יום חמישי, 21 בפברואר 2019

לחם בשר-מסעדת בשרים כשרה בנתניה


והפעם קבעתי להפגש עם החברים מנתניה ב"לחם בשר"-מסעדת בשרים שממוקמת על הטיילת איילנד היפה של נתניה. מסעדת "לחם בשר" מקבוצת "קפה קפה" מציעה תפריט מקורי שמחבר שני עולמות- לחם ובשר, קונספט שמחבר בין עולם הבשרים לאפייה טרייה בטאבון הממוקם בלב המסעדה.
התפריט ב"לחם בשר" מגוון כשכל המנות מתבססות על נתחי בשר עסיסיים ומובחרים שעברו יישון בתהליך מוקפד ומסורתי לצד פוקאצ'ות חמות שזה עתה יצאו מהטאבון הלוהט. בנוסף לתפריט הבשרי תמצאו בתפריט גם דגים טריים ומנות לילדים. כמו כן במקום תפריט יינות עשיר מייקבי בוטיק מקומיים,קוקטיילים ייחודיים ושאר מיני אלכוהול. המסעדה יפהפייה ובעלת חלל גדול ורחב ידיים באווירה אלגנטית ונעימה, אידאלית למפגש ארוחה משפחתית או לדייט זוגי נעים וסולידי.
אז מה אוכלות בתפריט? מנות ראשונות: פוקאצ'ה עם ראגו בקר, לחמעג'ון כבש, קרפצ'יו סינטה, קישואים ממולאים עם ראגו טלה, סביצ'ה מוסר ים,מבחר סלטים: סלט איכרים-ירקות גינה בחיתוך גס, סלט קינואה וסלט פרגית. לעיקריות תמצאו פה המבורגר 250 גר', סטייק אנטריקוט, סנייה טלה, סינטה ויש גם פילה דג ים. ספיישלים: עראיס ,ג'אבטה עם אנטריקוט, המבורגר קצבים מסינטה אנטריקוט ופילה טחון,מיונז כמהין ורצועות אנטריקוט, מדליוני פילה בקר על מצע קרם ערמונים ופטריות מוקפצות בזיגוג רוטב יין ופריים ריב עגל חלב. הזמנו יין יתיר ,הר עמשא לבן וחברתי בחרה בלימונענע:
היינו ארבעה ובחרנו לחלוק מנות ראשונות: קרפצ'יו סינטה, סינטה, בלסמי, פיסטוקים ואורגולה, המנה הייתה נדיבה בגודלה והכילה נתחי סינטה פרוסים דק בזיגוג רוטב בלסמי, עלי אורוגולה טריים ופיסטוקים קראנצ'ים,מנה טובה. נהננו לאכול את הקרפצ'יו עם לחם הבית, פוקאצ'ה אפויה בטאבון הלוהט בליווי מטבלים. פוקאצ'ה חמימה עם מלח גס ורוזמרין. הפוקאצ'ה לוותה עם פנכות של שום קונפי, טפנד עגבניות מיובשות ורוטב סלסה.


כמו כן הזמנו מתוך תפריט הספיישלים את העראיס-פיתה עבודת יד ממולאת בבשר טחון במקום לצד טחינה. עראיס הוכן מפיתות בעבודה יד והוא מולא בשפע של בשר כבש שומני ועסיסי מלא טעם,מנה מפתיעה ומצוינת שחוסלה חיש קל בשולחן. כמו כן אכלנו לחמעג'ון כבש, מאפה חצי ירח במילוי בשר כבש טחון, ירקות שורש, פלפל קלוי וזיתי קלמטה שהיה עסיסי. הלחמעג'ון,מאפה מהמטבח התורכי בצורת חצי ירח במילוי בשר כבש טחון, ירקות שורש, פלפל קלוי וזיתי קלמטה.

למנות עיקריות אני בחרתי באנטריקוט 350 גרם, נתח טרי מיושן 21 ימים לצד רוטב צ'ימיצ'ורי. ביקשתי את הסטייק במידת עשייה מידיום וכך קיבלתי אותו, הנתח היה אדום ועסיסי ובשרו היה רך, ניכר כי במסעדה לגמרי יודעים לטפל בנתחי הבשר. המנה לוותה עם ירקות צלויים בגריל: עגבניה, פלפל וסלק. הסטייק הוגש עם פנכה של צ'ימיצ'ורי מצוין.
מנה נוספת ולא פחות טעימה הייתה מדליוני פילה בקר על מצע קרם ערמונים ופטריות מוקפצות בזיגוג רוטב יין. נתחי פילה עסיסיים שהונחו על מצע קרם ערמונים מתקתק ושלל פטריות מוקפצות בציר יין אדום.
כמו כן בחרנו במנה המשלבת בין לחם לבשר וזו מנת הסנייה טלה-ראגו טלה, גרגירי חומוס, צנוברים, קרם חציל,תבלינים ארומטיים, פט-א-פאן”. מנה יפיפיה שהוגשה במחבת עטופה לחם, סנייה טלה,ראגו טלה, גרגירי חומוס, צנוברים, קרם חצילים, תבלינים ארומטיים "פט-א-פאן". טעמי בשר הטלה היו דומיננטיים בסנייה והבצק ספח את טעמי הבשר, נהדר !
מנות הבשר מוגשות עם תוספות בדמות תפוח אדמה צלוי, צ’יפס, אורז,סלט עלים וסלט קצוץ. אני בחרתי בסלט ירוק עם עגבניות שרי ,טרי וטעים ברוטב וינגרט שהיה במינון הנכון:
במסעדה מבחר קינוחי פרווה מסקרנים, אנחנו בחרנו בסופלה שוקולד-פונדנט שוקולד חם מוגש בליווי כדור גלידה, קינוח פשוט וקלאסי לצד פאי בטופי - פאי בצק פריך במילוי בננות מקורמלות וריבת חלב (פרווה) עם קרם שנטילי קוקוס מעל, קינוח הפאי בטופי היה מאד מפתיע וטעים, בצק הפאי היה פריך והמילוי עם הבננות,ריבת חלב והקרם שנטילי שזו הקצפת עם קוקוס מעל היה מתוק ומענג.


לסיכום, העברנו ארוחה ערב נעימה וטעימה בלחם בשר,מנות בשר טובות והשירות לבבי. לחם בשר בנתניה שד' עובד בן עמי 10, מלון איילנד, נתניה טלפון: 053-5495229 שעות פעילות: יום א'-ה' 12:00-00:00 יום ו' 12:00-עד שעה לפני כניסת השבת. * מסעדת בשרים כשרה למהדרין,בד"צ בית יוסף אפשרות ישיבה בחוץ. *חניה חינם. לינק לאתר: http://lechembasarnet.rest.co.il/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה