בלוג קולינרי ,מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים.
יום חמישי, 14 באוגוסט 2014
שלמות במקום של בשר
לא בכדי מקום של בשר בנווה צדק נחשבת לאחת מסעדות הבשרים הטובה בת"א.התלבטתי רבות בין NG שנמצאת גם בנווה צדק לבין מקום של בשר ולאחר התייעצות קלה בין בלוגרים כולם הסכימו פה אחד שעליי ללכת למקום של בשר וכך היה.אהבתי את העיצוב של המקום , נראה יוקרתי אבל לא יומרני , היופי שבפשטות. פתחנו את הערב ב2 כוסות יין לבן של גוורצטרמינר. מה אומר ומה אגיד הופתעתי כ"כ שמתחילת הערב כל מנה כל דבר שיצא מהמטבח אהבתי והתלהבתי שאין לתאר. בד"כ ישנן מנות שאני אוהבת יותר , לפעמים מנה ראשונה מאכזבת או הקינוח צולע.כאן במקום של בשר פשוט נהנתי מכל מה שיצא מהמטבח. פשוט אושר צרוף. אתחיל במנה שלכבודה נתכנסו בערב זה : 300 גרם אנטריקוט: בחרתי בנתח זה מאחר ואני זו שביקשתי את הנתח הכי שומני שיש וכמה שפחות סיבי. אנטריקוט it is 300 גרם של אנטריקוט עסיסי, אדום ונראה רוטט מבפנים , עשיר בטעמים , 300 גרם של אושר (:
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה