סצנת האוכל
ההודי בישראל זהו טרנד שתפס לאחרונה יחד עם האוכל התיאלנדי והגיאוגרי. נשאתי
עיניי לקפטן קארי בסניף החדש בדיזינגוף שהוא חידוש
מלהיב בסצנת האוכל ההודי. אוכל בסגנון
הודי מסורתי מהיר שהתפתח מדוכן בשרונה מרקט למסעדה רחבת ידיים באותו קונספט ותפריט דומה. גם רושפלד
מצטרף לכל השפים שפתחו מקומות של אוכל מהיר ובתמחור סביר כיאה לאוכל רחוב. בקפטן קארי מגישים אוכל רחוב הודי מסורתי ומהיר,תפריט עם מאכלים
מרחבי הודו,מאכלים טבעוניים וצמחוניים
לצד מנות עם דגים,עוף,בקר ושרימפס.
ביום שישי האחרון הוזמנתי למסיבת השקה באבא באן בסניף בדיזנגוף, המולת אנשים,די' ג'יי על העמדה עם מוזיקה הודית מקפיצה, קוקטיילים של בר האימפרייאל ו3 סוגים של תבשילים חמים שנכנסים לתוך באן, לחמנייה קטנה ומתוקה. באן במילוי תבשיל בשר מפורק, עוף טנדורי וצמחוני עם גבינת פאניר.
קונספט של אוכל רחוב הודי,מהיר ולא פורמלי. קפטן קארי מטבח הודי בכיוון קצת שונה באנטרפציה של רושפלד, קונספט של אוכל רחוב הודי,מהיר ולא פורמלי. מטבח מרתק הכולל שפע קטניות,ירקות,רטבים עשירים,טעמי גראם מסאלה אותנטיים,הרבה מאד צבע וטעמים דומיננטיים. תפריט צבעוני,די מיוחד וחריף. אני אוהבת אוכל הודי כי הוא מתובל ולעתים חריף ומלא בטעם.
הקוקטיילים כאמור של בר האימפריאל,קוקטיילים מתוקים ודיי מחוזקים באלכוהול, שילוב נהדר בשישי בצהריים.
נהנו מבאן במילוי תבשיל צמחוני חריף עם גבינת פאניר-זו גבינה הודית שייחודה במרקם המשי ובטעמה הנייטרלי. זו המנה שהכי אהבתי בשל החריפות שלה והטעמים העזים כל ביס ממנה הותיר פיצוץ של טעמים נפלאים בפה.
באן עם עוף טנדורי רך,הקלאסיקה ההודית המפורסמת מכולן. נתחי עוף רכים,עסיסיים ופיקנטיים שנצבעו בצבע מרהיב ואדמדם מחומרי המשרה והתבלינים לצד באן במילוי תבשיל בשר מפורק עם פלפל צ'ילי, מנה חריפה שהיתה אף היא מצויינת.
מעל שלושת הבאנים נבזקו כוסברה,גרגירי חומוס מטוגנים ופריכים ובצל מטוגן בטמפורה של קמח חומוס. הרוטב בשלושת התבשילים היה עשיר בטעמים,אהבתי את כל התוספות הפריכות מעל שהתפצפצו בפה.
וכך זה נראה בתוך המסעדה העמדה בה עמלים על כל המנות.
לסיכום,האוכל בCaptain CURRY בפרשנות אישית של רושפלד לאוכל רחוב הודי בצורת הגשה צבעונית ודיי מגרה. האוכל מעניין,מתובל ומפוצץ בתבלינים וטעמים הודיים דומיננטיים מובהקים,אוכל עז טעמים ולא מתחנף והשירות זריז ואדיב. הגרסה של רושפלד בבאן,הפתרון לזלילת צהריים/לילה-בקז'ואל.
Captain CURRY
דיזינגוף 142 תל אביב
03-6095960
כל השבוע מ-12:00
ביום שישי האחרון הוזמנתי למסיבת השקה באבא באן בסניף בדיזנגוף, המולת אנשים,די' ג'יי על העמדה עם מוזיקה הודית מקפיצה, קוקטיילים של בר האימפרייאל ו3 סוגים של תבשילים חמים שנכנסים לתוך באן, לחמנייה קטנה ומתוקה. באן במילוי תבשיל בשר מפורק, עוף טנדורי וצמחוני עם גבינת פאניר.
קונספט של אוכל רחוב הודי,מהיר ולא פורמלי. קפטן קארי מטבח הודי בכיוון קצת שונה באנטרפציה של רושפלד, קונספט של אוכל רחוב הודי,מהיר ולא פורמלי. מטבח מרתק הכולל שפע קטניות,ירקות,רטבים עשירים,טעמי גראם מסאלה אותנטיים,הרבה מאד צבע וטעמים דומיננטיים. תפריט צבעוני,די מיוחד וחריף. אני אוהבת אוכל הודי כי הוא מתובל ולעתים חריף ומלא בטעם.
הקוקטיילים כאמור של בר האימפריאל,קוקטיילים מתוקים ודיי מחוזקים באלכוהול, שילוב נהדר בשישי בצהריים.
נהנו מבאן במילוי תבשיל צמחוני חריף עם גבינת פאניר-זו גבינה הודית שייחודה במרקם המשי ובטעמה הנייטרלי. זו המנה שהכי אהבתי בשל החריפות שלה והטעמים העזים כל ביס ממנה הותיר פיצוץ של טעמים נפלאים בפה.
באן עם עוף טנדורי רך,הקלאסיקה ההודית המפורסמת מכולן. נתחי עוף רכים,עסיסיים ופיקנטיים שנצבעו בצבע מרהיב ואדמדם מחומרי המשרה והתבלינים לצד באן במילוי תבשיל בשר מפורק עם פלפל צ'ילי, מנה חריפה שהיתה אף היא מצויינת.
מעל שלושת הבאנים נבזקו כוסברה,גרגירי חומוס מטוגנים ופריכים ובצל מטוגן בטמפורה של קמח חומוס. הרוטב בשלושת התבשילים היה עשיר בטעמים,אהבתי את כל התוספות הפריכות מעל שהתפצפצו בפה.
וכך זה נראה בתוך המסעדה העמדה בה עמלים על כל המנות.
לסיכום,האוכל בCaptain CURRY בפרשנות אישית של רושפלד לאוכל רחוב הודי בצורת הגשה צבעונית ודיי מגרה. האוכל מעניין,מתובל ומפוצץ בתבלינים וטעמים הודיים דומיננטיים מובהקים,אוכל עז טעמים ולא מתחנף והשירות זריז ואדיב. הגרסה של רושפלד בבאן,הפתרון לזלילת צהריים/לילה-בקז'ואל.
Captain CURRY
דיזינגוף 142 תל אביב
03-6095960
כל השבוע מ-12:00
https://www.captaincurry.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה