היה קשה לי לסרב להזמנה לסדנת קוקטיילים למשקה אניס חדש כי אלכוהול ואוכל הם שתי אהבות שלי שמבחינתי אחת לא מתקיימת בלי השניה, כי ראשית מתחילים באלכוהול טוב ואז נפתח התאבון ובגדול. "123 אלכוהול" השיקה את "מחייה 13" על בסיס ערק, משקה קייצי קליל הכי מתאים לחך הישראלי, אותנטי יושב בול לאקלים הים תיכוני שלנו, משקה שמיוצר בספרד ויש בו את החיבור הנפלא בין האלכוהול בדמות האניס למיצים טבעיים שנסחטו במקום. מחייה 13 מבוסס על אניס בשני טעמים מרעננים ,לימון חמצמץ ואשכולית אדומה במתיקות עדינה- 13% אלכוהול. הכי פשוט למזוג אותו לכוס, לשים קוביות קרח וכבר יש לכם סוג של קוקטייל מרענן וקליל לימות הקיץ בלי צורך שיהיה לכם שייקר או שאר מרכיבים כמה פשוט ככה קל. כמובן שאפשר גם להתחכם ולהכין אין סוף קוקטיילים בצירוף של מחייה 13 ועוד מרכיבי אלכוהול אחרים שהם לאו דווקא ממשפחת האניס שישתדכו טוב עם מחייה 13 כמו רום, בחרובקה, וודקה ומיצים טבעיים כפי שלמדנו איך לערבב ולשקשק על קצה המזלג בסדנת הקוקטיילים שהתקיימה בבר הפיפטי שבקינג ג'ורג' עם אסף המיקסולוג שהדגים אופן הכנתם של מס' קוקטיילים. התחלנו בקוקטייל קלאסי - מחיאטו, מוחיטו כפי שאנחנו מכירים בטוויסט מיוחד עם 30 מ"ל מחייה 13 לימון, חוצים חצי לימון לקוביות וכותשים, מוסיפים נענע טריה, 30 מ"ל רום, 30 מ"ל לימונים- משקשים ,מוסיפים סודה ומקשטים בנענע טרייה וכוכב אניס. אחלה קוקטייל קליל וחמצמץ לפתוח בו את הערב.
וכך נראה מחייה 13 AS IS מהבקבוק היישר לכוס עם קוביות קרח (טעמים לימון ואשכולית אדומה)
אסף המיקסולוג בפעולה
אסף המיקסולוג בפעולה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה