ביום שלישי האחרון הוזמנתי להשקת,אולם גן אירועים בשרון בשם VALLEY אשר נפתח לפני מספר חודשים אחדים. מתחם ה-Valley הוא אחד ממתחמי האירועים והכנסים הגדולים והמעוצבים שנראו עד כה בישראל,עלות ההשקעה בו נאמדת בכ-100 מיליון ₪! המתחם מצוי בעמק התעשייה החדש של העיר כפר סבא ומתפרש על פני 17 דונם.
המתחם הוקם על ידי איש העסקים דודי אלקיים מבעלי לרן השקעות ויזמות שהחליט להגשים חלום לצד יצירת חווית לקוח יוצאת דופן. במתחם החדש תמצאו חללי ענק מעוצבים בסגנון מודרני-אבסטרקטי עם מסכי לד ומקרנים בכל אולם, מחיצות אקוסטיות, תקרה בגובה 9 מטר המעניקה לאורחים תחושה של גודל, חופש, זרימה וייחודיות. המתחם מציע אירועים פרטיים ועסקיים החל מ-300 איש ועד-2000 מוזמנים בישיבה, מזנון, קוקטייל או אירוע משולב – לפי הצורך.
על המטבח,פסיפס מרהיב של תרבויות וטעמים,מטבח שף מפואר שמעניק תפריט מגוון המתבסס על 70 מטבחים שונים בעולם. מטבח שמח המושתת על ערכים קולינאריים מסביב לעולם. התפיסה הקולינרית של Valley מתבססת על המטבח הישראלי החדש, מטבח פתוח בו מכינים את האוכל מול עיני הסועד באווירה ישראלית שמחה:
עד היום היינו רגילים להגיע לאירוע לנשנש כמה מנות פתיחה,ללגום שתייה קלה עם קרח ולהמתין בשקט באולם המרכזי למנה העיקרית. ב-Valley עושים את זה אחרת. את מטבח המתחם מוביל השף קולין גילון החושף במתחם קונספט ייחודי של שווקי עולם לאחר שרקח אינספור מתכונים אניני הטעם בהשראת המטבח העולמי אשר מבוסס על חומרי גלם טריים וטכנולוגיות קצה היוצרות את חוויית הטעם האולטימטיבית.
כבר בכניסה התרשמנו מגודל האולם וההשקעה בו. המבנה גדול ומרשים,מעוצב ומהודר ומוזיקה נעימה התנגנה לה ברקע. תחילה עשיתי את דרכי לכיוון הבר והזמנתי לי קוקטייל קליל ומרענן שהכיל רום וקרנבריז שהברמן רקח לי במקום:
אחרי שלגמתי מעט מהקוקטייל ניגשתי לעמדות הבופה שהיו עמוסות בשפע של ירקות קלויים בדמות: ארטישוק ירושלמי, פלפלים,עגבניות,חצילים,סלקים,ראשי שום שלמים,מספר סוגים שונים של גזרים,שלל פטריות,כרוביות,דלעת,שעועית בובס, תפוחי אדמה בסגנון מדורה ועוד. כאשר הכל הוגש בש-פ-ע לצד ממרחים רבים כמו איולי פפריקה מעושנת,פסטו,כוסברה,
איולי שום,ממרח לימונים כבושים ועוד.
עברנו לעמדת הדוכנים בסטייל "מחנה יהודה" שבכל דוכן מכינים אוכל מסוג שונה,הכל טרי צבעוני ונעשה מול הסועד. אז התחלתי בדוכן עם הדגים הנאים שכלל נתחי דג סלמון וטונה אדומה טריים שהוגשו על מצע סלטון ירקות קצוצים שתובל בחמיצות טובה. היה גם טאטקי טונה אדומה שנצרבה קלות.
המשכנו לדוכן עם כריכי נקניק,בדוכן הרכיבו לי כריך עם נקניק לפי בקשתי. בדוכן מבחר לחמים טריים ומגוון נקניקים כאשר לאחר הכנת הסנדוויץ' הוא הוכנס לתנור לחימום קל. ניתן ורצוי להוסיף מבחר ירקות טריים לסנדוויץ: פרוסות עגבניה,בצל סגול,חסה ,כוסברה טריה ועוד לצד כרוב כבוש שתמיד יבוא טוב בכריכים עם נקניק!
ממרחים שונים כמו איולי שום, איולי פפריקה מעושנת:
המשכתי לדוכן בן הגישו פריקסה שאף הוא הורכב למול עיני באותו הרגע שהזמנתי. מדובר על לחמניה קטנה ואווירירית מטוגנת בשילוב טונה,אריסה בחריפות מעודנת,פרוסות ביצה קשה,לימון כבוש,מלפפון חמוץ,סלטון עגבניות פיקנטי,זיתי קלמטה ובצל ירוק. הכל בתיבול מושלם וטעים היה בא לי לאכול עוד איזה 5 לפחות אבל מנעתי מעצמי כי היה עוד הרבה אוכל שרציתי לטעום.
הייתה ה גם עמדה של מוקפץ עם נתחי עוף עם ירקות בסגנון אסייתי:
ובדוכן עם הבשר הייתה עמדת גריל ובו הוכנו שיפודים של קבב,אנטריקוט על שיפוד,חזה מולרד משגע. כולם היו מתובלים טוב,רכים וטעימים להפליא. מאד אהבתי את הדוכן הזה של הבשר !
בתמונה קבב עסיסי בתיבול טוב שהוגש על מצע של פיתה קלויה, צזיקי עם הרבה שמיר, פטרוזילה ופרוסות של בצל סגול טרי:
כל המרכיבים שניתן להוסיף לבשרים על האש: צזיקי, פרוסות בצל סגול, פטרוזילה, טחינה ירוקה, סלט עגבניות פיקנטי ופיתה קלויה:
בתמונה אנטריקוט,נתחים רכים שהוגשו על מצע פיתה קלויה וסלט עגבניות עם פטרוזילה,מאד טעים:
כמו כן נהננו מחזה מולארד משגע:
היה גם דוכן עם מרקים שהיה אפשר לבחור את סוג המרק,סוג האטריות,תוספות כמו דים סאם במילוי בשר,ביצה קשה,
אצות שאפשר להוסיף והיה גם מרק חרירה נהדר (מרק מרוקאי). אני בחרתי מרק בגרסה האסייתית: בסיס של מיסו,אטריות אודון,דים סאם במילוי עוף,ביצה קשה,אצות,כוסברה ,נתחי בקר נאים שבושלו קלות בתוך ציר המרק וטבעות פלפל צ'ילי חריף:
להפתעתי גיליתי את הדוכן עם המעשנה בו עישנו נתחי אסאדו מלאי שומן ובשר טלה:
אפשר לקבל את הבשר AS IS בצלחת כנתחים פרוסים על הצלחת או ויש כאלו שיבחרו ברוטב ברביקיו מעל:
אני כמובן העדפתי להנות מהבשר העסיסי בטעמים המעושנים שלו:
היו גם פסטות וניוקי שאפילו לא הספקתי לטעום מרב שהיה כ"כ הרבה אוכל:
בגזרת המתוקים חיכו לנו שולחנות עמוסים בקינוחים, מבחר עוגיות,פרלינים שונים ומגוונים,מקרונים, קוביות מרשמלו ושברי שוקולדים עם אגוזים,חייבת לציין שמזמן לא נתקלתי בכזה ש פ ע : והיו גם שני סוגים של גלידות סורבה שלוו עם מבחר תוספות כמו מרשמלו וספירות של פירות בטעמים שונים שהיוו תוספת מדליקה מעל הסורבה:
מבחר פירות,פרוסות אבטיח ומלון,פסיפלורה,פיטאיה,בננות מקורמלות שלוו עם שברי שוקולד עשירים:
בגזרת המתוקים חיכו לנו שולחנות עמוסים בקינוחים, מבחר עוגיות,פרלינים שונים ומגוונים,מקרונים, קוביות מרשמלו ושברי שוקולדים עם אגוזים,חייבת לציין שמזמן לא נתקלתי בכזה ש פ ע : והיו גם שני סוגים של גלידות סורבה שלוו עם מבחר תוספות כמו מרשמלו וספירות של פירות בטעמים שונים שהיוו תוספת מדליקה מעל הסורבה:
מבחר פירות,פרוסות אבטיח ומלון,פסיפלורה,פיטאיה,בננות מקורמלות שלוו עם שברי שוקולד עשירים:
מתחם האירועים valley נבנה עם חשיבה על עולם העסקים בענף האירועים. כל פרט ופרט חושב במיוחד עבור אלו המתכננים אירועים עסקיים,הדיוק בפרטים הקטנים מעניק למתכנני האירוע את האירוע המושלם. המתחם בעל שטח של 2,000 מ"ר מגיע כיחידה אחת או כמספר פיצולים. חלוקות אטומות לרעשים בצורה אבסולוטית,עזרים טכניים ושיא הטכנולוגיה,כולל במות,מתקנים,מנופים ומעליות. מתאים לוועידות,כנסים ,ימי עיון ,מסיבות חברה, קוקטליים,תערוכות ומגוון אירועים עסקיים.
Valley זאב בלפר 27, כפר סבא 09-7636090 לינק לאתר: http://www.valley-events.co.il
Valley זאב בלפר 27, כפר סבא 09-7636090 לינק לאתר: http://www.valley-events.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה