יום חמישי, 23 בנובמבר 2017

Carnevin STEAKHOUSE & BAR - מסעדת בשרים דרום אמריקאית חדשה בנתניה

Carnevin STEAKHOUSE&BAR מסעדת בשרים דרום אמריקאית חדשה בנתניה שממוקמת במרכז ביג פולג. במקום בשרים מיושנים בקפדנות ומקצועיות של נתחים מובחרים כמו T-BONE ו-TOMAHAWK היישר מדרום אמריקה,נתחים איכותיים שמיישנים במקום עד שהם פרפקט לצלייה בגריל פחמים כגון: סינטה, אנטריקוט ,פילה מניון,נתח קצבים ועוד לצד בשרים מעושנים.




המקום מעוצב באלגנטיות ובמראה נקי וחדשני באווירה נעימה וחמימה, מוזיקת 80'S מתנגנת ברקע בטון חלש ולא משתלט בחוזקה. מקום אידאלי למפגש משפחתי לחגיגות כאלו ואחרות, מפגש חברים, בילוי רומנטי או פשוט להנות בקז'ואל מעסקית טובה במחירים סבירים ומפתיעים לטובה.





מה בתפריט? מנות ראשונות כגון קרפצ'יו פילה בקר, כרובית מעושנת, חציל בלאדי על האש, עראייס, אנטיפסטי, טרטר פילה בקר, טרטר סלמון,כנפיים ברוטב ברביקיו הבית ועוד.  

כמו כן ישנם מגוון סלטים טריים בתפריט לבחירה עם עוף בגריל או סינטה צרובה,סלט קיסר עם בייקון אווז וביצה עלומה לצד פסטות עם סלמון/  בקר/עוף וירקות. במנות העיקריות תמצאו נתחים לפי משקל: סינטה, אנטריקוט, פילה מניון, קבב, צלעות טלה, T-BONE, נתח קצבים, בשר מעושן, נקניקיות מרגז וכבד אווז לצד דגים,פילה דניס וסטייק סלמון. כל המנות מגיעות בליווי תוספת חמה,סלט הבית/ירוק/ירקות בגריל.
פתחנו את הערב  עם בירת ווינשטייפן צוננת מהחבית.
בהמלצה חמה הזמנו מהמנות הראשונות את הקרפצ'יו פילה בקר ברוטב בלסמי ושמן זית,אקדים ואומר שזו מנה מצוינת! מרגישים בטעמו של הבשר האיכותי בקרפצ'יו ובצבעו האדום הבוהק. הקרפצ'יו הוגש עם ארטישוק רומאי, שום קונפי וטוסטונים בזיגוג בלסמי מעל. כמו כן נהננו מכרובית מעושנת בטעמים של חריכה, מנה די פשוטה וקולעת. פחות התחברתי לאננס שהגיע עם המנה. 



המסעדה מספקת מסע קולינרי לדרום אמריקה,חווית בשרים חגיגה קריניבורית כהלכתה ומלאת טעם. ובכן, הגענו לעיקר שזה מנות הבשר שלשם כך הגענו למסעדה הזו.
הזמנו T-BONE במשקל 500 גרם על העצם. בשר האנטרקוט כידוע שומני ועסיסי וכך גם פה הדבר, התיבול שלו היה פשוט אך חכם כזה שלא מאפיל על הבשר, מלח ופלפל במידה הנכונה וצלייה מדויקת על גריל הפחמים. 

וכך נראה הסטייק לאחר שנעצנו בו סכין,בשר אדום ועסיסי, מידת עשייה מדיום מדויקת, מלא טעם שחוסל די מהר. 
כמו כן נהננו מצלעות טלה קריספיות שנזללו מהר תוך כדי גלגולי עיניים שזה כ"כ עסיסי,מלא שומן וטעם,שובבטעמי חריכה מושלמים מהגריל. לא שמרתי על גינוני המלכה אליזבט ופשוט אכלתי בידיים את הצלעות טלה ולא השארתי גרם של בשר שלא נאכל. כמה טעים? כזה טעים! 
הבשר הוגש עם תפוחי אדמה בטעם מדורה. כמו כן ראיתי שיש תפריט ספיישלים עם בשרים משתנים והיה אסאדו באותו ערב אז לא מן הנמנע שהזמנו אסאדו שבילה מספר שעות במעשנה ובשרו היה סופר עסיסי ושומני שנשר מהעצם ,פשוט מעדן. אחרי אסאדו כזה אין צורך בכלל בקינוח, זה הקינוח שלי.


לסיכום, Carnevin מסעדה מומלצת בחום לכל אוהבי הבשר,נתחים מובחרים היישר מדרום אמריקה שמיושנים בקפדנות במקום ועוברים צלייה בגריל פחמים,האוכל טוב והשירות נהדר. 
כמו כן ישנן מנות צמחוניות,טבעוניות מנות ללא גלוטן ומנות ילדים שיתאימו לכל אחד. עסקיות משתלמות מראשון עד שישי בין 11:00 ל18:00. 


Carnevin 

STEAKHOUSE&BAR
מסעדת בשר דרום אמריקאית

גיבורי ישראל 5


מרכז ביג פולג , נתניה 


09-9577727


שעות פתיחה מ11:00 - 23:00 

 למקום יש חדר פרטי לאירועים עד 60 סועדים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה