בלוג קולינרי ,מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים.
יום חמישי, 29 בספטמבר 2016
לולה וקובה פנינה רומנטית בשרון
הגענו ברביעי בערב, המסעדה היתה כמעט בתפוסה מלא ,התיישבנו במקום פינתי על הבר, נשענו לאחור והזמנו קוקטיילים. הוא בחר בFresh Sour, ג'ין, מונין קיווי, לימון טרי, נענע, מחית אפרסק ודובדבן אמרנה. אני בחרתי בSummer Nights, ג'ין, וודקה, לימון טרי,פסיפלורה ומונין מנגו. קוקטיילים ממש בין הטובים שיצא לי לשתות לאחרונה במרקם עדין ומתקתק ונשנשנו מהלחם הממכר כפתיח לבאות.
הזמנו שתי ראשונות שחלקנו יחדיו,כרובית שלמה צלויה בתנור, רוטב קיסר, פרמז'ן, בצל ירוק,42 ש"ח. האמת אני לא מהאנשים שיזמינו מנה צמחונית בתפריט כאשר יש אופציות בשריות ומהים מפתות ביותר, אך הברמן דניאל המקסים כ"כ המליץ עליה ושזו לא עוד כרובית עם טחינה מעל אלא עם רוטב קיסר נהדר, לא עמדתי בפיתוי, הזמנתי ואכן המנה הייתה נפלאה וכה טעימה. רק "כרובית" שלמה כביכול צלויה עם רוטב קיסר שעוטף אותה במליחות עדינה ובצל ירוק שמעניק חרפרפות קלילה ונעימה בפה. המשכנו עם קבב מפורק,טלה מפורק על פרנה, פלפל אדום, בצל שרוף, עגבניות צלויות, טחינה ושמן זית,46 ש"ח. מנה טעימה (שהיתי חוזרת למקום במיוחד שוב.) הפראנה באופן מפתיע היתה קלילה ואוורירית ספגה את המיצים והטעמים של בשר הטלה השמנוני,הטחינה וירקות הצלויים והכל בתיבול מצוין ומדויק-כה טעים! זו אמנם מנה ראשונה אך היא מאד גדולה ויכולה לשמש בקלות רב כעיקרית, הוגשה בנדיבות יתר,מנה משביעה ומעל לכל טעימה.
קינחנו עם פאי לימון בצנצנת ועוגת מוס גבינה ופטל ,32 ש"ח כל אחד. הצטיין בעיני הפאי לימון שהיה בחמיצות נעימה בפה ובמרקם קרמי עם קצפת קלילה ולא מתוקה מדי מעל, פשוט מושלם, ומוס גבינה אוורירי וקל במתיקות מעודנת (שאני מאד אוהבת ומעריכה, במיוחד אחרי ארוחה כזו, אני מחפשת קינוח טעים ומתוק אך שלא יהיה מתוק מדי ומוגזם שיכביד.)
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה