יום חמישי, 27 בפברואר 2020

The Reguers ריגרס, בר אוכל חדש לכדורסלן העבר ובנו בירמיהו בתל אביב

והפעם באתי לחדש לכם על בר חדש, מקום שכונתי בשם The Reguers ריגרס, בר אוכל חדש בצפון דיזינגוף, איזור שנהייה שוקק חיים מבחינה קולינרית עם בתי קפה, מסעדות וברים חדשים. הבר באווירה משפחתית. לראיה ראיתי כמה זוגות אחרי עבודה עם הילדים באו לאכול באווירה משוחררת לצד חבר'ה שבאו לשתות בכייף וכולם מתקבלים פה בחיוך. הכדורסלן, המאמן ופרשן הספורט שימי ריגר פתח עם בנו רובי את The Reguers ריגרס והר קרוי על שם משפחתם.
המקום מעוטר בשלל תמונות משפחתיות מהעבר לצד התמונות של שימי מהקריירה הארוכה שלו.
ריג'רס הוא בר אוכל משפחתי באווירה קלילה. על הבר מקרן ובו תוכלו מצוא במשחקי כדורסל ספורט וכדומה, בר אלכוהול עשיר ומנות אוכל כייפות וטעימות, אפשר להזמין מנות לחלוקה בין חברים כמו סוגים של שיפודי בשר ופירות ים ולהעביר את הערב ב-FUN במחירים אטרקטיבים במיוחד.
כשהגענו התיישבנו על הבר וופתחנו בשיחה לבבית וקולחת עם שימי ריגר המקסים בעל המבטא המיוחד שלו שחלק איתנו פרקים מחיוו בהומור מתובל לצ'ד בירה סאן מיגל, בירה ספרדית מהחבית,קרה וצוננת. בירה בסגנון פילזנר - זהובה וצלולה עם ראש קצף לבן בוהק. ארומה של לחם לבן טרי ומעט קרמל. טעמי לתת עדינים ומרירות קלה.
בתפריט, דגש על בשרים ושיפודים כאשר כל הבשרים במקום מחוות צוק, שאפו על כך, דבר שמעיד על רמה גבוהה של בשר. מנות כמו שיפוד לבבות, פרגית, קבב טחינת מנטה, שרימפס על הגריל או מטוגן, מיקס מטוגן של קלמרי ושרימפס, צ'יפס, חלת בצל, חצילים עם סלסה ורדה וטחינה, סלט קצוץ ובייגלה ירושלמי.
באנו מורעבים אחרי העבודה אז די "קפצנו ראש" על רב התפריט, במיוחד שהמחירים ממש אטרקטיביים. פתחנו את הארוחה עם חצילים עם סלסה ורדה וטחינה, חציל קלוי ועסיסי ומעליו סלסה ורדה על בסיס עשבי תיבול ושום שהנענע מאד הורגשה בטעמה והשילוב עם החציל היה נהדר לצד טחינה סמיכה וטעימה לצד בייגלה ירושלמי טרי וחם לצד זעתר ושמן זית וסלט ירקות קצוץ טרי.
קצת צ'ייסרים של ברבן מצוין להעלאת המורל (:
המשכנו עם שיפוד שרימפס על הגריל ולהם טעמי חריכה נהדרים מהגריל יחד עם קלאמרי מטוגן לצד רוטב לימון ושום ואיולי צ'יפוטלה מעושן. המנה לוותה עם רבעי לימון טרי, רוטב צ'יפוטלה מעושן חרפרף ורוטב לימון שום טעים וממכר. מנת נשנוש טעימה ומושלמת לצד הדרינקים. 
בגזרת הבשרים הזמנו שלושה שיפודים של כבד רך, לבבות שסלסת ורדה-רוטב מעשבי תיבול מעל ושיפוד של דנבר קאט, שבשרו אדום, רך והוא היה עשוי במידה של מידיום טובה, ושלושת השיפודים חוסלו די מהר. השיפודים הגיעו עם ממרח שום מצוין , עגבניה צלויה ובצל על האש.
כמו כן אכלנו גם קבב טלה עסיסי שהוגש על מצע על טחינה נענע, סמיכה וטעימה. הקבבים כאמור מחוות צוק, הם עסיסיים בעלי טעם בשרי מובהק,  מאד אהבנו אותם. 
לסיכום, העברנו אחלה ערב על הבר בריגרס, האווירה פה כייפית, אלכוהול נהדר והרבה סיפורי כדורסל מתובלים בהומור וגוד וייבס עם שימי ריגר, הוא גם חתם לי על הספר (:
The Reguers ריגרס רחוב ירמיהו 54, תל אביב. טלפון: 054-4748586 שעות פתיחה: המקום יהיה פתוח מדי יום בימות השבוע בשעות 17:00-02:00 ובימי שישי בשעות 12:00-18:00. לינק לעמוד פייסבוק של ריגרס: https://www.facebook.com/thereguers/ צ'ירס:
מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3 האינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/ הבר הכי בסגנון של הסדרה cheers , where everybody knows your name

יום שלישי, 25 בפברואר 2020

שף טל זוסמן מזאוס קייטירינג בוטיק מביא את יקב לוריא לארוחה בתל אביב

ביום חמישי האחרון השתתפנו בארוחה אצל השף טל זוסמן, שף פרטי שמוכר לרבים וטובים כאיש הבשר המעושן ובשיתוף עם יקב לוריא שלהם יינות משובחים. טל בתחום המזון מעל ל-15 שנה בו עבר בתחום המזון מגוון רחב של תפקידים והתמחויות בכל רזי המטבח. משטיפת כלים, דרך פילוש סכום, קילוף בצל, שטיפת ירקות, פס קר, פס חם, מסעדות, גרילים, דגים, פירות ים, בשרים, ניהול מטבחים, הקמת מטבחים, בניית תפריטים, הקמת אירועים ועוד. הארוחה התקיימה בחלל אורבני גדול ונעים שערוך מבעוד מועד לכבודינו בתל אביב. היה מאד נח ונעים לשבת סביב שולחנות מוארכים באווירה חמימה ומשפחתית.
הארוחה כללה 9 מנות שלכל מנה מותאם יין מבית היקב המשפחתי של לוריא במושב ספסופה שבגליל. היתרון של היקב הזה שהם בכלל התחילו מחקלאות, של גידול הכרמים, כך שתהיו בטוחים שהם בוחרים בקפידה את הענבים ליינות שלהם.  
יקב לוריא Lueria, הכרם הייחודי והזכייה בהכרה אודות איכות הענבים, בקרב העוסקים במלאכה בתעשיית היין, הוליד את רעיון הקמת היקב המשפחתי. גידי סיידא, בן כורם, למד את אהבת האדמה מאביו עוד בילדותו, החל את לימודי הייננות מיד עם שיחוררו מהשרות הצבאי. גידי אחראי על ניהול היקב וייצור היין מרגע הבציר ועד לתהליכי ההתיישנות המתקדמים ביקב לוריא מייצרים 12 יינות מחלקות הכרם הטובות ביותר בכל שנת בציר. היקב ממוקם במושב ספסופה-כפר חושן. שילוב נדיר וייחודי של שכבות אדמת בזלת, טרה רוסה וגיר בחלקה אחת הביא להכרה בקרב אנשי המקצוע שמדובר בכרם איכותי ומבוקש ביותר. מכאן רעיון הקמת יקב Lueria לא איחר לבוא. עומר סיידא היינן של היקב הסביר לנו במפורט על היקב, הענבים וסוגי היינות הנפלאים. 
היום בלוריא עושים 13 סוגי יינות ממגוון זנים, חלקם מוכרים וחלקם יותר מיוחדים וחדשים יותר בנוף כמו ה-פינו גריגיו, רוסאן, סנגובזה, ברברה. היין שמאד פופלרי ונמכר ביקב לוריא בשנים האחרונות הוא יין רוסו מבלנד איטלקי (סנגובזה, ברברה), הינו בטעם שונה מהאדומים הישראלים הקלאסיים.
הארוחה כאמור הייתה מורכבת מתשע מנות שכל מנה לוותה ביין אשר הכי המתאים למנה המוגשת. אמנם היו תשע מנות אך שתינו הרבה יותר, משהו כמו 11 סוגי יין. פינקו אותנו עם מלא יין, רצו שנטעם כמה שיותר מהיינות המעולים של היקב.
השולחן היה ערוך כבר לכבודינו עם כוסות יין מצוחצחים, בקבוקי סודה קרים, סלט עשבוני עם חמוציות וסלט מירקות שורש.
בנוסף, שלושה סוגים של לחם שנפרס ומטבלים, פסטו, טפנד זיתים ירוקים, צ'ימיצ'ורי ושום קונפי.  
ואלו המנות שאכלנו: סביצ'ה דג ים, סביצ'ה מדג לברק טרי, פרוסות דקות של צנונית, פלפל ירוק חריף, תפוז דם ונגיעות שמיר, מלווה עם יין רוזה צונן, אחד מיינות הרוזה הטובים ששתיתי.
קרפצ'ו עם בלסמי מצומצם, תות, נענע,צ'ילי, נבטי צנונית, הוגש עם יין פינו גריג'יו, יין עם ארומות של פירות טרופיים, הדרים, פסיפלורה ופריחה.
חזה אווז עסיסי מלווה עם תפוד ומריחה של רוטב יין מצומצם שהיה מתקתק לצד יין לוריא רוסו, יין בעל בוקה עמוק, עשיר ועגול ומרגיש כפסיפס של טעמים וניחוחות פירותיים, הוא מתיישן כשנה וחצי בחביות עץ אלון צרפתיות ומבוקבק ללא סינון.
כבד אווז עם ריבת שרי מעושנת, ביס מושלם כי מי לא אוהב כבד אווז רך כחמאה שמלווה בריבת שרי מעושנת, כמה מענג הביס הזה היה. אפשר עוד 10? הכבד אווז הוגש לצד יין רוסאן, יין לבן יבש בעל ניחוחות פירותיים ופרחוניים, צבע לימוני בהיר, גוף היין מלא, עשיר בטעמי הדרים, דבש ואגסים. טעמים טרופיים עם ארומות משגעות, קלאסי לקיץ הישראלי.
ביס כנאפה סלופי ג'ו עם טחינה וסילאן, ביס שמורכב מתחתית עשויה משיערות קדאיף קראנצ'יות בשילוב סלופי ג'ו מתקתק לצד יין קברנה סוביניון, יין אדום בעל גוף עשיר ומרקם אלגנטי ומורכב, היין מתיישן כשנה בחביות עץ אלון צרפתיות.
ירך עוף מפורקת בשום וטימין, מנה שמאד אהבנו. העוף היה שזוף למראה וקראנצ'י, כ"כ רך מבפנים שהארומה של הטימין
רוזמרין אפפה אותנו בריח משכר.
המנה הוגשה לצד יין שרדונה רזרב.
טטאקי סינטה עטוף בלימון פרסי גרוס, מנה שחובבי בשר הנא יאהבו. מדובר על נתח סינטה אדומה צרובה קלות ששטח הפנים נשאר ברובו נא שהשתדך לרוטב הדרים ולווה עם יין שיראז, בעל צבע סגול עמוק, גוף מלא,מרקם אלגנטי ומורכב.

רול צוואר בקר יחד עם צוואר טלה בלחם ארמני, מנה שממש "עפנו" עליה ומבטאת את כישורי הכנת הבשר של טל. מדובר על סוג של רול מלחם ארמני במילוי צוואר בקר עסיסי בבישול ארוך מלא בטעם. המנה לוותה עם יין גראנד ויטל, מיוצר מהענבים הטובים ביותר מהחלקות המובחרות בכרם יוסף סיידא. יין בעל גוף עשיר ומרקם אלגנטי ומורכב.
קינחנו עם עוגת רד ולווט Red Velvet, עוגה שהייתה פופולרית במטבחים רבים ברחבי ארה"ב בשנות ה-30. העוגה הגיעה בגרסה החלבית והפרווה לבחירת כל סועד. הקינוחים הם פרי יצירתה של נעמה רמוקר. העוגה הוגשה עם יין שרקיה, מיושן 36 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות. גוף מלא, מתקתק, ארוך בפה ומורכב. בציר מאוחר שיצר יין בסגנון פורט.
הייתי בהרבה ארחות של eat with ובארוחה הספיציפית הזו לא רק שנהנינו מארוחה טובה לצד יינות משובחים של יקב לוריא אלא ישבנו לצד אנשים מקסימים, האינטראקציה הייתה פשוט כייפית, נעימה ונינוחה. העברנו שם 4 שעות של אוכל טעים, שפע של יינות משגעים וחברה מעולה. אם אתם מחפשים לערוך אירוע עם חברים או המשפחה, ממליצה לכם בחום.
טל זוסמן, שף ובעלים של זאוס קייטרינג בוטיק.
ערבי אירוח על טהרת הבשר, ארוחות זוגיות, אירועי גריל ועוד. מארח בסטודיו בתל אביב ומגיע לבתי הלקוחות ותוכלו לבנות תפריט מראש. בקונספט הזה לא תצטרכו אפילו לצאת מהבית ולחפש חנייה, תוכלו לשתות כאוות נפשיכם. קליק אתר ואתם באתר של זאוס - שף טל זוסמן: Www.zeuschef.co.il  טלפון: 0535658801 לינק ליקב לוריא: https://www.lueriawinery.com/ 
מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3 לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/ לחיים (:

יום שני, 24 בפברואר 2020

GDB, ג'ורג' דה באף, אחד ההמבורגרים המדוברים של התקופה האחרונה והוא כזה מושלם !


אז באתי לטעום את אחד ההמבורגרים היותר מדוברים של התקופה האחרונה. על פופ ההמבורגר של ג'ורג' עבדו הקצב הנחשב בת”א המוכר כ-"ג'ורג דה בף" ושותפו ארתור קושניר מקצביית בוטיק בשם ג'ורג' דה בף בטח כבר שמעתם. הם מכרו המבורגר מעשה ידו פעם בשבוע בדוכן בשוק הכרמל. ג'ורג' הוא בן למשפחת קצבים, הוא עזר למשפחתו באיטליז כבר שהייתי ילד. בשנים האחרונות ליווה ג'ורג' הקמות ענק כגון מסעדת "האדסון בראסרי" בה היה אחראי לליווי והקמת התפריט בשיתוף עם השף אמיר אילן, מסעדת "טופולופומפו" בה היה אחראי להקמת המחלקה הבשרית וניהול כל מטבח ההכנות של השף אבי קונפורטי. בין היתר עשה סטאז'ים בפריז, פרנקפורט ולונדון והוא גם מרצה לבשר במכללת "דן גורמה".

ג'ורג' ושותפו ארתור חברו לקבוצת We like you too (מסעדת קפה נורדוי, נורדיניו, הבוטקה בבן ציון הבימה והבוטקה בבן גוריון) והפכו את הפופ אפ למסעדת המבורגרים חדשה וקבועה. מעכשיו לא תצטרכו לחכות ליום פופ אפ אחד בשבוע אלא תוכלו להגיע למסעדת המבורגרים חדשה שנפתחה ברחוב אבן גבירול 22 בתל אביב, GDB שמה. ראשי התיבות של שם המקום הם ג'ורג' דה באף, George’ Dry Aged Burgers,הבשר שממנו עושים את הקציצות מיושן במשך 21 יום ביישון יבש.
על פיתוח הקציצה אחראי ג'ורג' במתכונת לא שגרתית ואחרי הרבה מחשבה ליצירת הקציצה המושלמת והיא מורכבת במיומנות ממגוון חלקי בשר, חלקו מיושן כעשרים יום, ומתובלת רק כשהיא עולה לגריל.
הקציצה היא למעשה מעיין סטייק טחון/קצוץ והיא אינה עוברת אף תהליך למעט תיבולה כאשר היא כבר על הגריל.

הקציצה מוגשת בתוך לחמנייה שמיוצרת במיוחד עבורם ע"י השף קונידטור ערן שוורברד עם ציפוי של שום שחור או עם ציפוי אדום של צ'יפוטלה ופרמז'ן. בתוך הלחמנייה יש גם אורוגולה, פלפל חלפיניו, מיונז יפני ואיולי פלפלים שמכינים במקום. המיקוד פה בעיקר על הבשר, אבל מי שרוצה תוספת יכול להזמין את תערובת גבינות הבית או בייקון טלה. להמבורגר הבשר האיכותי יהיו אופציות מיוחדות לתוספות על טהרת הבשר העובר תהליך של dry aging כגון פרוסת נתח דנבר קאט ופרוסת סינטה. המקום מייצר לראשונה בייקון מאנטרקוט בקר אשר מהווה תחליף לבייקון החזיר. למעט בשר תהיינה כמובן תוספות של גבינות מיוחדות כגון גבינת טלאג’יו איטלקית ועוד תוספות שונות שחלקן הופיעו גם בפופ- אפים השונים.

אנחנו בחרנו בספיישל המוכר והאהוב מהפופ אפ, אותו המבורגר GDB, מנה עם תוספות מובנות של אורוגולה, פלפל חלפיניו, מיונז יפני ואליו פלפלים. הקציצה או הקציצה פשוט מושלמת, עשויה מתערובת של 14 חלקי בקר מובחרים בטחינה גסה, פשוט נמס בפה. כ"כ עסיסית במרקם אווירירי וקליל, בניחוח בשר משכר ומדגישה את טעמיו הטובים של הבשר, ללא תערובת של תבלינים בכלל או משהו שיסווה ויאפיל על טעמייה של קציצת הבקר, כאן ההבשר בפרונט".

וכך היא נראית אחרי שחתכנו אותה ל-2:
הגבינות ללא ספק מוסיפות טעמים למנה ואנחנו עוד הוספנו גבינת טלאג'יו מיושנת שנמסה מושלם מעל הקציצה. אבל שוב, ברור שהקציצה פה עומדת בפני עצמה והיא מושלמת. עוד במנה עלי אורוגולה רעננים, חלפיניו שמעניק עקצוץ חריף. הביס הראשון היה נוטף עסיסיות ומלא בטעמים, ובכלל הלחמניה והקציצה היו כ"כ אווירירים ובשילוב הרטבים שהכל נוטף פשוט יצרו את הביס המושלם, ואני לא מגזימה. מזמן לא התענגתי על מנה ככה, שילוב של טעמים ומרקמים שפשוט חגיגה בפה, ממכר ברמות !
המנה נמכרת במחיר של 68 שקלים בתוספת של צ'יפס דק (מהז'אנר הקפוא). בחרנו במנה נוספת שהיא סטייק וצ’יפס, 150 גרם של סטייק סינטה מובחר, משוייש ו-dry aged מינימום 21 יום, הוגש צלוי כמו שהוא על צ’יפס. הסטייק היה במידת עשייה מושלמת, מידיום כל שהבשר אדום ונותר עסיסי.
ביס מהסטייק העסיסי:
לצד מנות הבשר מוגשים במקום משקאות ובירה מהבקבוק, כולם במחיר אחיד של 10 ש”ח.
ההזמנה דרך חלון אשנב הפונה על הרחוב המקורה של אבן גבירול. הבילוי יתאפשר על שולחנות בר ארוכים ושולחנות אחרים בחלל הפנימי ובהמשך גם על רחבת המדרכה.
שורה תחתונה, שווה כל רגע המתנה, כי אין אבל באמת שאין דברים כאלו. מדובר על קציצת ההמבורגר הכי שווה היום בישראל, אצלי קפצה ישר למקום ה-1 ! פשוט רוצו לאכול אצל "ג'ורג' דה בף".
GDB ג'ורג' דה בף רחוב אבן גבירול 22, תל אביב. ימים ושעות פעילות בתקופת הרצה: א-ה-17:00-23:30 קליק אחד ואתם בעמוד הפייסבוק; https://www.facebook.com/116169583120987/photos/a.116169789787633/201452687926009/?type=1&theater
מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3
לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/

יום שלישי, 18 בפברואר 2020

אם גם לכם בא לטעום את האוכל של כוכבי משחקי השף מוזמנים להנות מהספיישלים שלהם במסעדות בבאר שבע 24-25.2.2020


כוכבי משחקי השף העונה הנוכחית הלא הם אליעד דנון, דניאל גולן, עידו (פנדה) פיינבורג ורנן בלומנרייך קומטה מגיעים לבאר שבע ב24-25/2/2020 ויתארחו במסעדות, כפרה, קאפסה, הספריה וקמפאי.
מסעדת כפרה תארח את אליעד דנון - שף "מונדו 2000" רסטו קלאב בלוינסקי, תל אביב. הספיישלים של אליעד: סלט קישואים שרופים, פריקי, עגבניות ובולגרית של פנחס, 42 ₪. סלט ראשי קלמרי מטוגנים, עגבניות שרי, רכז רימונים, בצל ירוק ואורגולה, 56 ₪. טרטר אינטיאס ,יוגורט מצומצם, ארטישוק מוחמץ, פומלה ופיסטוקים, 65 ₪. גזלמה מטוגן- מאפה טורקי מבצק יוגורט במילוי תרד, קשקבל וברינזה מגיע ליד ג'יג'יק, 42 ₪. טרטר בקר על חלה צרובה בחמאה חומה, טירשי דלעת, וטחינת הר ברכה, 56 ₪. ספריבס טלה בגלייז רימונים מעושן, תפוח אדמה קריספי ואיולי, 88 ₪. כפרה - טאפאס בר רחוב סמילנסקי 25, באר שבע. טלפון: 08-6654854
מסעדת קפאסה תארח את דניאל גולן - מנהל מטבח של מסעדה מקסיקנית באילת. הספיישלים של דניאל: כדור של טלה קצוץ במעטפת עלי מנגולד, מטוגן בטמפורה על עגבניות וסלט ירוקים לימוני, 48 ₪. טאקו סביצ'ה מקסיקני - קוביות אנטיאס טרי,אבוקדו חלפיניו, ליים,שמנת חמוצה ושברי טורטייה קריספית 54 ₪. נתח כבד אווז על שבקייה מלוחה עם ריבת בצל וסירופ תבלינים 65 ₪. סינייה של לחי עגל בבישול ארוך עם תבשיל ארטישוק ירושלמי ומנגולד לימוני מוגשת עם מטבלים של דניאל, 78 ₪. מעורב דגים צלוי בטאבון על פוקאצ'ה עם אריסה, לימון כבוש וירוקים 68 ₪. קאסדייה מקמח תירס עם אסאדו מפורק ושקדי עגל, מאשוויה של ירקות שרופים וסלסה מעושנת, 58 ₪. מסעדת קפאסה. רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע. טלפון : 08-6655122

מסעדת הספריה –תארח את עידו פיינבורג (פנדה) שף בעלים של "פיתה פנדה" בשוק הכרמל. הספיישלים של פנדה: רק היום - פיתה עם אסאדו מבושל כול הלילה ומפורק עם טחינת עמבה , סלסה של עגבניות וכוסברה 44 ₪. עוף מפורק -פיתה עם עוף מפורק ,גואקמולי, תבשיל שעועית שחורה, שמנת של פעם, סלסה של עגבניות ,צ'ילי,ליים וכוסברה, פינוק חלפיניו 39 ₪. '"פיש אנד צ'יפס ''- נתחים של מוסר ים מטוגנים עם תפוחי אדמה פריכים, מטבוחה של עגבניות ופלפלים, רסק של פלפלים ירוקים חריפים,לימון כבוש ,שום ועשבים 42 ₪. פילה חציל בענן – חציל אורגני אפוי מקורמל, צ'אטני סלק, בצל מוחמץ ,טחינה, סלט רענן וביצה מגורדת 36 ₪. מסעדת הספריה רחוב נפחא 25, באר שבע. טלפון : 08-6655120
ומסעדת קמפאי תארח את רנן בלומנרייך קומטה – שף פרטי שמתמחה במטבח היפני ועורך אירועים פרטיים. עבד בעבר במסעדות המובילות כמו למשל ניהול הבר היפני דיינינגס. הספיישלים של רנן: צ׳יראשי,מבחר סשימי של דגי ים טריים על אורז נישיקי,שבבי נורי וסויה מתובלת בבוניטו מעושן, 88 ₪. טרטר המאצ'י -ויניגרט שומשום וחלפניו, טוסטונים בחמאת יוזו קושו 68 ₪. סשימי של אינטיאס, סלסת בצלים ועירית, פונזו תפוזי דם 74 ₪. באו- באן, לחמנייה מאודה עם לוקוס צלוי במרינדת סאקיו מיסו, וירקות כבושים בתחמיץ 56 ₪. שיפודי סלמון אטלנטי במרינדת צ׳ילי קוריאני על ירקות ירוקים ברוטב יוזו ושום 72 ₪. סטייק סינטה צרובה בחמאת יאקיניקו עם באקצ'וי ואספרגוס. 98 ₪. מסעדת קמפאי רחוב חיל ההנדסה1, מתחם ביג, באר שבע.