יום ראשון, 31 במרץ 2019

"וייצמן 22" בר תוסס וצעיר על הגג בנס ציונה


הערב קבעתי עם חברים מראשון לציון לבירה בקזו'אל ב"ויצמן 22" יש חיים בנס ציונה!
בר תוסס וצעיר על הגג והוא נקרא בפשטות על שם הרחוב בו הוא שוכן. האטרקציה של המקום היא ללא ספק מרפסת יפהפייה ורחבת ידיים עם בר משלה, נוף ייחודי ומשבי רוח נעימים., מקום קסום שהוקם בתוך מבנה לשימור. בתוך "ויצמן 22" נמצא בר נוסף מרובע וגדול עם במת הופעות אקוסטיות וכן וחלל אינטימי ורומנטי.


בתפריט משקאות אלכוהוליים מגוונים, החל מבירות מיוחדות מברזי מזיגה ועד למותגי הוויסקי האהובים. את תפריט האלכוהול המשובח משלימות מנות טעימות שיחד יוצרים חוויה משמחת. חלק נוסף ובלתי נפרד מ"וויצמן 22" הוא המוזקה המתנגנת בו, הרבה מוזיקרה ישראלית להשלמת האווירה הכייפית והתוססת. בימי רביעי בערב מתקיימות בו הופעות של הרכבים חיים המוסיפות נופך ואווירה, ובימי שישי בצהריים די.ג'יי מיומן מכניס קצב לתחילת סוף השבוע. המקום גם מתאים לעריכת מסיבות פרטיות וימי הולדת.

בגזרת האוכל,בתפריט של הבר תמצאו מנות מיוחדות המתאימות לצד המשקאות החריפים ש"ויצמן 22" עשיר בהם: מגוון בירות מחבית עם דגש על בירות מיוחדות וכן מגוון קוקטיילים מיוחדים ומותגי וויסקי אהובים.
בתפריט מנות ראשונות כמו פוקאצ'ה טרייה שנאפית בתנור לצד מטבלים, ארטישוק א-לה רומנה, חציל וטחינה, כרובית מטוגנת באיולי שום,שניצולנים ועוד. כמו כן ישנם סלטים,פיצות ומבחר כריכים: טונה וביצה קשה / שווארמה חזה עוף בפלנצ'ה / מיקס בשרים רוסטף ביף,אווז וקורנדביף. לצד המבורגרים. תחילה בחרתי קוקטייל THINK PINK ג'ין, מומבסה תות ,ליים, מחית תות ביטר קציפה שהיה מתוק וקליל וחברתי בחרה בלימונענע גרוס.

בחרנו מספר מנות פתיחה לחלוקה ביננו: אתחיל מזה שההמנות הראשונות פה הן גדולות ונדיבות בגודלן. דבר שאני לא רגילה למשל בתל אביב, אז לגמרי הופתעתי לטובה. טחינה וחציל,טחינה אל ארז, חציל בלאדי שרוף, דבש תמרים, שמן זית, מלח ים, זרעי עגבניה, פלפל חריף ועלים ירוקים. חשבתי לעצמי מה כבר אפשר לחדש לי בחציל וטחינה כי זו מנה די נפוצה, אז נכון לא היה בה חידוש אבל היא הותקנה כראוי והוכנה כהלכה. החציל היה רך ולווה עם טחינה טובה והרבה שמן זית, זרעי עגבניה והיה משחק טעמים בין מתיקות הדבש תמרים לפלפל החריף - אני אהבתי !
ארטישוק א-לה רומנה, ארטישוק קריספי, לאבנה, זרעי עגבניה, שמן אריסה, ארבעה ארטישוקים הונחו על לאבנה סמיכה וחמוצה שמעל זולף שמן זית ורעי עגבנייה, מנה טעימה !
צ'יזי צ'יפס, צ'יפס תפוח אדמה, רוטב צ'דר חם, איולי פלפלים מעושנים ובצל ירוק. הזמנו את הצ'יפס המוקרם כמנה ראשונה והופתענו לגלות שזו מנה ענקית, מושחתת וטעימה. הרי מה יותר מנחם מצ'יפס מטוגן עם רוטב גבינה חמה? (: אחרי שיחות רבות לתוך הלילה עיינו בתפריט ומה שתפס את עיני אלו הם הפיצות. יש פה את הפיצה הקלאסית שאפשר להוסיף מעל תוספות לפיצה מהטבע: מוצרלה טבעונית, זיתים, בצל,פטריות טריות, פלפל חריף, עגבניה, פלפל טרי, חציל בלאדי. ויש גם תוספות מהחי: פטה, טונה, אנשובי, קורנדביף, כתף בקר, מעדן אווז, פפרוני. אנחנו בחרנו בפיצה פליאו-פפרוני, אווז, קורנדביף ואורוגולה. הפיצה מבצק טרי אשר נאפה במקום בתנור לבנים, רוטב עגבניות טעים שנמרח בשפע על הפיצה,הרבה מוצרלה טריה ומיקס בשרים מושחת שהעשיר את הטעמים בפיצה בדמות פפרוני, אווז וקורנדביף, פיצה די טעימה. עלי האורגולה נעדרו אבל לא כזה חסרו (:
והיה מי שלקח המבורגר הציידים ,200 גרם המבוגר עם בשר אווז מוקפץ עם בצל וביצת עין (לא טעמתי רק צילמתי - נראה מושחת! )

קינחנו עם צ'ורוס שהגיעו עם רוטב קרמל ושוקולד וקרם ברולה טעים שהיה גדול יחסית והספיק לשלושתינו.


לסיכום, העברנו ערב קליל וקז'ואל ב"וייצמן 22" על הגג עם מרפסת מזמינה שפשוט כיף לשבת בה ולהעביר עוד ערב מהנה באווירה קלילה. הקהל פה יפה והמוזיקה טובה. "וייצמן 22" ויצמן 22 נס ציונה. 08-9301222 בתוך המסעדה ישנה במת הופעת אקוסטיות וחדר פרטי שיכול לארח עד 30 אורחים באווירה מהנה ותוססת. לינק לאתר: https://misadot.rol.co.il/sites/w22 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה