יום חמישי, 17 במאי 2018

under 52 לאונג' בר חדש בנחלת בנימין תל אביב

Under52
Tel aviv,London ,Tokyo, New York
 תרבות הבילוי המוקדמת בעולם הנהוגה עם תום העבודה המציין את תחילת שעות הבילוי נוחתת עכשיו בתל אביב. כמה פעמים רציתם ללכת לאכול משהו קטן וגם לבלות ולרקוד עם חברים? כמה פעמים לא ממש היה בא לכם רק לשבת במסעדה לאכול? אז זהו שלא חייב. הוזמנתי להשקת לאונג' בר קלאב חדש במרכז תל אביב בנחלת בנימין המשלב מנות שף בניצוחו של השף דודו בן אבו בן ה-24 שעבד אצל מאיר אדוני והיה השף של ה'זאזו' שרונה מרקט שף של אווה סאפי. הבר  בבעלות קבוצת מייסדים ושותפים מוכרים ומובילים את סצנת חיי הלילה התל-אביבים: אתי מרק - מבעלי מועדון LEMON המיתולוגי, ׳האסקובר׳, ׳שושו׳, ׳החתול והכלב׳, פונגי - ממובילי הדיג׳יים בארץ ומבעלי מסעדת ׳יאסו׳ ו׳אוטו בר׳, אסי קוז׳אק - הדיג׳יי הטוב ביותר בארץ, מבעלי ׳החתול והכלב׳ וה׳דאדא׳, שרון פין - מעצבת פנים וגיא וליקסון - ממובילי האדריכלים בארץ.  
עיצוב אורבני,שימוש בחומרים טבעיים לרבות ברזל, פליז, עץ, בטון, בריקים חשופים בני עשרות שנים שנתגלו במהלך העבודה והושארו למזכרת – משרה אווירה אורבנית ומשלבת מונחים משפת 'הרחוב' – את קיר האומנות (גרפיטי), צייר יונתן mas972 אמן גרפיטי מהגדולים בארץ לצד עיצובי אלמנטים מדויקים וייחודים. הלאונג' בנוי מ-2 חללים שונים – חלל גדול המציע חוויות אירוח לעד 300 איש וכן מתחם VIP המשקיף על כל הלאונג' ומכיל מערכות ישיבה פרטיות. המקום מציע מוסיקה מעולה במערכות סאונד מהמתקדמות ביותר בעולם לצד אוכל ואלכוהול משובח. המקום מציע גם חדר עישון למעשנים עם בר אלכוהול ו DJ.  התפריט כולל מגוון מנות קטנות האופייניות לסגנון הלאונג' כמו טרטר מדגי ים טריים,טרטר פילה בקר וירקות שוק  לצידם קוקטיילים מדוייקים היוצרים את השילוב המושלם.
ואלו המנות שטעמנו באירוע:
המקום פתוח בימים שלישי, רביעי, חמישי ושישי החל מהשעה 21:00 ועד השעות הקטנות של הלילה ובימי שישי משעה 22:00 בימים ראשון, שני ושבת – המקום מיועד לאירועים עסקיים ופרטיים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה