יום שבת, 29 ביולי 2017

B12 תחנת קרליבך כי סטייקים טובים אף פעם לא יצאו מהאופנה ואיכות זו לא מילה גסה



B12 בקרליבך שלוחה תל אביבית של בר הבשרים בביתן אהרון (מושב בשרון בין נתניה לחדרה) שהפך למקום עלייה לרגל חובבי בשר באשר הם. B12 תחנת הבשר בת"א ממוקמת בפינה של רחוב קרליבך והחשמונאים. אחד המקומות לאוהבי סטייקים ובשר משובח. המקום יותר בכיוון של מזללת פאסט פוד מאשר ממש מסעדה,משהו הרבה יותר קליל. הקונספט במקום באווירה תל אביב עדכנית הן באווירה והן בעיצוב. מקום בהייפ צעיר ובקצב מהיר. החלל מעוצב כתחנת רכבת תחתית, מטבח פתוח בתוך קרון ישן,שולחנות וכסאות גבוהים צמודים לקיר ענקי עם פוסטרים של סרטים ישנים ומודעות על הופעות של אמנים. 

ישנם גם מקומות ישיבה על הבר שמשקיף על הנעשה במטבח הפתוח.



ברקע מתנגן רוק אמריקאי מה70' סטייל המדינות בדרום בארה"ב חשבת לרגע שאני באחת המדינות בדרום ארה"ב. בB12 חב'רה שאוהבים בשר- עדי, גל ובן שיודעים בדיוק מה לעשות איתו. יודעים איך לחתוך בשר, לטפל בו,לצלות ולעשן אותונתחי הבשר מגיעים מספקים מקומיים בארץ ללא יבוא, הטיפול בהם מחולק לעישון, פלנצ'ה וגריל. פה מתעסקים בבשר נטו ואתם רק תצטרכו לבחור אם לאכול אותם בג'אפרנה-שילוב של ג'בטה ולחם פרנה, בצלחת או בסלט. B12 כאמור מסעדת בשרים אז הכל יהיה על טהרת הבשר. בראשונות: מנה מעושנת-בריסקט-חזה בקר בעישון קר, אסאדו עגל מיושן פרוס דק ושקדי טלה. בגזרת העיקריות תמצאו מבחר בשרים: צלע לבן, פיקנייה עגל, פילה בקר, סינטה עגל, סטייק אנטריקוט בקר,נתח קצבים,שרשרת פילה בקר (חגורת פילה) או המבורגר. 
אני התאהבתי בB12כבר בביס הראשון, הפעם זהו ביקור השני שלי פה מאחר וכ"כ התלהבתי בפעם הקודמת מאיכות הבשר וטעמו שסחבתי את הידיד שלי שוב כי הייתי חייבת לעצמי זריקת B12 בשר לווריד. מקום מעולה עם בשר באיכות גבוהה במחיר טוב וביצוע אחיד ברמתו. הבשר נצלה בתנור מעשנה חשמלי במן מגירות כאלו. שתי תוספות בלבד מלוות את הבשר: סלט ירוק ותפוח אדמה אפוי עם חמאת עשבי תיבול. בחרנו בבירת בקס מהחבית צוננת והרמנו צ'ייסרים של ג'ק דניאלס לחיים ונשנשנו ירקות מוחמצים בצלחת שכללו כרוב לבן, בצל סגול, פלפל חריף, גזר וקורנישינים. 
הג'אפרנה לפתיחה-שילוב של ג'אפטה ופראנה חמה וטרייה לצד חמאה מתובלת שקשה להפסיק לנשנש וביקשתי ריפיל פעמיים. 

סלט ירוק שכלל חסה,עגבניות שרי ובצל חתוך לפרוסות בתיבול שמן זית מעולה, לימון, מלח ופלפל, כמה פשוט אך כמה טעים.

בחרנו בארוחת טעימות שכללה 1 קילו בשר ל2 סועדים במחיר 160 ש"ח לסועד. במחיר הזה אתם מקבלים לחם ג'אפרנה, יין/בירה לבחירה ,6 סוגים של בשרים, תפו"א אפוי וסלט ירוק. עידכנתי את בן החמוד שעבד על המנות שאני אוהבת כמה שיותר שומני וע"פ כך הוא בנה לנו טעימות הבשרים בארוחה זו. תחילה קיבלנו על המגש מעץ את המנה המעושנת,בריסקט-חזה בקר, נתחים דקים של בשר חרוכים קלות בארומה וטעמים חזקים של בשר מעושן למי שאוהב את הז'אנר המעושן, לי זה קצת הארד קור.  לצד המעושנים אסאדו שנפרס לרצועות דקות דקות כולל העצם. בשר עסיסי, שומני ומלא טעים נזלל בהנאה ואכלתי אותם עם הידיים ממש כמו סוכריית אסאדו על מקל. זו הייתה לגמרי המנה שהכי אהבתי! לצד הבשרים על הפלטה מעץ מוגשים שום קונפי ועגבניות, צ'ימיצ'ורי הבית,חרדל בשילוב חזרת-חריף ומיוחד וג'אפרנה טרייה וטעימה. 


המשכנו עם שקדי טלה נימוכים בתיבול פשוט וטוב של מלח פלפל, ביקשתי פלח לימון כי זסט של לימון מאד מחמיא לשקדים ומקפיץ את הטעמים. 

טי בון טלה מהספיישלים בתפריט, שומני ועסיסי כפי שאני בדיוק אוהבת את זה. שוב בתיבול מינימאלי אך מדויק של מלח ופלפל. לא נגעתי אפילו בצ'ימיצ'ורי כי כשהבשר טוב אז לא צריך שום דבר שיאפיל עליו, פשוט להנות מהעסיסות של הבשר AS IS. 

אנטריקוט בקר שנפרס על הפלטה,סטייק עסיסי בדרגת צלייה מושלמת ועם טעם משובח של בשר טוב. לאחר הצלייה נפרס לרצועות עתירות בשר ושומן מהנות מאד ללעיסה נימוכות בפה.

נתח קצבים שבB12 הוא מורכב מהשרשרת שעוטפת את נתח פילה הבקר, אני בד"כ פחות אוהבת את הנתח הזה כי הוא קצת סיבי לי מדי כי אני אוהבת שומני כאמור אבל מצד שיני יש לו טעם וריח חזק של בשר.

פיקניה   

קינחנו במוס שוקולד הום מייד, טעים ומתוק אך במידה מאוזנת ומעליו פוזרו בנדיבות אגוזים מקרומלים שהוסיפו קראנצ'יות לצד המוס המפנק. 

מאחר וישבתי על הבר שמשקיף על הנעשה במטבח לא יכולתי שלא לראות את נתח הבשר שיצא להכנה של זוג שישב על הבר והזמין אותו.
וכך זה נראה אחרי הצלייה,לא יכולתי להפסיק לרייר על זה על אף שישבתי ב-B12 קרוב  ל3 שעות ונהנתי מאינספור בשרים, אבל קשה להתעלם מנתח כזה תודו ! 
כך נראים מקומות הישיבה מאחור שקרובים לפיאצה החדשה מאחור.
לסיכום, זהו ביקורי השני ב-B12 קרליבך- מסעדת בשרים איכותית, פאסט פוד מהיר וטוב. מקום מעולה עם בשר באיכות גבוהה במחירים נגישים, ביצוע אחיד ברמתו ובאיכות מעולה. אז אם אתם במוד קריניבורי ואתם מחפשים בשר טוב או שאתם אדוקי פליאו אז B12 בקרליבך זו התשובה בעבורכם ואפילו בית (: 
השירות נעים מאד ואינפורמטיבי-היו לי מיליון שאלות והתעניינות בבשרים ,טיפולי עישון, רטבים טעמים וכ'.
B12 מקום שעושה הרבה כבוד לבשר נטו מבלי להתחנף.



B12 תחנת קרליבך 


קרליבך 12 תל אביב

טל': 03-7327888

ראשון- חמישי 12:00 - 24:00

שישי שבת 13:00 - 24:00 


יום רביעי, 26 ביולי 2017

בשרל'ה קרית חיים המקום לתאבי בשר - תבואו רעבים !

גם חיפה מסוגלת להפוך למיני תל אביב וזאת בזכות בשרל'ה שחולשת כיום באיזור הצפון עם שלוש מסעדות וסניף דגל חדש באיזור השרון במתחם אושילנד כפר סבא. מדובר במסעדה איכותית לאוכלי הבשר ,בשרל'ה בקרית חיים,מקום אידאלי למפגש לארוחה משפחתית או לעסקית צהריים הכי בקזו'אל לתושבי חיפה והצפון. תחילה הייתי מעט סקפטית לגבי המחירים ואיכות הבשרים מאחר והמחירים מאד מפתיעים ואטרקטיביים בתפריט רציתי לדעת האם במחיר כזה יוגש לי בשר איכותי לשמחתי הופתעתי לטובה. הבשרים במסעדה מובחרים מהאיטליז של דבאח שהם בשותפות במסעדה. דאבח- מספקי הבשר המקומיים הגדולים בארץ. הם מלווים את הבשר החל מגידול עדרי הבקר ברמת הגולן דרך תהליך היישון המוקפד והייחודי ומספקים באופן ישיר ויום יומי נתחי בשר למסעדות מובילות בארץ. וזאת למה יש במסעדה נתחי בשר איכותיים ונדירים כמו טיבון,שקדי טלה פורטרהאוס, פריים ריב וסינטה מעגל חלב וזה גם למה מחירי הבשר סופר אטרקטיביים במסעדה בזכות השותפות והחיבור הנ"ל שמביא בשרים טריים מעדרי הגליל.

עיצוב המסעדה מיוחד ונעים, שולחנות וכסאות מעץ בתוך המסעדה המומזגת וישנם גם מקומות ישיבה במרפסת מקורה.

 
מה בתפריט? מנות ראשונות כמו כרובית אפויה, פטריות צלויות, כנפי עוף פריכות, קרפצ'יו חציל/בקר,כנאפה כבד אווז, פוקאצ'ה סינייה ועוד. בעיקריות: שיפוד קצבים, פרגית ברביקיו, קבב שוק,סטייק אנטריקוט רמת הגולן,פילה, סינטה על העצם 400 ג', פורטר האוס,כתר טלה ועוד. עיינו בתפריט העסקיות ובחרנו בעיקריות וקיבלנו תחילה מבחר סלטי הבית. סלטים סטנדרטיים וג'בטה חמה וטרייה בתנור אבן למרכז השולחן. סלט גזר,סלט סלק, כרוב חי, טחינה, סלט טאבולה שהיה מלוח מדי,סלט חצילים בטחינה,סלט עגבניות מרוקאי עם שום ופלפל-אני מאד אוהבת לבצוע את הלחם ולנגב את הרוטב החריף שמכיל את כל הטעמים של הפלפל החריף והשום, נהדר! הסלטים מוגשים חופשי ללא הגבלה.

הזמנו שתי מנות ראשונות, האחת - פוקאצ'ה סינייה,תבשיל אונטריב וחצילים בניחוח ראס אל חנות, סלט עשבים, צנונית, פלפל חריף וטחינה הר ברכה,18 ש"ח תוספת בעסקית. הפוקאצ'ה היתה טרייה וספגה את כל הטעמים של תבשיל הבשר שהיה טעים ומאוזן בטעמו, מעל הכל נמזג טחינה בנדיבות רבה וירקות טריים מעל. מנת פתיחה מאד מיוחדת וטובה.

סיגר קצבים, ראגו בשר, טחינה, גרידת עגבניות,סחוג ירוק וקרם לימון כבוש,14 ש"ח בתוספת העסקית. סיגרים קראנצ'ים במילוי בשר חרפרף וטעים.
ממשיכים לעיקריות,נתח מאנטריקוט מקומי עסיסי ומשויש, מוגש לצד רוטב צ'ימיצור'י ותוספת לבחירה 99 ש"ח. כל מנות הבשר בבשרלה מגיעות אחרי פלפול והמלחה בלבד, הרי שבשר טרי אינו צריך משהו נוסף בכדי להבליט את טעמו ואיכותו ובטח שלא באיזה רוטב או תיבול גס, פה יש רק מלח ופלפל כמה פשוט כמה מושלם. נתח האנטריקוט נצלה בחמאה לפי בקשיתנו ובמידת עשייה מדיום מדוייקת. הבשר היה רך,עסיסי,מלא טעם, מליחות מאוזנת וטובה. טעם של בשר משובח שכייף לנעוץ בו את השיניים ולהנות מהעסיסיות הנוטפת שלו. הסטייק הוגש עם תוספת של פירה קרמי מתובל היטב.

המשכנו עם כתר צלעות טלה,צלעות טלה מקומי "אחת אחת" מוגש עם צ'ימיצ'ורי ארטישוק ותוספת לבחירה,115 ש"ח. קיבלנו צלעות טלה עסיסיות בתיבול של מלח פלפל במידה הנכונה. המלצרית "הזהירה" כביכול שיש בזה הרבה שומן והסברתי לה שבגלל זה אני מזמינה את הצלעות כי אני מטורפת על צלעות עם שומן, זה הפטיש שלי, החיבה האישית שלי גדולה יותר לטלה יותר מאשר לבקר. המנה הוגשה ליד ירוקים,שעועית,ברוקולי,תרד וזוקיני מוקפצים ומתובלים טוב עם נוכחות טובה של שום., תוספת נהדרת וטעימה.  


לסיום בחרנו לקנח עם סניקרס, פצצת שוקולד טעימה להחריד, קינוח אמנם מתוק אך לא מדי כזה שמכביד עליך, אני מאד אהבתי ! 

לסיכום, בשרלה - חוויה קריניבורית משובחת ומיוחדת במינה שהיא בגדר חובה לתאבי הבשרים במחירים משתלמים. 

עסקיות מוגשות בימים א' - ו' בין השעות 12:00 - 17:00


בשרל'ה 


שד' אח"י אילת 61 קרית חיים 

טלפון 04-8400757


יום שני, 24 ביולי 2017

ביר גארדן חיפה המקום שעושה לכם שמח * המקום נסגר*

הביר גארדן הראשון בחיפה ממוקם על חורבות קפה גרג, על ציר מוריה ליד ככר ספר. מקום לא שגרתי בנוף החיפאי, קונספט חדש בחיפה  זה לא באמת בר אפלולי וזו גם לא מסעדה זהו מקום לאוהבי בירות מיוחדות מהחבית עם ברז לאגר בהיר במזיגה עצמית. האווירה קלילה ולא מחייבת,תפריט בווארי שעושה הרבה כבוד למקור ואף משלב פיצות מעולות בתפריט. איך זה משתלב אתם שואלים בביר גארדן גרמני? לאורי הדר הבעלים היתה פיצריה קטנה בשם "פיטצה" עם טאבון ערבי לא גדול שהפכה לשם דבר ומקום מוכר לבלייני העיר. חיפה ביר גארדן מתאים למפגש חברתי, מקום נעים ומחבר, מוזיקה שקטה יחסית שמאפשרת לקיים שיחה מבלי לצעוק כי לא שומעים בגלל מוזיקה מחרישת אזניים. מקום כייפי למי שרוצה לשבת לאכול ולהנות מבירה טובה או לחטוף נקניקיה או כריך על הדרך במחירים משתלמים מאד.



המקום מעוצב כביר גארדן לכל דבר,ישיבה נינוחה בחוץ במרחב הפתוח סביב שולחנות מעץ ספסלים ארוכים משותפים בחוץ לחיבור בין אנשים שלא מכיריםף אם כבר זו הדרך הכיר (:  דגלי בוואריה וצמחיה ירוקה מסביב.


תפריט 
אוכל בווארי אותנטי במחירים סבירים לצד בירות גרמניות מהחבית כמו ארדינגר, שאפטן כהה ולוונבראו. המטבח מעבר לדלפק הישיבה, פשוט לשבת על הבר ולהציץ בנעשה במטבח והריחות הוי הריחות.

התפריט מעוצב כדרכון גרמני שזה חמוד לגמרי. 
אלכוהול: בירת הבית-לאגר גרמני בהיר טעים, לוונבראו-לאגר גרמני בהיר, מרירות עדינה, שפטן כהה-לאגר גרמני כהה ומפתיע בטעמים,
ארדינגר-חיטה גרמני מעוננת, הנפוצה בעולם,סיידר תפוחים אלכוהולי,בירה ללא אלכוהול. 

בירת הבית במילוי חופשי בימים א-ד עד השעה 19:00

מה בתפריט? הרינג, פרעצל וחמאה, איקרה אדומה עם עגבניה ובצל אדום, פלטת קורנביף פרוס דק, קרטופל, צ'יפס עם תוספת הקרמה או צ'יפס שחיתות -מוקרם עם חתיכות ירך לבן מעושן מעל, מבחר נקניקיות כמו קאריוורסט -נקניקיית עגל,נירנברג-נקניקיה לבנה עם עשבי תיבול,נקניקיית עגל פיקנטית, נקניקיית עגל עבה עם גבינה בפנים,עוף מעושן ברוטב וצ'יפס ליד,פילה לבן המוגש עם קרטופל,כרוב כבוש ורטבים. הנקניקיות מוכנות אצל מרסל - אחד הקצבים הנודעים בחיפה לפי מתכונים מגרמניה. בנוסף לכל המקום מציע תפריט פיצות. תפריט הפיצות מופיע כנספח לתפריט הגרמני שמעוצב כמו דרכון והתוספת לפיצה מעוצב ככרטיס טיסה מרומא למינכן.
על אף ברזי המזיגה בחרתי בבירת קסטיל רוז'-קורונה,30 ש"ח. בירת דובדבנים שהיא די חזקה ברמת האלכוהול. היא אמנם מתוקה וטעימה כך ששותים לא מרגישים  את אחוז האלכוהול שגבוה יחסית מהבירות הרגילות. 

תחילה בחרנו בנתחי הרינג מוגש עם ירקות חתוכים ולחמניה,35 ש"ח. מנת פתיחה מצוינת שהולכת טוב עם בירה קרה בשל מליחות הדג. מעל הדג פוזר בנדיבות בצל סגול קצוץ, לחמנייה טעימה בצד עם חמאה,ירקות טריים,מלפפון,עגבניה ופרוסות בצל סגול. ידעתי שעלי לאכול מעט מהלחמניה הטעימה בכדי להשאיר מקום לשאר המנות.

בחרנו בנקניקיות בצלחת: נקניקיית ברלין-נקניקיית עגל פיקנטית וברלין שחיתות-נקניקיית עגל עבה עם גבינה בפנים,35 ש"ח,אם כבר שחיתות אז עד הסוף. נקניקיות עסיסיות ומלאות בטעם הוגשו בצלחת לצד כרוב כבוש חם ומתובל עם מבחר רטבים,חרדל, קטשופ ומיונז. הנקניקייה החריפה הגיעה עם קיסם נעוץ בה בכדי להבדיל אותה מהנקניקייה האחרת. לבחירה גם כריך נקניקייה עם נקניקייה אחת לבחירה בלחמניה עם חרדל/קטשופ/מיונז/רוטב חזרת ב20 ש"ח. 

לא מן הנמנע שהזמנתי תפ"וא אפוי כי אני חולת תפוחי אדמה מוקרמים עוד מה90'S. הזמנתי את האופן קרטופל, תפוח אדמה אפוי מוקרם בתנור עם תערובת גבינות,35 ש"ח. לא מכירה אדם שפוי שיכול לסרב לכזו שחיתות מענגת בגבינות מבעבעות בתוך תפו"א, חלומי. 

בהמלצתו החמה של  אורי הזמנו את העוף המעושן כי הוא אמר שזו המנה הכי נמכרת כאן ובתכל'ס בצדק. קוריצה מעושנת,רוטב שמלכלך את הידיים וצ'יפסהעוף היה נימוח ורך בעל צבע ורדרד אבל לא לדאוג הבשר אכן מוכן הוא פשוט מעושן ובהחלט עשוי well done. תערובת התיבול מעל מוסיפה הרבה טעם, בהחלט מנה מנצחת. לא באמת חשבתי שאזמין עוף אבל הופתעתי לטובה בע נ ק. 

לסיכום, העברתי ערב כייפי עם החברים בביר גארדן חיפה, נהננו מאוכל גרמני אותנטי לצד בירות צוננות באווירה ביתית, בפשטות נינוחה ושירות מסתחבק והכי חשוב במחירים משתלמים.
עסקיות בימים א'-ה' עד לשעה 18:00

ישנם גם מנות לילדים: שניצלונים עם צ'יפס או פיטצה קימי- פיצה אישית עם זיתים.



חיפה ביר גארדן 

שד' מוריה 105

חיפה 


052-3520220



































יום שלישי, 18 ביולי 2017

מחלבת בארי גבינות בוטיק מדלת המחלבה לפתח הבית


לפני מספר ימים הוזמנתי להשקה של מחלבת בארי בקיבוץ בארי בצפון הנגב. המחלבה קיימת מזה כ25 שנה, מתמחה בייצור גבינות מחלב בקר ללא שום תוספות תוך דגש על שיתוף פעולה עם חקלאים ויצרנים מאיזור הדרום שמספרים את הסיפור המקורי. לאחרונה השיקו מיזם חדש לשיווק אינטרנטי ישיר של גבינות פרמיום המיוצרות במחלבת בארי מדלת המחלבה ישירות לדלת הבית, קונספט מקורי וחדש בישראל ללא פערי תיווך. גבינות היישר מהמחלבה ללקוח בתוך אריזה ששומרת קור ובה קוביות קרח לשמירה על הקור וטריות הגבינות.



תחילה נהננו מקבלת פנים חמה עם בופה מפנק ועמוס בכל טוב בגבינות מצויינות מהמחלבה,קישים עשירים,סלטים טריים ומרעננים, מבחרים לחמים וממרחים לצד כוס יין צוננת בחצר של בוטיק הנגרות AYUNA באווירה כפרית, חמימה ומכניסת אורחים וסופר טעימה. 



















מגוון גבינות מחלב בקר המיוצרות בעבודת יד ובתהליכים מסורתיים וטבעיים תוך שימת דגש על איפיון האיזור ומיצוי התכונות והטעמים היחודיים של הגבינות. המחלבה מתמחה בגבינות קשות וחצי רכות כמו רוקפור,מנצ'נגו, גאודה, אמנטל וקממבר ובעלי סדרה פרטית של גבינות הקרויות על שם מאפייני האיזור (כלנית, סחף, גררית, בשור ועוד).

גבינות בוטיק ללא תוספים המיוצרות בעבודת יד העשויות מ100% חלב בקר. החלב לגבינות מגיע מ"רפת נגב" הנמצאת במרחבי הנגב המערבי, הפרות שם נהנות מאוויר צח ומרפתות מרווחות ללא רעש סביבתי ולחץ ומספקות חלב עשיר בטעם ובארומה. גבינות אלו מיוחדות ובלעדיות למחלבה בזכות חומרי הגלם, איכות החלב גבוהה מאד ותכונותיו משקפות את תזונת הפרות הייחודית, בדיוק כמו יין הטעם משתנה בהתאם לתנאי הסביבה של הפרות,תזונתן,מזג אויר, תנאים וכ'. הגבינות מתיישנות במשך חודשים בחדרי הבחלה מיוחדים בעלי טמפ' ולחות מבוקרים המאפשרים להם לפתח את הטעם המיוחד והאופייני לכל אחת מהן.

חנות on line בבחינת מיזם חדש לרכישת גבינות המחלבה, גבינות בוטיק איכותיות מבלי לצאת מהבית ומבלי להתפשר על הטעם. מיזם שהוקם לדברי דגן פלג הגבן הראשי ומנהל המחלבה בעקבות המגמה ההולכת והמתרחבת של צרכנות מזון ברשת ומתוך ביקוש וצורך שעלה מלקוחות ברחבי הארץ החליטו לצאת במהלך חדש בתחומו ולהיות מחלבת בוטיק הראשונה המשווקת גבינות פרימיום מדלת המחלבה ישירות ללקוח. הפתרון מאפשר ללקוח לקבל גבינות מצוינות ללא פערי תיווך ומבלי לעבור דרך ידיים מיותרות. לצורך זה הוקם אתר אינטרנט בטכנולוגיה מתקדמת ביותר, ידידותי ופשוט למשתמש המאפשר הזמנת גבינות מהמחלבה 24 שעות ביממה ולקבלן תוך 4 ימי עסקים לפתח הבית או לכל מקום לפי בחירת הלקוח. אריזות בקירור מיוחד לפי התקן הנדרש וכעת המשלוחים חינם! 

בין הגבינות של מחלבת בארי :  אשכול בסגנון אמנטל -גבינה חצי קשה בסגנון אמנטל שוויצרית. הגבינה מיושנת למשך 3-4 חודשים ובתקופה זו היא מפתחת את החורים האופייניים לה.לגבינה טעם מעודן עם מתיקות אגוזית. מתאים לטוסטים וסנדביצים.  בשור בסגנון רוקפור- גבינת עובש כחול הגבינה מיושנת למשך 3- חודשים ומפתחת עורקים כחולים המעניקים לגבינה חריפות עדינה. מתאים לפלטות גבינה, לסלטים של עלים ירוקים, לבישול של רטבים וסתם לנשנוש בליווי פירות או שתייה חריפה. זוכת מדליית כסף בקטגורית גבינות כחולות בתחרות גבינה 2009.   סחף בסגנון מנצ'גו- גבינה קשה בסגנון ספרדי. קליפת הגבינה מצופה בשמן זית והיא מיושנת בין 6 חודשים לשנה. לגבינה מרקם קשה וטעמה עז. הגבינה מתאימה לפלטות גבינה, כתוספת לצד שתייה חריפה, כתוספת פרוסות לסלט ירוק או כתוספת תבלין בתוך מאפים ומצוינת לגירוד על פסטה. זוכת מדליית זהב בקטגורית גבינות ספרדיות בתחרות גבינה 2009.כלנית בסגנון קממבר גבינה בסגנון קממבר לגבינה עובש לבן עדין וקטיפתי על הקליפה הגורם לתוך הגבינה להבשיל ולקבל מרקם קרמי רך ועדין. גררית בסגנון גאודה גבינה חצי קשה בסגנון גאודה. הגבינה מתיישנת כ-5 חודשים לפני השיווק. לגבינה ציפוי פלסטי ששומר על הגבינה מפני האוויר החופשי ומונע התייבשות לגבינה צבע כתום בהיר וטעם פיקנטי עדין מתאים לאירוח על מגש גבינות, לסנדביצ’ים ולהקרמה על מאפים. זוכת מדליית ארד בקטגורית גבינות עולם בתחרות הגבינה הישראלית 2009. נגב בסגנון אדאם- גבינה חצי קשה בסגנון אדאם מתאימה לסנדביצ’ים או לטוסטים וכתוספת לפשטידות ומאפים. 

הגבינות של בארי זכו בשלוש מדליות ב3 קטגוריות שונות. ניתן לרכוש את הגבינות במחלבה אם אתם באיזור בנגב או דרך הזמנה באינטרנט. מיטב הגבינות באריזות קירור מיוחד לפי התקן הנדרש, הגבינות מגיעות במארז מיוחד השומר על קור כמו בתמונה:

ניתן להזמין מארז גבינות ב149 ש"ח הכולל משלוח וחמישה סוגי גבינות: סחף מיושנת בסגנון מנצ'גו, גררית בסגנון גאודה, אשכול בסגנון אמנטל, בשור בסגנון רוקפור וכלנית בסגנון קממבר.  מארז גבינות פרימיום ב179 ש"ח הכולל משלוח ושישה סוגי גבינות: סחף ביין בסגנון מנצ'נגו, סחף מיושנת בסגנון מנצ'נגו, גררית בסגנון גאודה, גררית עשבי תיבול בסגנון גאודה, אשכול בסגנון אמנטל, בשור בסגנון רוקפור וכלנית בסגנון קממבר. מארז גבינות דלקס ב239 ש"ח הכולל משלוח ותשעה סוגי גבינות: סחף מיושנת בסגנון מנצ'נגו, גררית בסגנון גאודה, גררית עשבי תיבול בסגנון גאודה, אשכול בסגנון אמנטל, בשור בסגנון רוקפור, כלנית בסגנון רוקפור, נגב פרוסות בסגנון אדם,שבבי מוצרלה וצפתית. 

בנוסף להשקת גבינות הבוטיק במחלבה ערכנו סיור בסטודיו AYUNA המקסים של מעצבת הרהיטים יונת מבארי שם היא הופכת מחלום למציאות.

יונת החלה לשפץ רהיטים להנאתה בחצר ביתה עד שלא עבר הרבה זמן חברים ושכנים ראו את הכשרון והתוצאה והחלו להזמין עבודות. במהרה הפך התחביב ליזמות קטנה ויונת קיבלה צריף ובו החלה לפתח את התחביב לעסק. ריהוט מקסים בטאץ' עם הרבה סטיייל ושיק ייחודי בלוק וינטג'. רהיטים חדשים בסגנון יחודי המאופיין בקווים נקיים ונגיעות נוסטלגיות תוך שהם עושים שילוב בין ישן לחדש ושימוש בטכניקה של צביעה אומנתית. בחלל הסטודיו מפוזרים רהיטים יפים שהיה ממשששששש בא לי להעמיס כמעט את כולם הביתה מרב שהם יפים,צבעוניים וקלעו לטעמי האישי. החנות משמשת כגלריה של עיצובים מתחלפים, תריסי עץ וינטג', מזנונים בסגנון רטרו, שולחנות קפה, מדפים וארגזים מעץ ממוחזר ועוד פריטים לעיצוב הבית בסטייל ולאחרונה אף מטבחים. לא מזמן זכתה החנות להכלל ברשימת החנויות היפות והנכונות של אתר מאקו ליבנינג.






















* קרדיט לחלק מהתמונות-יהל בטיטו.

מחלבת בארי
קיבוץ בארי מיקוד 8513500
ראשון עד חמישי 09:00 - 17:00
שישי 09:00 - 12:00
כתובת האתר : http://beeridairy.co.il/
054-7910830


ניתן להזמין און ליין באתר, הגבינות מגיעות באריזות בקירור מיוחד לפי התקן הנדרש וכעת המשלוחים חינם!  
 חינם לכל חלקי הארץ פרט לאילת והערבה ים המלח ואיזורים בטחוניים.










בוטיק הנגרות AYUNA

קיבוץ בארי
שעות הפתיחה: ראשון עד חמישי 10:00 - 17:00
שישי 10:00 - 13:00
טלפון 054-7918249

כתובת החנות במרמלדה
ttps://market.marmelada.co.il/ayuna:
כתובת אתר האינטרנט החדש- http://ayuna.co.il/