יום שני, 29 ביולי 2019

הירו "Free style" מסעדה אסייתית ברמת אביב מתחדשת בתפריט חדש


ביום רביעי האחרון הגעתי להירו "Free style" מסעדה אסייתית להשקת תפריט הקיץ החדש ברמת אביב. המסעדה ממוקמת בקומת הקרקע של קניון רמת אביב מול הארקפה, הקניון המבוקש בישראל. מקום אידאלי לארוחות משפחיות עם תפריט ספיישלים ייחודיים לכל המשפחה. בהירו מטבח אסייתי קליל על שלל טעמיו וניחוחותיו תוך מיזוג בין מזרח ומערב, מסורתי ועדכני. הירו הוקם בקניון רמת אביב בעקבות ביקוש רב בצפון תל אביב ורמת אביב למקום בילוי מושקע איכותי ונגיש לחובבי האוכל האסייתי, שיחסוך נסיעה למרכז תל אביב העמוס. נגישות היא גם מילת המפתח בהירו בשלל היבטים אחרים- החל מהשירות, המחירים, התפריט והאוכל. המסעדה ברמת אביב בסגנון עיצוב ניו יורקי, בועט אקלקטי וצעיר ועוצב על ידי רענן שטרן, אשר נתן דגש על מתכת ובטון על הסטיילינג במקום היה אחראי הממתג התל אביבי אופיר מרכוס אשר נתן טאצ'ים של ניאונים ונגיעות אקסוסריז ייחודיות, במסעדה מרפסת נעימה עם בריזה אל מול המזרקה והרחוב הכי רחב בצפון תל אביב. האדריכל רענן שטרן התרחק בעיצובה של המסעדה ממחוזות טוקיו ופנה עם חומרים כמו בטון וברזל, לכיוון ניו יורק, "העיר עם הבלינג שמדברת יותר אל באי הקניון". המסעדה בת 80 מ"ר וכוללת 18 מקומות בחלל הפנימי ועוד כ-36 בחוץ.


את תפריט הקיץ בנה השף בפועל של הרשת פיני מלוטניק והוא כולל מגוון מנות מהמטבח האסייתי החדש והמודרני החביבות על הציבור הישראלי. מנות כמו אגדשי טופו, סובה קר- אטריות סובה עם ירקות וטופו משי בפונזו הדרים, תירס בגריל חרוך עם חמאת טוגראשי ובצל ירוק, דלעת ערמונים עם בשר טחון עם מיסו, טחינה וסויה מתוקה, סלט צנונית ולפת וכיסוני גיוזה מאודים במילוי בשר בקר מפורק, שפונדרה בבישול ארוך בציר אווז.

במקום תפריט אלכוהול רחב הכולל מבחר בירות, משקאות אלכוהול מהבר וקוקטיילים. תחילה בחרתי בקוקטייל HIRO GIN & TONIC ג'ין גורדונס, סירופ לוונדר, אשכולית אדומה וטוניק, קוקטייל לחובבי הג'ין כמוני.


אט אט החלו לזרום המנות אל שולחיננו מתוך תפריט הספיישלים: אגדשי טופו-טופו משי צרוב, דייקון, שבבי בוניטו, בצל ירוק, פונזו יוזו, שום וג'ינג'ר. מעין גרסה לסטייק של טופו צרוב בטעמים אסייתים ודלעת ערמונים מזוגגת, בשר טחון עם מיסו, טחינה וסויה מתוקה, בצל ירוק וצ'ילי טרי. מנה שאהבתי, דלעת רכה ומתוקה שהכילה בתוכה בשר טחון ברוטב מיסו ,טחינה וסויה מתוק, שילוב טעמים של מתוק וחריף עם בצל ירוק טרי ורענן.


סלק,סלק צלוי במייפל טהור, סויה קוראנית, ג׳ינגר, שאטה, בצל ירוק ואפונת וואסבי, שילוב של טעמים , מתוק מהסלק וחריפות מאפונת הוואסבי וחציל מאודה עם צ'ילי, קריספי שאלוט ובצל ירוק:


סובה קר, אטריות סובה, שימאג'י, כרישה, אספרגוס, אצות נורי, טופו משי ופונזו הדרים, סלט שאהבתי במיוחד את האטריות הסובה בסלט אשר הוגשו קר והן השתדכו לפטריות השימאג'י, כרישה, אספרגוס נגיסי, טופו צרוב ואצות נורי קריספיות ושלל הפתעות בסלט.

תירס בגריל, תירס חרוך, חמאת טוגראשי, מיו-ראצ'ה ובצל ירוק, תירס בגריל עם חמאה זו אהבה, פה בהירו התירס מוגש בגרסה אסייתית שמעט חריפה וטעימה:

בנוסף הזמנתי קוקטייל נוסף בשם SAKORA SOUR ג'ין גורדונס, ליצ'י, רוזמרין, רימון ולימון, קוקטייל מתקתק, קליל וטעים כאשר עלי רוזמרין קישטו אותו:

המשכנו עם גיוזה בהכנה ביתית עם בקר מפורק, שפונדרה בבישול ארוך בציר אווז במשך 8 שעות, כיסונים מופלאים במילוי שופע של בשר בקר מפורק. בנוסף אכלנו גיוזה עם פרגית קצוצה, פטריות שיטאקה, ג׳ינג׳ר, שום, שאלוט, סויה, מירין ובצל ירוק שהיו הפייבוריט שלי מבחינת הטעם, חיבור טעמים נהדר בין הפרגית הקצוצה, פטריות השיטאקה והבצל הירוק. כמו כן אכלנו גם גיוזה עם פטריות תרד, פטריות שיטאקה, אגוזי קשיו, ג׳ינג׳ר, שאלוט, סויה, מירין ושמן שומשום (טבעונית). הגיוזות עשויות מבצק קמח לבן והן מוגשות עם רוטב פונזו לימון, ג'ינג'ר, סויה מירין ולימון.


כמו כן תמצאו בתפריט לחמניות באן מאודות במילויים שונים ומבחר מרקי ראמן-מרקים גדולים ועשירים, עתירי אטריות ושלל תוספות מושקעות ומיוחדות. בהירו שלושה סוגי ראמן: אחד מתבסס על ציר עוף, שני על ציר טבעוני והשלישי, דן-דן, כולל בשר טחון ושלל תוספות. אני בחרתי בבאן קריספי צ'יקן צ'אטני; קריספי צ'יקן, מיו-יוזו, קריספי שאלוט, חסה אייסברג, כרישה חרוכה, בצל, מעין גרסת השניצל המטוגן בכיוון האסייתי וחברתי לשולחן בחרה בבאן אנטריקוט, מינוט סטייק, סלט ביצים, מיונז חרדל יפני עם מייפל:


קינחנו עם קינוח יפני בשם מוצ'י, כדורי אורז דביקי ממולאים בגלידות במבחר שונה של טעמים:

הירו רמת אביב מציעה עיצוב מתוחכם ושונה מהירו שרונה מרקט ותפריט מותאם לתושבי רמת אביב ולמבקרים בקניון, תפריט חדש וקיצי אשר יהיה גם כתפריט משלוחים לתושבי צפון תל אביב. הירו רמת אביב קניון רמת אביב (כניסת המגדל), איינשטיין 40 תל אביב. ראשון-חמישי 12:00-22:00 שישי עד 16:00 מוצ"ש החל משעה לאחר יציאת השבת. לינק לאתר: http://www.hiroramenbar.co.il/ קמפאי:

יום ראשון, 28 ביולי 2019

YAMA -בר מסעדה בלוקיישן מושלם מול הים בחוף הרצליה


ביום שני האחרון החלטנו לצאת ממדינת תל אביב (: והגענו ל-YAMA בהרצליה, בר מסעדה אשר ממוקם על חוף הים בהרצליה. מקום המשלב אווירה ים תיכונית יחד עם הארומה הייחודית של האזור. מקום אידאלי לחגוג בו אירועים עם המשפחה או סתם לבוא ולבלות ערב נעים בלוקיישן מושלם עם נוף לים בחוף השרון בהרצליה. האוירה פה כייפית, נוף פתוח לים לחווית ניקוי ראש מושלמת.

