יום שלישי, 26 בדצמבר 2017

כי אם כבר כריך אנטריקוט מושחת ומפנק אז רק EATMEAT, דגמתי בסניף החדש בקרליבך

אני חולת סנדוויצ'ים ידועה,הרי שאין נחמה יותר מביס בכריך טוב שמשביע ומחמם את הלב. בEAT MEAT
הסנדוויץ' איכותי ויצירתי,הכריך די ענק ומשמש כארוחה שלמה בפני עצמה. אחד הכריכים הטובים בתחומו והמוכרים. 
EAT MEAT זהו סניף חדש שנפתח ברחוב קרליבך סמוך לסינמטק בת"א,מצטרף לסניף הוותיק והראשון מקינג ג'ורג' שפעיל, חי בועט ומצליח מזה כ9 שנים. שחקן נוסף הצטרף לסצנת אוכל הרחוב בקרליבך שלאורכו תמצאו מגוון בתי קפה,מסעדות ודוכני אוכל הרי שדוכן כריכי בשר זו אופצייה די פופלרית לאוכל רחוב מזין ומשביע.

הסניף החדש בגזרת אוכל המהיר כאמור, סנדוויץ' בר על טהרת הבשר האיכותי. בתוך החלל הפנימי בסמוך לעובדי הדלפק שמגישים את האוכל כסאות בר שצמודים לחלון המשקיף על הרחוב ומקומות ישיבה נוספים בחוץ סביב שולחנות צרים וארוכים עם כסאות. 
התיישבנו בפנים על כסאות בר גבוהים והצצנו על מה שמתרחש על הפלנצ'ה זה די מרגש לראות את נתחי האנטריקוט שאדומים  ובוהקים והבצל נצרבים על הפלנצ'ה, אפשר לשמוע את רחשי הבשר ולהריח. 

ב-EATMEAT תפריט מצומצם שרשום על הקיר מאחורי הדלפק ומציע שתי מנות בלבד.כריך אנטריקוט, אנטריקוט פרוס דק, עגבניה, בצל, חסה, צ'ימיצ'ורי,חרדל ומיונז המוגש בלחם עגול. 
מנה נוספת שתמצאו זה סלט MEAT,נתחי אנטריקוט, עגבניה ,בצל סגול,עלי רוקט,חסה מתובלים בשמן זית ולימון,מגיע עם לחם שום. 
* אפשר להוסיף ביצת עין או פטריות ב5 ש"ח.



קשקשנו קצת על בירה צוננת והזמנו את הכריך אנטריקוט, אנטריקוט פרוס דק, עגבניה, בצל,חסה, צ'ימיצ'ורי,חרדל ומיונז המוגש בלחם עגול. על הפלנצ'ה מאחורי הבר נצרבו  כ-150 גרם פרוסות אנטריקוט דקות,בצל וטבעות פלפל ירוק חריף טרי. הבשר נכנס לפראנה חמימה וטרייה שזו לחמנייה מרוקאית פריכה מבחוץ,רכה ואוורירית מבפנים עם מריחה של צ'ימיצ'ורי תוצרת הבית,מיונז,חרדל ותוספת של עגבניה וחסה. הכריך הוגש על קרש עץ,כריך עסיסי,כייפי וטעים. 

הפראנה,זהו לחם שסופג היטב את כל התכולה המפנקת ובעל קראסט טוב. ניכר כי הבשר איכותי,הירקות טריים ורוטב הצ'ימיצ'ורי הדרום אמריקאי שנעשה במקום מעשיר את הסנדוויץ',שילוב מנצח בכריך. ישנה התאמה בין הרטבים ושאר המרכיבים,כל אלו יצרו סנדוויץ' טרי וסופר משביע. כאמור ב-EATMEAT יש רק 2 מנות בתפריט, אין תוספת ליד הכריך, לא צ'יפס או תוספת אחרת. 

לשומרי הגזרה,נטולי גלוטן או סתם במוד לאוכל בריא ומרענן יש סלט אנטריקוט בתפריט. סלט MEAT,נתחי אנטריקוט, עגבניה ,בצל סגול,עלי רוקט וחסה מתובלים בשמן זית ולימון.
מגיע עם לחם שום.
הסלט הורכב מירקות טריים בתיבול טוב של שמן זית ולימון עם נתחי אנטריקוט דקים שהופיעו במערכה הראשונה והופיעו גם כאן לטובה עם נגיעות של חרדל מעליהן  וביצת עין עשויה טוב. 
הלחם שום בקראסט נהדר, מתובל, ריחני וטעים מאד. 


לסיכום, נהננו nכריך אנטריקוט נהדר ומשביע. הצוות בדלפק אדיב,מיומן ומקצועי,הכל מתוקתק  די מהר. ברגע שיצאנו תור של אנשים רעבים השתרך מאחור.  
לפי מה שחברה שאלה, המקום סגור בשבת והבשר כשר.  

EATMEAT

קרליבך 18 תל אביב

03-9625533

שעות פתיחה:
א' - ה' 11:30 - 24:00 
שישי עד 17:00 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה