יום שלישי, 21 במאי 2019

NAGISA מסעדה כשרה עם סושי ומנות אסייתיות מצויינות באיזור תעשייה פולג בנתניה


ביום ראשון האחרון נפגשתי עם חבר מנתניה בנגיסה אחרי שהיה לי קריוויניג לסושי די רציני (: אכלתי בעבר כבר רולים של סושי בנגיסה בתל אביב וזו הפעם הראשונה שלי בסניף בנתניה. ישראלים אוהבים את המטבח האסייתי שהגיע לכאן הוא לא רק עוד טרנד חולף אלא כבר חלק משמעותי מתרבות האוכל בישראל. אז הפעם הגעתי כאמור לנגיסה הסניף בנתניה באיזור התעשייה בפולג. רשת נגיסה זו רשת סושי ומטבח אסייאתי כשר, הרשת מציעה תפריט ייחודי על טהרת הסושי ומנות ספיישל מהמטבח האסייאתי העשיר עם מנות שמותאמות לחך הישראלי תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים.
עיצוב המסעדה אלגנטי בסגנון המזרח הרחוק באווירה חמימה ונעימה. מקומות הישיבה הם בפנים בתוך חלל רחב ידיים וממוזג יש גם מקומות בחוץ ועל הבר. אפשר לקיים במקום גם אירועים סגורים עד 50 איש.
נגיסה מביאה את הטעמים, הצבעים והריחות של המטבח האסייתי. התפריט כולל מגוון רולים של סושי, מוקפצים על הווק, מנות ראשונות, קינוחים ובר אלכוהול מגוון. בין המנות בתפריט ניתן למצוא "ריינבו רול"-רול סלמון ואבוקדו עטוף בטונה אדומה, סלמון, בטטה ואבוקדו. רול ספיישל כמו "אקא טונה רול"-המכיל דניס, אבוקדו, בוטנים ושיטאקה, עטוף בטונה אדומה ומעל שבבי סלמון טמפורה בליווי ספייסי מיונז, טריאקי ובצל ירוק מעל. בנוסף ישנן קומבנציות סושי, מנות ספיישל כגון סביצ'ה דניס או טונה, סלטים ומוקפצים שכל כך פופלריים בסושיות רבות. פתחנו את הערב עם דריניקים קלילים, הוא בחר בבירה מהחבית ואני בחרתי בקוקטייל גרין ג'ין על בסיס ג'ין, מונין מלפפון, מיץ לימון, מונין שקדים ומי טוניק שהיה קליל ומרענן.
בתפריט מבחר מרקים, אגרול עוף וירקות, מיקס גיוזות, סלטים כמו סלט פפאיה עם עגבניות שרי, או סלט עם נתחי עוף / דג לבן. בנוסף ספיישל ראשונות כמו טאטאקי טונה צרובה על מצע רוטב יוזו, באן בקר-2 לחמניות באן מאודות במילוי אסאדו בבישול ארוך, סביצ'ה טונה אדומה / סביצ'ה דניס/ סביצ'ה סלמון. אנחנו בחרנו תחילה בסביצ'ה סלמון, סלמון קצוץ, אבוקדו, בצל ירוק וסגול, שמן שומשום ויוזו. מנת הסביצ'ה הייתה מעולה, המנה הוכנה מסלמון טרי שנקצץ לחתיכות קטנות ושודך לאבוקדו טרי, בצל ירוק וסגול, שמן שומשום ויוזו. היוזו הוא פרי הדר לימוני אשר נמצא בשימוש בעיקר ביפן. היוזו דומה ללימון, טעמו חמצמץ, עמוק ועשיר.


בנוסף הזמנו פיש דיש-תחתיות כרוב סיני ממולאות בדניס טמפורה, מוקפץ עם פטריות שיטאקה,בצל ומעל איולי צ'ילי בזיליקום פיקנטי ונגיעות יוזו. מנה מצוינת אשר משלבת טעמים מהמטבח האסייתי, על תחתיות של כרוב סיני הונח דג דניס טרי בטמפורה, ניכר כי הדג טרי ובשרו לבן ורך בעל ציפוי טוב של טמפורה. אל הדג שודכו פטריוית שיטאקה בשרניות מוקפצות ובצל ברוטב איולי צ'ילי בזיליקום פיקנטי ונגיעו יוזו.
מתוך התפריט הרחב של הסושי בחרנו ברול מהספיישלים: ספיישל סושי -אקא טונה רול- דניס,אבוקדו, בוטנים ושיטאקה, עטוף בטונה אדומה ומעל שבבי סלמון טמפורה בליווי ספייסי מיונז, טריאקי ובצל ירוק. רול משגע המשלב טעמים של דג דניס טרי, אבוקדו, בוטנים ופטריות שיטאקה בשרניות וכאשר הרול עצמו עטוף בטונה אדומה טרייה. מעל רול הסושי פוזרו בכמות נדיבה שבבי סלמון בטמפורה בליווי רוטב ספייסי מיונז , טריאקי ובצל ירוק. מנה מעולה שחוסלה בשניות (: עם הרול הוגשו רטבים כמו ספייסי מיונז, סויה, טריאקי,וואסבי וג'ינג'ר.
בגזרת המנות העיקריות תמצאו מבחר נודלס מוקפצים וגם פאד תאי קלאסי. מנות עיקריות אשר מוגשות עם אורז כמו נתחי בקר מוקפצים ברוטב סצ׳ואן, עוף בלימון, טפניאקי-פרגית ברוטב טריאקי, פילה סלמון ברוטב מיסו, פילה דניס ברוטב יוזו וג'ינג'ר ויש אפילו סטייק מייאבי אנטריקוט 250 גרם. אנחנו בחרנו בנתחי דג בטמפורה ברוטב קארי חרפרף שהיה יותר ממצוין. בתוך קערת חרסינה ירוקה קיבלנו נתחי דג טרי בטמפורה, כ"כ נהנתי לגלות שהדג טרי כי צבעו היה לבן בוהק ובשר הדג היה רך ומתמסר לכל ביס וביס בפה. הדג שודך לרוטב קארי חרפרף, רוטב סמיך ועשיר ובתוספת פרוסות פלפל צ'ילי אדום טרי חריף שבכלל הוסיפו את החריפות שאני כ"כ אוהבת. כי לאוכל חריף יש כל כך הרבה רבדים, זה מוסיף כל כך הרבה !

עם מנת הקארי והדגים בטמפורה קיבלנו קערת אורז שפשוט היה כייף וטעים לערבב בין רוטב הקארי העשיר והסמיך למנת האורז:

בנוסף נהנינו מפאד קפאו בשר בקר קצוץ עם בצל לבן, קישוא, חציל ובזיליקום על מצע אורז לבן בתוספת ביצת עין. פאד קפאו הוא הגרסה של האסייתים לבולונז האיטלקי. המנה מורכבת שבבסיסה אורז לבן ומעל הונחה תערובת של בשר בקר קצוץ עם בצל לבן בתיבול אסייתי חרפרף, קישואים, חציל ובזיליקום. המנה הוגשה עם ביצת עין שהותקנה כהלכה כשחלמון הביצה היה נא וברגע שחתכתי את הביצה הוא נזל מעל כל המנה וצבע את המנה בצהוב עז והוסיף טעם ומרקם נוסף למנה.
לסיכום, העברנו ערב מצוין בנגיסה באיזור התעשייה פולג שבנתניה. תפריט אסייתי רחב ומגוון, האוכל טרי, המנות גדולות ובעיקר טעים פה- מומלץ בחום !!! אפשר להנות מהטעמים של המסעדה בישיבה במקום או במשלוח ישירות עד הבית או העבודה.
שירות המשלוחים זמין בין השעות 11:00-23:00 בכל סניפי הרשת.
נגיסה מפי 5, נתניה. 077-7000333 שלוחה 9 כשר רבנות. שעות פתיחה: ראשון-רביעי: 12:00-23:00 חמישי: 12:00-24:00 שישי: 11:30-14:00 מוצש: שעה מצאת שבת-24:00 עסקיות: ראשון-חמישי: 12:00-17:00 לינק לאתר: https://nagisasushi.co.il/natanya/
ארוחות עסקיות מוגשות בימי ראשון-חמישי: 12:00-17:00


מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3 לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה