המקום מעוצב בצורת מעבדה כך הסביר לי אופיר בסביץ מהנדס מזון שהוא גם אחד מהבעלים ובמעבדה מכינים את הגלידה טרייה לאורך כל שעות היום, רוקחים שפע של קינוחים שמתבססים על גלידות ושלל הפתעות שימוש בכלים ובטכניקות מעולם טכנולוגיות המזון, לאחר שנים של פיתוח ומחקר מצאו את הנוסחה המנצחת ולהלן התוצאות המתוקות. העובדים במעבדה לבושים בחלוקים-בגדי מעבדה לבנים בחדר זכוכית גדול שניתן להשקיף עליו בעת ביצוע ההזמנה בקופה. העיצוב חדשני, צבעוני ומזמין ,קיר זכוכית עתיר נוסחאות, צינורות צבעוניים היורדים מהתקרה.
הכנת הגלידה והתקנת המנות ליד הסועדים. מילשקיים לדוגמא:
תפריט רחב של גלידות וקינוחים לא שגרתיים, מבחר של קוקטייל גלידה מיוחד וצבעוני שזו כוס גלידה עם המון תוספות. לדוגמא: קים ק. -גלידה שחורה על בסיס נוטלה וגלידה קרם ברולה, נוטלה ושוקולד לבן בליווי נבחרת ארצות הברית של החטיפים: פירורי אוראו, סניקרס, ריזס, הרשיז,מיני אוראו, גלילית וסוכריות זהב קופצות.
אי אפשר להשאר אדיש לנוכח התפריט והתמונות בו כי הכל נראה מטורף, צבעוני וטעים. המילשקיים מחוזקים בתוספות ומגוון ממתקים אני בחרתי במילשייק קנד לנדי, שייק וניל עם רוטב תות, מרשמלו, סוכריות חמוצות, שטיח חמוץ, סוכריה על מקל,צמר גפן מתוק וקצפת.
הרכבת המנה נעשית בעמדת ההזמנה, רק מלראות את העבודה על הכנת המנה העיניים בורקות כמו ילדה קטנה לנוכח הססגוניות וצבעוניות. גם בגיל 40 את מתרגשת כמו ילדה קטנה בחנות ממתקים. השייק טעים מלא בהפתעות מעבר למילשייק שמבוסס על גלידה בייצור עצמי טרי במקום, ישנן הפתעות בצורה של ממתקים מעליו שמאזנות טיפה את כל המתוק כמו סוכריות חמוצות ושטיח חמוץ, צמר גפן מתוק, מרשמלו וסוכריה על מקל מוסיפים עוד מרקמים לשייק מעבר למרקם הנוזלי שבגלידה.
מתוך תפריט קינוחי הגלידה בחרתי בגלידה בורגר,לחמנייה מתוקה,המבורגר מגלידת שוקולד בלגי, נוטלה, שוקולד לבן, פניני שוקולד, מקופלת,סוכריות ליים,פטל ופרר רושו מעל הכל. מדובר בלחמניית המבורגר מתקתקה ובתוכה גלידת שוקולד בלגי עם תוספות שמוסיפות למרקם קראנצ'יות כמו מקופלת, פניני שוקולד וסוכריות קופצות בטעם ליים חמצמץ. ולמלאכה, פשוט חוצים את הלחמנייה ל2 ואוכלים את זה בידיים כמו המבורגר. ההגשה בגלידיום מוקפדת, חשבו פה על הכל כמו סוכריות קופצות מיוחדות שהביאו מספרד שמתאימות למנה הספציפית.
עוד בגזרת קינוחי הגלידה זהו קראוסון אמרנה, קרואסון עם גלידת תות וגלידה וניל,שוקולד לבן,רוטב תות, דובדבני אמרנה, פניני שוקולד לבן ושבבי פטל מיובש. מבחינתי הקינוח ששבה את ליבי בזכות הקראוסון- מאפה העלים שהיה טרי עם גלידה ודובדבני אמרנה שטעמם היה דומיננטי בגלידה בצירוף של שבבי פטל קראנצ'יים מעט חמוצים ופניני שוקולד לבן הר שמדובר בקינוח מושחת , מיוחד ומאד טעים. התענגתי על כל ביס וביס למרות שכבר הייתי שבעה בטירו אבל זה כ"כ מתוק וטעים שקשה להפסיק.
המעבדה לקינוחים מטורפים-כזה עוד לא הכרתי טעים פה בטירוף!!!
גלדיום
סינמול,
ההסתדרות 55 צ'ק פוסט חיפה
שעות פתיחה:
א - ד' 09:30 - 22:00
ה' 09:30 -23:00
ו' 09:30 - 00:30
שבת 11:30 - 23:30
המעבדה לקינוחים מטורפים-כזה עוד לא הכרתי טעים פה בטירוף!!!
גלדיום
סינמול,
ההסתדרות 55 צ'ק פוסט חיפה
שעות פתיחה:
א - ד' 09:30 - 22:00
ה' 09:30 -23:00
ו' 09:30 - 00:30
שבת 11:30 - 23:30
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה