יום שני, 18 בדצמבר 2017

ULTRA BAR, בר קוקטיילים שיקי חדש בתל אביב

ULTRA BAR  הוא בר קוקטיילים חדש ומדליק שנפתח לפני חודש בתל אביב במלון בוטיק מקסים וייחודי בעיצוב מרהיב -מלון ULTRA
שממוקם ברחוב 
הירקון ,ממש ממול שגרירות ארה"ב. 
הבר ממוקם בקומת הכניסה למלון,נראה אורבני,מאד אסטטי ואלגנט. למקום בר משקאות עשיר המשלב תפריט קוקטיילים חדשנים ומיוחדים שאדי קוזלוב מנהל המזון והמשקאות של המלון רקח במיוחד לבר. המשקאות מתבססים על אלכוהול יפני ביבוא אישי ממתכונים סודיים תוך שימוש בחומרי גלם שנעשים במקום מחליטות תה ופירות מושרים בהתאמה  לחך הישראלי.

האלכוהול כאמור יפני מסורתי ביבוא אישי ,סוגים שונים של סאקה-משקה אורז מותסס בהליכים מסורתיים ושוצ'ו שמזוקק מבטטות,שזיפים או אורז בקיצור מגוון אלכוהול יפני,הרבה יותר מסאקה חם/קר שמוכר לרובינו. תפריט קוקטיילים מצומצם,
קוקטיילים מקוריים וטעימים במיוחד. 


האווירה אינטימית ונעימה, עיצוב הבר מודרני בקווים נקיים,מוזיקת צ'יל אאוט ברקע בווליום המתאים שלא מחריש אזנים ומאפשר לנהל שיחה בכייף על איזה דרינק. ישנם מקומות ישיבה לאורך הבר על כסאות בר גבוהים הצופים על הנעשה בבר על הכנת הקוקטיילים. אנחנו בחרנו לשבת סביב שולחן גבוה עם ספה מרווחת ונחה.
בחלקו הפנימי של הבר ישנם שולחנות קטנים שמתאימים לזוג ושולחנות גדולים יותר שמותאמים לכמות גדולה של אנשים, הכל בעיצוב אלגנטי, מודרני ודי נעים. 



בבוקר משמש הבר כבופה של ארוחת בוקר של המלון,במשך היום המקום מתפקד כבית קפה ובערב מעמעמים את האורות לאווירה חשוכה וסקסית יותר באווירה אפלולית. הבר מארח לעתים תכופות חב'רה מהשגרירות האמריקאית והרבה יפנים שיודעים שמוכרים בבר האולטרה אלכוהול יפני. 

מה בתפריט ליד האלכוהול? מנות בר קטנות בהשפעות המטבח היפני: ברוסקטות עם אבוקדו וחביתה יפנית, סלט אטריות קר,  אדממה, שני מיני המבורגרים עם פוטטוס וחמישיית מאזטים ים תיכוניים: גבינת שמנת עם צ'ילי גרוס ופלפל חריף, צזיקי, מוס חציל קלוי על האש,טחינה ירוקה וחמוצים עם לחם הבית. 
האווירה בבר אורבנית,תפריט הקוקטיילים מעניין ומסקרן.
פתחנו את הערב עם קוקטיילים מרעננים בצורת הגשה מוקפדת ואלגנטית. השמות לקוקטיילים הם יפנים אף הם. בתוך ספל חרסינה עמוק הוגש KAORU,קוקטייל ארומתי בניחוח יסמין, חמצמץ ומעודן,טעמי קינמון וארל גריי. מכיל וודקה קטל 1,שוצ'ו יסמין,לימון, סירופ קינמון,הל ושקדים. קוקטייל שמתבסס על וודקה וסירופ קינמון שמכינים במקום, היה די קליל,טעים ומתקתק. המשקה הוגש בתוך ספל ופרח אקזוטי ליד להשלמת האווירה המוקפדת והאלגנטית.



המשכנו עם קוקטיילים נוספים,MASUMI, קוקטייל מתוק ופירותי בעל נגיעות מנטה, מרענן ומיוחד, ג'ין טנקרי, שוצ'ו קנ'יו מושרה במנטה חריפה,לימון, קונפטריית פטל וחלבון.
קוקטייל מתוק לחובבי הג'ין,יש בו מספיק אלכוהול אך עדיין הוא טעים וקליל. FUYUKI, קוקטייל חמצמץ, הדרי, קליל ואלכוהולי, מכיל ג'ין טנקרי, סאקה שירטאקי שמושרה בצימוקים ומשמש מיובש, לימון וריבת הדרים יפניים. קוקטייל הדרי וחמצמץ, טעים וקליל אף הוא. 
לצד הדרינקים הזמנו סלט אטריות סובה עם מלפפון וקולרבי בווינגרט אצות נורי ושומשום קלוי,סלט אסייתי קלאסי מירקות טריים וברוסקטת טמאגו (חביתה יפנית) בסגנון אסייתי עם צנונית ומיונז יפני וגוומקאלי עם סלסלת עגבניות שהיה טעים ותובל טוב.


כמו כן נהננו מגיוזות במילוי עוף וירקות שהיו טובים, הבצק היה דק המילוי היה עשיר. הטבילה שלהם בסויה המלוחה השתלבה נהדר עם האלכוהול שליד. 
הזמנו המבורגר הבית, קציצת המבורגר עסיסית במידת עשייה טובה, הוגשה עם ירקות טריים בתוך לחמניה רכה ופוטטוס קראנצ'יים בתיבול חריף וטעים.


פונקנו על חשבון הבית בעוגת שוקולד בחושה. 
נהננו מקוקטיילים טעימים ומקורים לגמרי מחוץ לקופסא בבר  אלגנטי ובאווירה נעימה. 


ULTRA BAR 
מלון אולטרה,

הירקון 78 תל אביב

03-5430430

ימים א - שבת, מהשעה 18:00 ועד אחרון הלקוחות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה