יום ראשון, 3 בנובמבר 2019

השקת תפריט החורף ב5.91 - אולם אירועים על הים בשרון


השבוע הוזמנתי להשקת תפריט החורף של 5.91 - מתחם ארועים יוקרתי שהוא למעשה 5.91 מטרים מהים ומכאן נגזר גם שמו, הוא פשוט במרחק נגיעה מגלי הים.
האולם בבעלות היזמים יאיר זגורי וערן דלאל. אולם הנושק לים והוא עובד בפורמט מסעדה, 2000 מ"ר מעוצבים בטעם מעולה ומסביב מתחם קבלת פנים של 1400 מ"ר מרוצף ומזמין. בין האורחים המוזמנים נכחו הרבה סלבס כמו רוסלנה רודינה, שלי גפני, סנדרה רינגלר, ציפי רפאלי והמיוצגת החדשה שלה רומי פרנקל בהופעה ראשונה, קסניה טרנטול ועוד הרבה פרצופים מוכרים ( שיסלחו לי כל אלו שלא זיהיתי אותם).
לא פחות מ 20 מיליון שקלים הושקעו כאן על תפאורה ובאולם תפריט שף הבנוי מחומרי גלם טריים, טאבון בו יוצאים מאפים טריים ובר בקבלת פנים ובר פנימי.
על המטבח ניצח שף המקום אור שפירא, לשעבר שף קבוצת כתית של מאיר אדוני מסעדת לומינה של מאיר אדוני, קבוצת כתית ועוד. המקום מציע חוויה קולינרית ייחודית ויוצאת דופן בשוק האירועים בישראל, הכוללת מטבח שף חדשני ופתוח, כאשר הכנת כל המנות מתרחשת לנגד עיני האורחים.
חומרי הגלם איכותיים וטריים ברמה שטרם נראתה בארץ, והאורחים זוכים לחוויית אירוח של מסעדת שף אמיתית, הכוללת בשרים משובחים, דגים טריים, ירקות איכותיים ולחמים שנאפים בטאבון במקום.

בקבלת הפנים נהנינו מעלי גפן שהוגשו עם בייגלה ירושלמי טרי:

סביצ'ה מדג אינטיאס טרי, בנגיעות של איולי פלפל צ'ומה פיקנטי:

טורטייה עם דג טונה טרי וגווקאמולי, סלט ירקות מרענן עם קרוטונים, ברוסקטה עם טרטר בקר:



הכנת סביח מפורק:


בבר הפנימי הוגשו משקאות איכותיים כמו ויסקי וודקה טובים לצד מבחר יינות של יקב טפברג וקוקטיילים שווים:


קוקטייל פופקורן מתקתק וקליל:


על השולחן כבר חיכו לנו מבחר מנות ראשונות מעולות:

קרפצ'יו בקר פרוס דק בתיבול עדין של שמן זית ישראלי,שום קונפי, גלייז בלסמי, צנונית, סלסת עגבניות ורוקט:

סשימי אינטיאס עם מרינדת עשבי תיבול , רביולי קולורבי ממולא בסלט מלפפון ומנגו בווינגרט רימון יוזו:

פרפה כבד אווז מתובל בברנדי דבש עם גלייז פירות יער, דובדבני אמרנה, קרוקט קשיו ועלי חמציץ, לחם כוסמין:

קרפצ'יו חציל וינגרט ירקות שרופים, קרם עגבניות, טחינה גולמית, שקד קצוץ ועשבי תיבול: תמונה יכולה לכלול: ‏‏מזון‏‏
ההגשה היא בפורמט מסעדה, עם בחירה מתוך תפריט, כאשר האורח מוזמן במהלך האירוע לבחור בכל מנה מספר פעמים שירצה, ובזמן המועדף עליו. אנחנו בחרנו בפילה בקר צרוב על משטח צלייה לוהט,מוגש עם קרם תירס טרי, דוקסל פטריות עשיר, ערמונים מטוגנים, ציר בקר עשיר


מנת הילה בקר הייתה מעולה, נתח הבשר הוגש במידת עשייה מידת מידיום כך שהוא נותר אדום ועסיסי :

החבר שאיתי בחר בספירבס טלה בצלייה איטית, מוגש עם ראגו של פריקי, וינגרט חציל לבן, קרם אפונה וצ'ימיצ''ורי ישראלי. הספרייבס היה שומני, עסיסי וכל ביס ממנו היה חלומי.

ואי אפשר בלי קינוח מתוק לסיום ערב מהנה:


עוד קצת תמונות אווירה מהאולם:




עם השקת 5.91 נורתה יריית הפתיחה של עונת ארועי החורף, מעתה הוצב רף חדש וגבוה בעולם הארועים, צ'ירס:


אולם 5.91, הבית על החוף לחוויה שלא תשכח לעוד הרבה זמן. לוקיישן מדהים על הים, עם שקיעה רומנטית ובריזה מרעננת. מטבח שף, אוכל שנעשה במטבח פתוח ושירות סופר אדיב ומקצועי. * כשר. * חניה בשפע. רחוב בן עמי 2 טיילת חדשה נתניה. 077-6706592 קליק אחד ואתם באתר של האולם: https://www.591.co.il/




תגובה 1:

  1. האוכל נראה מהמם! מאמינה שהיה טעים כמו שהיה יפה
    תודה על השיתוף!

    השבמחק