יום שבת, 8 בספטמבר 2018

Red Burger Bar מסעדת בשרים והמבורגרים בנתניה בלוקיישן מטריף על הים


ביום חמישי האחרון נפגשתי עם חברותיי במסעדת רד בורגר,מסעדה בשרית כשרה בסגנון סטייק האוס אמריקאי
מתפרשת על פני 300 מ״ר ובניצוחו של השף אילן ניב. התפריט עשיר ומכיל מגוון רחב של בירות מהחבית ובשרים שעוברים יישון בשיטות קלאסיות למשך 1-3 שבועות. המסעדה בולקיישן מושלם על הטיילת מול הים כי אין דבר יותר מרגיע מלשבת מול הים ולהנות מבריזה נעימה.

במרכז התפריט בשר והמבורגרים שהם הכוכבים של המקום לצד בירה אשר מגיעה היישר מהחבית עם מגוון ענק לבחירה. אז מה בתפריט ? מנות ראשונות כמו קרפצ'יו פילה, קבבוני טלה בטחינה,כבד אווז, פטה כבד,חציל בלדי, פטריות מוקפצות בפסטו עם בשר טלה, כרובית בציפוי קריספי ועוד. בנוסף מבחר סלטים: סלט ערבי,סלט עוף עם חסות וקרוטונים ברוטב ויניגרט הדרים וסלט פרגית לצד מבחר המבורגרים כמו: בורגר קלאסי, בורגר אנטריקוט, בורגר טלה ,BOOM BOOM - שילוב של בורגר אנטריקוט וקבבונים מוגש עם טחינה,RED בורגר- בורגר אנטריקוט בתוספת כבד אווז ויש גם גרסה בריאה- שילוב של חזה עוף ובשר בקר רזה מוגש על לחמניה מחיטה מלאה. המקום בעיצוב כפרי , הרבה שולחנות וכסאות מעץ בצבעים של חו ושילוב של לבנים בקירות.

בתפריט המשקאות תמצאו בירות מהחבית 1/3 או 1/2 ליטר של מכבי 7.9%,גולדסטאר, פאולנר, סטרופרמן,היניקן וגינס.


לאחר עיון קצר בתפריט נפל הפור ובחרתי בקוקטייל מתוך תפריט אלכוהול די רחב,קוקטייל מוחיטו תות שהיה מתקתק והכיל דומדנמניות חמוצות וחברותי בחרו ב-RED קוקטייל שהיה קליל וקושט עם פרוסת אננס מעל.





בזמן שעיינו בתפריט של המנות הראשונות והעיקריות נהנתי משייק פירות טבעי על בסיס מים (המקום כשר) על בסיס מנגו ואננס שהיה מרווה ומרענן.

היינו חמישה חברים ותחילה הזמנו מספר מנות ראשונות: קרפצ'יו פילה בקר,פרוסות דקות של פילה בקר עם שמן זית שנמזג מעל וטוסטונים שלוו את המנה, זה כבר בישר על התחלה טובה לארוחה. בנוסף,כנפיים ברוטב הבית,8 יחידות של כנפיים עסיסיות שהוגשו עם הרבה רוטב חריף, מוצלח ביותר.


לאחר המלצה של המלצר החביב החלטנו לחלוק גם בעיקריות את כל המנות ביננו והזמנו תחילה 2 המבורגרים,האחד
המבורגר אווזים,250 גרם בורגר אנטריקוט עם חזה אווז ו100 גרם כבד אווז בתוספת אננס וצ'ילי מתוק. בתוך לחמניה גדולה הוגשה קציצת המבורגר עסיסית בתיבול טוב ובמידת עשייה מידיום כפי שהזמנו וכך קיבלנו אותה עם 100 גרם כבד אווז רך מעל המבורגר ואננס צלוי בגריל ברוטב צ'ילי מתוק שהשתלב טוב עם כבד האווז. כמו כן נכחו התוספות הקלאסיות להמבורגר בדמות חסה,עגבניה,בצל סגול וחמוצים. התוספות שניתן להוסיף על הבורגר הן: בצל מטוגן,ביצת עין,פלפלים חריפים,צ'ילי מטוגן, פטריות מוקפצות בפסטו,גווקומאלי,חזה אווז, אננס בצ'ילי מתוק, חלפיניו,ריבת בצל וכבד אווז. ההמבורגר השני שנבחר הוא בורגר טלה,250 גרם שהגיע עם צלע טלה וקבב מעל ההמבורגר. הקציצה הייתה עסיסית, קבב הטלה היה ממש מצוין-תערובת של בשר בקר קצוץ בסגנון מזרחי עם בצל ופטרוזילה ,קציצה עסיסית ושומנית.
המשכנו עם מנות הבשר בצלחת שגם אותן חלקנו כך שביחד יצא שכל אחד מאיתנו טעם מהרבה מנות שבשולחן שזה הכי כייף ושווה! במנות העיקריות תמצאו טורנדו רוסיני,סטייק פילה עם כבד אווז ורוטב יין אדום ופירות יער,סטייק אנטריקוט פרימיום,פילה בקר מוגש עם רוטב יין פירות יער, פלטת קצבים- שמכילה אנטריקוט,פילה בקר,כבד אווז,קבב הבית,פרגיות בגריל,כבדים בסילאן ועוד. אנחנו בחרנו בצלעות כבש, 500 גרם אשר הוגשו על מחבת לוהטת. כמות גדולה ויפה של צלעות כבש שומניות ועסיסיות על הגריל שאכלנו בידיים.
סטייק שאטו 500 גרם (כאמור היינו 5 אנשים) סטייק אנטריקוט פרימיום עם 100 גר' כבד אווז מוגש עם צ'ימיצ'ורי. סטייק כ-500 גרם במידת עשייה מידיום כפי שביקשנו עם כבד אווז שהיה שהוגש מעל. מנה מושחתת לקריניבורים חובבי בשר שרוצים להתפנק.
התוספת שכבשה לי את בלוטות החך והטעם בסערה הייתה מנת הצ'יפס בשום שהייתה נהדרת. פרוסות תפוחי אדמה קרסיפיות מלוחות ובתיבול שום שהיה דומיננטי ונוכח במנה. הצ'יפס הוגש עם פטרוזליה קצוצה מעל. טעים וממכר !
בגזרת הקינוחים תמצאו פה פבלובה,מרנג ממולא בגלידת תות,צ'ורוס אשר מוגש עם ריבת חלב, לוטוס,קרם לוטוס עשיר בין ביסקויטים מוגש קפוא ומצופה בשוקולד חם,סורבה,וואפל בלגי עם 3 כדורי גלידה וסופלה שוקולד חם. אנחנו בחרנו בפבלובה,מרנג ממולא בגלידת תות עם קצפת ופירות יער ביין אדום שהייתה טעימה,המרנג טוב וכדורי הסורבה היו טעימים ומרעננים. קינוח קליל אחרי ארוחה דשנת בשרים.

רד בורגר בר
גד מכנס 2, נתניה 053-9418462 לינק כניסה לאתר הבית: http://redbar.co.il/?menuId=969179 שעות פעילות: ימים א'-ה' שעות 11:00-02:00 יום ו' מ-11:00- שעה לפני כניסת השבת יום שבת - מצאת השבת עד 02:00 *כשר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה