יום שלישי, 1 בספטמבר 2015

בראנץ' שיכורים בסרווסריה * המקום נסגר *

סרווסריה נפתחה ע"י השותפים של החמארה הבולגרית שישקו, בדומה לאחותם הבולגרית שמאופיינת
בשמחה במקום גם פה הוויב השמח נשאר רק שהאוכל הוא לכיוון מטבח מספרד. המקום קטן ונעים,
עיצוב חם ומודרני המקנה תחושה של קפיצה קטנה לספרד. בסרווסריה ניתן להזמין מנות טאפס עדיף לחלוקה.
סרווסריה בספרדית זה בירה , הסרווסריה הינו בית לבירה ולאוכל משגע ליד.בשבת הם מציעים בראנץ' שיכורים עם מנות ספיישל משתנות, סנגריה חזקה וטעימה ב20 ש"ח (מחיר שווה!) וכחלק מהשמחה ומההמולה של המקום נערכים סבבי צ'ייסרים על חשבון הבית. לשמחתי אני יקית והזמנתי מקום מבעוד מועד כי כשהגעתי המקום היה מפוצץ ואנשים עמדו בתור בחוץ.הזמנו פאן טומט, לחם קלוי עם שום , שמן זית ועגבניות לפתיחה של הארוחה.בגט קראנצ'י  טיפה מלא מדי דחוס לטעמי , העגבניות הטריות ריעננו את הלחם הקלוי. בגזרת האלכוהול להעלאת המורל פתחנו בסנגריה אדומה, חזקה באלכוהול בצבע ארגמן משגע שהיתה טעימה ופירותית.


אט אט התחילו להגיע המנות לשולחננו ,קיבלנו מנת סלמון, גבינת שמנת ודבש 
מנה מהמטבח שמישהו ביטל ואני זכיתי מההפקר. הסלמון היה רך כמו טוסיק של תינוק ,חמאתי ומחליק בגרון.
לא חשבתי  שאוהב את השילוב עם הדבש מעל השמנת אבל זה היה ביס פשוט מופלא.
ואז הגיע הסביצ'ה עם הטונה, תיבול מדויק של לימון ,מלח גס  ובצל ירוק  מעל וזו חגיגה טעימה בפה. 
גולת הכותרת מבחינתי במקום, מנה שאני אוהבת במיוחד וכל ביקורי שם אני דואגת להזמין אותה זה
בוקאדיו , קלמרי מטוגן בלחמניה מתוקה, איולי וחלפניו. מנה פשוטה וטעימה, לחמניה מתוקה ואוורירית עם איולי קרמי וחלפניו חרפרף שפשוט מטריף את החך. פייר ? בא לי לחסל עוד 3 לחמניות כאלו.  


   

  
המשכנו עם מנת שחיתות שהיא בגדר חובה בביקור בסרווסריה , פנקייקס עם בייקון ומייפל
מתוודה שתמיד שמעתי על השילוב של פנקייק עם מייפל ובייקון אבל טרם טעמתי ,אז החלטתי להתפרע  ולהזמין את השחיתות הנ"ל . מדובר במנה גדולה שמורכבת במספר פנקייקים גדולים אך אוורירים ומעל  יש שפע של בייקון קריספי וקוביית חמאה. הבייקון מלוח והמייפל מתוק, השילוב המלוח מתוק הזה משגע ! בזמן שהותינו במקום , אנשי הצוות של המסעדה חילקו צ'ייסרים לכולם , ללא ספק עושה שמח לכולם.                                                  





















המשכנו עם מנת צ'ילי קון קרנה מעולה ומנחמת ,שילוב של תבשיל שעועית ובשר חריף ומעל עגבניות
מרוסקות טריות, פלפל חלפניו, שמנת חמוצה בשביל הפרשיות וגבינת צ'דר מוקרמת מעל.
מנה סופר מוצלחת, מתובלת היטב וטעימה.                                                                         
 בחרנו את המנה הבאה מתפריט הספיישלים, קורקבנים
שנים שלא אכלתי קורקבנים מאז שאמא שלי היתה מגישה זאת כשהיתי קטנה , הבשר היה רך ושומני
שתובל במליחות שמתאימה לו . לא כ"כ הבנתי את הביצה המגוררת מעל. 


כמו כן חלקנו טוסט ספרדי קלאסי:  טוסט ביקיני , פטריות ,כמהין ואמנטל 




















קינחנו בצ'ורוס , סופגנות ספרדיות מוארכות וקרמל ליד. 
סיום מתוק לארוחת טאפסים שאני כה אוהבת.  



לסיכום ,
האוכל טעים בסרווסריה, מטבח ספרדי נועז ומושחת, אוירה שמחה ושירות טוב.
עינב אזגורי השף בהחלט משחק אותה במנות ובטעמים , שמח  וטעים פה לא תבואו ?

סרווסריה
 בן יהודה 48, תל אביב
 03-6477751
בראנץ' שיכורים – שבת 12:00 – 17:00

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה