יום שני, 4 בדצמבר 2017

בראנץ' קרינבורי באנגוס תל אביב

אנגוס ת"א,סניף נוסף למסעדת הבשרים הצפונית בבעלות משפחת דבח מדיר אל אסד,בין מגדלי הבשר המקצועיים והמובילים בארץאחרי לא מעט שנים בצפון עם סניפים בדיר אל אסד ובצומת מגדל פתחו בתל אביב ברחוב הארבעה בלב מתחם הבילויים סמוך לשרונהדבח הפך לשם נרדף לבשר טרי ומשובח הרי שכל הבשרים שמוגשים במסעדה מגיעים בשיטת ה-FARM 2 TABLE, מהשדה לצלחתכמו כן ישנו בשר טרי לרכישה באטליז הסמוך ואנגוסרי סטריט פוד, אופציה מהירה וזולה יותר,מנות בשר איכותיות בפיתה, לצד כריכים,המבורגר מבשר אנגוס,שווארמה, קבבונים וסלטים מהנתחים המובחרים והרטבים הייחודים של אנגוס.
עיצוב המסעדה קלאסי ונעים,מקומות הישיבה על כסאות בר גבוהים לצד שולחנות וכסאות שפזורים וספות יוקרה מפנקות



התפריט באנגוס עשיר ומגוון,כל המנות הראשונות,ביניים ועיקריות על טהרת הבשר תוך שימוש בחומרי גלם מעוליםנתחי בקר וטלה מהמובחרים של רשת המסעדות. כל שישי החל מ11:00- 15:00 מוגש בראנץ' ב109 ש"ח,מן התפריט: צ'רשוקה UF- שקשוקת צ'וריסו מבושלת בבירה, steak & eggs סטייק סינטה 2 ביצי עין וחמאה מתובלת, היית פטה - נתח גבינת פטה אפויה עם שמן זית, בצל אדום, פלפלים וזעתר, עין הטלה - עין ירוקה עם בייקון טלה על מצע שעועית ירוקה, אפונת גינה ורוקט, גראטן עין - גראטן תפו"א קלאסי ועליו ביצת עין בציר טלה ואסאדו מונטה קריסטו - פרנץ' טוסט מקסטן בריוש ממולא גאודה ואסאדו. בחרנו לשבת במרפסת הפתוחה בחוץ עם הפנים לפיאצה ונהננו משמש מפנקת ופתחנו את הבראנץ' בקוקטייל ג'ין לימוני עם מלפפונים מרענן.

הבראנץ' מוגש עם מיץ טבעי,שתיה חמה ומנות למרכז השולחן: אנגוסcoldcuts כבושים/צלוים,נתחים פרוסים דק דק ומוגשים קר, קורנישנים, מריחה של איולי מצוין וחרדל לצד סלסלת לחמים טרייה, סלט חציל קלוי מצוין שהשתדך נהדר לגבינת פטה מגוררת. מגש עם מבחר פנכות: אנטיפסטי, בצל מבושל ביין, פרוסות זוקיני, פלפלים קלויים, סלט קוביות בטטה, סלט תורכי, סלט כרוב טרי, קוביות סלק,ירקות טריים חתוכים למקלות: גמבה, מלפפון וגזר,וטחינה שהייתי מוסיפה לה עוד שום.
מחירי אלכוהול לבראנץ' - מימוזה,למברוסקו וקאווה ב15 ₪. 





הזמנו את העיקריות לבראנץ',steak & eggs,סטייק סינטה במידת עשייה מדיום כפי שביקשנו,חמאה מתובלת מעל ו-2 ביצי עין עשויות כהלכה וגם את מנת הגראטן עין -גראטן תפו"א קלאסי ועליו ביצת עין בציר טלה. הגראטן היה טעים ומעליו נמזג ציר טלה שהיה בו קינמון ,דבר שחברתי ואני פחות מחבבות באוכל,קינמון בעיננו מתאים יותר לקינוחים, אבל זו השריטה הפרטית של שתינו. 


לסיכום,נהננו מבראנץ' מיוחד באנגוס,חוויה קולינרית וקרניבורית כהלכתה. הבשר טרי ואיכותי, המנות מגוונות ועשויות היטב והשירות נהדר. בכלל מסעדה בבעלות קצבייה אין יותר טרי ומשובח מזה.

הבראנץ' מוגש כל שישי החל מ11:00 - 15:00 ב109 ש"ח. 

אנגוס
הארבעה 20 תל אביב 
03-7715733 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה