הזמנו סטייק אנטריקוט לעיקרית עם שעועית ירוקה בשמן זית ורוזמרין,מידת עשייה מדיום, צבע אדום עז ששמר על עסיסיות הבשר עם שעועית שהקופצה קלות ועיקרית נוספת שהיתה גולת הכותרת בארוחה באורבנו- שוב אני מתלהבת מאיכות הדגים מאחר והמסעדה שוכנת ביפו והם קרובים לנמל ומתבססים על הדגה המקומית שללא ספק מהווה גורם מנצח בהגשת מנה טעימה על הצלחת עם דג סופר טרי ועסיסי. התלבטתי בין ההתעסקות בדג שלם עם העצמות וכ' לבין פילטים קלים לתפעול ואכילה ולבסוף בחרתי בפילה דניס עם ירקות אסיאתי, ג'ינג'ר,שום,צ'ילי,סויה,רוטב קארי אדום, הדג שמר על הקריספיות מבחוץ ורך כחמאה מבפנים בתיבול עדין ומדויק והוגש על מצע ירקות שהוקפצו בסגנון אסייאתי עם רוטב קארי אדום מעט חריף שהוסיף פיקנטיות נעימה למנה. מנה מנצחת מבחינתי !!! הדג הגיע עם תוספת לבחירה וחלקנו בפירה ליד.
שורה תחתונה,תמיד כייף לחזור לאורבנו,מסעדה באווירה משוחררת ורגועה, פלייליסט מוזיקלי בין המשובחים והרגועים (בלוז ורוק קלאסי), מדי פעם מתקיימות הופעות והמקום מפוצץ בחב'רה צעירים, האוכל שמוגש ליד הצ'יסרים והבירות מצוין ותפריט האלכוהול והאוכל דיי עשיר ומגוון והכל במחירים סבירים באווירה יפואית שוקקת חיים. אז בין אם אתם בסיור ביפו עם המשפחה או במוד של דרינק לערב קליל, אורבנו זה המקום ויש גם עסקיות בימים א'-ה'- 12:00:18:00
אורבנו
יפת 11, יפו תל אביב
053-6130216
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה