יום ראשון, 17 באוגוסט 2014

דוד ויוסף


דוד ויוסף זו מסעדה מוקפדת בניצוחם של השפים דוד אלמקייס ויוסי שטרית, מסעדת שף תל אביבית עם אוכל פשוט ומדויק,אוכל מושקע, אוירה בניחוח אירופאי ולא סתם כל הצרפתים אוכלים שם לרב .פתחנו את הערב עם חציל שרוף ,וינגרט אגוזים , אגוזי מקדמיה , ,טולום בקר , וינגרט חרדל. המנה היתה טעימה אבל לא מרגשת בכל מקרה. המשכנו עם מנה כה יפה שנראית כמו ציור , ממש חששתי לנעוץ את המזלג פן יהרס. קרפצ'יו טונה אדומה , ארטישוק ופירורי גבינת טולום. הטונה היתה  כה שמנונית והשתלבה מצוין עם הגבינה. קיבלנו ככה על הדרך ,  דג בטמפורה עם רוטב איולי משגע.





בעיקריות הזמנתי את צלחת ים- שרימפס קריסטל, קוקי סאן ז'אק, קלמרי טרי, סשימי דג, למון גראס, סויה, חמאה ובזיליקום. סויה, חמאה ובזיליקום. אהבתי את המשחק של חם וקר , שהשרימפסים והקוקי סאן ז'אק היו חמים , ולמטה היה סשימי דג שנצרב קלות מהחום של שאר הרכיבים במנה והכל תובל בסגנון אסיאתי שכל שנותר ללקק את הרוטב מהצלחת.

המשכנו עם פילה דניס- קרם כרובית לימוני, באקצ'יו, ויניגרט עגבניות וחמאה לבנה.הדג היה רך והונח על קרם כרובית ושחה לו בחמאה לבנה. מנה נהדרת ופשוט מדויקת בטעמים.

אני אפילו לא זוכרת מה הזמנו לקינוח אז הנה התמונה

מאד נהנתי מהאוכל המושקע והמוקפד בדוד ויוסף , קצת יקר לכיסי אבל בהחלט יש תמורה בעבור
אוכל איכותי וטעים.כמו כן הייתי בעסקית שכללה ראשונה ועיקרית ב99 ש"ח:











































































דוד ויוסףמונטיפיורי 21, תל אביב. 03-6040036.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה