בלוג קולינרי ,מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים.
יום שני, 27 ביולי 2015
ארוחת טעימות ARIA
עם המנות הראשונות קיבלנו סלסלת לחם טרי עם חמאה, שמן זית וחומץ בלסמי.
המשכנו עם ארטישוק ננסי צלוי בתנור על קרם של ערמונים ופרמז'ן מגורד מנה שפחות אהבתי והתחברתי מאחר והרוטב קצת הכביד על המנה. אני הכי אוהבת את הארטישוק צרוב בצורתו הטבעית עם שמן זית ואיזה שידוך לגבינה טובה, מלוחה או כחולה 2 keep it simple ,הסמיכות המתוקה של הרוטב הנ"ל לא החמיאה לארטישוקים.
המשכנו עם טרטר דג ים בוינגרט ג'ינג'ר על קרם אבוקדו וטוביקו שחור לכאורה מנה קלאסית שאי אפשר ליפול איתה יותר מדי אבל לדעתי היתה אנמית.
מנה נוספת שאהבתי במיוחד זוהי מנת הפילה מוסר ים עם חמאת סויה בהירה ופירה ראטה, בשר הדג היה עסיסי ,רך ומלא טעם שספג את כל הטעמים ברוטב נוסח אסיאתי הלא זה טרנד חם היום במסעדות לא ?מנה מצוינת והיתי חוזרת למסעדה ולו רק בשביל המנה הזו ומוותרת על האחרות.
ממשיכים בטעימות עם טורטיליני זנב שור על קרם תירס מתקתק בצק הרביולי היה עבה מדי וקמחי שנח בציר סמיך ,מנה שפחות אהבתי ולא היתה מוצלחת .
המשכנו במנה נוספת שאיכזבה רביולי כבד אווז מזוגג ברוזטה ביתית וצימוק איראני, שוב הבצק עבה מדי ודחוס והמנה היתה לי מתוקה מדי וכבדה .
ואז קיבלנו את הסטייק קצבים על קרם של ארטישוק ירושלמי וכרישה שרופה עם ציר יין אדום שהפתיע לטובה , עם נתחים אדומים ורכים ברוטב יין עשיר עם פטריות ,מנה קלאסית בביצוע מדויק. פה היתי ממש מרוצה וממש התבעסתי מגודל המנה.
קינחנו במסקרפונה פירות יער, מסקרפונה וניל עם קראמבל שקדים , נשיקות מרנג וקונפטיורית פירות יער למרות המראה המלבב הקינוח היה רק בסדר ולא משהו טו ריממבר.
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה