יום שני, 26 בנובמבר 2018

השקת תפריט חורף בסניף אגאדיר החדש בנתניה


את ההמבורגר של אגאדיר אני מכירה ואוהבת כבר שנים שרק פתחו בנחלת בנימין תל אביב,סניף הדגל הראשון של רשת אגאדיר שזכה לאהדה רבה מצד מספר הסועדים הרב שפוקד את המקום מידי יום או את אלה שמזמינים משלוח. מאז ועד היום רשת אגאדיר צמחה והתרחבה ברחבי הארץ והפעם הגעתי להשקת תפריט החורף של הסניף שיחסית חדש בנתניה. המסעדה ממוקמת במתחם סוהו החדש בנתניה ממש מול איקאה, מיקום מרכזי במתחם אשר יתן מענה לכל העובדים במשרדים הרבים ליד משפחות וילדים.
בתקופה האחרונה רוברט קלוגר הוא השף שאמון על התפריט של הרשת תוך שימוש ברמה גבוהה של חומרי גלם, בשר בקר משובח וטרי שנטחן במקום וירקות שמגיעים טריים יום יום היישר מהשווקים ופיתוח מנות קולנריות חדשות ויצירתיות.
התלבטתי עם עצמי מה יותר בא לי ,להזמין בירה קרה וצוננת או קוקטייל,לבסוף נפל הפור ובחרתי בקוקטייל אגאדיר קאפ, וודקה,מיץ לימון , אננס , נקטר אשכולית ופרי גוג'י ברי,28 ש"ח, קוקטייל מתקתק וטעים.

דביר הידיד שלי בחר בבירה צוננת, סטלה ארטוואה מהחבית.

בתפריט באגאדיר תמצאו מנות ראשונות כמו ג'בטה סינייה,סלט ביצים ופלפלים קלויים,מרק בצל עם גבינה,כרובית בציפוי פריך,כנפיים פיקנטיות,סיגרים מרוקאים וקרפצ'יו בקר. תחילה נהננו מהמנות הראשונות שהוגשו למרכז השולחן: כנפיים ברוטב צ'ילי שהיו מעט חרפרפות ומאד טעימות שהוגשו עם בצל ירוק מעל לצד טבעות בצל קריספיות מעולות:


הרשת מציעה מגוון רחב ועשיר של המבורגרים: ג'וניור 160 ג', מקסי 220 ג', אגאדיר 330 ג', אנגוס 250 ג' ,דיאנה 250 ג'-בשר בקר וטלה ולימון כבוש,בייבי אגאדיר-שלישיית מיני בורגר 70 ג' והמבורגר טבעוני מפטריות פורטובלו ושמפניון 180 ג'. אני בחרתי בהמבורגר מקסי כ-220 ג' ומתוך רשימת התוספות המגוונות בחרתי להוסיף גבינת גאודה וטלה פריך מעושן. ההמבורגר של אגאדיר עשוי מ100% בשר בקר מובחר,טרי וטחון במקום ומוגש בלחמניה ביתית עם חסה,עגבניה, בצל ומלפפון חמוץ. ההמבורגר הוגש לפי בקשתינו במידת עשייה מידיום,אדום ועסיסי כפי שאני אוהבת. טלה הפריך הזכיר בטעמים את הקריספי בייקון והשתלב נהדר עם גבינת הגאודה שנמסה מעל, היה טעים במיוחד.

דביר בחר גם בהמבורגר מקסי 220 גרם עם קורנדביף וגבינת סנט מור,הוא ביקש מידיום למידת עשייה וזה אכן מה שקיבל,ה קציצת המבורגר מבשר אדום,רך ועסיסי עם קורנדביף שהונח בנדיבות מעל וגבינת סנט מור שנמסה מעל, ביס שהוא כולו חגיגה של טעמים ומרקמים בפה.

כך ההמבורגר נראה אחרי שנחצה ל-2:

חברינו לשולחן הזמינו המבורגר עם קורנדביף עם ביצת עין שנראה משגע והמבורגר עם שמיכת גאודה (:


הרטבים שהוגשו עם ההמבורגרים:


יחד עם ההמבורגרים חלקנו חלת בצל המפורסמת של אגאדיר שהייתה קראנצ'ית,טעימה וממכרת במיוחד:

עוד בתפריט תמצאו קריספי צ'יקן, שניצל עוף,כריך סטייק בקר,סופלאקי שיפודי פרגית עם צזיקי לצד סלטים כמו קיסר,סלט עגבניות וסלט ירוק. קינוח שוקולדי עשיר וטעים סגר לנו את הארוחה בכייף בצהרי היום בפולג בנתניה. חברתי נהנתה ממלבי מתקתק:

לסיכום,העברנו צהריים שווים באגאדיר בסניף החדש במתחם פולג,כל מה שאכלנו היה טעים ומוקפד. אגאדיר גם במשלוחים עם תפריט הכולל מנות המבורגר, בשרים, סלטים, קינוחים ועוד. המנות באגאדיר ארוזות כך שגם במשלוח המנה תשמור על עסיסיות ותהה טעימה ממש כמו שאנו רגילים לחוויה במסעדה. אגאדיר נתניה-פולג מתחם סוהו פתוח א'-ש' 12:00-02:00 לינק לאתר: https://www.facebook.com/agadirburger/

תגובה 1:

  1. הפכתם לכשרים, יש השגחה, סוסו אנד סונס פתח לכם סניף ממול...
    יאללה לפתוח במאה שערים!!

    השבמחק