מה לא נכתב על המסעדה הזו , מל ומישל ולו בכדי , נכתב רבות עוד לפניי ועוד יכתב גם הרבה אחרי מאחר והחויה שם מטריפת חושים , טעימה ומיוחדת. מל ומישל שוכנת בבן יהודה , מסעדה קטנה , רומנטית וקסומה , בהחלט מזמינה להכנס במן ערגה ליין טוב ואוכל משובח , וכך על הדרך לנער את יום העבודה מעליי , פשוט להתרווח על כסא הבר ולתת למסעדה ולהנאה הזו שבגרגרנות לסחוף אותך למקומות קסומים שם יש שלווה . אני וא' התרווחנו על כסאות הבר , זה היה ערב שקט במסעדה כי היה איזה גמר של איזו תוכנית ריאלטי מיותרת (נו שוין אמרה הפולניה ולא יספה) . המקום משדר רומנטיות ורגיעה מכל כיוון , האורות עמומים , המוזיקה חלשה ונעימה , המלצרים חייכנים ומסבירי פנים , אוירה שמאפשרת לך בקלות למצות את הנהנתנות עד תום. הברמן החביב פינק אותנו בצ'ייסרים של ג'ק דניאלס על הבר והחלתי לעלעל בתפריט.
בזמן ההמתנה כבר קיבלנו סלסלת לחמים מטריפה , סוג של פרנץ' טוסט מטוגן קלות וקראנצ'י מבחוץ , עם ממרח ארטישוק רומאי וגבינת גורגונזולה שפוררה מעליו, זה היה ביס מושלם. פתחנו את הערב עם בקבוק גוורץ בתוך שמפנייר .
למנה ראשונה הזמנו את הניוקי "אלה רומאנה"
, כופתאות סולת בביסק סרטנים כחולים במילה אחת WOWטעמם של בשר הסרטנים הסרטנים היה כ"כ דומיננטי ,אני תמיד נטרפת מהריח של הים ,
ישר
אני מפליגה בחלומות בהקיץ על רצועת חוף זהובה וממש כמו ברוק שידלס ( בלגונה הכחולה) משכשכת לי קלות בים , אז
תודה לסרטנים שתמיד מחברים אותי לזכרון של ים וחופש.
בצלחת הוגשו 2 כופתאות סולת
ששחו בביסק סרטנים שאחרי שאפילו שנגמר , לא הפסקתי לאכול עם
עם הכף מתוך הצלחת
כאילו וזה היה זה מרק סמיך ועשיר בטעמים,
פשוט ללקק את האצבעות אבל ממש . צר לי
שמנה כזו מדהימה היא כזו טעימה , היתי רוצה בכייף עוד ועוד ...בצלחת הוגשו 2 כופתאות סולת
ששחו בביסק סרטנים שאחרי שאפילו שנגמר , לא הפסקתי לאכול עםעם הכף מתוך הצלחת
כאילו וזה היה זה מרק סמיך ועשיר בטעמים,פשוט ללקק את האצבעות אבל ממש . צר לי
שמנה כזו מדהימה היא כזו טעימה הייתי רוצה בכייף עוד.
בעודנו מחכים למנה הבאה , קיבלנו על חשבון הבית קרעי פסטה עם סרטנים . שוב הריח של הסרטנים משכר , הפסטה היתה רכה ושמנונית.
המשכנו
בצלחת נקניקים תוצרת הבית ויבוא אישי עם קורנישון וחרדל תירוש.פלטת בשר
משגעת עם שפק מטריף , פפרוני ביתי משובח , פטה כבד נימוך וגבינת גורגונזולה שרק הוסיפה
לחגיגה.ללא ספק הפלטה הזו היתה פסטיבל של טעמים , כל ביס זו היתה הפתעה נעימה .
פעם ראשונה שאני טועמת חרדל ענבים, הצבע כ"כ שחור/כחול והטעם מתקתק , התאהבתי במקום.
משגעת עם שפק מטריף , פפרוני ביתי משובח , פטה כבד נימוך וגבינת גורגונזולה שרק הוסיפה
לחגיגה.ללא ספק הפלטה הזו היתה פסטיבל של טעמים , כל ביס זו היתה הפתעה נעימה .
פעם ראשונה שאני טועמת חרדל ענבים, הצבע כ"כ שחור/כחול והטעם מתקתק , התאהבתי במקום.
ארבעה סקאלופים צרובים שחו להם בתוך צלחת עמוקה של קרם חציל .שוב ליקקתי את השפתיים מהטעם שנותר קלות עליהם , לא הפסקתי לפאר את המנה, את השף ואת המסעדה
, ולא יכולתי להסתיר את ההנאה וחיוך גדול נסוך על הפנים.
הגראטן שליד
כמנה עיקרית הזמנו את העגל השיכור-סקלופינה מוקרם בתנור עם בייקון ברוטב לימונה
המנה הזו גם מגיעה בווראסיה של פורט אבל בהמלצת השף ונטיית ליבי הלכנו על
רוטב הלימונה .מנה מנצחת לערב זה , הבשר היה נימוח ,נח לו בצלחת עם הרוטב הלימוני
שהיה כה מטריף בטעמו החמוץ , טעם שלא ממש נתקלתי בו בעבר, ואם נוסיף ונתפרע
עם השחיתות הוא הוקרם בגבינה בצירוף שף בייקון . אם יש גן עדן קולינרי זה פה.
לקינוח הזמנו קרפ מסקרפונה שהיה יותר ממצוין עם תותים טרייםקינוח לא מתוק מדי וכבד כמו רב קינוחי השוקולד למשל, היתה מן קלילות כזו לא מתיימרת עם התותים
רוטב הלימונה .מנה מנצחת לערב זה , הבשר היה נימוח ,נח לו בצלחת עם הרוטב הלימוני
שהיה כה מטריף בטעמו החמוץ , טעם שלא ממש נתקלתי בו בעבר, ואם נוסיף ונתפרע
עם השחיתות הוא הוקרם בגבינה בצירוף שף בייקון . אם יש גן עדן קולינרי זה פה.
לקינוח הזמנו קרפ מסקרפונה שהיה יותר ממצוין עם תותים טרייםקינוח לא מתוק מדי וכבד כמו רב קינוחי השוקולד למשל, היתה מן קלילות כזו לא מתיימרת עם התותים