יום ראשון, 14 ביוני 2020

פופ אפ מתוק במיוחד, פטיסרי פופ אפ של טל שפיגל במלון בראון TLV

הערב הגעתי למלון בראון ברחוב קלישר בתל אביב בעקבות הפרסומים על הפופ אפ של השף פטיסייר טל שפיגל מפריז במלון בראון. אני עוקבת באינסטגרם אחרי פועלו של טל שפיגל שם הוא אופה קינוחים מגרים ומיוחדים, קינוחים מרהיבים שנראים כ"כ מיוחדים שהוא עובד עליהם בדייקנות רבה.
בפופ אפ יציע טל שפיגל קינוחים מיוחדים פרי יצירתו אותם יהיה ניתן להזמין מראש ולבוא ולאסוף או להגיע ולהתרשם מהמבחר המרשים ולטעום את פריז כאן בתל אביב.

ואלו הם הקינוחים שכיכבו: פלאן פטל עם בסיס פיסטוק, עוגה בחושה קרמל פרלינה, פלאן שוקולד פרלינה, טארט דובדבנים פיסטוק על בסיס בצק בסיס פריך שקדים, טארט לימון מרנייה, טארט שוקולד וכוסמת, עוגה בחושה יוזו ולימון, עוגיות קרמל, פקאן ושוקולד לבן ועוד.


בנוסף תמצאו פה שלושה סוגי מרשמלו אוורירים במרקם עננים בטעמים:
מרשמלו אגוזי לוז, קרמל ושוקולד או מרשמלו לימון יוזו שהיו מדהימים:
הפופ אב התחיל מה07.06.20 ויפעל עד סוף חודש יוני 2020.
בימים א-ה בשעות 11:00-18:00 ובימי שישי בשעות 10:00-14:00.
פטיסרי פופ אפ של טל שפיגל במלון בראון TLV
רחוב קלישר 25 תל אביב. 051-5085737




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה