יום שני, 30 בדצמבר 2019

ארוחת טרום נובי גוד במסעדת יפו תל אביב בהשראת המטבח הרוסי לצד וודקה רוסקי סטנדרט שעושה את ההבדל


אתמול בערב סעדתי במסעדת יפו תל אביב, זו הייתה ארוחת טרום נובי גוד, רוסקי סטנדרט סטייל. את הערב אירגנו חברת יורוסטנדרט, היבואנית של וודקה רוסקי סטנדרט וכי נכח באירוע והיה בין יוזמיו גם אילן אביצור, מנהל אזור הים התיכון של חברת Roust (הקבוצה שרוסקי סטנדרט בבעלותה). נושא הערב היה חגיגת נובי גוד בחברת עיתונאי וכותבי אוכל בכירים בחסות מותג וודקת הפרימיום הרוסית רוסקי סטנדרט. אנחנו התענגו על ארוחה פרי יצירתו של השף חיים כהן הכוללת מנות בהשראה רוסית לצד קוקטייל עם וודקה רוסקי סטנדרט, צ'ייסרים של וודקה כיד המלך והרבה מצב רוח טוב, חיוכים, שאיפות וחלומות לעתיד הקרוב בשנה החדשה.
לאחרונה ישנה התעוררות ועניין בחגיגות ה"נובי גוד". בברית המועצות זה היה החג החילוני הלא קומוניסטי היחיד ואין לו שום קשר לחג סילבסטר הנוצרי. מדובר בעצם על משתה שיוצאי ברית המועצות עורכים בבית, בו מארחים יחד עם המשפחה הגרעינית חברים ומכרים. יהיו בו מאכלים מסורתיים המון אלכוהול, וודקה כמיטב המסורת. חג אשר מאגד שנים של נוסטלגיה, תרבות, הומור וקולינריה. נובי גוד -חגיגות השנה האזרחית החדשה נמשכות אל תוך הלילה ובחצות חולצים את הפקקים בבקבוקי השמפניה המבשרים על השנה החדשה. אנחנו בארץ מאמצים המון טרנדים ומסורות מחו"ל כי תמיד זו סיבה למסיבה בה נחגוג, נשתה ונאכל כאילו ואין מחר. בברים רבים ובמסעדות רבות ברחבי הארץ כמו גם בבתים רבים יחגגו נובי גוד עם בקבוק רוסקי סטנדרט וודקה. אני כאמור חגגתי את טרום נובי גוד במסעדת יפו תל אביב, שף חיים כהן כאמור יצר מנות בהשראת המטבח הרוסי ולצד המנות המוקפדות הוגש קוקטייל מיול, על בסיס של וודקה רוסקי סטנדרט. ובין מנה למנה הרמנו כוסית "טוסט" עם ברכות בדמות צ'ייסר של רוסקי סטנדרט פלטינום.


רוסקי סטנדרט הוא מותג וודקה רוסית, מיוצר מחיטה ויש בו 40% אלכוהול. על מנת להעניק לה את הטעם הטהור והצלול הייחודי שלה, נמהלת רוסקי סטנדרט במים שהופשרו מקרח. וודקה רוסקי סטנדרט הוכנה במיוחד לכבוד הצאר הרוסי ומאז היא נחשבת למדד איכות לוודקות אחרות. טעמה של הוודקה צלול וטהור, היא מומלצת לשתייה ללא תוספת, מקוררת מעט.

לא עבר הרבה זמן מאז שהתיישבתי ומיד התפנקתי על קוקטייל מיול, על בסיס של וודקה רוסקי סטנדרט עם ג'ינג'ר ועלי נענע רעננים. הקוקטייל היה חזק מבחינה אלכוהולית, והוא מיד חימם אותי והעלה בי חיוך שובב.

פתחנו את הערב עם מנות ראשונות שהגיעו די מהר למרכז השולחן: הפוקאצ'ה המפורסמת של יפו תל אביב מהטאבון עם עגבניות שרי צלויות, שום קונפי וטחינת הר ברכה. פוקאצ'ה חמימה שיצאה הרגע מהטאבון עם עגבניות שרי צלויות שמוסיפות מטעמן העסיסי, שום קונפי מתקתק, צלוחית טחינה סמיכה של הר ברכה ופלפלים חריפים קלויים בשמן זית שהולכים מצוין עם צ'ייסרים של וודקה, הרי שמדובר על שידוך מהשמיים, חריף ואלכוהול.
פוקאצ'ה עם בשר טלה, פוקאצה אווירירית וחמימה שיצאה מהטאבון עם בשר טלה שומני ועסיסי, עז טעם.
סביצ'ה אינטיאס, מרק קר של מלפפונים ושומר, סלט תפוחי אדמה, שמנת חזרת. כידוע תפוח אדמה ושמיר הם חלק בלתי נפרד מתרבות האוכל הרוסי. רב הגרסאות שאני מכירה של סביצ'ה הן ים תיכוניות וע"פ רב הדג ישתדך לאיזה פרי מסוים, שמן זית, פלפל צ'ילי ועוד מרכיבים מקומיים. בגרסה הזו של שף חיים כהן הוא הוסיף קוביות תפוחי אדמה שנחתכו לחתיכות קטנות והיו בגודל של חתיכות דג האיניטאס. מרק קר ורענן של מלפפונים ושומר הוא זה שחיבר בין שני אלו ושמנת חזרת שהייתה בחריפות מעודנת. המנה הוגשה עם צ'ייסר של וודקה רוסקי סטנדרט, תענוג !
ממשיכות עם שפונדרה טלה, עשבי תיבול על בליני ושמנת חמוצה. על בליני תפוח ואווירירי הונח שפונדרה טלה, בשר ושומן בבישול ארוך. פרוסות דקיקות של צנונית ועשבי תיבול הוסיפו רעננות למנה וזילוף של שמן זית איכותי.
תבשיל סלקים, מנגולד וגבינת פרמז'ן, סלק. ריזוטו עם סלק, ירק שהכי מזוהה עם המטבח הרוסי, הרי מי לא מכיר את מרק הבורשט. ריזוטו חמצמץ שאליו התווספו עלי מנגולד חלוטים, גבינת פרמז'ן וסלק. מנה טעימה, סוג של "מנחמת", כי מה יותר כייף מאשר לאכול מנה שהיא במרקם רך וסמיך שהכי כייף ללקק את הכף מהשאריות (:
גולת הכותרת בארוחה הייתה מנת הטורטליני עם תפוחי האדמה, דגים כבושים במלח, קוויאר שחור, וחמאת חזרת לבנה. אהבתי שהטורטליני היו דקים ועשיוים כמו תכשיטים במילוי תפוחי אדמה במרקם קטיפתי ומעליהם הונחו דגים כבושים במלח ברוטב חמאת חזרה לבנה וקוויאר שחור. עונג צרוף !
למנה עיקרית הזמנתי "אורז ים טאבון", ירקות סופריטו ופירות ים של הים התיכון. ריזוטו ארומטי מירקות סופריטו שהם מבושלים ברוטב סמיך מלא בטעמים. אל הריזוטו השתדכו פירות ים בדמות מולים, שרימפסים עסיסיים שניכר כי הם טריים וטעמם היה מתקתק ובשיבוץ של קוביות דג. החבר שאיתי בחר בפורל מעושן, תרד ביין לבן ולפתות צלויות בטאבון. מנה מעודנת בטעמה המשלבת צ'אנקים של דג פורל מעושן, תרד ביין ולפתות צלויות. מנה שהייתה מעודנת למראה וגם בטעמה.
ואיך אפשר בלי קינוחים מפנקים ומעודנים בטעמם: ברולה, שנטי למון גראס, קראנצ' שיבולת שועל, סורבה קוקוס הביסקוס ופירות יער.
בלרינה בוורוד, קרמו פטל, ג'לי פטל, שנטי פטל ופירות אדומים:
ומילפיי עם מסקרפונה, פירות יער ותותים:

רוסקי סטנדרט הוא הביטוי המושלם לוודקה רוסית איכותית, המשלבת מסורת של הפקת וודקה עשירה עם מלאכת- יד משובחת ומודרנית. בשנים האחרונות הפכה הוודקה לסיפור הצלחה עצום בישראל ובעולם בכלל. לכבוד סוף השנה האזרחית, וכחלק ממסורת השנים האחרונות, השיקה רוסקי השנה מהדורה מיוחדת מיוחדת ומוגבלת - מהדורת הרמיטאז. הבקבוקים המיוחדים של רוסקי סטנדרט מציינים אלמנטים חשובים מהתרבות והפולקלור הרוסיים. הבקבוק לסוף שנת 2019, זוכה להשראה מן הארכיטקטורה האיקונית של מוזיאון ההרמיטאז המפורסם, השוכן בליבה של סנט פטרסבורג, קילומטרים בודדים בלבד מן המזקקה החדשנית.המוזיאון נבנה בשנת 1764 על ידי קתרינה הגדולה, ואוסף הציורים – הגדול ביותר בעולם – מתמצת את הרומן המתמשך של רוסיה עם אמנות ותרבות, תשוקה גדולה המשתקפת בכל בקבוק של וודקה רוסקי סטנדרט. מהדורת רוסקי סטנדרט הרמיטאז הגיעה לישראל הפעם במספרים מועטים ביותר. את המהדורה המוגבלת ושאר מגוון וודקה רוסקי סטנדרט – אוריגינל, פלטיניום ניתן למצוא בחניות והרשתות ברחבי הארץ. יבוא: חברת יורוסטנדרט. מחירים לבקבוקי 700 מ"ל: רוסקי סטנדרט אוריגינל / רוסקי סטנדרט מהדורה מוגבלת –.69 ₪. רוסקי סטנדרט פלטיניום ורוסקי סטנדרט גולד 95 ₪.
שיהיה לכם נובי גוד שמח, שנה אזרחית נפלאה עם שפע של אוכל מעולה וחברים טובים, חג הכי רוסקי שיש (:
קליק אחד ואתם בעמוד הפייסבוק של וודקה רוסקי סטנדרט: https://www.facebook.com/pg/RussianStandardIL/about/?ref=page_internal לינק לעמוד המסעדה של יפו תל אביב: https://www.facebook.com/yaffo.telaviv.restaurant/
מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3 לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/
נזדרוביה, 




יום שבת, 28 בדצמבר 2019

Burger staion 23 - מזללת המבורגרים חדשה שנפתחה בסמוך לאיצטדיון בלומיפלד בתל אביב


ההמבורגר כבר מזמן הפך לפאסט פוד האולטימטיבי שעשה עלייה ממזמן ואומץ בחום בארץ. קציצה עסיסית שתוכלו למצוא אותה בכל מסעדה, בית קפה , ברים שיקים ואפילו במסעדות שף מובחרות. לסצנת ההמבורגרים הקיימת התווסף שחקן חדש בזירה ושמו Burger staion 23 אשר נפתחה בסמוך לאיצטדיון בלומפילד בתל אביב. מעתה לאוהדי הרבים שבאים לצפות במשחקים יהיה מה לזלול ולהרגיע את רעבונם.

ב-Burger staion 23 מכינים הכל מהיסוד. הם מקבלים את הבשר מצפון והם טוחנים כאן את הקציצות. לא מדובר פה חלילה בקציצה מעובדת או מתועשת אלא קציצה מבשר שהגיע מהצפון, עשויה מנתחים מיושנים ומובחרים הנטחנים במטבח של המסעדה אליה מתווספים תערובת של תבלינים ותוספות שונות. במקום יש מכונה אוטומטית להכנת המבורגרים ואפשר להכין בה עד 16 המבורגרים בו זמנית ויש שעון אוטמטי להכנת הקציצה למידת העשייה המבוקשת.

במקום מציעים שלושה סוגי המבורגרים שיכולים להמכר כקציצה בודדת או כארוחה: המבורגר מבשר בקר אנגוס, המבורגר טלה והמבורגר מעוף ויש גם המבורגר טבעוני לצד נקניקיות צ'וריסוס בקר/טלה/צ'יקן.

מה שעוד מיוחד ל-Burger staion 23 זה הלחמניות באן שמוכנות במיוחד למקום בטעמים, סלק, תרד וכורכום. לחמניות הבאן מוכנות מחומרים טבעיים בלבד:

התוספות האופציונליות להמבורגר: גבינת צ'דר, בשרים מהמעשנה כ12 שעות: טלה, אווז, סינטה ואסאדו, בצל מקורמל, פלפלים פיקנטיים, פטריות וביצתן עין. תוספות לצד ההמבורגר: מיקס טבעות בצל, כדורי פירה, צ'יפס ורוטב צ'דר, צ'יפס גדול/קטן, פוטטוס, כדורי פירה וטבעות בצל. אנחנו הזמנו שתי ארוחות המבורגרים, האחת - באן ירוק עם קציצת המבורגר 200 גרם, בשר אנגוס, במידת עשייה של מידיום עם גבינת צ'דר. קציצת ההמבורגר מבשר טרי במידת עשייה של מידיום, עסיסית עם רטבים שהוכנו במקום והוסיפו ג'וסיות לכל ההמבורגר. גבינת הצ'דר נמסה מעל והוסיפה לחגיגת הטעמים.
הארוחה השניה, באן ורוד עם קציצת טלה עסיסית, 200 גרם במידת עשייה של מידיום כמובן. גם פה מדובר על קציצה במידת עשייה של מידיום מדויקת שנעשתה במכונה האוטומטית כך שהבשר נותר אדום ועסיסי.
ההמבורגר הוגש כמובן עם חסה, עגבניה ובצל סגול והרטבים אף הם מוכנים במקום כמו סחוג, ספייסי מיונז ואיולי צ'ימיצ'ורי. דבר נוסף על לחמניות הבאן במקום שהן במרקם אוורירי וקליל וכשהן באות עם ההמבורגר כל הארוחה הופכת לקלילה יותר ופחות מכבידה מבחינת הביס, לא מרגישים שנחנקים בגלל לחמנייה כבדה, דחוסה משביעה ! עם ארוחות ההמבורגר קיבלנו צ'יפס מתובל. במקום מגישים גם סנדוויצ'ים עם בשר שנצלה על הפלנצ'ה:
סנדוויץ' עם רצועות סינטה עסיסיות, פלפלים בכמה צבעים ובצל על הפלנצ'ה בתוך ג'בטה עם רטבים:
בתמונה מגדל המבורגרים עם גבינת צ'דר מומסת שלא אכלתי ורק צילמתי כי נראה מושחתת ומטריף:

יום שישי, 27 בדצמבר 2019

תכירו את "SPARKLING MOJO" היין המבעבע החדש של יקבי כרמל, מבעבע בקטע אחר.


בשבוע האחרון הוזמנתי לאירוע חגיגי ועתיר כוכבים שהתקיים במטרופוליטן שבתל אביב להשקת "SPARKLING MOJO", היין המבעבע החדש של יקבי כרמל. התחככתי בכל מיני אושיות מעולם האלכוהול והיין, אנשי עסקים מהתחום, חברי הנהלה של יקבי כרמל וכן סלבריטאים ומובילי דעה בהם השחקן והמנחה גל אמיתי וחברי להקת התקווה 6 אשר הפתיעו את הנוכחים בהופעה אקוסטית.

יקבי כרמל ממשיכים לחדש ומשיקים את SPARKLING MOJO, יינות עם טוויסט מבעבע במיוחד לחגיגות השנה החדשה! בהמשך להשקה המוצלחת של MOJO, סדרת יינות המותאמת במיוחד לדור המילניום הצעיר, יקבי כרמל מרחיבים את הסדרה ומשיקים את SPARKLING MOJO - זוג יינות מבעבעים (אדום ולבן) חצי יבשים (11.5%-12% אלכוהול) בסגנון הלמברוסקו האיטלקי.

יקבי כרמל הוא היקב האהוב והמוביל בישראל מאז הקמתו לפני 137 שנים בהן לא החמיץ אף בציר. היקב ההיסטורי הגדול של המדינה התחדש, עבר מהפך ומייצר כיום יינות במגוון איכויות ורמות מחיר, הזוכים בפרסים ותעודות הוקרה בתחרויות בארץ ובעולם כולו.
היינות מושקים לקראת חגיגות השנה האזרחית החדשה ובהמשך למגמה העולמית של עלייה בצריכת יינות מבעבעים, המשפיעה גם על הצרכן הישראלי החוגג את השנה האזרחית החדשה עם יינות מבעבעים וארומטיים במחירים נוחים ואידיאליים לאירוח ולרגעי שמחה משותפים.

SPARKLING MOJO נותנים מענה לכלל צרכני הקטגוריה ולדור המילניום המחפשים יינות מבעבעים, טעימים וארומטיים עם תו איכות של יקב בעל ניסיון ובמחירים נגישים. היינות החדשים והסדרה בכלל מאפשרים לצרכנים לחגוג את השנה החדשה בדרך שיבחרו, בין אם לארח או להתארח, בין אם מסיבה במפגש חברים או בערב רומנטי זוגי, ולהביא יין עם טוויסט שהופך כל אירוע למיוחד ולחגיגי"

סדרת SPARKLING MOJO מפגישה זנים וסגנונות שונים ומשלימים, המתאימים לטרנד המבעבעים עם טוויסט עדכני. לעיצוב האופנתי של SPARKLING MOJO המבוסס על אייקון החיוך המזוהה עם סדרת MOJO, נוספה נראות יוקרתית של פקק שמפניה שנותן את אותו אפקט ה"וואו" בפתיחת הבקבוק המאפיין יינות מבעבעים. הסדרה כוללת שני יינות, לבן ואדום חצי יבשים: SPARKLING MOJO לבן: יין קליל, פרחוני ומשמח, בעל 11.5% אלכוהול. SPARKLING MOJO אדום: יין ארומטי, פירותי וטעים, בעל 12% אלכוהול. יינות SPARKLING MOJO ישווקו במחיר מומלץ של 30 ₪ וניתן להשיגה ברשתות השיווק וחנויות היין ברחבי הארץ.

יקבי כרמל, היקב המוביל בישראל, מחדש עם סדרת יינות חדשה וייחודית הפונה לדור המילניאלס תחת השם MOJO -MOMENTS OF JOY - רגעים של שמחה הסדרה פונה אל צרכני היין העתידיים: המילניאלס. לצרכני דור זה (ילידי שנות ה- 80 עד תחילת האלף) יש טעמים וצרכים משלהם: מוצר שיהיה קליל, נגיש, צעיר וטרנדי. צרכני המילניאלס ברובם נמצאים בשלבים הראשונים של הקמת משקי בית, פתוחים לטרנדים ולהתנסויות, ומעדיפים לארח ולהתארח בבתים.
סדרת MOJO (MOMENTS OF JOY) מביאה לידי ביטוי את העושר שנוצר ממפגש לא צפוי של זנים , סגנונות וטעמים המפתיעים. הסדרה כוללת בלנד לבן עם עקצוץ של גוורץ, קברנה סובניון עם טוויסט מתוק, יין מבעבע אדום בסגנון למברוסקו, יין מבעבע לבן בסגנון למברוסקו. עוד תמונות מהאירוע:




לינק לאתר של יקבי כרמל: https://carmelwines.co.il/mojo/
לחיים:

רותס ROOTS, מסעדה ים תיכונית כשרה בעכו והיא לגמרי אחת היפות בארץ


הגעתי עם חבר לטייל בסמטאותיה של עכו העתיקה והגענו ל-רותס ROOTS, מסעדה יפיפיה אשר שוכנת בחלל הכניסה של אולמות האבירים בעיר שנבנו במאה ה-11 בתוך מצודה עתיקה היסטורית הבנויה מקירות אבן שמעוטרים בקשתות גדולות. מדובר במסעדה בשרית כשרה, מצרך נדיר למדי בעכו, בעיר הנמל הצפונית. שכן שנים לא הייתה פה מסעדה כשרה ואיכותית. רותם, שורשים מסמל את חיבור השורשים והמטבחים של שלושת המייסדים.

המטבח ברותס לבנטיני כשר, שורשי ועם זאת גם עדכני. על מסעדת רותס חתומים השף הוותיק אורי ארנולד, שף מוכשר ואהוב, הבעלים של ארנולד'ס המיתולוגית ושני שותפיו ילידי העיר – האחד מוסלמי והשני נוצרי, דו קיום קווים לדמותו (:
אז כפי שהבנתם התפריט פה משלב שלושה מטבחים. תפריט עם מנות בשר, כבש, עגל, טלה לצד דגים טריים ומקומיים, שפע חומרי גלם טריים ואיכותיים המגיעים היישר מהשוק. מטבח לבנטיני המשלב בין מנות מקומיות עכואיות, לבין טכניקות של בישול מודרני המושפעות מהמטבח המקומי.
ברוטס כ-60 מקומות ישיבה, המקום מרווח למדי וחלל המסעדה עתיק, קירות מאבן מעותרות בקשתות, התאורה פה עמומה באווירה אינטימית, הישיבה על ספות או סביב שולחנות אבירים ארוכים. אנחנו הגענו בשעות הערב המוקדמות משהו כמו 18:30 והיה יחסית שקט לאותה שעה ומאוחר יותר בשעה 20:00 המסעדה הייתה מלאה בסועדים צעירים חובשי כיפות לצד משפחות שחוגגות.
במנות הראשונות תמצאו סביצ'ה מדג מקומי, שווארמה דג על טחינה, בצל וסומק, קרפצ'יו עגל עם שמן זית ,עראייס, מיני פיתות ממולאות בשר כבש עם טחינת עמבה. ממשיכים עם מסחאן עוף - מאפה בצק ממולא עוף ובצל מקורמל בסומק, מקלובה אישית - סיר קטן שמתהפך לצלחת, טורנדו רוסיני, פילה בקר וכבד אווז ,חזה אווז ברוטב תפוז ובצל ועוד. המסעדה כשרה ובשרית, אבל התפריט עושה שימוש במוצרים טבעונים כמו גבינות לבנה או פרמז'ן טבעוניות. הזמנו לימונדה קרה תחילה וקיבלנו על חשבון הבית שני צ'ייסרים של ערק לימונדה שהיו טעימים ומעלים חיוך:
מתוך תפריט המנות הראשונות הזמנו מגש מאזו רותס, מנה ראשונה מומלצת ביותר מאחר והיא מאגדת את כל הטעמים שיש לעכו להציע. חומוס השף, עלי גפן, קובה מטוגנת, קרם חציל, מיקס זיתים, סלט פאתוש, משוואיה, לאבנה קובה ולחם הבית. חומוס בית שהוגש עם צנוברים והיה רך ובמרקם אוורירי, קרם חצילים, מיקס זיתים כבושים, קובות קטנות מטוגנות במילוי בשר כבש עסיסי, משוואיה- ירקות צלויים חריפים, עלי גפן קטנים וטעימים, לאבנה טבעונית על בסיס טופו משי בזילוף שמן זית שהפתיעה אותי לטובה במרקם שלה ובחמיצות שלה כמה נפלא. הסלטונים הוגשו לצד לחם הבית בדמות ג'אבטה חמימה וטרייה וסלט פאתוש חתוך גס עם קרעי פיתה קריספית:
שווארמה דג – שבבי מיקס דגים על תלולית טחינה ובצל בסומק. מנה מתוך תפריט הראשונות מהדגה המקומית והטרייה של עכו. חתיכות דג לוקוס דקיקות מטוגנות שהונחו על תלולית טחינה עם בצל וסומק, מנה טעימה שאהבתי במיוחד. אהבתי את הטוויסט של המנה בדמותת שווארמת דג על טחינה. מנה נדיבה בגודלה שהוגשה בתוך קערה עמוקה.
בחרנו במנה סופר טרנדית בתקופה האחרונה שהיא עראייס. ברותס שמה ערסונים, מיני פיתות במילוי בשר כבש עסיסי מטפטף ולו טעם בשרי חזק לצד עלי רוקט טריים וטחינה עמבה משגעת.
השף אורי ארנולד הוא כאמור מומחה לבשרים אז המשכנו בעיקריות עם שתי מנות בשר: אנטרקוט עגל משוייש ומיושן, בציר בקר ויין אדום לצד תפוחי אדמה צעירים. סטייק עסיסי במידת עשייה טובה, מידיום כפי שביקשנו כך שהבשר נשאר אדום ועסיסי. הרוטב בציר בקר ויין הוסיף טעמים נוספים לבשר יחד עם בצלצלים וקונפי שום מתקתק.
מניפת חזה אווז,חזה אווז ברוטב תפוז ובצל מתקתק לצד בטטה אפויה. פרוסות חזה האווז היו עסיסיות ורוטב התפוז והבצל היה מתקתק ויצר את השידוך המושלם בטעמים. מנה מאד טעימה שהוגשה עם פלחי בטטה מתוקה שנזללה אף היא די מהר.
קינחנו עם שלושת קינוחים בגרסתם המוקטנת - כך נהנים ממספר מנות וטעמים. סיגר בקלאווה חם לצד גלידה וניל, וכוסות אישיות בהן פרפה חלבה עם שיערות חלבה ושברי פקאן ומלבי עם סירופ פירות יער. סיום מתוק לארוחה טעימה.

רותס כתובת: וייצמן 1, עכו. טלפון: 04-884-8040 לינק לעמוד הפייסבוק של המסעדה: tps://roots.rest.co.il/%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98?menuId=6504499
מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3
לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/ https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3