מסעדת קמפאי סטריט ווק החדשה בנתניה מבית היוצר של מסעדת קמפאי הידועה והמוצלחת מבאר שבע. זוהי רשת מסעדות אסייתית בפריסה ארצית שהחלה את דרכה מבאר שבע ומונה סניפים נוספים באשדוד, כפר סבא, מודיעין, ירושלים,מתחם שרונה בתל אביב ועכשיו בנתניה. על התפריט אמון שף הרשת דרור שושן, אחד מהשפים המובילים במטבח האסייתי. בקמפאי אוכל רחוב אסייתי ותפריט רחב של סושי תוך התאמה לחך הישראלי. מטבח אסייתי תוסס,חיבור מדויק של טעמים ואוכל בריא המתבסס על חומרי גלם טריים ושימת דגש על בישול בריא המאפיין את המטבחים האסייתים. עיצוב המסעדה מודרני וצעיר הכי בשיק ניו יורקי עם מטבח פתוח,ויטרינות ובהם נתחי דגים טריים הכל נראה כ"כ אסטטי ובמראה נקי.
מה בתפריט? מנות ראשונות כמו: מרק מיסו ומרק טום יאם, סלט פפאיה מסורתי, גיוזה, ספרינג רול, לחמניות מאודות, אטריות נודלס בווק במספר וראסיות, מנות עיקריות עם אורז: מאסמן קארי, קדירת קארי, פאד קפאו -הבולונז התיאלנדי,בשר קצוץ וביצת עין מעל אורז, תפריט סושי רחב: סשימי, רולים אינסייד אאוט,רולים מיוחדים של קמאפי וקומבינציות סושי. תפריט אוכל רחוב אותנטי,אוכל מהיר ואיכותי, מנות גדולות ובמחירים שפויים. ההזמנה מתבצעת בדלפק ובשירות עצמי. המנות מותקנות תוך מספר דקות ומוגשות דיי מהר.
תחילה נהננו מבירה קרה-סינגה והזמנו מנות פתיחה,סלטים מרעננים ולחמניות מאודות. אז קמפאי (לחיים ביפנית).
כמובן שהזמנו את סלט הפפאיה המסורתי,סלט רחוב תיאלנדי עם פפאיה ירוקה,עגבניות שרי,גזר, שעועית ירוקה,כוסברה ובוטנים כתושים ברוטב צ'ילי,ליים ולמון גראס,פיקנטי,29 ש"ח. הסלט היה טעים,מתקתק וחריף במידה הנכונה בטעמים שאופיינים למטבח התיאלנדי המשלב בין חריף, מתוק,חמוץ ומלוח. אני אוהבת את הקראנצ'יות מהפפאיה הטרייה והפריכה ומהשעועית הירוקה והבוטנים, אחלה פתיח, סלט טרי ומרענן המשלב מגוון טעמים.
המשכנו עם סלט נם נם, שלל חסות,מלפפונים,בצל אדום וירוק, עשבי תיבול רעננים, צ'יפס בטטה קריספית ושברי פקאן מתובל בוינגרט נענע לימון ובתוספת רצועות עוף במרינדת צ'או צ'או,39 ש"ח. הסלט משלב משחק טעמים ומרקמים בין מה שטרי קראנצ'י למבושל והרך. אהבתי את רוטב הסלט שהיה מרענן ובעל טעם מיוחד בזכות הנענע,חתיכות העוף היו נימוכות והיתה קראנצ'יות משבבי הבטטה הקריספיים,הסלט מתקתק.
ביף באנז,שתי לחמניות סינות מאודות עם נתחי בקר צלוי,שאלוט,כוסברה, בצל ירוק וחסה עם איולי הוי-סין פיקנטי,מוגש עם מלפפון כבוש ביתי,42 ש"ח. שתי לחמניות מאודות עם תבשיל בקר טעים ועסיסי ורוטב מתקתק נהדר. החסרון במנה הזו היה עובי הלחמניות שהיו עבות למדי ולא קלילות ואווריריות אבל מעבר לזה הטעמים השתלבו נהדר וזה היה ממש טעים.
בחרנו למנה עיקרית בתבשיל קדירה ואורז ,קדירת קארי אדום,קוביות עוף עם שעועית ירוקה, ברוקולי,בצל ירוק וסגול,צ'ילי אדום,כפיר ליים,למון גראס וכוסברה ברוטב קארי אדום,מוגש לצד אורז יסמין מאודה,פיקנטי,52 ש"ח. תבשיל מנחם עם חתיכות עוף במרקם רך, רוטב קארי חריף וסמיך, מנה טעימה ומשביעה.
בגזרת הרולים, הזמנו ע"פ המלצה את הוולקנו רול,במילוי סלמון צלוי, בצל ירוק,שומשום,מלפפון ואבוקדו עטוף בסלמון צלוי, טריאקי,מיונז ושבבי טמפורה (8 יחידות),48 ש"ח. הרול היה טעים אך היה חסר מעט טעם באורז, אהבתי את שבבי הטמפורה מעל הרול במרקם קראנצ'י.
הבחנתי ברול סביצ'יה בתפריט וזה מאד סיקרן אותי איך הסביצ'ה ממטבח הים תיכוני ישתלב עם רול הסושי היפני. הזמנו רול סביצ'ה במילוי ילוטייל קצוץ ברוטב צ'ילי-ליים,בצל, כוסברה,חסה ומלפפון, עטוף באבוקדו ושבבי טמפורה (8 יחידות),45 ש"ח. דפנטלי רול מיוחד עם טעמים מזרח ים תיכוניים הדגש בלימון. המרכיבים קלאסיים בסביצ'ה, צ'ילי ליים,בצל וכוסברה. רול חמוץ וחריף במידה הנכונה, לגמרי פיוז'ן מעניין.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה