B12 בקרליבך שלוחה תל אביבית של בר הבשרים בביתן אהרון (מושב בשרון בין נתניה לחדרה) שהפך למקום עלייה לרגל חובבי בשר באשר הם. B12 תחנת הבשר בת"א ממוקמת בפינה של רחוב קרליבך והחשמונאים. אחד המקומות לאוהבי סטייקים ובשר משובח. המקום יותר בכיוון של מזללת פאסט פוד מאשר ממש מסעדה,משהו הרבה יותר קליל. הקונספט במקום באווירה תל אביב עדכנית הן באווירה והן בעיצוב. מקום בהייפ צעיר ובקצב מהיר. החלל מעוצב כתחנת רכבת תחתית, מטבח פתוח בתוך קרון ישן,שולחנות וכסאות גבוהים צמודים לקיר ענקי עם פוסטרים של סרטים ישנים ומודעות על הופעות של אמנים.
ישנם גם מקומות ישיבה על הבר שמשקיף על הנעשה במטבח הפתוח.
ברקע מתנגן רוק אמריקאי מה70' סטייל המדינות בדרום בארה"ב חשבת לרגע שאני באחת המדינות בדרום ארה"ב. בB12 חב'רה שאוהבים בשר- עדי, גל ובן שיודעים בדיוק מה לעשות איתו. יודעים איך לחתוך בשר, לטפל בו,לצלות ולעשן אותו. נתחי הבשר מגיעים מספקים מקומיים בארץ ללא יבוא, הטיפול בהם מחולק לעישון, פלנצ'ה וגריל. פה מתעסקים בבשר נטו ואתם רק תצטרכו לבחור אם לאכול אותם בג'אפרנה-שילוב של ג'בטה ולחם פרנה, בצלחת או בסלט. B12 כאמור מסעדת בשרים אז הכל יהיה על טהרת הבשר. בראשונות: מנה מעושנת-בריסקט-חזה בקר בעישון קר, אסאדו עגל מיושן פרוס דק ושקדי טלה. בגזרת העיקריות תמצאו מבחר בשרים: צלע לבן, פיקנייה עגל, פילה בקר, סינטה עגל, סטייק אנטריקוט בקר,נתח קצבים,שרשרת פילה בקר (חגורת פילה) או המבורגר.
אני התאהבתי בB12כבר בביס הראשון, הפעם זהו ביקור השני שלי פה מאחר וכ"כ התלהבתי בפעם הקודמת מאיכות הבשר וטעמו שסחבתי את הידיד שלי שוב כי הייתי חייבת לעצמי זריקת B12 בשר לווריד. מקום מעולה עם בשר באיכות גבוהה במחיר טוב וביצוע אחיד ברמתו. הבשר נצלה בתנור מעשנה חשמלי במן מגירות כאלו. שתי תוספות בלבד מלוות את הבשר: סלט ירוק ותפוח אדמה אפוי עם חמאת עשבי תיבול. בחרנו בבירת בקס מהחבית צוננת והרמנו צ'ייסרים של ג'ק דניאלס לחיים ונשנשנו ירקות מוחמצים בצלחת שכללו כרוב לבן, בצל סגול, פלפל חריף, גזר וקורנישינים.
הג'אפרנה לפתיחה-שילוב של ג'אפטה ופראנה חמה וטרייה לצד חמאה מתובלת שקשה להפסיק לנשנש וביקשתי ריפיל פעמיים.
סלט ירוק שכלל חסה,עגבניות שרי ובצל חתוך לפרוסות בתיבול שמן זית מעולה, לימון, מלח ופלפל, כמה פשוט אך כמה טעים.
בחרנו בארוחת טעימות שכללה 1 קילו בשר ל2 סועדים במחיר 160 ש"ח לסועד. במחיר הזה אתם מקבלים לחם ג'אפרנה, יין/בירה לבחירה ,6 סוגים של בשרים, תפו"א אפוי וסלט ירוק. עידכנתי את בן החמוד שעבד על המנות שאני אוהבת כמה שיותר שומני וע"פ כך הוא בנה לנו טעימות הבשרים בארוחה זו. תחילה קיבלנו על המגש מעץ את המנה המעושנת,בריסקט-חזה בקר, נתחים דקים של בשר חרוכים קלות בארומה וטעמים חזקים של בשר מעושן למי שאוהב את הז'אנר המעושן, לי זה קצת הארד קור. לצד המעושנים אסאדו שנפרס לרצועות דקות דקות כולל העצם. בשר עסיסי, שומני ומלא טעים נזלל בהנאה ואכלתי אותם עם הידיים ממש כמו סוכריית אסאדו על מקל. זו הייתה לגמרי המנה שהכי אהבתי! לצד הבשרים על הפלטה מעץ מוגשים שום קונפי ועגבניות, צ'ימיצ'ורי הבית,חרדל בשילוב חזרת-חריף ומיוחד וג'אפרנה טרייה וטעימה.
המשכנו עם שקדי טלה נימוכים בתיבול פשוט וטוב של מלח פלפל, ביקשתי פלח לימון כי זסט של לימון מאד מחמיא לשקדים ומקפיץ את הטעמים.
טי בון טלה מהספיישלים בתפריט, שומני ועסיסי כפי שאני בדיוק אוהבת את זה. שוב בתיבול מינימאלי אך מדויק של מלח ופלפל. לא נגעתי אפילו בצ'ימיצ'ורי כי כשהבשר טוב אז לא צריך שום דבר שיאפיל עליו, פשוט להנות מהעסיסות של הבשר AS IS.
אנטריקוט בקר שנפרס על הפלטה,סטייק עסיסי בדרגת צלייה מושלמת ועם טעם משובח של בשר טוב. לאחר הצלייה נפרס לרצועות עתירות בשר ושומן מהנות מאד ללעיסה נימוכות בפה.
נתח קצבים שבB12 הוא מורכב מהשרשרת שעוטפת את נתח פילה הבקר, אני בד"כ פחות אוהבת את הנתח הזה כי הוא קצת סיבי לי מדי כי אני אוהבת שומני כאמור אבל מצד שיני יש לו טעם וריח חזק של בשר.
פיקניה
קינחנו במוס שוקולד הום מייד, טעים ומתוק אך במידה מאוזנת ומעליו פוזרו בנדיבות אגוזים מקרומלים שהוסיפו קראנצ'יות לצד המוס המפנק.
מאחר וישבתי על הבר שמשקיף על הנעשה במטבח לא יכולתי שלא לראות את נתח הבשר שיצא להכנה של זוג שישב על הבר והזמין אותו.
וכך זה נראה אחרי הצלייה,לא יכולתי להפסיק לרייר על זה על אף שישבתי ב-B12 קרוב ל3 שעות ונהנתי מאינספור בשרים, אבל קשה להתעלם מנתח כזה תודו !
הג'אפרנה לפתיחה-שילוב של ג'אפטה ופראנה חמה וטרייה לצד חמאה מתובלת שקשה להפסיק לנשנש וביקשתי ריפיל פעמיים.
סלט ירוק שכלל חסה,עגבניות שרי ובצל חתוך לפרוסות בתיבול שמן זית מעולה, לימון, מלח ופלפל, כמה פשוט אך כמה טעים.
בחרנו בארוחת טעימות שכללה 1 קילו בשר ל2 סועדים במחיר 160 ש"ח לסועד. במחיר הזה אתם מקבלים לחם ג'אפרנה, יין/בירה לבחירה ,6 סוגים של בשרים, תפו"א אפוי וסלט ירוק. עידכנתי את בן החמוד שעבד על המנות שאני אוהבת כמה שיותר שומני וע"פ כך הוא בנה לנו טעימות הבשרים בארוחה זו. תחילה קיבלנו על המגש מעץ את המנה המעושנת,בריסקט-חזה בקר, נתחים דקים של בשר חרוכים קלות בארומה וטעמים חזקים של בשר מעושן למי שאוהב את הז'אנר המעושן, לי זה קצת הארד קור. לצד המעושנים אסאדו שנפרס לרצועות דקות דקות כולל העצם. בשר עסיסי, שומני ומלא טעים נזלל בהנאה ואכלתי אותם עם הידיים ממש כמו סוכריית אסאדו על מקל. זו הייתה לגמרי המנה שהכי אהבתי! לצד הבשרים על הפלטה מעץ מוגשים שום קונפי ועגבניות, צ'ימיצ'ורי הבית,חרדל בשילוב חזרת-חריף ומיוחד וג'אפרנה טרייה וטעימה.
המשכנו עם שקדי טלה נימוכים בתיבול פשוט וטוב של מלח פלפל, ביקשתי פלח לימון כי זסט של לימון מאד מחמיא לשקדים ומקפיץ את הטעמים.
טי בון טלה מהספיישלים בתפריט, שומני ועסיסי כפי שאני בדיוק אוהבת את זה. שוב בתיבול מינימאלי אך מדויק של מלח ופלפל. לא נגעתי אפילו בצ'ימיצ'ורי כי כשהבשר טוב אז לא צריך שום דבר שיאפיל עליו, פשוט להנות מהעסיסות של הבשר AS IS.
אנטריקוט בקר שנפרס על הפלטה,סטייק עסיסי בדרגת צלייה מושלמת ועם טעם משובח של בשר טוב. לאחר הצלייה נפרס לרצועות עתירות בשר ושומן מהנות מאד ללעיסה נימוכות בפה.
נתח קצבים שבB12 הוא מורכב מהשרשרת שעוטפת את נתח פילה הבקר, אני בד"כ פחות אוהבת את הנתח הזה כי הוא קצת סיבי לי מדי כי אני אוהבת שומני כאמור אבל מצד שיני יש לו טעם וריח חזק של בשר.
פיקניה
קינחנו במוס שוקולד הום מייד, טעים ומתוק אך במידה מאוזנת ומעליו פוזרו בנדיבות אגוזים מקרומלים שהוסיפו קראנצ'יות לצד המוס המפנק.
מאחר וישבתי על הבר שמשקיף על הנעשה במטבח לא יכולתי שלא לראות את נתח הבשר שיצא להכנה של זוג שישב על הבר והזמין אותו.
וכך זה נראה אחרי הצלייה,לא יכולתי להפסיק לרייר על זה על אף שישבתי ב-B12 קרוב ל3 שעות ונהנתי מאינספור בשרים, אבל קשה להתעלם מנתח כזה תודו !
כך נראים מקומות הישיבה מאחור שקרובים לפיאצה החדשה מאחור.
לסיכום, זהו ביקורי השני ב-B12 קרליבך- מסעדת בשרים איכותית, פאסט פוד מהיר וטוב. מקום מעולה עם בשר באיכות גבוהה במחירים נגישים, ביצוע אחיד ברמתו ובאיכות מעולה. אז אם אתם במוד קריניבורי ואתם מחפשים בשר טוב או שאתם אדוקי פליאו אז B12 בקרליבך זו התשובה בעבורכם ואפילו בית (:
השירות נעים מאד ואינפורמטיבי-היו לי מיליון שאלות והתעניינות בבשרים ,טיפולי עישון, רטבים טעמים וכ'.
B12 מקום שעושה הרבה כבוד לבשר נטו מבלי להתחנף.
B12 תחנת קרליבך
קרליבך 12 תל אביב
טל': 03-7327888
ראשון- חמישי 12:00 - 24:00
שישי שבת 13:00 - 24:00
לסיכום, זהו ביקורי השני ב-B12 קרליבך- מסעדת בשרים איכותית, פאסט פוד מהיר וטוב. מקום מעולה עם בשר באיכות גבוהה במחירים נגישים, ביצוע אחיד ברמתו ובאיכות מעולה. אז אם אתם במוד קריניבורי ואתם מחפשים בשר טוב או שאתם אדוקי פליאו אז B12 בקרליבך זו התשובה בעבורכם ואפילו בית (:
השירות נעים מאד ואינפורמטיבי-היו לי מיליון שאלות והתעניינות בבשרים ,טיפולי עישון, רטבים טעמים וכ'.
B12 מקום שעושה הרבה כבוד לבשר נטו מבלי להתחנף.
B12 תחנת קרליבך
קרליבך 12 תל אביב
טל': 03-7327888
ראשון- חמישי 12:00 - 24:00
שישי שבת 13:00 - 24:00
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה