יום שישי, 7 בפברואר 2020

רג'ינה, בר מסעדה וגריל בשרים כשר במתחם התחנה תל אביב


שלישי בערב ביליתי עם חברה מהצפון במתחם התחנה בשכונת נווה צדק בתל אביב במיקום יפהפה ועוצר נשימה. במתחם חנויות ממותגות ומסעדות, מגרש חניה צמוד, בריזה של ים ומבנים עתיקים, מוקד משיכה לתיירים. חברתי שומרת כשרות אז נפגשנו במסעדת רג'ינה, אשר ממוקמת במבנה ארכיטקטוני בסגנון ים תיכוני המזכיר את תקופת המאה-19.

במסעדה חצר פנימית שופעת בצמחיה ופרחים ומסביבה חדרים מרוצפים ברוח התקופה, יחד עם דלתות, תריסים ונברשות בסגנון מפעם יחד עם גינה מטופחת ,מרפסת דשא. כבר בכניסה תחושו באווירה השקטה, הכפרית והפסטורלית של המקום עם שירות נעים.

במסעדה מספר מתחמים המיועדים לארועים משפחתיים או עסקיים. ניתן לקיים מגוון אירועים מצומצמים בעלי אופי שונה, הן אירועים אישיים משפחתיים והן אירועים עסקיים. במסעדה שלושה מתחמים אינטימיים: חדר פרטי המשרת עד 30 איש,גינה בה ניתן לארח עד 150 איש או מרפסת מקורה ובה ניתן לארח כ-60 איש. למסעדה בר אינטימי באווירה נעימה ונינוחה:
הלקוחות במסעדת רג'ינה מגוונים מאד החל מתיירים, זוגות דתיים וקהל חילוני.
מסעדת רג'ינה בתחנה מרעננת ומשנה את התפריט עם מנות חדשות המוגשות לצד מנות דגל שביססו את המסעדה הכשרה כמסעדת גורמה-ביתי. בין המנות הראשונות המוצעות בתפריט המחודש, מעדן פטה כבד המוגש עם בצל סגול, קונפי עונתי וברוסקטות, ליבת חצילים קלויים מתובלים בטחינה גולמית, סילאן וחמוציות, קרפצ'יו סלק עם שמן זית ואגוזי מלך, מאפה הבית – ממולא בבשר, צנוברים ועשבי תיבול מוגש לצד טחינה בסילאן וסלסת עגבניות.
אז תחילה בחרנו בבירה קרה וצוננת וכוס יין רוזה מרענן:
בחרנו בשתי מנות פתיחה: מעדן כבד, פטה כבד עוף, מוגש לצד טוסטונים וריבת הבית. פטה כבד קלאסי שהוגש עם צנימים וריבת בצל מתקתקה. מאפה הבית, ממולא בבשר, צנוברים ועשבי תיבול מוגש לצד טחינה בסילאן וסלסלת עגבניות. מאפה בצק עלים שמנמן אפוי ומעוטר בשומשום וקצח בצורת שני ירחים, ממולא בשר חם, צנוברים ועשבי תיבול ובתוספת של חמוציות מתקתקות. המאפה הוגש עם ביצה קשה שנחצתה לשניים ומטבלי הבית. מנה טעימה ומשביעה.
בין המנות העיקריות החדשות שהתווספו לתפריט, אסאדו-נתחי בקר בבישול ארוך בציר בקר עם סויה וסילאן, דג בתנור- דניס טרי (שלם) אפוי עם עשבי תיבול, סנייה- קבב על מצע של טחינה חמה עם חציל וירקות במחבת חם, המבורגר מתערובת בשר בקרוצ'יפס . כל אלו מוגשים לצד גולאש הונגרי, שווארמה הודו, סטייק אנטריקוט, פרגית בתיבול הבית, שניצל ועוד. גם הילדים יהנו ממנות כמו בולונז, המבורגר בתוספת צ'יפס וירקות. אנחנו בחרנו באנטריקוט נתח ורד הצלע במשקל 300 גרם, מוגש בתוספת רצועות תפוחי אדמה בתנור וירקות קלויים בגריל. סטייק עסיסי אמנם קצת יותר ממידת הצלייה שביקשנו והיא מדיוםכמובן. הסטייק הוגש עם תפוחי אדמה בתנור ועגבנייה צלויה.
כמו כן לקחנו אסאדו נתחי בקר בבישול ארוך בציר בקר, סויה וסילאן מוגש עם אורז לבן וירקות שורש. המנה הגיעה בתוך מחבת מתכת עגולה עם נתחי בקר עם שומן כמובן הרי שמדובר באסאדו בבישול ארוך בציר בקר, סויה וסילאן. המנה הוגשה עם אורז לבן בנפרד.
רג'ינה, בר מסעדה וגריל בשרי ודגים, אוכל ביתי ממגוון העדות, תבשילים ומעדנים ממיטב המסורות של כולנו באחד המקומות היפים שיש לעיר להציע.
מסעדת רג'ינה בתחנה מסעדה בשרית וגינת אירועים. בכשרות מהודרת בהשגחת הרב גערליצקי. רחוב קויפמן 2, תל אביב, מתחם התחנה. טלפון: 03-736-7474 ניתן לערוך אירועים בחללים הפרטיים ברג'ינה מ- 10 ועד 60 אורחים בחורף ועד 150 אורחים בקיץ. אירועים החל מחתונות, ימי הולדת וימי גיבוש לחברות ועסקים.
קליק אחד ואתם באתר של המסעדה: http://www.reginarest.co.il/ מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3 לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה