
בלוג קולינרי ,מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים.
יום שלישי, 15 במרץ 2016
ערב הודי חושני ומסעיר בטאיזו - רק בימי א'

התיישבנו על הבר ואני לא הפסקתי להתפעל כמה יפה וצבעוני המקום באוירה תוססת, בחיי ששכחתי שהיום יום ראשון -שביזות יום א' וזה - אז שאפו לטאיזו שלקחו אותי למחוזות רחוקים ושמחים. אני בחרתי בקוקטייל עם טפיוקה והוא בחר בקוקטייל עם ג'ין וואסבי שאת החריפות מקבלים אפטר טייסט, רק אחרי כמה שניות זה ממש מורגש בגרון וזה מדליק לאלא. עלי הכותרת שפוזרו על הבר והפרח שבקוקטייל זרקו אותי לרגע למחשבות לשייט תענוגות שכולו FUN .שוב פעם תודה לטאיזו על חוויה שונה ומסעירת חושים!
הזמנו את הלחמניות המאודות תחילה עם צ'אטני עגבניות חריף ויוגורט באפלו מרענן ליד,נטרפו חיש קל.
החלטנו שנחלוק במס' מנות פתיחה/ביניים וכך נרגיש את הטעמים מהמטבח ההודי, טעמים כ,כ חושנים ומסעירים. תחילה נגסתי בפאקורה שרימפס, מטוגנים בבלילת קמח חומוס, כמון וזרעי כוסברה המוגשים בתוך קונוס עיתון מקושטים בכוסברה ולצידם צ'אטני תמרנידי וצ'אטני עשבים. שרימפסים שמנמנים מטוגנים בעלי ציפוי סופר קריספי שנושנשו בהנאה רבה, הצ'אטני עשבים היה פרשי ומרענן.
המשכנו עם וינדאלו, בשר אונטריב, פארטה, שמנת חמוצה, כוסברה,נענע,בצל סגול. מנה שאני פחות אהבתי מאחר ואני לא חובבת טעמים מתוקים במנות עיקריות ובשר בפרט. המנה היתה חריפה ועזת טעם, אהבתי את הפרשריות של הנענע והכוסברה שאיזנו יחד עם השמנת החמוצה את הבשר החריף, הפארטה היתה מצוינת, אבל לא ממש התחברתי למנה.
המנה שכבשה אותי בסערה, סמוסה סרטנים,אפונת גינה,תירס,צ'ילי, גראם מסאלה, כורכום. בתור חולת מטוגן אין ספק שסמוסה זה מאכל אהוב עלי בעיקר בגלל הטיגון, הכי כייף לנגוס ולהרגיש בקראנצ'יות ולהנות מבשר הסרטנים במילוי שהיה מאד דומיננטי ומאד טעים.
טאיזו
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה