יום רביעי, 26 ביולי 2017

בשרל'ה קרית חיים המקום לתאבי בשר - תבואו רעבים !

גם חיפה מסוגלת להפוך למיני תל אביב וזאת בזכות בשרל'ה שחולשת כיום באיזור הצפון עם שלוש מסעדות וסניף דגל חדש באיזור השרון במתחם אושילנד כפר סבא. מדובר במסעדה איכותית לאוכלי הבשר ,בשרל'ה בקרית חיים,מקום אידאלי למפגש לארוחה משפחתית או לעסקית צהריים הכי בקזו'אל לתושבי חיפה והצפון. תחילה הייתי מעט סקפטית לגבי המחירים ואיכות הבשרים מאחר והמחירים מאד מפתיעים ואטרקטיביים בתפריט רציתי לדעת האם במחיר כזה יוגש לי בשר איכותי לשמחתי הופתעתי לטובה. הבשרים במסעדה מובחרים מהאיטליז של דבאח שהם בשותפות במסעדה. דאבח- מספקי הבשר המקומיים הגדולים בארץ. הם מלווים את הבשר החל מגידול עדרי הבקר ברמת הגולן דרך תהליך היישון המוקפד והייחודי ומספקים באופן ישיר ויום יומי נתחי בשר למסעדות מובילות בארץ. וזאת למה יש במסעדה נתחי בשר איכותיים ונדירים כמו טיבון,שקדי טלה פורטרהאוס, פריים ריב וסינטה מעגל חלב וזה גם למה מחירי הבשר סופר אטרקטיביים במסעדה בזכות השותפות והחיבור הנ"ל שמביא בשרים טריים מעדרי הגליל.

עיצוב המסעדה מיוחד ונעים, שולחנות וכסאות מעץ בתוך המסעדה המומזגת וישנם גם מקומות ישיבה במרפסת מקורה.

 
מה בתפריט? מנות ראשונות כמו כרובית אפויה, פטריות צלויות, כנפי עוף פריכות, קרפצ'יו חציל/בקר,כנאפה כבד אווז, פוקאצ'ה סינייה ועוד. בעיקריות: שיפוד קצבים, פרגית ברביקיו, קבב שוק,סטייק אנטריקוט רמת הגולן,פילה, סינטה על העצם 400 ג', פורטר האוס,כתר טלה ועוד. עיינו בתפריט העסקיות ובחרנו בעיקריות וקיבלנו תחילה מבחר סלטי הבית. סלטים סטנדרטיים וג'בטה חמה וטרייה בתנור אבן למרכז השולחן. סלט גזר,סלט סלק, כרוב חי, טחינה, סלט טאבולה שהיה מלוח מדי,סלט חצילים בטחינה,סלט עגבניות מרוקאי עם שום ופלפל-אני מאד אוהבת לבצוע את הלחם ולנגב את הרוטב החריף שמכיל את כל הטעמים של הפלפל החריף והשום, נהדר! הסלטים מוגשים חופשי ללא הגבלה.

הזמנו שתי מנות ראשונות, האחת - פוקאצ'ה סינייה,תבשיל אונטריב וחצילים בניחוח ראס אל חנות, סלט עשבים, צנונית, פלפל חריף וטחינה הר ברכה,18 ש"ח תוספת בעסקית. הפוקאצ'ה היתה טרייה וספגה את כל הטעמים של תבשיל הבשר שהיה טעים ומאוזן בטעמו, מעל הכל נמזג טחינה בנדיבות רבה וירקות טריים מעל. מנת פתיחה מאד מיוחדת וטובה.

סיגר קצבים, ראגו בשר, טחינה, גרידת עגבניות,סחוג ירוק וקרם לימון כבוש,14 ש"ח בתוספת העסקית. סיגרים קראנצ'ים במילוי בשר חרפרף וטעים.
ממשיכים לעיקריות,נתח מאנטריקוט מקומי עסיסי ומשויש, מוגש לצד רוטב צ'ימיצור'י ותוספת לבחירה 99 ש"ח. כל מנות הבשר בבשרלה מגיעות אחרי פלפול והמלחה בלבד, הרי שבשר טרי אינו צריך משהו נוסף בכדי להבליט את טעמו ואיכותו ובטח שלא באיזה רוטב או תיבול גס, פה יש רק מלח ופלפל כמה פשוט כמה מושלם. נתח האנטריקוט נצלה בחמאה לפי בקשיתנו ובמידת עשייה מדיום מדוייקת. הבשר היה רך,עסיסי,מלא טעם, מליחות מאוזנת וטובה. טעם של בשר משובח שכייף לנעוץ בו את השיניים ולהנות מהעסיסיות הנוטפת שלו. הסטייק הוגש עם תוספת של פירה קרמי מתובל היטב.

המשכנו עם כתר צלעות טלה,צלעות טלה מקומי "אחת אחת" מוגש עם צ'ימיצ'ורי ארטישוק ותוספת לבחירה,115 ש"ח. קיבלנו צלעות טלה עסיסיות בתיבול של מלח פלפל במידה הנכונה. המלצרית "הזהירה" כביכול שיש בזה הרבה שומן והסברתי לה שבגלל זה אני מזמינה את הצלעות כי אני מטורפת על צלעות עם שומן, זה הפטיש שלי, החיבה האישית שלי גדולה יותר לטלה יותר מאשר לבקר. המנה הוגשה ליד ירוקים,שעועית,ברוקולי,תרד וזוקיני מוקפצים ומתובלים טוב עם נוכחות טובה של שום., תוספת נהדרת וטעימה.  


לסיום בחרנו לקנח עם סניקרס, פצצת שוקולד טעימה להחריד, קינוח אמנם מתוק אך לא מדי כזה שמכביד עליך, אני מאד אהבתי ! 

לסיכום, בשרלה - חוויה קריניבורית משובחת ומיוחדת במינה שהיא בגדר חובה לתאבי הבשרים במחירים משתלמים. 

עסקיות מוגשות בימים א' - ו' בין השעות 12:00 - 17:00


בשרל'ה 


שד' אח"י אילת 61 קרית חיים 

טלפון 04-8400757


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה