מחבת רותחת קיבלנו נתחי ואסיו טרי שזהו לב הפלדה,הנתח סיבי, לעיס ובעל טעמים עשירים אשר נחשב למעדן במטבח הארגנטינאי. נתחי הואסיו נחרכו על מחבת רוחשת קולות שזהו מראה מלבב והריחות מגרים. מעל הנתחים זולף שמן זית, לימון ופרמז'ן, מה אני אגיד לכם- מעדן האלים. השילוב הזה בין נתחי הבשר, הפרמז'ן והלימון פשוט שמיימי, מנה שאני פשוט "עפתי" עליה והתמוגגתי מאושר. המנה הוגשה עם לחם הבית ג'בטה חמה מוגשת עם סלסת עגבניות, טחינה מעושנת, חמאת שום ועשבי תבלין. ג'אבטה טרייה וחמימה שהוגשה עם פנכות של סלסת עגבניות,טחינה מעושנת וחמאת שום ועשבי תיבול טעימה במיוחד.
כמו כן נהנינו מעראיס מיקס של בשר טלה ובקר בתוך פיתה טרייה צלויה על הגריל, העראיס הכיל כמות יפה של בשר טלה ובקר עסיסיים,בשר מלא טעם. העראיס הוגש עם טחינת עמבה בטעמים מעודנים של עמבה שהשתלבו נהדר עם העראיס.
המנות הראשונות בהחלט פתחו לנו את התאבון והמשכנו למנות העיקריות, תפריט הבשרים של אנגוס הוא רחב ותמצאו בו צלעות טלה אשר מתאפיינות בבשר רך בעל אחוז שומן פנימי גבוה, פריים ריב- המלך של הסטייקים אחת מ-4 צלעות האחוריות של האנטריקוט, טומהוק-פריים ריב בחיתוך הבית סטייק גדול במיוחד המזכה את מי שמזמין אותו להיכנס להיכל התהילה של אנגוס, פורטר האוס-סינטה ופילה על העצם -קלאסיקה במיטבה, סינטה ניו יורק קאט עם העצם בטעם עשיר, פלטת בשרים מושחתת ,אנטריקוט, פילה בקר, נתח קצבים ומבחר המבורגרים מושחתים. אני בחרתי בצלעות טלה,גן עדן לקרינבורים, בשר עסיסי במיוחד עם טעמי כבש עמוקים. טעמה של המנה כשמה כן היא, צלעות הטלה היו עסיסיות ושומניות כפי שצלעות טלה שומניות בד"כ, נהנתי לאכול את סוכריות הטלה בלי סכין ומזלג, אכלתי אותן כמובן בידיים ונהנתי עד מאד.
הוא התלבט בין סטייק האנטריקוט לבין הפילה בקר ובהמלצת המלצר הוא בחר בפילה בקר לאחר שהובטח לו שהוא לא יתאכזב מהנתח פילה בקר פה באנגוס כי הוא עסיסי ורך. (אני קצת חששתי למען האמת כי מנסיון פילה בקר מדובר בנתח רזה ולא שומני ויהיה קצת קשה ללעיסה) איזה כייף שהתבדינ הבחירה הייתה מוצלחת, פילה בקר 250 גרם מבשר אנגוס מיושן ורך, נתח מובחר במיוחד,רך ונימוך, עסיסי וכמעט ללא שומן. ביקשנו אותו במידת עשייה מידיום, והמנה אכן הותקנה כהלכה וקיבלנו סטייק פילה אדום ועסיסי מבפנים רך כמו חמאה - איזו הפתעה מדהימה ! אגב - הסטייקים של אנגוס סטייקים מבשר בקר טרי מזן אנגס מובחר שמיושנים במקום. הרטבים שהוגשו עם הסטייק: צ'ימצ'ורי נהדר , שמנת פלפלים קלויים וחמאת שום ועשבי תיבול שהופיעה במערכה הראשונה לצד לחם הבית והייתה כ"כ טעימה וממכרת !
וכך פילה הבקר נראה לאחר החיתוך, אדום מבפנים,עסיסי, רך וטעים בטירוף:
לצד המנות העיקריות נהננו מפירה חמאתי, טבעות בצל הום מייד שמוכנות במקום בטמפורה נהדרת, טבעות בצל גדולות וקראנצ'יות וסלט ירוק רענן שהכיל חסה, עלי רוקט, עגבניות שרי,בצל סגול ורוטב ויניגרט.
סיימנו את ארוחת הבשרים המעולה הזו עם אספרסו כפול ובחרנו בפאי לימון ויוגורט,פאי אישי מבצק פריך עם קרם לימון ויוגורט. בסיס הפאי מבצק פריך היה רך והקרם לימון ויוגורט היה עשיר,לימוני, חמוץ אבל לא מדי, פשוט טעים ונהדר! כמו כן נהנינו מנמסיס, עוגה חמה מלאה בשוקולד מבפנים ומבחוץ עם רוטב קרמל וקרם פטייסר, מוגשת עם כדור גלידה,עוגת שוקולד עשירה שלוותה עם רוטב קרמל סמיך ועשיר,קרם פטיסייר מתוק וכדור גלידת וניל.
לסיכום,נהננו מארוחה קרניבורית באנגוס ,חומרי הגלם טריים,הבשר מובחר וברמה גבוהה ניכר כי החב'רה פה יודעים לעבוד עם בשר והשירות מעולה- ממליצה בחום! אנגוס מתחם G, כפר סבא, טל' 09-9796655 7 ימים בשבוע, 11:45 –אחרון הלקוחות לינק לאתר: www.angus.co.il


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה