יום חמישי, 28 באוגוסט 2014

Da Osvaldo * המסעדה נסגרה*

מצחיק שדווקא חבר צפוני שלי מציע לי ללכת למקום חדש שנפתח בת"א ועוד ליד הבית שלי ,
אמר לי זה מקום קטן ואינטימי הכי קרוב לאיטליה בפשטות ובטעמים אמרתי וואלה אני בעד לנסות  .
המקום אכן קטן ואינטימי עם שולחנות  מעוטרים במפות אדומות משובצות , מסביב תמונות על הקיר
של בני משפחה אכן נראה הכי כפרי והשף מסיציליה ,איטליה פה בלוינסקי נראית כה קרובה.

פתחנו את הערב בבירת פאולנר צוננת והזמנו את הגרסה שלהם לברוסקטת פופמדרו
עגבניות חתוכות , בצל ירוק, זיתים , בזילקום , שמן שום ,אורגנו ,מלח ופלפל,
מוגש על בצק פיצה .
רכיבים טריים הכל הרגיש כ"כ רענן והוגש על מצע של פיצה דקה וחמה  ועליה מזגתי  בנדיבות שמן שום . פשוט מעדן !

כמו כן הזמנו :פיצה קוואטרו סטאג'וני: רוטב עגבניות, מוצרלה , ארטישוק , 
פטריות , זיתי קלמטה ובצל ירוק כאמור בצק דק עם רוטב משגע שעליו הונחו תוספות
 ושילובים של ירקות והכל טרי ומתובל ביד עדינה. זו באמת אחת הפיצות הטובות שאכלתי לאחרונה היופי הוא באמת בפשטות.
























בירת פאולנר צוננת לעת ערב




















Da Osvaldo
החלוצים 6 ת"א

קפיצה קטנה ללוינסקי גיחה קצרה לאיטליה , אהבתי ויש גם עסקיות !





המבורגר 26

שמעתי שנפתח דיינר המבורגרים בשיק צרפתי במקווה ישראל , ממש ליד הבית שלי ורק מלשמוע את התוספות שמעל כבר מצאתי ת'עצמי במשרד מפנטזת על הגבינה הכחולה ,גבינת רקלט שוויצרית, תפוח עץ מקורמל או כבד אווז ,ללא ספק תוספות מעניינות שנשמעות מאד מגרות.
 את ההמבורגרים הם טוחנים במקום , הגבינות מיובאות מצרפת, והלחמניות בריוש נאפות כמו כן במקום .
 מאחר וזו פעם ראשונה שלי במקום בחרתי  בהמבורגר Classic:
המבורגר בקר  עם גבינת אמנטל, בייקון ובצל קונפי
המבורגר בקר  עם גבינת אמנטל, בייקון ובצל קונפי.
כל הפינוקים המושחתים על קציצה אחת אז בוודאי שאגיד כן לקלאסיק .
ההמבורגר הגיע בתוך לחמניית בריוש רכה ונימוחה ובתוכה קציצת בקר  כ-200 ג' ועליה תוספות עסיסיות שבואו ונגיד שזה לא הזמן או המקום  לספור קלוריות או לחשב כמה בריא זה כי זה פשוט טעים ומושחת קולינרית !
 ההמבורגר טחון גס והרגיש לי קצת כבד ודחוס לי מדי  ,היה חסר לי איזה רוטב ג'ויסי שיחזיק לי את הכל ,אולי ירקות מרעננים?  כי ללא ספק הקציצה היתה מצוינת אבל היה חסר  לי משהו  בכדי שאעוף על ההמבורגר הזה .
הזמנו ליד צ'יפס שמוכן במקום, הצ'יפס
טעים וקראנצ'י אבל המנה
קטנה מדי (11 ₪).

ביקשנו צי'פס אחד עם  מיונז שום שהיה מצוין , וצ'יפס בטטה עם רוטב גבינה כחולה שהיה דליל ולא היתה כזו נוכחות של הגבינה הכחולה כמה מאכזב.החבר שאיתי העז יותר ממני והזמין את הכבד אווז שהיה טעים והשמנוניות של הכבד אווז יותר הורגשה מעל ההמבורגר שכפי שציינתי קודם נחתך גס והיה לי טיפה כבד ודחוס לי מדי .לסיכום , יצאתי קצת מבולבלת מהמקום הזה כי לכאורה הבשר היה טעים אך הקציצה היתה עבה מדי ולא היה שום דבר שמנוני ולי זה היה כבד ואני לא חושבת שהחוויה היתה כזו מדהימה .מאד נעים לשבת בחוץ , מוזיקת רקע נעימה ברקע , הבשר ללא ספק מצוין התוספות מושחתות ומעניינות , השירות קצת עייף אך נראה כי הם משתדלים ( ללא הועיל מסתבר) .על פניו לא נראה לי שבא לי לחזור שוב למרות השיק והטאץ' הצרפתי משהו שם לא עבד לי .

26 Hamburger Gourmet
 מקווה ישראל 26, תל אביב.
טל' 03-6005109:

יום ראשון, 24 באוגוסט 2014

סבסטיאן בהרצליה

קפצתי לסבסטיאן בשישי בערב אחרי שלא היה מקום בקפה נואר ( אחד הפייבורטים שלי ) אז הלכנו להכי קרוב שזה סביסיטאן רק בגרסה של מקום הרבה יותר גדול  ברוח ניו יורקית .
בניגוד לקפה נואר המקום הרבה יותר גדול והומה ,ישר התחברתי להמולה והקצב ( כבר הוספתי נקודות נוספות לטובת המקום ) . 
פתחנו את הערב , הוא בבירה ואני בכוס יין אדום צוננת. 
הזמנו למנה ראשונה את הברוסקטה שרימפס ואספרגוס ברוטב של חמאה שום ועגבניות , שהיתה המצטיינת
של הערב בעיני . על ברוסקטה הונחו שרימפסים ששחו ברוטב חמאה עשיר וטעים עד מאד והלחם
ספג היטב את הרוטב.זו מנה שבאמת אפשר ללקק את הצלחת עד תום ועדיין אי אפשר להגיד די .





















אני הזמנתי מנה ראשונה ממנות הספייישל  רול ויטנאמי. מדובר בדפי אורז ממולאים בדג נא בתיבול אסייאתי עם העקצוץ החריף והמוכר .






















לעיקרית הזמנתי את המוסר ים על ריזוטו עגבניות, האמת שקצת התאכזבתי .
הגיע נתח גדול של דג שקצת התייבש וכל הסיפור הזה עם הריזוטו לא התחבר לי .
 לא כזה אכלתי מהמנה והשארתי את רובה על הצלחת.





















הפעם וויתרנו על הקינוח , ניתן להגיד שבגדול  די נהנתי בעיקר ממנות הפתיחה שהיו מעולות ,
הסטייק פילה של הפרנטר היה מצוין  במידת עשייה נכונה , מדיום ובתיבול עדין, הדג שלי היה פחות .
אהבתי את את המקום בבחינת עיצוב החלל הגדול , המוזיקה , המולת האנשים , השירות היה אדיב
 בסה"כ החוויה היתה די חיובית ונראה כי אחזור שוב .



סבסטיאן
משכית 33, הרצליה.

יום שני, 18 באוגוסט 2014

בינדלה *המסעדה נסגרה *

בינדלה התל אביבית היא סניף בינלאומי ראשון של רשת מסעדות שווצריות , זוהי מסעדה איטלקית עם החלל שעוצב בהשראת היקב בטוסקנה .המקום משדר יוקרה וסוג של רילקייסשן שהתאים לחברתי ואני לחגוג בו את היום הולדת בצהרי היום. בחרנו ארוחה אחת עסקית שכללה תה קר חסר טעם ועניין , מנה ראשונה ועיקרית .
כמו כן בחרנו במנות נוספות לא בעסקית . אתחיל במה שכן היה טעים :רביולי פתוח בשר קינג קראב, שאלוטס, אפונת גינה, יין לבן, שמנת וחמאת עגבניות . המנה היתה  סופר  עדינה , בשר הקראב היה מספיק דומיננטי אבל לא בצורה עזה והשתלב עם הירקות ושוב הורגשה יד מאד עדינה במנה הזו . מאד מוצלחת מבחינתי .  אגב זו היתה המנה הכי טעימה בכל הארוחה כל שאר המנות היו סבירות ולא מעבר .



הקוקטיילים שליד להשלמת החגיגה


כמנה ראשונה בעסקית בחרנו בסלט  קיסר : חסה רומית, חזה עוף, קרוטונים, פרמזן, רוטב קיסר .מנה רגילה סבירה לא משהו לדווח עליו .




הזמנו גם  קלאסיפולפטה: קציצות כרישה, ריקוטה, פרמזן, גבינת עיזים, תבשיל עגבניות וחצילים. קציצות תפלות , חסרות טעם ועניין, המנה הזו היתה ממש נפילה והתביישנו להחזיר אותה..


כמו כן בחרנו באניולוטי בעבודת יד במילוי תרד, ריקוטה, גרידת לימון, אספרגוס, חמאה שרופה, מרווה ופרמזן.אני לא התלהבתי מהמנה לא היה בה שום דבר עז טעם או מעניין היה סביר ולא מעבר .



קינחנו בפנה קוטה בטעם צ'אי.גם פה ממש לא התלהבתי , לא היה לי מתוק מדי הרגיש כמו לאכול מעדן חלב לא איזה קינוח גורמה במסעדה שווה .



לסיכום , בינדלה ללא ספק מהודרת ובעלת תודעת שירות גבוהה מאד אם כי אני מהאוכל לא ממש התלהבתי , הורגשה יד מאד עדינה באוכל לעתים נראה שעדינה מדי כי חסרים (לי באופן אישי) מרכיבים או תבלינים שיעיפו את המנות למקום גבוה . בבינדלה זה לא קרה , לא היה איזה ביס שהטריף אותי בצורה כזו שארצה לחזור שוב .
אז אני לא /: .

מסעדת בינדלה
מונטיפיורי 27 תל אביב יפו
טלפון 03-6500071

יום ראשון, 17 באוגוסט 2014

Sergos* המסעדה נסגרה *


Sergos מטבח בסגנון צרפתי קלאסי המתובל בהשפעות איטלקיות, ים תיכוניות ואסיאתיות.האמת שגיליתי את המקום בזכות הקופונים והיה לי פשוט טעים אז המשכתי לבוא שוב ושוב כי המחירים שווים לכל כיס והמנות טעימות .בעסקית שמוגשת עד 19:00 מקבלים לחם עם חמאה וזיתים + מנה ראשונה + ומנה עיקרית.

בחרנו תחילה בכרובית מטוגנת עם רוטב קיסר וגילופי פרמז'ן, מנה טעימה מאד בזכות רוטב קיסר ששדרג את הטחינה הידועה והמוכרת שמגיעה עם זה כמעט ברב המסעדות האחרות.
חציל ברוטב עגבניות ופרמז'ן



פטה כבדי עוף מוגש עם צ'אטני תפוחים ותאנים.מנה בהחלט טעימה .
















לעיקרית בחרנו ברביולי תרד וגבינת עיזים ברוטב שמנת, עגבניות ופרמז‘ן.
רביולי רך ששחה לו ברוטב שמנת עם עגבניות עדין וטעים בצורה מופתית .


















הזמנו קוקטיילים לפינוק ושדרוג אחה"צ שלנו :
קוקטייל תותים וקוקטייל עם בזילקום , במחיר שווה של כ28 ₪.

















לחם הבית , חמאה וזיתים .














מנה נוספת שהזמנו : פיש & צ'יפס- נתחי דג קוד מהים הצפוני בציפוי פריך עם רוטב טרטר פיקנטי.הדג היה טעים , מה שאיכזב קצת זה גודל המנה , הכמות של הדג שהיתה קטנה יחסית אבל מעבר לזה מנה טובה .
















מנה נוספת שהוזמנה : סלמון בגריל על סלט חסה אייסברג ועלים צעירים בוינגרט אסיאתי עם תוספת ירק
.הדג היה רך ועשוי טוב .
בביקורי בפעם נוספת שם טעמתי את החזה עוף בשמנת , פטריות ובזיליקום .
איך אפשר שלא לאהוב חזה עוף ששוחה לו ברוטב שמנת ובזילקום?
אז כאמור הגעתי בעקבות הקופונים , שהיה קופון מאד משתלמת וחזרתי לעסקיות ברגיל
 בעיקר בגלל המחיר שמשתלם והאוכל טעים .