YAMA הינו מקום בעל סטייל ועיצוב ייחודי, המתחם מתהדר בקונספט מודרני ונקי, דק עץ מרהיב, אזורי ישיבה נוחים ומפנקים, משולחנות לחבורות עם נוף לים, או ישיבה סביב בר שוקק חיים ועד לספות נוחות לרביצה בבריזה של הים. הבריזה הנעימה מהים ורחש הגלים הפכו את הערב שלי לחוויה מענגת, התפאורה לגמרי רומנטית ומרהיבה באווירה קסומה. הגענו למקום בין ערביים וזכינו להצצה בשקיעה מרהיבה ממרפסת הדק של המקום, ברקע התנגנה מוזיקה נעימה. המקום משדר אווירה כיפית כבר מהרגע בו נכנסים אליו !

YAMA הינו פאב יוקרתי שהושק ב2013, המקום משמש כמוקד בילוי באווירה כייפית בערבי הקיץ עם אפשרות של הזמנת מקום לארועים פרטיים ועסקיים. המקום הוקם על ידי אושיות מתחום חיי הלילה, מסעדות, ברים והפקות האירועים.

במקום תפריט משקאות מגוון ומכיל מבחר גדול מאד של משקאות אלכוהוליים, בירות,יינות, קוקטיילים ועוד. ב-YAMA שילוב מנצח של לוקיישן עם נוף לים מרהיב, קוקטיילים נהדרים ואוכל שכייף לנשנש אותו עם האלכוהול להשלמת האוירה. התפריט בניצוחם של השף ליאור קדוש ("סיטרה" "וויולט") ושל השל השף אבולפיה ("בני הדייג") שבנו תפריט המחבר מנות של בשר, דגים ומנות צמחוניות. בתפריט מנות חלוקה כמו בייגל ירושלמי עם סלט עגבניות, סיגרים במילוי טלה וטחינת סחוג, שרימפס עם קרם גבינות, קלאמרי קריספי וברוסקטה עם אסאדו. מהשוק , יש סלטים: אייסברג עם גבינה כחולה, סלט עשבים עם חמוציות ולאבנה, סלט קיסר, כרובית קריספית ועוד. תחילה הזמנו שתייה, הוא בחר בבירה קרה וצוננת מהחבית ואני בחרתי ב-Apple mojito , בקרדי, תפוחים, חמיצות עדינה, קוקטייל מתקתק, קליל וטעים. למעשה התייב עליו בול בסוף יום העבודה, ישבתי ברוגע על הכסא וצפיתי בשקיעה ובגלים המתנפצים.

בחרנו לחלוק מנות ראשונות ביחד- קלאמרי קריספי איולי זעתר, טבעות קלאמרי מטוגנות שהוגשו עם איולי זעתר, נשנוש אידאלי, מועדף עלי וטעים לצד הדרינק. ברוסקטה אסאדו, חלה, איולי סרירצ'ה, נבטוטי גינה, 3 פרוסות חלה טריה עם בשר אסאדו בבישול ארוך, איולי סרירצ'ה בחריפות קלה עם עלי רוקט ועגבניות שרי מתקתקות מעל. מנה מצוינת !


בחרנו במנת שוק מהתפריט -סלט עשבים קייצי עם לאבנה, פיסטוק, חמוציות ורבעי פיתה -זעתר. כשמו כן הוא, סלט קייצי ומרענן אשר מורכב מעשבי תיבול קצוצים עם פיסטוק וחמוציות אשר הונחו על מצע של לאבנה סמיכה ובליווי של קרעי פיתה עם זעתר. סלט טרי, מאד קליל ומרענן, עשיר בטעמים.

בתפריט העיקריות תמצאו מנות מהים כמו שווארמת דג בפיתה, פילה לברק בציפוי טמפורה עם צ'יפס. מנות מהיבשה: עראיס, המבורגר וכריך יפואי עם קבב. אנחנו בחרנו בשווארמת דג ים, זוג מיני פיתות, טחינה, שיפקה ופטרוזילה טריה. בתוך זוג מיני פיתות קיבלנו כמות יפה של שווארמת דג בתיבול מזרחי כיאה לשווארמה,עם טחינה, פלפלי שיפקה חריפים ופטרוזילה טריה שמרעננת את המנה. עם שווארמת הדג קיבלנו סלט כרוב סגול טרי וטחינה סמיכה.
קינחנו עם קסטה שוקולד לבן עם כדור טראפלס שהייתי מתוקה וכייפית ווסושי בננות, קרם בננות עטוף בקרמבל עם שיערות חלבה ורוטב טופי, סיום מתוק לערב משגע מול הים.
לסיכום, העברנו ערב קייצי קליל וכייפי ב-YAMA מקום טרופי בלוקיישן על הים באווירה צעירה. במקום ישנו גם מתחם אירועים המקיים אירועים קטנים עד 150 אורחים, מסיבות חתונה ,בר/בת מצווה ,ברית/ה, ימי הולדת, אירועים עסקיים, כנסים, ימי גיבוש, ערב מחלקות ועוד. המקום יכול לאכלס עד כ-250 אנשים באירועים, זאת על מנת ליצור מרווח ונוחות לאורחים ולשוהים בו. *המקום מקורה בחורף.
YAMA בר קולינרי רחוב רמות ים 6, הרצליה פיתוח. טלפון: 09-7998870 קישור לעמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/Yamaherzliya ימים ושעות פעילות: א-ה 18:30 עד אחרון הלקוחות.

מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3 לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/


יום רביעי, 24 ביולי 2019

ארוחת בשרים משובחת במרינדו עין גב, עצירת חובה בצפון

הגענו למרינדו שבעין גב במזרח הכנרת בצהרי יום שבת לאחר טיולון בצפון וטבילה בכנרת. את מסעדת מרינדו אני מכירה כבר הרבה זמן, אכלתי עם חברים בקיץ שעבר בסניף מרינדו עין גב סטייקים מעולים שהוכנו על הגריל מתוצרת מקומית ובפעמים נוספות אכלתי המבורגרים מעולים במרינדו אקספרס בשרונה מרקט בתל אביב. מרינדו עין גב זו מסעדת בשרים שיש בה גם קצבייה עם בשר טרי לקנייה הביתה וחנות מעדנים ענקית עם יינות, רטבים תבלינים ושפע מעדנים. מרינדו היא אחת המסעדות הראשונות המובילות בכל הקשור לגידול בקר מקומי איכותי ובתנאים טובים. המסעדה היא חלק מתחם שכולל גם את מפעל הבשר של הטלאים והעגלים שגדלים במושב כנף הסמוך. למרינדו 5 חנויות ומסעדות ברחבי הארץ ובהן נמכרים יינות בוטיק ובירות שמיוצרים במיוחד בעבורם, שמנים,בשרים טריים מהקצבייה, מעדנים וכלים מקצועיים למטבח.

תחילה בחרתי להתרענן עם אפרול שפריץ אפרול, קאווה ומונין פסיפלורה:
בתפריט המסעדה תוכלו למצוא מבחר בשרים עשויים על הגריל מתוצרת מקומית, סטייקים מבקר, מבחר המבורגרים, מנות טלה, עוף ועוד. פתחנו את הארוחה עם 2 מנות ראשונות, האחת - פטה כבד עוף (עם חמאה), מוגש עם ריבת בצל וטוסוטונים. פטה כבד טעים ומנחם במרקם קטיפתי, השתלב נהדר עם ריבת הבצל ונגיעות קינמון.


צלחת חטיפים (250 גרם), נתחי טלה ואסאדו עגל דקיקים צלויים על הגריל ומתובלים במלח אטלנטי ופלפל גרוס. כשמם כן הם, חטיפי בשר שומניים וקריספיים בעלי טעם גריל חרוך וריח מהגריל משכר שפותח את כל בלוטות הרעב, מעדן - פשוט ללקק את האצבעות. אין צורך בגינוני שולחן אפשר ורצוי לאכול בידיים (:

נעבור למנות העיקריות כי לשם זאת התכנסנו כאן. הבשר במרינדו מנתחים מובחרים, בשר טרי מגידולי הבקר שלהם שעבר יישון ולבסוף נצלה על הגריל. כל הבשרים מוגשים על מחבת ברזל חמה לצד תוספת לבחירה ורטבים לבחירה: צ'מיצורי, שמנת פלפלת,רוטב יין אדום. החבר שאיתי הזמין טלה וטליה - מנה המשלבת צלעות וטיבון טלה (300 גרם) צלוים על הגריל לצד תוספת לבחירה. הבשר טרי, עסיסי וטעמו משובח, מלא מיצים, רך כחמאה ונמס בפה.

אני בחרתי בפריים ריב 500 גרם, אנטריקוט על העצם (סטייק רמת הגולן על העצם). מנה די מכובדת בגודלה ש30% מהמנה זה בעצם העצם. האנטריקוט הוגש על מחבת לוהטת במידת עשייה מידיום טובה, עשוי מדוייק. הסטייק טרי, צבעו אדום, בשרני במיוחד ,עסיסי ומלא בטעמים. יש בזה משהו מרגש לראות את המלצרית מגיעה עם המנה שלי כשהיא אוחזת בידה מחבת ברזל לוהטת ושומעים את רחשי הבשר ממשיך להצלות על המחבות והריחות של האנטירקוט מגרים בטירוף את בלוטות החך.



המנות העיקריות מוגשות עם תוספות לבחירה: צ'יפס / תפוח אדמה / שעועית ירוקה / סלט / פירה חלבי. אנחנו בחרנו בפירה חלבי במרקם קטיפתי ותפוחי אדמה ברוטב קייג'ון, רוטב בעל טעם פיקנטי מכיל לרב פפריקה ופלפל קאיין.

קינחנו עם קראק פאי, פאי קראנצ'י של גרנולה (שיבולת שועל), טופי קרמל וניל, מוגש עם כדור גלידת וניל. העוגה הייתה נימוכה ומתוקה, סיום מושלם לארוחת בשרים מעולה נוספת במרינדו !

הגיע הזמן לנסוע הביתה ודי קשה לעזוב את מרינדו אחרי ארוחה כ"כ דשנה טעימה ומספקת, הבשר פה מדהים ! אז אם אתם מגיעים לכנרת או לאיזור רמת הגולן שווה להכנס למרינדו להצטייד בפינוקים מהמעדנייה או לאכול במסעדה, בשר טוב ובמחיר משתלם. מרינדו עין גב בכניסה לעין גב. 04-6658555 לינק לאתר של מרינדו: http://marinado.rest.co.il

מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3 לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/

תפריט חדש למסעדת מאפו הכשרה בתל אביב


מאפו הוא ביסטרו כשר אשר ממוקם בתוך מלון פרימה סיטי בתל אביב במרחק הליכה מהים. האוכל במאפו בסגנון ים תיכוני מחומרי גלם טובים באווירה קלילה וכייפית. כבר בכניסה למסעדה התפעלתי מהעיצוב הבוטיקי והאלגנט במסעדה בסגנון מודרני בשחור לבן.

הישיבה בחלל הפנימי סביב שולחנות ערוכים ומעוצבים באווירה נעימה ואינטימית, ישנם מקומות ישיבה על הבר המוארך במרכז לובי המלון שמחובר למסעדה. כמו כן ישנה מרפסת ירוקה ונעימה בחצר באווירה ים תיכונית. שומרי הכשרות ולאנשי עסקים שבאים לארוחות רשמיות באיזור המלון יכולים גם הם להנות מאוווירה נעימה ואלגנטית.
במאפו,תפריט ים תיכוני בניצוחו של השף אריק לופו, תפריט מגרה ומעורר תאבון במחירים נגישים. תחילה הזמנו מים מוגזים של חברת perrier ולאחר עיון בתפריט ראיתי שיש פתיחת שולחן - טעימות קטנות בעלות של 17 ש"ח כמו סלט חצילים יווני, כדורי פלאפל על טחינה ירוקה, סלט סלקים, טחינה גולמית ובצל ירוק, איקרה, סלט מלפפונים, מיקס עגבניות קייצי ולחם הבית.
הזמנו שלושה מאזטים במחיר כ"כ מפתה, המנות הגיעו בקצב טוב ומהיר, האוכל אסטטי, טעים ומעורר תאבון. איקרה כמו ביוון עם המון בצל קצוץ, איקרה סמיכה ומלוחה במרקם טוב שהלכה מצוין עם האלכוהול. מלפפונים לבנוניים, מלפפונים טריים קצוצים עם סומאק, נענע וצנובר, סלט רענן של מלפפונים עם סומאק מעל שהעניק להם חמצמצות ורעננות טובה ומיקס עגבניות קיצי - צנונית, זיתי קלמטה, נענע וזרעי חמניה.
לחם הבית מוגש ללא תשלום בהזמנת 3 טעימות ויותר. קיבלנו פוקאצ'ה מוארכת וטרייה,חמימה ופריכה שמעליה נבזק זעתר. עם הפוקאצ'ה קיבלנו מטבל עגבניות ופסטו עלי גפן המוכר וטוב שמוגש במסעדת מאפו מאז הקמתה. מטבל העלי גפן שהיה בבחינת שיחוק , די טעים וממכר. ממרח העלי גפן מזכיר בנראות שלו צ'ימיצ'ורי אך בטעימה מבינים אחרת.
במסעדת מאפו תפריט אלכוהולי רחב שכולל בירות מהחבית ובבקבוקים, מבחר יינות וקוקטיילים. פתחנו את הערב עם קוקטיילים מרעננים וטעימים במיוחד שהיו במבצע של HAPPY HOUR 1+1. קופנגאן, חמצמץ וטרופי, וודקה אפרסק, קיווי, לימון, בזיליקום וטוניק, השני - לונדון, פירותי וחזק, הולילנד ג'ין, קמפרי, פירות יער ומי ורדים.
בהמשך התפריט תמצאו מנות ביניים כמו שני סוגי סלטים - סלט קיסר עם ביצה קשה, עוף או סלמון מעושן ועוד סלט אביבי, סביצ'ה וקרפצ'יו בקר. בחרנו במנה קייצית קלאסית קלילה - סביצ'ה דג לבן על ירקות אדומים, סלסת פלפלים ועשבי תיבול. הסביצ'ה הוכן מחתיכות דג טר ששודכו לסלטון קליל ורענן של עגבניות, צנוניות ובצל סגול קצוצים. הסביצ'ה הונח על תלולית של קרם פלפלים מתקתק.
בתפריט מנות עיקריות כמו פסטה שחורה טבעונית, רביולי חציל ברוטב רוזה וזיתי קלמטה, פילה סלמון בקראסט אורגנו ושקדים, שיפודי פרגית במרינדת עשבי תיבול, המבורגר בקר עם איולי שום ויש גם המבורגר טבעוני ועוד. עם כזה מחיר אטרקטיבי לקוקטטיילים הזמנתי קוקטייל שווה במיוחד -מילאנו -קוקטייל מתובל ומתקתק, אפרול, סיגליות, יין לבן וסודה:

למנות עיקריות הזמנו ניוקי סלק עם קרעי דג ים ושמן זית, הניוקי סלק היו נימוכים ובטעם מתקתק והם התלוו לקרעי דג צלויים. היה חסר לי טעמים לימוניים יותר במנה שהיו משתדכים לדג בצורה נהדרת. בנוסף הזמנו גם סטייק של דקה, נתחי סינטה צרובים על רביולי תפוח אדמה שרוף ורוטב פטריות. על צלחת אובלית שקופה קיבלנו נתחי סינטה שנצרבו במידה טובה, הבשר נשאר אדום ורך מבפנים. נתחי הבשר הונחו על רביולי תפוח אדמה רך ורוטב שכלל פטריות שימאג'י בשרניות, מנה טעימה.



תפריט הקינוחים במאפו הוא פרווה (המסעדה כשרה) והוא כולל מלבי בניחוח נענע פיסטוק וקיווי, בר שוקולד ורוטב וניל, בר טופי קרמל ושברי מקרונים, מוס שוקלד לא סוכר ומנגו טרופי ורוטב פירות יער. אנחנו בחרנו בבר שוקולד ורוטב וניל, קינוח פס שוקולדי עשיר בשוקולד וטעים. בנוסף צ'ופרנו וקיבלנו על חשבון המקום מלבי בניחוח נענע פיסטוק וקיווי שהיה מפתיע בטעמו. אני לא כ"כ אוהבת קינוחי פרווה ומשתדלת להשאר רק עם קינוחי שוקולד מרוכזים בשוקולד ומתרחקת מתתחליפי השמנת. המלאבי פה היה עם על בסיס חלב סויה בניחוח נענע רענן והוא לווה עם רוטב קיווי מתקתק ושברי פיסטוקים קראנצ'ים מעל, היה ממש טעים וקליל.

מסעדת מאפו מאפו 9 תל אביב. טלפון: 053-5494941 שעות פעילות: יום א'-ה' , 12:00-00:00 עד אחרון הלקוחות. * כשר. לינק לאתר של מאפו: http://www.mapu-rest.co.il/
HAPPY HOUR בין השעות 17:00 ל19:00 1+1 על כל המשקאות

מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3 לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/