סרגוס המלאכה 8 , תל אביב.
טלפון: 053-8094839

טייגר לילי רמת החייל

גל של מסעדות אסיאתיות סחף את העיר ואני שמחה על כך כי אני מתה על המטבח הזה ששופע צבעוניות וטעמים. טייגר לילי היא מסעדה תאילנדית שמציגה תפריט אותנטי ונאמן למטבח התאי. המסעדה ממקומת ברמת החייל,המקום גדול בעל חללים גדולים, עיצוב מרהיב וחמים. התפריט עשיר ואותנטי,מושפע מאוכל הרחוב התיאלנדי.
פתחנו עם סלט מצוין שאני באופן אישי מאוהבת בו קשות בעיקר בגלל הרוטב שמכיל למון גראס ונענע, השילוב הזה עם נתחי הבקר והחריפות, הטעמים פשוט מתפוצצים בפה, חגיגה אסיאתית כהלכתה. פרוסות של סינטה בקר נאות חלקית, כאמור ברוטב משגע ,מנה חמוצה חריפה ומוגשת עם ירקות טריים שתפקידם לרענן את החך ולאזן את החריף.כמו כן הזמנו דפי אורז מוקפצים עם שום, צ'ילי , בזיליקום , ברוקולי , כרוב סיני ושעועית ירוקה דפי האורז היו רכים, והירקות היו מוקפצים והיה גם את החריף שערבב את הכל ליד מנה מצוינת.















חלקנו מנה נוספת, פאד קא פאו
בקר קצוץ ברוטב צדפות עם בזיליקום, שעועית ירוקה , פלפל אדום , שום וצ'ילי בתוספת אורז מאודה וביצת עין. מנה טעימה נראית כמו בולנוז איטלקית אבל רוטב הצדפות לוקח אותה לכיוון האסיאתי יחד עם שום וצ'ילי שנתן את הטעם השונה והפחות מוכר והצפוי. קצוץ, קפאו, רוטב צדפות, עלי בזיליקום, בצל, שום וצ'ילי .


עד כה נמנעתי להשוות את המסעדה לבית תיאלנדי המקום לאוכל תיאלנדי אותנטי ששומר כבר שנים על שמו הטוב האיכות והביצוע המושלם , וטייגר לילי לא נופלת ברמה ממנו רק במנה הזו של הספייריבס נאלצתי להשוות בינם ולהתגעגע לספריבס המושלמים של הבית התיאלנדי , רכים ושמנוניים שנופלים מהעצם. בטייגר לילי קיבלנו ספריבס לבן 600 ג' בסגנון תיאלנדי (מושרים בסויה, שום וגרגירי כוסברה) עשוים על הגריל ברוטב תמרינדי,רוטב דגים,כוסברה וצ'ילי. מוגש עם שעועית ירוקה טריה צרובה על הגריל, בצל ירוק,כוסברה וקריספי שאלוט ( סו קוקנג יאנג), פה דווקא מאד התאכזבתי כי הבשר היה קצת צמיגי ומשהו שם לא הסתדר לי עם המנה הזו.


קינחנו בבננה לוטי ,פנקייק תאילנדי עם בננות וחלב ממותק, היה קליל וטעים.


לסיכום,האוכל נהדר נאמן למקור, השירות מוקפד,עיצוב המקום חמים והאקוסטיקה מצוינת ולכן לא רועש מדי. חוויה מאד טעימה בטייגר לילי, אני בהחלט חושבת שהיא נותנת פייט לבית התיאלנדי ואני בהחלט עוד אחזור.


טייגר לילי
הברזל 32, תל אביב יפו, ישראל
טלפון:  1-700-707-097

דוד ויוסף


דוד ויוסף זו מסעדה מוקפדת בניצוחם של השפים דוד אלמקייס ויוסי שטרית, מסעדת שף תל אביבית עם אוכל פשוט ומדויק,אוכל מושקע, אוירה בניחוח אירופאי ולא סתם כל הצרפתים אוכלים שם לרב .פתחנו את הערב עם חציל שרוף ,וינגרט אגוזים , אגוזי מקדמיה , ,טולום בקר , וינגרט חרדל. המנה היתה טעימה אבל לא מרגשת בכל מקרה. המשכנו עם מנה כה יפה שנראית כמו ציור , ממש חששתי לנעוץ את המזלג פן יהרס. קרפצ'יו טונה אדומה , ארטישוק ופירורי גבינת טולום. הטונה היתה  כה שמנונית והשתלבה מצוין עם הגבינה. קיבלנו ככה על הדרך ,  דג בטמפורה עם רוטב איולי משגע.





בעיקריות הזמנתי את צלחת ים- שרימפס קריסטל, קוקי סאן ז'אק, קלמרי טרי, סשימי דג, למון גראס, סויה, חמאה ובזיליקום. סויה, חמאה ובזיליקום. אהבתי את המשחק של חם וקר , שהשרימפסים והקוקי סאן ז'אק היו חמים , ולמטה היה סשימי דג שנצרב קלות מהחום של שאר הרכיבים במנה והכל תובל בסגנון אסיאתי שכל שנותר ללקק את הרוטב מהצלחת.

המשכנו עם פילה דניס- קרם כרובית לימוני, באקצ'יו, ויניגרט עגבניות וחמאה לבנה.הדג היה רך והונח על קרם כרובית ושחה לו בחמאה לבנה. מנה נהדרת ופשוט מדויקת בטעמים.

אני אפילו לא זוכרת מה הזמנו לקינוח אז הנה התמונה

מאד נהנתי מהאוכל המושקע והמוקפד בדוד ויוסף , קצת יקר לכיסי אבל בהחלט יש תמורה בעבור
אוכל איכותי וטעים.כמו כן הייתי בעסקית שכללה ראשונה ועיקרית ב99 ש"ח:











































































דוד ויוסףמונטיפיורי 21, תל אביב. 03-6040036.

בראסרי , מוסד ותיק שלא מאכזב


אחד מהמקומות החזקים והטובים בת"א ששומר שנים על איכות וזה לא עניין של מה בכך כי ראינו כבר מסעדות שנפתחות בסערה ונסגרות מס' שנים לאחר. הארוחה האחרונה שלי בבראסרי היתה מופלאה וכ"כ מדויקת בטעמים שפשוט נשארתי נפעמת ... לא , ואני לא מגזימה.למנה ראשונה בחרנו בסביצ'ה טונה אדומה ואבוקדו. הנתחים ש הטונה היו כה רכים ושמנוניים שהחליקו לגרון חיש קל .המשכנו במנת הדגל שאני תמיד חוזרת לפה בעיניים עצומות :  רביולי במילוי סרטנים , עגבניות קלויות ואספרגוס. רביולי גדולים ורכים במילוי סרטנים בשילוב של החמצמצות של העגבניות והציר של הסרטנים מנה שאי אפשר לעמוד בפני הריח שלה . ריח של ים ואני מפליגה בדמיון למחוזות רחוקים.

 בעיקריות הזמנתי את המנה בספיישלים : מוסר ים בחמאת הדרים שהיה פשוט אלוהי . הדג היה רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ , הונח על ניוקי עם תלולית של חמאה הדרים חמצמצה מתוקה. הניוקי היו אוורירים והמנה היתה יפה גם ויזואלית וגם כל ביס היה חוויה מענגת.

הוא הזמין סינטה עם רוטב מדגקסר שמנת וברנדי, מידת עשייה מדיום . נתח אדום ששחה בשמנת וברנדי כמה מופלא. 

קינחנו בקרפ סוזט מתקתק שהוגש עם כדור גלידת וניל. סיום מתוק לארוחה מופלאה.


בראסרי ,כאמור מקום מוכר וידוע ועדיין שומר על איכות גבוהה. זו היתה חוויה נהדרת גם אחרי מלא זמן שלא היתי .

בראסרי
 אבן גבירול 70, תל אביב יפו



דלידה, חמארה כייפית בשוק לוינסקי


דלידה הינה חמארה אירופאית לאוהבי האוכל, אלכוהול, שמחה והאירוח והיא גם קרובה למקום מגורי שבשוק לוינסקי ולכן אני מרבה להפגש עם חברות אחרי העבודה מה גם שיש להם עסקית מופלאה , כל התפריט ב50% בין השעות 18:00 ל20:00 , בדלידה המנות קטנות לכן מומלץ לחלוק במספר מנות ולהנות מהמגוון. אוכל אירופי, באורינטציה ים תיכונית ובאוירה של חפלה שמחה והמולה . אלכוהול מצוין, קוקטיילים ובירות בקנקים של חצי ליטר ויותר ותפריט שמחולק למנות קטנות ובינוניות בגודלן.







מאחר וזה מתחת לבית שלי (במתחם שוק לוינסקי שהפך להיות תוסס וצבעוני) אני מרבה לבקר שם המון אז ארכז את כל מה שאכלתי ובאמת שהכל שם טעים,יד נפלאה יש שם לשף , המקום תוסס ובקבוע מגיעה מלצרית ומחלקת צ''יסרים של וודקה ואפרול און דה האוס, דבר שמוסיף לאוירת האחוקים והשמחה במקום כיאה לחמארה.  תמיד שאני שם אז בא לי על איזה ניגוב ככה בקטנה , לאבנה שאני פותחת איתו את הערב,קפרזה מקומית,לבאנה בקר וכבשים תוצרת החמארה מרקם נעים של לאבנה עם נגיעות של עגבניות מרוסקת מעל ואני תמיד מבקשת את הפלפל צ'ומה של המקום שטיפה חריף והולך מצוין עם הלאבנה, לחם טרי ליד ,אין טעים מזה.

צריך גם להתרענן באיזה סלט,הקבוע שלי,סלט זוקיני נא ,ארטישוק רומאי ,שרי ,זיתי טאסוס ,בצל סגול , רוטב פלפלים וגבינת באפלו ,אורגנו טרי סלט ברוטב נהדר עם גבינת באפלו ומליחות מזיתי הקלמטה, ארטישוק חמצמץ וזוקיני טרי.

סלט נוסף שהזמנו והתאכזבנו ,סלט קולורבי אפוי, דור בלו, טפנד תפוחים, שקדים ונענע, קצת איכזב אותי מאחר והירקות היו טריים ורענניים אבל היה חסר איזה רוטב שיקפיץ את הסלט כי הוא קצת תפל.

מנה מהספיישל, ספיישל קלמרי שצרוב על הפלנצ'ה עם ביצה קשה מגוררת מעליו.

מנה שאני תמיד מזמינה זו מנה די אהובה עלי רביולי שרימפס וסרטנים ,ציר סרטנים ופסטיס וירוקים כלשהם' מילוי בשר סרטנים ושרימפס בציר סרטנים מוגש עם חלבון כבוש שאני ויתרתי עליו. כמות נדיבה של בשר סרטנים ושרימפס  בתוך המילוי שנקצצה בגסות ,הרוטב עשיר ומשגע בציר סרטנים ופסטיס. יש למנה הזו ריח של ים בגלל הסרטנים ואני מתה על זה.


מדי פעם יש קציצות דגים בספיישל שאני אף פעם לא מוותרת עליהם,קציצות דג לוקוס עם קלמרי בציר סרטנים סמיך ומשגע. אני חובבת פולנטה ידועה לכן החלטתי לדגום גם פה פולנטה מתירס טרי ושמן כמהין מוגשת עם ראגו פטריות ופרמז'ן ,פולנטה רכה ומנחמת.

אחת מהמנות הקבועות שלי במקום, טרטר דג ים, צנונית, צ'ילי , עגבניות שרי , בצל סגול , צ'יפס במיה ויוגורט עזים ,אוהבת את השילוב בין הדג הנא לחמיצות של היוגורט ויש איזה עקצוץ מהפלפל החריף ויש גם קראנצ'יות מהבמיה מנה די מוצלחת.

בגזרת הפחמימות הזמנו טורטליני רכים במילוי גבינה עם רוטב במרקם עדין.

טורטילני ריקוטה,מנגולד,חמוציוות ופיסטוק בחוץ, שיטאקי טריות, שרי שרופות, חמאת מרווה,ירוקים ופרמז'ן. טורטליני שמולאו בריקוטה ביתית, מנגולד, חמוציות ופיסטוקים,מילוי מתוק ברוטב חמאת מרווה עדין.

אחת מהמנות הטובות של המקום היא : סמבוסק זנב שור, בשר זנב שור נימוח שהתבשל הרבה שעות ונעטף בבצק סמבוסק ששומר על עסיסיותו, מוגש בציר בשר ונגיעה של קרם פרש עדין , המאפה שוחה ונעטף בכל הציר הזה וזה פשוט חלומי ,מנה שהיא בגדר חובה במקום.

מנה שלאחרונה נכנסה לתפריט,פרנץ' טוסט שמעליו,ערמונים ברוטב יין אדום והיביסקוס , מח מעצם שלמה וקרם ארטישוק ירושלמי עם כמהין.

מנה נוספת שאהובה עלי זו מנת הרביולי כינורות במילוי כנפיים ויוגורט ברוטב ציר עוף ויוגורט מיובש ומעל גרגר נחלים. מדובר על שליישית רביולי קטנים אל דנטה עם מילוי עוף ויוגורט עזים. הרביולי נעטף בציר עוף שצומצם עם יוגורט מיובש שילוב  מטריף בין העוף לחמיצות של היוגורט וגרגר הנחלים שטרי וחמצמץ שנותן את הטון, מנה בהחלט מומלצת.

לסיכום, דלידה היא אחלה מקום לבלות בו את הערב בין אם זה מיד אחרי העבודה או בערב מאוחר יותר שקצת מחשיך, האוירה ססגונית ותוססת בוייב חיובי, השירות מצוין והעסקיות מאד משתלמות במחיר, 50% על כל התפריט בין 18:00 ל20:00 בערב  ותמיד מפנקים שם בצ'ייסרים.



דלידה
שוק לוינסקי, זבולון 7
תל אביב יפו
03-5369627